ibrahim saraçoğlu ülser tedavisi / Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu - Mide ülseri için kür - Dailymotion Video

Ibrahim Saraçoğlu Ülser Tedavisi

ibrahim saraçoğlu ülser tedavisi

İbrahim Saraçoğlu&#;ndan Mide Ülserine İyi Gelen Kürler

Mide ülseri hastaların semptomların iyileşmesinde yardımcı olacak İbrahim Saraçoğlu tarafından tavsiye edilen bitkisel kür tarifleri, yapımı ve kullanım şekli.

İçindekiler

İbrahim Saraçoğlu Ülser Tedavisi

  • gram taze karnabahar;
  • 2 su bardağı su.

Kürü hazırlarken mide ülserine iyi gelen karnabahar kürü için her zaman taze karnabahar almalısınız. Beyaz olmalı ve kararmış olan karnabaharları tercih etmemeniz çok önemlidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen karnabahar kürü için her zaman taze olarak yapmanız önerilmektedir. gram kadar karnabahar yıkandıktan sonra kaynamakta olan gram suyun içerisine konulmalı ve en az 15 dakika boyunca kısık ateşte kaynatılması önerilmektedir. Kısık ateşte kaynatmış olduğunuz karnabaharların hemen süzülmemesi gerekmektedir. Ocağın altı kapatıldıktan sonra en az yarım saat boyunca ağzı kapalı bir şekilde bekletilmelidir. Sonrasında suyun içerisinde ki karnabaharları çıkartarak süzme işlemi yapmalısınız. Haşladığınız karnabaharları atmak yerine salatalarda ya da yemek içerisinde kullanabilirsiniz. Elde edilen suyun yarısını sabah diğer yarısını ise akşam yemeğinden en az yarım saat önce içilmelidir. İçtikten sonra herhangi bir şey yememelisiniz. Bu kür en az 15 gün boyunca her gün düzenli olarak yapılması ile ülser semptomlarının ciddi oranda azalmasında etkili olacaktır.

Mide ülseri olan hastaların bazılarının karnabahar kürünü yaptıkları zaman gaz şikayeti ortaya çıkmaktadır. Gaz sorunu olan kişilerin tüketmemesi gerekmektedir.

Ender Saraç Ülser Tedavisi

  • 2 tane orta büyüklükte patates;
  • 1 fincan sızma zeytinyağı;
  • 3 su bardağı su.

Ender Saraç tarafından mide sorunları yaşayan, ülser ve gastrit semptomları gelişen kişilerin ağrılarını özellikle yok etmek için önerilen bitkisel kür için patates kürü tavsiye edilmektedir. Bu kürü semptomlarınız iyileşene kadar her gün yemeklerden 2 saat öncesinde tüketmeniz önerilmektedir. 3 su bardağı suyun içerisine yıkamış olduğunuz 2 tane orta büyüklükte olan taze patates konulmalıdır. En az 30 dakika boyunca haşlamalısınız. Haşladığınız patateslerin kabuklarının soyulmasının ardından bir kase içerisine konularak ezilmelidir. Üzerine sızma zeytinyağı 1 fincan ölçüsünde konularak karıştırılmalıdır. İçerisine asla bir baharat ya da tuz eklenmemelidir. Bu bitkisel kürü ülser tedavisinde etkili olması için yemeklerden önce aç karnına almalı ve en az yarım saat boyunca herhangi bir şey yememeniz gerekmektedir.

Mide Ülseri İçin Bitkisel Çay

  • 2 yemek kaşığı kurutulmuş papatya;
  • 1 yemek kaşığı meyan kökü;
  • 1 yemek kaşığı ıhlamur;
  • 1 yemek kaşığı kediotu kökü;
  • 1 çay kaşığı bal;
  • gram su.

Midesinde ya da bağırsaklarında yara sonucunda hastalara ülser tanısı konulması ile birlikte ortaya çıkacak olan semptomların azalmasını sağlamak için kişilerin evlerinde bitki çayı yaparak bu semptomları hafifletebilir. Bunun için yukarıda yazmış olduğumuz bütün şifalı bitkileri aktardan satın almalısınız. gram yaklaşık olarak 2 su bardağı miktarında hazır su kaynatılmalıdır. Arından bütün malzemeler kaynamakta olan suyun içerisine konulmalıdır. Burada dikkat etmeniz gereken kürü yaparken kullanacak olduğunuz papatyanın kır papatyası olmasıdır. Bütün malzemeler konulması ile birlikte ocağın altını kısmalısınız. Ağzı kapalı bir şekilde 20 dakika boyunca kısık ateşte kaynatılmalı ve ocağın altı söndürülmelidir. Demlenmesi ve suyun ağzı yakmayacak kadar soğumasının ardından süzme işlemi gerçekleşecektir. İçerisine tadının acılığından ötürü içemeyecek olan kişilerin 1 çay kaşığı süzme bal koyarak karıştırmasının ardından elde edilen suyun yarısını sabah aç karnına ve geri kalan yarısını ise akşam aç karnına 21 gün boyunca hastaların içmesi ile birlikte semptomların hafiflemesine yardımcı olacaktır.

Mide Ülseri İçin Patates ve Havuç Suyu

  • 1 tane patates;
  • 1 tane havuç.

Ülser tedavisine yardımcı olmak amacıyla ve semptomların hafiflemesinde etkili olan kürlerden bir tanesi de patates ve havuç suyu olmaktadır. Bunun için 1 tane patatesin kabukları soyulmasının ardından meyve sıkacağına atılarak suyu çıkartılmalıdır. Aynı şekilde orta büyüklükte 1 tane havuç meyve sıkacağının yardımı ile suyunun çıkartılması gerekmektedir. Elde edilen suların bir bardak miktarında olması gerekmektedir. Patatesin ve havucun suyu karıştırıldıktan sonra kişiler özellikle sabah aç karnına elde ettikleri suyu hiçbir tatlandırıcı madde eklemeden içmeleri ile birlikte semptomlarda hafifleme belirtileri ortaya çıkacaktır.



1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız(2votes, average: 4,00out of 5)
Loading

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası