adams ailesi fragman / Netflix'in Addams Ailesi dizisi Wednesday'den fragman

Adams Ailesi Fragman

adams ailesi fragman

İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan bu son fragman, Addams Ailesi’nin önceki tekrarlarını bu kadar özel yapan şeye güzel bir saygı duruşu gibi görünüyor. Tim Burton’ın estetiği sadece Addams Ailesi dünyasına uygun olmakla kalmıyor, aynı zamanda Barry Sonnenfeld’in filmleriyle aynı çekiciliği de içeriyor.

Yeni fragman sonrasında dizinin 23 Kasım tarihinde tüm bölümleriyle Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı da ortaya çıktı.

Wednesday dizisi için yayınlanan son fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Fragmanlar: Vizyondaki En İyi Filmler

The Flash Fragman

Transformers: Canavarların Yükselişi Dublajlı Fragman

Transformers: Canavarların Yükselişi Dublajlı Fragman

Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş Altyazılı Fragman

Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Fragman

Super Mario Bros. Fragman

Super Mario Bros. Fragman
Vizyondaki En İyi Filmler

Wednesdaydizisinden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. The Addams Family serisinin ikonik karakteri, Tim Burton imzasıyla Netflix dizisi olarak geliyor.

yılında vizyona giren Addams Ailesi filmine dayanan Wednesday’in dizi olacağı haberi, ilk olarak Şubat ’de duyuruldu. İlk filmin yönetmenliğini de aslında gotik film yapımcısı Tim Burton üstlenecekti, ancak Batman Returns projesi yüzünden yerini Barry Sonnenfeld aldı. Kendisiyle ilişkilendirilen bir stop-motion Addams Ailesi filminin başarısız olmasının ardından Burton’ın Netflix ile anlaştığı ve Wednesday’in yönetmeni olacağı belirtildi. Dizide, ailenin kara kara düşünen kızını canlandıracak isim ise Jenna Ortega oldu.

Dizi, karakterin dışlanmışlar için özel bir okul olan Nevermore Academy’de kaydolmasını ve cinayetlerle dolu tuhaf bir doğaüstü gizemi çözmesini anlatıyor. Aynı zamanda Çarşamba’nın ailesiyle olan ilişkilerini canlandırıcı şekillerde vurguluyor.

Dizinin yapımcıları arasında Miles Millar ve Alfred Gough bulunuyor. Addams Ailesi’nin geri kalan üyeleri arasında Morticia olarak Catherine Zeta-Jones, Gomez olarak Luis Guzmán ve Pugsley olarak Isaac Ordonez bulunuyor. Geçen haziran ayında Jenna Ortega’nın Wednesday’ine ilk kez göz atmışlardı. Şimdi ise dizinin beklenen fragmanı, tam ada adına yakışır bir günde paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz.

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Tim Burton’ın eşsiz hayal gücünün eseri, yepyeni Netflix dizisi WEDNESDAY’in resmi tanıtım fragmanına hemen göz atın. Başroldeki Jenna Ortega’ya Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie, Christina Ricci ve daha birçok yıldızın eşlik ettiği bu karanlık dizi, Wednesday Addams’ın tuhaf bir akademideki öğrencilik yıllarında geçen ve doğaüstü gizemlerle dolu olan bir dedektif öyküsü.”

Yayınlanan ilk tanıtım fragmanı, Wednesday’in normal okullara bir türlü adapte olamamsını ve birçok okuldan atıldıktan sonra tıpkı kendisi gibi anormal gençleri gittiği Nevermoor okuluna kaydolmasını, ardından yaşananları kısa bir şekilde özetliyor. İlk fragman yayınlanmadan kısa bir süre önce de, ailenin tamamını içeren ilk bakış fotoğrafları da yayınlanmıştı.

Şu an için tam çıkış tarihi belli olmayan dizinin bu yılın sonbahar aylarında Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı biliniyor.

Kaynak: seafoodplus.info

Yazıyı paylaşmak ister misin?

Tags: “Wednesday”, Addams Ailesi Dizisi, Alfred Gough, ankara etkinlik, ankara yazarlık, Barry Sonnenfeld, belgesel metin yazarlığı, Bizimle Yazar mısın? Kafasına Göre, Catherine Zeta-Jones, çocuk ve gençlik kitabı yazarlığı, çocuklar için yazarlık, dizi, edebiyat, editörlük, fantastik bilim kurgu yazarlığı, festival, film, gençler için yazarlık, iş iletişimi yazarlığı, Isaac Ordonez, İstanbul etkinlik, izmir etkinlik, Jenna Ortega, kafasına göre dergi, kitap, Luis Guzmán, medya, Miles Millar, MÜZİK, Netflix, new media editörlüğü, online platform, reklam yazarlığı, senaryo yazarlığı, sinema, sinemart yazarlık okulu, Tim Burton, yaratıcı yazarlık, yazarlık kursu

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir