araç kumanda tanıtma / Oto Merkezi Kilit Kumandası Nasıl Çoğaltılır? | seafoodplus.info

Araç Kumanda Tanıtma

araç kumanda tanıtma

Kapı kodlaması. Uzaktan kumanda araba alarmı kendiniz yeniden programlamak nasıl

+30 almayı düşünüyorum Sık Kullanılanlara Ekleİnceleme beğendi+24 +53

Bugün küresel pazarda otomasyon yapan birçok üretici var. Gerekli teknolojilerin iyi ve doğru çalışması için doğru bir şekilde programlanması gerekir.

Şimdi kapıdan uzaktan kumandaya bakıyoruz. İnce ayar yaparsanız, kendinizi davetsiz misafirlerden koruyacak ve hayatınızı daha konforlu hale getireceksiniz. Ayrıca, anahtarlığı yalnızca kapıyı açmak için değil diğer cihazlar için de kullanabilirsiniz. Geçit kontrolünün nasıl programlandığına bir göz atalım.

CAME kontrol panelleri

Bu şirket evrensel konsol üretiminde liderdir. Çeşitli iklim koşullarına dayanır ve programlanması kolaydır.


TOPNA

Bugün CAME firması en kaliteli ve güvenilir olarak kabul edilir. Onunla birçok iyi konsol bulabilirsin. Tüketicilere göre, en kaliteli model - TOPNA. Sebep nedir? Aynı anda birden fazla cihazla çalışmanıza izin veren bu uzak iki kanal, bir seferde birden fazla cihazı, örneğin bir kapı ve bariyer açmak mümkündür. Sıklığı MHz'dir. Bu model metre - oldukça uzun bir mesafede çalışabilir. CAME kapısı uzaktan kumandası nasıl programlanır?

  1. İlk aşamada konsolu kapıya yaklaştırmak gerekiyor.
  2. Sonra 2 düğmeye basmanız gerekir. Gösterge ışığı yanıp sönmeye başlayana kadar basılı tutun.
  3. Bundan sonra, herhangi bir düğmeye tıklayın, sadece kapı için hangisinin kullanılacağını seçmeniz gerekir. Gösterge eşit şekilde yanmaya başlar ve yanıp sönmeyi keserse, her şeyi doğru yaptınız.
  4. Geçide giden eski uzaktan kumandayı alıyoruz ve kodun üzerine yazmak için düğmeye basıyoruz. CAME konsolundaki ışık yanarken, her şeyin hızlı bir şekilde yapılması gerektiği unutulmamalıdır.
  5. Yeni konsoldaki gösterge birkaç kez yanıp söndüğünde, dublaj sona erecektir. Şimdi kapı ile çalışmak için kullanabilirsiniz.

Dört Kanallı TOPNA

Bu uzaktan kumanda ilk modele benzer. Tek fark programlanabilecek cihazların büyüklüğü ve sayısıdır. Frekans aynı kalır. TOPNA - uzak kapı. Nasıl programlanır?

  1. İlk durumda olduğu gibi, uzaktan kumandayı kapıya getirmeniz ve aynı anda iki tuşa basmanız gerekir. LED yanmaya başlayana kadar bekliyoruz.
  2. Kayda başlamak için düğmelerden birine tıklayın.
  3. Ardından, kodun üzerine yazmak için özel bir uzaktan kumandadaki düğmeye basın.
  4. Gösterge 3 kez yanıp söndükten sonra, bu uzaktan kumandayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Verilerin üzerine başarıyla yazılmıştır.

TOPEE

Son zamanlarda, TOP - TOPEE serisinden yeni bir anahtarlık. TAM ve TOP gibi çeşitli kodlamaların kullanıldığı programlama için cihazlarla çalışmanıza izin verebilir. Bu uzaktan kumandaya başlamak için:

  1. Yeni anahtarlıktaki geçitle çalışmak için kullanmak istediğiniz tuşa basmanız gerekir. Göstergede yanıp sönmeler görünene kadar bekleyin ve düğmeyi bırakın.
  2. Bu düğmeye tıklayarak tekrarlayın.
  3. Adımları tamamladıktan sonra, eski konsolu hızlı bir şekilde TOPEE'ye getirmeniz gerekir. Kapıyı açmanıza izin veren tuşa basın. LED 3 kez yanıp söndüğünde, cihazı amacına uygun olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

TOPEV

Bu uzaktan kumanda, önceki modelin geliştirilmiş bir versiyonu olarak kabul edilir. Cebinizde taşımanıza izin veren oldukça küçük bir boyuta sahiptir. Ayrıca TOPEV, kod işlemi içerebilir. Bu anahtarlık nasıl programlanır?

  1. Daha önce olduğu gibi, yanıp sönen bir ampul görene kadar iki tuşu basılı tutun. Sonra, onları serbest bırakın ve bir sonraki adıma geçin.
  2. Verilerin taşınacağı düğmeyi seçin.
  3. Sabit LED yanmadan önce birkaç saniye bekliyoruz.
  4. Yeni uzaktan kumandayı başka bir anahtarlığın altına getiriyoruz ve dublajın tamamlanmasını bekliyoruz. Bu genellikle yaklaşık saniye sürer. LED 3 kez yanıp söndüğünde, kaydın başarıyla tamamlandığından emin olabilirsiniz.

İkiz geldi

Bir diğer yenilik de Came Twin anahtarlık. Bir özelliği var - kod koruması. Yetkisiz insanlar, kapınızı açmak için gereken kodu kolayca alamazlar. Aynı zamanda farklı varyasyonlarda da mevcutturlar - iki ve dört düğmede. Came Twin, dinamik kodla çalışabiliyor. Kapı denetleyicisi nasıl programlanır?

  1. Öncelikle bu anahtarlığın zaten kullanılabileceğinden ve sinyal almak için bir düğmeye sahip olduğundan emin olmanız gerekir.
  2. Kumandayı alıcıya mümkün olduğunca yaklaştırıyoruz.
  3. Ardından, eski anahtarlığı alın ve gerekli kodun yazıldığı tuşa basın. LED yanana kadar bekliyoruz.
  4. 10 saniye sonra eski uzaktan kumandadaki tuşa tıklayın.
  5. Yaklaşık 20 saniye sonra, kodu yazma işlemi sona erecektir.

Güzel şirket

İtalyan şirketi Nice, çeşitli teçhizatlar için otomatik sistem üretimi konusunda zirvededir. Ürünleri kaliteli ve güvenilirdir. Elbette bazı işlemleri aynı anda kontrol etmenizi sağlayan evrensel konsolları var. Nice geçidinden uzaktan kumandalar nasıl programlanır?


Güzel FLO ve FLOR

Güzel anahtarlıklar oldukça kolay bir şekilde programlanır. FLO ve FLOR hattının tüm modelleri MHz frekansında dinamik bir kodla çalışabilir. Gerekli nesneden metre uzakta olsalar bile çalışabilirler. Konsollar bir, iki veya dört anahtarla serbest bırakılır. Nice FLO2R kapı kontrol panelinin nasıl programlanacağına bir örnek düşünelim.

  1. İlk önce, alıcıya git.
  2. Konsolları seri halinde düzenlemek gerekir.
  3. Ardından, kodu yazmak için anahtarı seçin ve üzerine tıklayın.
  4. 5 saniye sonra, eski konsoldaki kapıyı açmak için kullanılan düğmeye basabilirsiniz.
  5. Sadece ilk uzaktan kumandadaki tuş vuruşlarını tekrarlamak için kalır. Düğme programlama tamamlandı.

Hormann

Bu, kaliteye odaklanan bir Alman şirketidir. Ürünleri oldukça güvenilir ve güzel. Üretici, belirli frekansları belirlemek için farklı renklerde çeşitli düğmeler boyalar (mavi - MHz, yeşil - MHz, gri - 40 MHz).


Hormann HSM 4

Bu model, çeşitli ekipmanları kontrol etmenizi sağlayan dört düğme ile donatılmıştır. Hormann HSM 4, MHz frekansına ve dinamik bir kod kullanma yeteneğine sahiptir. Ayrıca, anahtarlığın oldukça küçük boyutta olduğunu da not edebilirsiniz. Hormann HSM 4 kapısı için uzaktan kumanda nasıl programlanır?

  1. Eskisinin yanına yeni bir konsol yerleştirdik.
  2. Bundan sonra, okumak istediğiniz tuşa basmanız gerekir. Işık yanana kadar bekliyoruz.
  3. Daha sonra, gelecekte kullanmanız gereken anahtarı tıklamanız gerekir. 5 saniye sonra, LED hızlı bir şekilde yanıp söner. Kod aktarımı tamamlandı.

Hormann HSE2 ve HSM

HSE2 çift kanal moduna sahiptir ve HSM iki ve dört kanal kipine sahiptir. Tuşlara yapışmasına izin veren küçük bir boyutu vardır. İlk model MHz frekansta ve ikincisi - MHz. Onları programlamak için:

  1. İlk önce konsolları birbirine yaklaştırmanız gerekir.
  2. Eski anahtarlığı alıp verilerin okunacağı tuşa basıyoruz.
  3. Ardından, yeni uzaktan kumandada kullanmayı seçtiğiniz tuşa basın.
  4. Sadece LED'in yanıp sönmesini beklemek için kalır. Anahtarları serbest bırakırız ve bu uzaktan kumandayı kullanmaya başlayabiliriz.

DoorHan

Doorhan bir Rus şirketidir. Uzun zaman önce dünya pazarına çoktan girdi ve kapıları ve radyo alıcılarıyla çalışmayı otomatikleştirmek için yüksek kaliteli ekipman tedarik ediyor.


Doorhan Verici 2, Verici 4

Bu modeller MHz frekansında dinamik bir kodla çalışır. Adından fark ettiğiniz gibi, takılar 2 veya 4 farklı cihazla çalışabilir. Bir kapı uzaktan kumandası nasıl programlanır?

  1. İlk önce eski kayıtları silmeniz gerekir. Bunu yapmak için, kayıt yapabileceğiniz tuşa tıklayın ve bekleyin. 15 saniye sonra her şey silinecek.
  2. Daha sonra, verileri kaydetmek için SW1 düğmesine (veya programlamanız gereken herhangi birisine) ve eski anahtarlığa basmanız gerekir. Birkaç saniye bekliyoruz.
  3. Bu kayıt bitti. Kullanmaya başlayabilirsiniz.

BFT şirketi

Bu şirketin en yaygın konsolları BFT Mitto , BFT Mitto 'dir. Sırasıyla iki ve dört kanallılar. MHz frekansında çalışabilir. BFT kapı kontrolü nasıl programlanır?

  1. Veri aktarmak için OK tuşuna basın.
  2. Ardından, PARAMETER öğesine gidin ve "-" düğmesine birkaç kez basın.
  3. Tamam'a tıklayarak tekrarlayın. Bundan sonra kendinizi bir cihaz ekleyebileceğiniz menüde bulacaksınız.
  4. AD başlat düğmesine basın ve istediğiniz düğmeyi tıklayın.
  5. Ardından, eski anahtarlıktaki ilgili tuşa tıklayın ve verilerin üzerine yazılana kadar bekleyin.

şirket Faac

Bu oldukça popüler bir İtalyan şirketidir. Ürünleri dünyadaki birçok ülkede kullanılmaktadır.


Faac XT SLH ve XT SLH

Bu modeller iki veya dört cihazı kontrol etmek için kullanılır. XT SLH ve XT SLH, sırasıyla ve 35 MHz'de çalışır. Farklı iklim koşullarında da kullanılabilirler. Faac kapı denetleyicisi nasıl programlanır?

  1. İlk önce, anahtarlığı programlamak için P1 ve P2 düğmelerine aynı anda basmanız gerekir.
  2. Sonra, konsolları birlikte ayarlamanız gerekir.
  3. LED yanmaya başlar başlamaz, kayıtta kullanılacak eski cihazdaki tuşu basılı tutmanız gerekir.
  4. Yeni konsolda, Slave düğmesini seçin. 15 saniye sonra kayıt sona erecektir. Sonra bu uzaktan kumandayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sonuç

Bugün birçok cihaz için gözden geçirilmiş konsolları programlayabilirsiniz. Kapı denetleyicisi nasıl programlanır? Gördüğünüz gibi, bu oldukça basit. Birçok konsolda, eylemler çok benzer. Her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak için talimatları izleyin. Uzaktan kumanda, tercih ettiğiniz herhangi bir şirketi seçebilirsiniz. Elbette istediğiniz frekansı seçmelisiniz. Bir konsol seçerken bu önemli bir parametre olacaktır.

Nice Flor-s konsolu MHz'de otomasyonu kontrol etmek için tasarlandı. Şu anda, bu anahtarlıkta bilinen 6 değişiklik vardır: FLO1R-S, FLO1R-SC, FLO2R-S, FLO2R-SC, FLO4R-S, FLO4R-SC. Mevcut 1, 2, 4 kanallı modeller. Menzil - metredir (uzaktan kumandadaki pilin normal şarjlı olması koşuluyla). Dijital kodlama 52 bit. Tasarım ve büyüklükteki konsollar Nice FLO'ya çok benzer. Boyutları 72x40x15 mm'dir. Konsolun ortalama tüketimi 12 voltluk bir bataryadan 25 mA. Anahtarlık boşaldığında, gösterge akünün değiştirilmesi gerektiğini size hatırlatacaktır. Bir pil 2 yıl boyunca çalışır (günde 10 döngü).

FLor-S en güvenli Nice anahtarlıklarından biri olarak kabul edilir - kombinasyon kodlarının sayısı x 10 (15) derecedir. Dinamik kod, kendi kendine çalışma ve konsolundan sinyal alma yeteneği. Flor-SC konsolunun kolay programlanması - BUPC yazılımı kullanılarak aynı anda uzaktan kumanda programlanabilir. Uzaktan kumandayı uzaktan (uygun modüle sahipseniz) veya geleneksel şekilde (yeni uzaktan kumanda / eski uzaktan kumanda) programlayabilirsiniz.

Nice Flor-S uzaktan kumanda çoğu radyo kanalı için uygundur: FLOX1R, FLOX2R, FLOXB2R, FLOXIR, FLOXI2R, FLOXMR, FLOXMR, SMIX, SMIX2R.

Pilin bitip bitmediği nasıl belirlenir?

  • Herhangi bir tuşa bastığınızda, gösterge yanıp sönecek, ancak sinyal bir gecikmeyle iletilecektir
  • Herhangi bir tuşa bastığınızda gösterge gecikmeli olarak yanıp söner, ancak sinyal iletilmez (bu durumda pili hemen değiştirmeniz gerekir).

Konsolun programlanması Nice FLOR-S
   Bir radyo kanalı kullanmadan 2 programlama seçeneğini göz önünde bulunduracağız.

  • Programlama alıcının yakınında yapılmalıdır.
  • Konsolların, bazı konsollarda gerekli olduğu gibi alnından alnına değil, tutarlı bir şekilde tutulması gerekir.
  • Yeni uzaktan kumandadaki herhangi bir tuşa basın ve yaklaşık 5 saniye basılı tutun, sonra bırakın.
  • Eski uzaktan kumandadaki düğmeye 3 kez basın (uzun süre sıkmadan)
  • Yeni konsolda, başlangıçta kelepçelenen aynı düğmeye 1 kez basın ve bırakın

Uzaktan programlama tamamlandı. Radyo kanalından programlama, Nice FLOR-S kılavuzunda bulunabilir.

Giriş kapıları için otomatik sistemler, kontrol panelini kullanarak bir araba yolu açmayı mümkün kılar ve böylece bir program çöktüğünde veya bir program çöktüğünde, birçok sürücü yolun bahçeye nasıl açılacağını hatırlamaz. Bu durumda, konsoldan bir kopyasını kapıdan aramanız veya cihazın nasıl programlanacağını hatırlamanız gerekir.

Konsol nasıl doğru programlanır

Düzgün yapılandırılmış cihaz oldukça karmaşık bir cihazdır. Kapı açma düğmesine basıldığında, cihazın hafızasına dikilen sinyal dizisi havadan otomatik kapı alıcısına gönderilir. Bu durumda, aşağıdakiler gerçekleşir:

  • Alınan sinyalin bir elektronik yonga tarafından kodu çözülür;
  • Konsoldan gelen sinyal, kontrol ünitesinin hafızasına kaydedilen imza ile doğrulanır;
  • Kapının onayı konsolun hafızasına gönderilir.

İpucu! Tabii ki, kullanıcılar için otomatik kapı kontrol sisteminin tüm inceliklerini bilmek gerekli değildir. Orijinalin kaybolması durumunda konsolun cihazın bir kopyasını alması için geçidin konsolu nasıl programlayacağını bilmek yeterlidir.

Bu amaçlar için, otomatik kapı sistemi kurmuş bir şirketten uzaktan kumanda sipariş edebilirsiniz, ancak uzaktan kumandanıza uygun evrensel bir anahtarlık kullanmak daha kolay ve daha ucuzdur.

Giriş kapılar ve bariyerler için üniversal konsollar

Uzaktan kumanda ile üniversal cihaz arasındaki temel fark, otomatik kapı üreticilerinin anahtarlıklarında yaptığı gibi, sonuncusunda radyo programında tam olarak sabit bir frekans bulunmamasıdır. Evrensel bir anahtarlık, “evrensel” konsol modelleriyle uyumlu birkaç, yaklaşık 10 ila 20 türden birinin biçiminde yapılandırılabilir. Dolayısıyla böyle bir cihazın çok yönlülüğü biraz fazla tahmin edilir.


Evrensel kontrol panelini yalnızca doğru programlanmışsa kullanabileceğiniz açıktır. Bunu yapmak için kontrol programını başka bir uzaktan kumandadan yeniden yazmalısınız. Program, cihazı açtıktan hemen sonra evrensel anahtarlığın hafızasına aktarılabilir. Aktarımı 5 saniye içinde yapmadıysanız, yeniden programlama olasılığı engellenir, bu nedenle açtıktan sonra, uygun bir düğmeye basarak hemen "evrensel" olanı programlama moduna aktarmanız gerekir; bunun ardından cihaz bilgi almak için hazır olma sinyali verir.

Sonra, eski markalı cihazı alıp iki kısa bip sesi duyana kadar “mode” düğmesine basıyoruz ve ardından kapıyı açmak ve kapatmak için kontrol düğmelerine basıyoruz. Başarılı aktarım, üç darbeli bir bip sesi ile onaylanır.

Her anahtarlık veya uzaktan kumanda, kapı kontrol ünitesinin hafızasına dikilmiş kendi dijital adına sahiptir, bu nedenle yeni üniteyi kullanmadan önce kontrol ünitesinin hafızasına kaydedilmelidir. Bunu yapmak için, eski ve yeni uzaktan kumandadaki düğmeye üç saniye boyunca basın, ardından kurumsal anahtarlığı çıkarın ve yeni basıldığında üç katlı bir sinyal görünene kadar tekrar basın.

Markalı kontrol cihazlarının programlanması

Kapıyı kontrol etmek için her otomasyon üreticisi yaklaşık olarak aynı komut dizilerini ve konsolu programlama yöntemlerini kullanır. Fark sadece gerçekleştirilen işlemlerin veya veri alışverişi yönteminin gösterilmesinden oluşabilir. Çoğu zaman uzaktan kumanda sistemlerinde kullanılır:

  1. Kalıcı kontrol tuşu bir hafıza bloğuna dikilir.  Anahtarın karmaşıklığı ve büyük uzunluk, kapı kontrol ünitesinin yabancı cihazların yardımı ile kırılmasından korkulmamasını sağlar;
  2. Dinamik olarak değiştirilmiş şifreli anahtar.  Bu durumda kontrol ünitesi kontrol paneline erişim tanımlayıcısı olarak kullanılan yeni bir dijital dizi iletebilir.

Bilginiz için! Basit Çin kapı kontrol sistemlerinde ilk seçenek en sık kullanılan, pahalı İtalyan ve Alman makinelerde ikinci kontrol ilkesidir.


"Came" kapısı için uzaktan kumanda

Örnek olarak, TOP SA modelinin örneğini kullanarak servis bilgilerinin yeni bir programlanabilir anahtarlığa aktarılması prosedürünü düşünebiliriz. Bugün iki kanallı otomatik kapı kontrol sistemi için en yaygın seçeneklerden biridir.


Program transferi aşağıdaki sırayla gerçekleştirilir:

  1. Başlamak için eski ve yeni takıları en uygun mesafeye yerleştiririz, ancak 5 metreden fazla olmaz Yeni cihazda, gösterge hızlıca yanıp sönene kadar birkaç ilk düğmeye basın ve basılı tutun;
  2. Programlanabilir uzaktan kumandada, eskiden uygun komutu atmanız gereken gerekli düğmeye basın, gösterge sabit bir ışıkla yanacaktır. On saniye içinde eski cihazda istediğiniz komuta basın;
  3. Yeni bir anahtarlığın başarılı bir şekilde aktarılmasıyla üç kez yanıp sönme göstergesi.

Daha karmaşık olan, Came TwinS sistem konsolunu dinamik olarak değişen kodla programlama prosedürüdür. Bu durumda, programı transfer etmeden önce, anahtarlığı kontrol ünitesinin hafızasına kaydetmeniz gerekecektir. Bilgi aktarımı kontrol ünitesi aracılığıyla gerçekleştirilir. Bunu yapmak için, eski bloktaki başlat düğmesine basın ve gösterge yanıp sönmeden sabit bir ışıkla yanana kadar basılı tutun.

Şifreyi yeni uzaktan kumandaya almak için üzerindeki düğmeye sadece bir kez basman gerekiyor. Ardından takılar otomatik olarak programlama modundan çıkacaktır.

"Faac" kapısının konsolu

İtalya'dan Faac, otomatik, uzaktan kumandalı kapı sistemleri için bilinir. Cihazın programlama prosedürü önceki seçeneklerden çok farklı değildir.


Örneğin, XT SLH modeli için bilgiler aşağıdaki sırayla aktarılır. İlk önce, eski uzaktan kumandada, ilk iki düğmeye aynı anda yaklaşık iki saniye boyunca basmanız gerekir. Konsol, bilgi aktarma moduna girer. Yeni bir cihaz yanıp sönmeli, böylece üzerine yazmaya başladığını bildirmelidir. Sırasıyla, önce eskisi, sonra yenisinde, yeniden kaydedilmesi gereken düğmeye basarız, sonra göstergenin iki kez yanıp sönmesi gerekir. Benzer şekilde, tüm komutların transferi.

"Nice Very VE" yakalı cazibesini programlıyoruz.

Bu model istatistiksel bir kod kullanarak çalışır. Servis bilgisini aktarmadan önce, alıcı panelini açmanız ve cihazı panodaki anahtarların konumuna göre kodlamanız gerekir.

İlk önce, gösterge yanıp sönmeden yanana kadar ilk iki düğmeye aynı anda basın. İlk “microbugger” konumuna bakıyoruz, “açık” durumdaysa, uzaktan kumandadaki üst düğmeye, aksi takdirde - en alttaki düğmesine basın. Bu şekilde, tahtanın on mikro anahtarının tümünü "sıralamak" gerekir. Bilgileri kaydetmek için, son anahtarı on saniye boyunca etkinleştirmeniz gerekir. Yanıp sönen bir ışık bilgi kaydını onaylar.

Sonuç

Kontrol panellerinde ve kapı alma ünitelerinde kullanılan modern eleman tabanı çok hızlı gelişmektedir. Günümüzde çoğu servis yönetimi işlevi, cep telefonlarında, tabletlerde ve hatta oyun konsollarında emülatör programları kullanarak başarıyla gerçekleştirilir. Hizmet bilgisinin kesilmesini engellemenin tek yolu, metre daha alınamayan en basit ve düşük güçlü sistemleri kullanmaktır.

Bariyer erişim kısıtlama sisteminin unsurlarından biridir.

Bu tür sistemlerin modern vizyonu, bazı cihazların uzaktan kumandası da dahil olmak üzere, bu elemanların bir kombinasyonunun otomatik çalışmasını ifade eder.

Came firması bu tür sistemlerin ve bileşenlerinin üretimi ile uğraşmaktadır. Tüm cihazların kullanımı son derece kolay, güvenli ve erişilebilirdir.

Ürün kalitesi, firma tarafından benimsenen kontroller sistemi ile güvence altına alınmıştır. Satışa sunulması için üretimin her aşamasında seçici test yapılmasını gerektirir.

Radyo kontrolü

Kelimenin tam anlamıyla, engellerin uzaktan kontrolü için üretilmiş tüm Came cihazları, yani, “konsollar” kolektif sözcüğü olarak adlandırılabilecek çok kanallı anahtarlık-vericileri, birkaç ortak özellik ve niteliğe sahiptir.



Şirket, hem özel sektörün hem de büyük sanayi işletmelerinin gereksinimlerini karşılayabilecek bariyerler için birkaç kontrol paneli üretmektedir.

ATOMO serisi


Burada müşteri ihtiyaçlara bağlı olarak hem iki hem de dört kanallı versiyonları seçebilir. Tüm bu cihazlar artan güvenlik gereklilikleri koşullarında kullanım için uygundur.

Gerçek şu ki burada uygulanmaktadır özel kod, "yuvarlanma kodu" - bu sözde dinamik kod.

Kod kodu teknolojisi, sinyalleri kopyalamak veya yeniden yazmak için tüm girişimleri engelleyebilir. Vericiden gönderilen sinyallerin sürekli değişmesi nedeniyle bu mümkün oldu.

Hiçbiri tekrar edilmedi. Bu durumda güvenlik garantisi, neredeyse üçte biri oranında kodun farklı kombinasyonlarının sayısının dört milyarı aşmasını sağlar.

Ayrıca bu cihazlarda, vericiden vericiye otomatik kod tespiti uygulanır ve bir transponder işlevi vardır.

En İyi EE Serisi

Özellikle konut özel sektöründe kullanılan en popüler modeller. Atomo'da olduğu gibi, ayrıca, transponder işlevine sahip olan müşteriler için iki ve dört kanallı versiyonlar da mevcuttur.

İkiz Serisi

Bu anahtarlıklar vericileri aynı anda birden fazla erişim kontrol sistemini kontrol etmek için idealdir. Burada gizli kod teknolojisi tanıtıldı - sinyale müdahale girişimlerini önleyebilen “Anahtar Kod”.

Atomo serisi için mümkün olan maksimum kombinasyon sayısı 4 milyardan fazladır.

Model Üst NA

Bu radyo çalışmak üzere tasarlanmıştır. MHz frekansı. Çoklu kod işlevi sayesinde sinyal kopya koruması ile donatılmıştır.

  1. dizayn. Cihaz, elinize kolayca oturan zarif bir gri kutuya yerleştirilir. Plastik çizgiler kullanımı zevkli hale getirir ve şık tasarım kullanımı kolaylaştırır - üstteki LED ve ortadaki iki düğme.
  2. Teknik özellikler.
  • Güç - iki lityum pil CR
  • Ağırlık - en fazla 16 gram.
  • ila +55 ° C aralığında çalışır
  • Çalışma alanı 50 ila m arasındadır.
  1. fiyat. Bölgeye ve avronun cari oranına bağlı olarak - 2 kanallı versiyon için - ruble ve 4 kanallı versiyon için ruble.

Model Top EE


Bu sürüm, şirket tarafından en popüler Top NA modelinin bir modifikasyonu olarak yayınlandı. Önceki modellerden ana değişiklik ve fark iki kodlama sisteminde aynı anda çalışır - TOP veTAM. Bu, kullanım güvenliğini daha da arttırır. Gerisi gelince, bu cihazlar önceki modellerin yerini tamamen alır.

Ayrıca sağlanır sinyal durdurma korumasıdört binden fazla - oldukça fazla sayıda kod kombinasyonuyla sağlanır.

Burada kullanıcıların rahatlığı için sağlanır otomatik kod algılama fonksiyonuBu, bir konsolun diğerinden son derece basit bir şekilde programlanmasını mümkün kılar.

Maliyet, Top NA'dan biraz daha yüksektir. Dört kanallı sürüm için en az rubleye ve maksimum rubleye kadar satın alabilirsiniz.

Nasıl programlanır?

Tüm Came şirketi uzaktan kumandaları için genel olarak aynı olacak olan özel bir programlama algoritması vardır. Sistem bu şekilde inşa edilmiştir sürücü alıcısına yalnızca bir uzaktan kumanda kaydedilebileceğini.

Ek bir ihtiyaç olduğunda, ondan zaten kopyalanacaklar. Alıcının kendisinde başka bir alıcıyı kaydetme girişiminde bulunulursa, ilkini ve kopya yöntemini kullanarak kaydedilenlerin tümü çalışmayı durdurur.


Bu, örneğin ilk uzaktan kumanda kaybedilmişse faydalıdır. O zaman yeni bir tane satın alabilir ve programlayabilirsiniz; birincisi bellekten bağımsız olarak silinir ve başka hiç kimse kullanamaz.

Bu, sistemin ek bir rahatlığıdır - yeni bir cihazı programlarken, doğrudan alıcının kapağını açık tutarak işlemi tekrarlamaya gerek yoktur.

Ancak, bu aynı özellik aynı zamanda tüm sistemin gizli bir tehlikesidir. Uzaktan programlanmış bir bilgisayarı kısa bir süre için aldıktan sonra, herkes aynı şekilde özelleştirmek için kullanabilir.

Bu nedenle, güvenliğe dikkat etmeli ve çalışanların dışarıdan çalışanların ellerine düşmesini önlemelisiniz.

Kısa talimat - kontrol ünitesindeki anahtarlıkların programlanması

  1. Kontrol kutusu kapağını açın ve CH1 (PROG) düğmesini bulun.
  2. Üzerine tıkladığınızda, panelde bulunan LED göstergesi çalışmaya başlayacaktır.
  3. Ayrıca, anahtarlığın programlanmasına başlamak için, PROG düğmesini bırakmadan, ilgili tuşa basmanız gerekir.
  4. Bundan sonra, LED yanıp sönmeyi keser ve sürekli yanmaya başlar.
  5. Böyle bir LED sinyali, anahtarlığın kontrol ünitesinin hafızasına başarılı bir şekilde kaydedildiğini gösterir. Ardından her iki düğme de serbest bırakılabilir.

Ortaya çıkan uzaktan kumanda çağrılacak ana anahtarlık. Yeni cihazların hazırlanması ile ilgili diğer tüm eylemler, ana kontrol panosu ve alıcı sürece dahil edilmeden, yalnızca yardımı ile gerçekleştirilecektir.

TOP serisinin (NA, SA) “master” dan kopyalanması


Her şeyden önce, her iki cihazın birbiri ardına sıralı olarak ayarlanması gerektiğini hatırlamakta fayda var, bu yüzden ilki ayarlama gerektiren yeni bir konsol ve eski olan - “ana anahtarlık” - arkasında.

Tüm işlemin başarılı bir şekilde tamamlanması için aralarındaki mesafe 5 mm'den fazla olmamalıdır. Onları yakınlaştırabilirsin. Programlama işlemi ancak o zaman başlar.

  1. Yeni cihazda, her iki düğmeye basmalı ve LED göstergesi açılıp oldukça yüksek bir frekansta yanıp sönene kadar bu konumda tutmalısınız. Bu yaklaşık 7 saniye sürer. Bu, anahtarlığın sinyali kopyalamaya hazır olduğu anlamına gelir.
  2. Bir sonraki adım, aynı cihazdaki her iki düğmeyi de serbest bırakmak (yeni) ve sadece programlanacak olana (kısa süre) basmaktır. Bundan sonra, LED'in yanıp sönmesi durmalı ve sürekli yanmaya başlamalıdır.
  3. Diğer tüm işlemler oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirilmelidir - yeni uzaktan kumanda cihazındaki göstergenin tam olarak yanması için zamanında yapmanız gerekir.
  4. Ana tuşta, kontrol tuşuna bir kez basın. Bu, gerçek sinyalin kopyalanacağı veya üzerine yazılacağı olacaktır.
  5. Bundan sonra, LED üç kez yanıp sönmeli ve tamamen sönmelidir. Böyle bir ışık sinyali, sinyal kopyalama işleminin başarılı olduğu ve yeni cihazın tam çalışmaya hazır olduğu anlamına gelir.

Çalışan uzaktan kumandaların sayısını artırabilir, onları çok sayıda kullanıcı için çarpabilirsiniz. Bunu yapmak için, talimatların paragraflarında açıklanan adımları tekrarlayın.

TOPNA cihazıyla Came TOPEE’ye sinyal dublajı


TOPEE üniteleri daha yaygın hale geldiğinden, önceki cihazın NA modelini kullanarak bu cihazı nasıl yapılandıracağınızı bilmelisiniz.

  1. EE'de, aynı anda iki düğmeye basmanız gerekir. LED göstergesi sürekli yanıp sönen ışık yanıncaya kadar basılı tutun.
  2. Sonra her iki tuşu da bırakın ve programlamaya tabi olan bir tanesine tıklayın.
  3. Bundan sonra, yeni cihazdaki gösterge yanıp sönmeyi bırakmalı ve aynı yoğunlukta, sürekli yanıyor olmalıdır.
  4. LED çalışırken 10 saniye boyunca eski NA modelini alttan ve arkadan programlanabilir konsola getirmek gerekir.
  5. Ana anahtar halkasında, çalışma tuşuna bir kez ve kısa süreli basma yapmanız gerekir. Bundan sonra, gösterge üç kez yanıp sönmelidir; bu, sinyal üzerine yazma ve başarılı programlama işlemlerinin tamamlanması anlamına gelir.

Engellerin otomasyonu, yüksek kaliteli uzaktan kumanda olmadan imkansız olacak kullanıcılar için kullanım kolaylığı ve rahatlığı önerir.

TOP NA anahtarlığı ayarlama talimatları videoda gösterilmektedir:

Erzurum Oto Anahtar olarak, aracınızın kapısını kumanda ile açıp kapatmak istiyorsanız hemen şubelerimizden birine gelerek aracınıza uygun yeni nesil sustalı kumandalı anahtarınızı kodlatabilirsiniz. Aracınızın bir kumandası var ve siz onu kaybetmişseniz size yeni bir adet daha kumanda yapabilmekteyiz. Aracınızda hiçbir yere zarar vermeden bir şey sökmeden son teknoloji cihazlarımız ile sizlere dakikalar içerisinde yeni oto kumandanızı veriyoruz. Kaybolmuş olan kumandanızı sistemden silerek başkalarının aracınıza zarar vermesini engelliyoruz. Kumandanız kaybolmadı fakat aracınızda kapı açma ve kapatma işlemi yapamıyor olabilirsiniz bu durumda bizleri arayarak bilgi alabilir yada şubelerimizden birine gelerek kumandanızdaki sorunu çözebiliriz. Aracınız bir süre sonra sistemde kayıtlı olan kumandayı unutabilir. Oto kumandalarında  kod düşmesi dediğimiz bir sorundur. Kod düşmesi olan aracınızı sadece manuel olarak açma ve kapama yapabilirsiniz kumandanız aktif olmaz. Erzurum oto anahtar kumanda olarak bizi aramanız yeterli olacaktır. Konumunuz nerde olursa olsun tecrübeli mobil ekibimiz en kısa sürede yanınızda olacaktır. Marka ve model fark etmeksizin son teknoloji cihazlar ile aracınıza müdahale eden ekibimiz oto kumandanızı tekrardan sisteme ekleyerek sizi bu durumdan kurtartır. Eğer yedek anahtarınız yoksa ekibimizden yedek bir tane daha anahtar istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Tecrübeli ekibimiz orda aracınızın sistemine uyumlu olan yeni nesil sustalı kumandalı anahtarı hemen sizler için yapmaya başlayacaktır. Siz çayınızı yada kahvenizi içerken mobil ekimimiz tarafından yeni oto anahtar ve kumandanız özenle yapılacaktır. Tek Anahtar Daima Risk Taşır diyoruz ve sizi şubelerimize bekliyoruz.

Arayın

seafoodplus.info

seafoodplus.info

seafoodplus.info

seafoodplus.infoingircom

Oto Anahtar Kopyalama.

 Kayıp ve Eski Anahtarları

 Hafızadan Silme - Tanıtma.

 

Orijinal Oto Anahtar ve

Kumandaları

 

 

 

Oto Kumanda Kopyalama.

Kayıp ve Eski Kumandaları

 Silme - Tanıtma.

 

 

Tüm Anahtarların Kayıp Olması Durumunda Yeniden Anahtar Oluşturma

 

Orijinal Kumanda Tamiri

Yedek Kap ve Butonları

 

 

 

Garaj, Kepenk, Bariyer

Kumandaları Kopyalama.

kumanda tanıtma

Uzaktan kumandanın senkronizasyonu

Kontağı kapatın.

Kontağı yeniden açın.

Hemen, birkaç saniye boyunca A (kapıları kilitleme tuşu) düğmesine basın.

Kontağı kapatın ve anahtarı kontaktan çıkarın. Uzaktan kumanda yeniden iş görür durumdadır."

buda benzer fakat farklı bir anlatım..

"Kumanda pili değişiminden sonra, yada herhangi bir nedenle aracın kumandası aracın kapılarını açıp kapatmadığında kumandayı araca tanıtmak gerekir. Buna kumanda senkronizasyonu denir. 

Bunu yapmak için sürücü tarafındaki anahtar deliğine anahtarımızı takarak kilitleme yönünde çeviriyoruz. Kilitleme yönünde çevirilmiş vaziyette tutarken, bir yandan da kumanda kilitleme tuşuna basılı tutuyoruz. Yaklaşık 5 saniye kadar basılı tutulduğunda kapı kilidinden tıkırtı sesi duyacaksınız. Anahtarı çıkarın Ve kumandadan kapı açma tuşuna basın. İşte bu kadar anahtarınız tekrar aracınıza tanıtıldı. 
Genellikle bu işlem servislerde yeni anahtar siparişi verildiğinde gelen anahtarı araca tanıtmak için yapılır. Bazen kumanda pilini değiştirdiğinizde de bu işlem gerekebilir."

bunlarda dahil denedin sanırım birde pili söküp takarmısın. sonra yine dene

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir