petlas 15 jant lastik fiyatları / 19 İnç Lastik Fiyatları - seafoodplus.info

Petlas 15 Jant Lastik Fiyatları

petlas 15 jant lastik fiyatları

Müşterilerimiz Anlatıyor

yorum var. Tüm Yorumları incelemek için tıklayın.

Müşteri memnuniyeti harika

Temin edilemeyen bir ürün için sadece beni mağdur etmemek için inanılmaz kolaylıklar sağladılar ve aşırı hızli bir kargoyla taçlandırdılar bundan sonra tek adresim kolayotodur

Enkolay internet alışverişi

farklızamanlarda ikikez daha alış veriş yaptım herzaman hızlı ve dogru ürün teslimatı saglandı sürprize yer vermediginiz için teşekkürler üye olmak gibi önkoşullar yok gir al çık

Piyasanın en uygun alışveriş platformu

Aramış olduğum lastiği en uygun KolayOto da buldum. Siparişimi verdim 2 gün gibi kısa bir sürede elime ulaştı lastikler. Daha sonra telefonla arayıp faturanızı nasıl ve ne şekilde keselim diye sordular. Ben çok memnun kaldım bu alışverişten ilk defa alışveriş yaptım ama çok hoşuma gitti. Alışveriş yapmak isteyenler tereddüt etmeden alışveriş yapabilirler. Teşekkürler Kolay Oto…

ADI GIBI KOLAY

2 adet kış lastiği sipariş etmek istedim fakat zamanım çok dardı 2 gün sonra yola çıkmam gerekiyordu cumartesi günü tel den ulaşıp derdimi anlattım aciliyetim olduğunu söyledim sağ olsunlar öğleden sonra olduğum ilde (İzmir) de 2 adet lazımdı 2 lastik bulundu ve piyasa yok bu fiyatın altında bulamazsın diyen lastikcilere rağmen emeği geçen ve bıkmadan yorulmadan benimle uğraşan hanım efendiye çok teşekkür ederim ilginize ve alakaniza çok kolay bir şekilde işlemlerim gerçekleşti ve anlaşmalı yerlerinde uygun fiyata aracıma takdirip güvenli şekilde seyahatimi gerçekleştirdim

Güvenli

Ben özellikle alış verişte güvene bakarım .Belirli siteler dışında alım yapmam .Yapmayınızda..Özellikle bu tür malzemeler belirli satmış sitelerinden ziyade uzmanlık alanı seafoodplus.info vatandaşlar sizin gibi siteleri tam bilmediği için haklı olarak şüphe seafoodplus.infoılmıyorsam ben seafoodplus.infoç tekeri aldım.Açıkçası ilkinde bende çekinmişseafoodplus.info güvenle ve inançla herkese tavsiye ederim .Açın yılına kadar inceleyin gönül rahatlığı ile alıseafoodplus.info gerçekten iyi ve böyle bir gönderi 3.gün bildirdiğim lastikçiye iteslim seafoodplus.infoıca fatura için aranarak soruldu .Tşk ederim seafoodplus.infoem Kaya

İLETİŞİM

Müşteri temsilniz ile yaptığım tüm konuşmalarda hep çözüme yönelik öneri ve bilgim olmadığı konularda yönlendirme vardı. Kendilerine buradan da ayrıca teşekkür ederim. İsim vermemin doğru olmadığını düşündüğüm için isim zikretmedim. İlk kez aracımın lastiğini internet üzerinden aldım. Benim yaşadığım deneyim ve iletişim oldukça başarılı idi. Fiyat politikalarıda oldukça iyi. Piyasa fiyatları ile kıyaslandığında arada ciddi bir fark var. Beni size yönlendiren Aydın ilindeki lastikçimede ayrıca teşekkürler. Bundan sonra adres belli. Çevremdeki tüm arkadaşlarıma tavsiye edeceğim. SAĞLIKLI GÜNLERİNİZ OLSUN.

Hankook

Online lastik alınır mı diye düşünenlerdenim. Şikayetlerle ilgili sayfaları bile araştırdım :)
Alacağım lastiklerin, yaşadığım ve komşu ildeki eskiden lastik aldığım satıcılardaki fiyatları ile buradaki fiyat farkı %17 den fazla olunca risk almak mantıklı geldi :)
Fiyatlandırmanın yanında ürün teslimi, teslimata kadar bilgilendirme süreci benim yüz yüze alışveriş fikrimi değiştirdi.
Siparişten başlayıp lastikleri aracıma taktırdığım sürecin sonunda, bir sorun yaşayacak olsam bile, 24 ay garantiden ziyade KolayOto işletmesine güvenmem gerektiği hissine kapıldım.
Lastiğe ulaşmak her koşulda kolay ancak dürüst işletmelerle alışveriş her zaman mümkün olmuyor ne yazık ki.
Benim için ekonomik, güvenli ve kolay bir alışveriş oldu.

Teşekkürler Kolay Oto

Merhabalar
Ürün siparişimden, ürünün elime ulaşmasına kadar hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Çok memnun kaldım. Herkese Kolay Oto'yu tavsiye ederim. Hatta şimdi bir ürün daha alacağım.
Tekrar teşekkürler. Allah emek zayiliği vermesin 🙏🧿

Kalite tesaduf degildir. . .

Aracima 4 adet Goodyear 4 mevsim lastik aldim. 50 Aracimin Istanbul da olmasi ve vakit sıkıntısından dolayi ayni gun montajin yapilmasi gerekiyordu. Firma ilgilisi hanimefendi cok guzel ve pratik bir sekilde benimle ilgilendi. Bana sadece soyledigi saatte soyledigi bayide olmak kaldi. Sadece bir kac saatte yeni lastiklerim takildi. Goodyear 4 mevsim lastik ile ile ilgili henuz yorum icin cok erken sadece 1 hafta oldu alali. Ancak marka kalitesi ortada tabikide. Cok tesekkurler KOLAYOTO.

GÖKHAN HACI ALİ YILMAZ

KolayOto

09/06/

İlk alışveriş

Kolayoto’dan ilk defa alışveriş yaptım. Hem müşteri hizmetlerinden hem de almış olduğum lastiklerden çok memnun kaldım. Müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar çok cana yakın ve ilgililer. Ayrıca lastikleri taktırdığım Lastikbox Maslak mağazasındaki çalışanlara da çok teşekkür ederim. Şu an etrafımdaki tüm arkadaşlarıma bu siteyi öneriyorum. Çok teşekkür ederim. İşleriniz rast gitsin.

Mükemmel hizmet

Bir hizmet alırken standart bir ilgi, kalite, hız vb. şeyler isteriz; müşteri hizmetleri, personel ve de mekan hepsi standart üstü. Tavsiye üzerine kolayoto’yu denedim ve etrafımdakilere de gönül rahatlığıyla tavsiye ettim. Teşekkürler 🙏

Profesyonel ve kaliteli hizmet

Aracımın lastiği patladı ve yedeği olmadığı için de gece vakti bir yerlere bırakmak zorunda kalmıştım. O gece kimi aradıysam, zor durumumu fırsat bilerek alakasız servis ve lastik ücretleri talep edildi. Cumartesi günü için "sabahın körü" diyebileceğimiz bir saatte aramama rağmen hızlıca çağrı merkezine ulaşabildim, lastik satın alınması ve yerinde montaj hizmetlerinin websitesinden alınması konusunda da beni adım adım yönlendirdiler ve imkan dahilinde (yaklaşık saat içerisinde) en hızlı şekilde yeni lastiğimle beraber montaja geldiler. Montajı yapan beyefendi de işin ehli, güleryüzlü birisiydi. Benim için rezalet bir tecrübeyi kolay ve çekilir hale getirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

10 numara beş yıldız

Harika kampanya mükemmel müşteri temsilcisi daha ne olsun kalite asla tesadüf deildir👍

Teşekkür

KOLAY otoya verdiğim sipariş çok hızlı bir şekilde teslim ve montaj yapıldı bundan dolayı teşekkür ederim ve çevremdeki dost ve tanıdıklarıma tavsiye ediyorum

Teşekkürler

Son derece iyi fiyata 4 lastik aldim. Ustelik ilk alimim benim yanlisim sonucu yanlis ebatti ve hic problem olmadan yenileri ile degistirdim. Hizli kargo iyi fiyat ilgili alakali bir satis. Tesekkur ederim.

Bridgestone Yaz Lastiklerinde 4 Al 3 Öde

15 Nisan &#x; 30 Haziran tarihleri aras&#x;nda yap&#x;lacak, jant lastikler hariç, tüm BRIDGESTONE markal&#x; otomobil, 4x4 (SUV) ve hafif ticari segmentindeki yaz ve 4 mevsim lastik al&#x;şverişlerinde geçerlidir.

Katılım Koşulları  

4 Al 3 Öde kampanyası, 15 Nisan - 30 Haziran Tarihleri arasında yapılacak, 17,5 jant lastikler hariç, tüm BRIDGESTONE markalı otomobil, 4x4 (SUV) ve hafif ticari segmentindeki yaz ve 4 mevsim lastik alışverişlerinde geçerli olacaktıseafoodplus.infoya kapsamı lastik alımları ile sınırlıdıseafoodplus.infoyalı, 4 lastik alımında geçerli olan birim fiyattır.

Taksit Koşulları

-   8 taksit kampanyası, 30 Haziran tarihine kadar kampanya anlaşmalı otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Bonus program üyesi Bridgestone işyerlerinde geçerlidir. 

- Kampanya kapsamında 8 taksit; Bridgestone tarafından yapılan 3 taksitli alışverişlere, Banka tarafından +5 taksit eklenerek geçerli olacaktır. +5 taksit kampanyası TL ve üzeri 3 ile 7 arası taksitli alışverişlerde geçerlidir. (2 taksitli işlemler kampanyaya dahil değildir)

- Ticari kredi kartları ile yapılan alışverişlerde +taksit uygulamasının üst limiti TL olarak uygulanacaktır. TL ve üzerindeki işlemlere + taksit uygulanmayacaktır.

-  Kampanyaya Garanti BBVA Bonus, Garanti BBVA Bonus Business, Miles&Smiles Garanti BBVA, Miles&Smiles Business Garanti BBVA kredi kartı, Shop&Fly kredi kartı, Shop&Fly Business kredi kartı, American Express, American Express Business, Sanal Kartlar, TEB Bonus, Deniz Bonus, Deniz Bonus Business, ING Bonus, Alternatifbank Bonus, Alternatifbank Bonus Business kredi kartları dahildir.

-  Vadeli Taksit, Bonus Flexi, Bonus Genç, Garanti Corporate, Filo Flexi, American Express Corporate, Türkiye Finans Happy Card, Türkiye Finans Happy Business Card, TEB Bonus Business, ICBC Turkey Bonus, ICBC Turkey Bonus Business, Şeker Bonus, Şeker Bonus Business, ING Bonus Business kartlarıyla yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

-  Flexi Kart’ların kampanyaya katılımı için EVET BRISA yazıp bir boşluk bırakıp kartın son altı hanesini ‘a SMS gönderdikten sonra alışveriş yapılması gereklidir. Kampanyaya katılım SMS’leri KDV ve ÖİV dahil Türk Telekom için 1 TL, Turkcell için 1,99 TL, Vodafone için 0,88 TL’dir. Geri Dönüş SMS’leri Garanti BBVA tarafından karşılanır.

-  İşlemlerin kampanyaya dahil olması için mutlaka Garanti BBVA POS cihazı kullanılarak yapılmalıdır.

-  Garanti BBVA kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya, Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San. ve Tic. A.Ş.’ye ait yetkili satış noktalarında ve fiyat listelerinde belirtilen ürün kodlarında geçerlidir.

Kampanyadan yalnızca perakende olarak alım yapan müşterilerimiz yararlanabilir. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakları saklıdır. Ayrıntılı bilgi için  43 00’ı arayabilirsiniz.

LastikPark YOLCULUĞU

LastikPark, iki nokta arasında tutkuyla devam eden bu büyük yolculuğunda, dünya markaları, lastik uzmanlığı ve hizmetleri ile 81 İl noktada tüketicileriyle buluşturuyor.

yılına temelleri dayanan bu yolculuk, lastik uzmanlığına adanmış 96 yılın birikimi ile bilgi ve deneyimini araç sahiplerine sunmaya devam etmektedir. Tek çatı altında dünya markalarını sunan LastikPark, tüketicilerine kolaylık, güven ve uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.

DEVAMINI OKU

LastikPark, iki nokta arasında tutkuyla devam eden bu büyük yolculuğunda, dünya markaları, lastik uzmanlığı ve hizmetleri ile 81 İl noktada tüketicileriyle buluşturuyor.

yılına temelleri dayanan bu yolculuk, lastik uzmanlığına adanmış 96 yılın birikimi ile bilgi ve deneyimini araç sahiplerine sunmaya devam etmektedir. Tek çatı altında dünya markalarını sunan LastikPark, tüketicilerine kolaylık, güven ve uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.

DEVAMINI OKU
UZMAN

Her segmentte ve modelde bilgi

GÜVEN

96 yıllık Tatko güvencesi

SERVİS&BAKIM

Araç ve lastik bakım hizmetleri

ULAŞILABİLİRLİK

Mağaza sayısı & Geniş Bayi Ağı

PROFESYONEL

İşinde deneyimli dev kadro

Güvenli sürüş hiç bu kadar iyi hissettirmemişti

Aracınızın Tüm İhtiyaçlarına Uygun Lastik Modelleri

İster kompakt bir otomobil sahibi olun ister orta büyüklükte ya da lüks bir araç kullanın, ihtiyaç duyabileceğiniz farklı otomobil lastik modelleri bilgilerini kategorimizde kolayca bulabilirsiniz. Zorlu kış koşullarında yağmur, kar ve buzlanmadan etkilenmeden güvenli bir sürüş deneyimi yaşamak için kışlık lastikleri tercih edebilirsiniz. Kışlık modellerde en ağır hava koşullarında bile yüksek sürüş kontrolüne ve ıslak zeminde mükemmel yol tutuşuna sahip olabilirsiniz.

Aynı lastiklerle uzun kilometreler yapmak istiyorsanız YellowChili hamuru bileşenleri ile özel olarak geliştirilen lastik modelleri tam size göre! Dayanıklılığı ve verimliliği arttırılan lastikleri uzun süre konforla kullanmaya devam edebilirsiniz. Otomobilinizin yüksek performansına uyum sağlayacak, doğaya saygılı bir ürüne ihtiyaç duyuyorsanız çevre dostu seçeneklerle tanışmalısınız. Ürünlerin vadettiği üstün sürüş deneyiminin keyfini çıkarırken hem daha az yakıt tüketebilir hem aracınızdan salınan karbondioksit emisyonunu azaltabilirsiniz.

Profesyonellerin de tercihi olabilecek, spor arabalara özel üretilen lastik modelleriyle yüksek hızlarda bile maksimum dengeyi ve kontrolü yakalayabilirsiniz. Hem soğuk havalarda hem sıcak havalarda daha kısa fren mesafesi ve daha iyi hızlanma vadeden 4 mevsim lastik seçenekleriyle sıra dışı bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. SUV ya da 4x4 bir araca sahipseniz de ihtiyacınız olan lastik ebatlarını ürünlerimiz arasında bulabilir, yolda ve arazide konforlu bir sürüş deneyimleyebilirsiniz.

Karavan kampı yaparken mevsim ayırt etmiyor ve en zorlu koşullarda bile doğada olmaktan keyif alıyorsanız karavanınız için en iyi lastik modellerine de kategorimizden ulaşabilirsiniz. Kış lastiklerinin optimize edilmiş frenleme etkisi sayesinde korkusuzca seyahat edebilirsiniz. Dayanıklılığıyla fark yaratan modellerle lastiklerinizle sınır tanımadan kilometrelerce yol alabilirsiniz. Güvenlik ve verimliliği bir arada sunan ürünler, ağır yüklü karavanınızı bile güvenle kullanabilmenize olanak tanır.

Yalnızca dört tekerlekli bireysel araçlarınız için değil, iki tekerlekli motosiklet ve bisikletleriniz için de en ideal lastik modellerini sunuyoruz. Hem hızlı hem güvenli bir sürüş deneyimi için her ebatta ürünü geniş lastik yelpazemizin içinden bulabilirsiniz. İster profesyonel bir sporcu olarak yarışlara katılın ister kendi ulaşımını sağlayan bir sürücü olun, tercih edeceğiniz modelle maksimum konforu yaşamaya hazırsınız!

Ticari Araçlarınız İçin Özel Olarak Tasarlanan Lastik Seçenekleri

Şehir içi ya da şehir dışı yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs filonuz bulunuyorsa misafirlerinizin güvenliği ve konforunu tesis etmeniz oldukça önemli. Bu noktada maksimum emniyet vadeden otobüs lastiği modellerimizi tercih edebilirsiniz. Arttırılmış dayanıklılığa sahip ürünlerle yolda kalma riski olmaksızın otobüslerinizin varış yerine ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Dört mevsim yeterli performans sunan lastiklerin ıslak zeminlerdeki mükemmel tutuş kapasitesi sayesinde zorlu koşullarda bile kolayca yol alabilirsiniz. Aracınız için doğru lastiği tercih ederek yakıt tüketiminden tasarruf edebilirsiniz.

Kamyon lastiği modelleri ile yük taşımacılığını da farklı bir seviyeye ulaştırıyoruz. En ağır yükleri bile kolayca taşıyabilecek, yüksek dayanıklılık sağlayan gövde yapısına sahip ürünlerimizle hem güvenli bir sürüş hem yakıt tasarrufu vadediyoruz. Hizmet ömrü uzatılan seçeneklerimizle lastik değiştirmeye gerek kalmadan uzun yollar gidebilmenize olanak tanıyoruz.

Tarımın öneminin ve değerinin farkında olarak çiftçilere kullanım kolaylığı sunacak tarım lastiği modelleri üretiyoruz. Kaliteli ve dayanıklı şekilde tasarlanan traktör lastiği seçeneklerimiz ideal çekiş gücü vadederken mera uygulamalarında ekinlerinize minimum düzeyde zarar verir. Bu sayede ürün verimliliğinize katkıda bulunur. Her mevsime ve zemine kolayca uyum sağlayan lastikler, hem tarlalarda hem asfaltta konforlu bir sürüş deneyimi yaşatır. Tekerleklere toprak sıkışmasını minimize eden teknolojileriyle her koşulda mükemmel performans gösterir.

Yüksek Teknoloji Ürünü Lastikler

Lastiklerimizi üretirken üstün Alman mühendisliğiyle geliştirilen ileri teknolojileri kullanıyoruz. ContiSeal™ teknolojisi ile lastik delinme ya da patlaması durumlarında en yakın lastik servisi arayışınıza son veriyoruz. Bunu lastiklerimizi delinmelerin %80'ini hiçbir işleme gerek kalmadan kendi kendini anında kapatacak şekilde tasarlayarak başarıyoruz. Bu sayede yolda kalmanızın, zaman kaybetmenizin ve sürekli yanınızda yedek lastik taşıma zorunluluğunun önüne geçiyoruz. SSR teknolojimiz ise delinerek hasar alan lastiklerle bile 80 kilometreye kadar durmadan yola devam etmenize imkân tanır. Böylelikle yolda zor durumda kalmanızın önüne geçer.

ContiSilent™ teknolojisi ile de size yol gürültüsünden uzak, rahat ve keyifli bir yolculuk yaşatmayı hedefliyoruz. Lastik sırtlarının iç yüzeylerine boşluk gürültüsünü emen ve yolculuk sesinin araç içine aktarılmasını engelleyen özel bir poliüretan köpük tabaka entegre ediyoruz. Böylelikle yolculukta huzurunuzu kaçırabilecek gürültüleri 9 dB(A)'ya kadar azaltabiliyoruz.

Siz de çeşitli lastik hız endeksine sahip ürünlerimiz arasından seçim yapmadan önce lastik hava basınç tablosunu da inceleyebilirsiniz. Böylelikle kendiniz için ideal lastiğe kolayca ulaşabilirsiniz.

Cazip Lastik Fiyatları

Continental olarak hem ticari hem binek araçlar için kaliteli ürünleri cazip lastik fiyatları ile sunuyoruz. Sizin için hazırladığımız lastik kampanyaları ile uzun süre kullanabileceğiniz, dayanıklı ve sağlam lastik modellerine bütçenizi zorlamadan sahip olmanıza imkân tanıyoruz.

Siz de hesaplı kışlık ve yazlık lastik fiyatları avantajlarından yararlanarak aracınız için doğru lastiği bulmak istiyorsanız Otomobil Lastik Modelleriya da Ticari Araç Lastik Modelleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Yeni açılan sayfada lastik ebadına veya araca göre arama yaparak ihtiyacınız olan lastiğe kolaylıkla karar verebilirsiniz. Lastiklerinize karar verdikten sonra size en yakın Continental bayisinden ürünleri hızla tedarik edebilir, özgür ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşamaya hazır olabilirsiniz. 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir