jadde nasıl oynanır / Joygame MStar hakkında her şey! MStar Kapandı mı? - Haberler

Jadde Nasıl Oynanır

jadde nasıl oynanır

Jadde Tanıtım

Merhaba Arkadaşlar,

Forumumuz da &#;yelerimizden bir &#;oğunun oynadığı, bir &#;oğunun oynamasına vesile olduğumuz ve PC Oyunları adlı b&#;l&#;me Jadde oyununu ''Jadde Tanıtım Etkinliği'' &#;er&#;evesinde yeniden tanıtıyorum.

Jadde yılından bu yana Global Game Center &#;er&#;evesinde kesintisiz olarak oynanmaya devam eden bir oyundur.
4. Yılını m&#;kemmel bir şekilde kutlayan, g&#;zel hediyeler ve g&#;zel etkinlik imkanları sunan, bilgisayar başında sıkılmadan oynayacağınız bir oyundur.

 Jadde Tanıtım


Jadde, arkadaşlarınızla dans edebileceğiniz, eğleneceğiniz bir oyundur. Tabiki bu oyunun amacı sadece dans değildir.
Alışveriş merkezinden kıyafet alabilir, yeni dostluklar kurabilir, hayatınıza y&#;n verecek bir kişiyle tanışabilirsiniz.


 Jadde Tanıtım


Ve hatta dilerseniz oyun i&#;inde şuanda bulunan 2 farklı evlilik seremonisi ile evlenebilirsiniz.

&#;in D&#;ğ&#;n&#;nden Birka&#; Ekran G&#;r&#;nt&#;s&#;:



Normal D&#;ğ&#;nden Ekran G&#;r&#;nt&#;s&#;:



Jaddeyi 4 yıldır oynayan biri olarak fazlasıyla bağımlılık yapan bir oyundur.
Kendi a&#;ımdan sorarsanız bu zamana kadar &#;ok şey yaşadım ve fazlasıyla deneyim edindim.
Daha yaşlarında olan kişilerin bile burada hayat deneyimi kazanmaları m&#;mk&#;nd&#;r.
K&#;&#;&#;k b&#;y&#;k her yaştan oyuncunun bulunduğu, saygılı ve d&#;zg&#;n kişilerce oynanan bir 3D oyundur.


 Jadde Tanıtım


 Jadde Tanıtım


Sanal bir oyun olduğu halde, realde bir &#;ok oyuncunun sevgililiğe başlamasında, nişanlanmasında hatta evlenmesinde, arkadaşlık kurmasında, dost edinmesinde ve ekip &#;yelerinin buluşmaları ile oyuncuların sosyal bir &#;evre edinmesini sağlıyor.

Oyunun forumu &#;zerinden yapılan etkinlikler ve oyunda online olarak yapılan bir &#;ok etkinlik bulunmaktadır.
Her g&#;n sıkılmadan katılabilir ve kazananlar arasında olabilirsiniz.


Etkinliklerden Ve Gmlerle Olan Birka&#; Ekran G&#;r&#;nt&#;s&#;:

 Jadde Tanıtım


 Jadde Tanıtım


 Jadde Tanıtım


Yeni patchlar ile gelen yeni kıyafet, dans modları, hit yerli/yabancı şarkılar, yeni haritalar ile aralıksız oyun keyfini size sunan bir online oyundur.
Ayrıca vgmlerce (oyun i&#;i g&#;n&#;ll&#; yardımcılar) oyunun oynanmasında yardım alabilirsiniz.
Oyunu &#;ğrenmek i&#;in jadde oyununun kendi forum sitesinden
oyun veya g&#;rev rehberi başlığı altındaki oyun ile ilgili bir &#;ok rehberden yararlanabilirsiniz.


 Jadde Tanıtım


 Jadde Tanıtım


Ve tabi oyunda bulunan oyuncularımızdan &#;zel mesaj(pm) ile yardım alabilirsiniz.
Jadde oyuncuları size yardım etmekten onur duyacaklardır.

Jadde Online, ger&#;ek hayattaki yapabileceğiniz bir &#;ok aktiviteyi size sunmaktadır. Ama Jaddede daha fazlası mevcut, bazı insanların hayalleri u&#;maktır mesela, bu oyun sizi hayallerden alıp u&#;uruyor. Nasıl mı ? Oyunda bulunan bir &#;ok kanat aksesuarı ile u&#;mak m&#;mk&#;nd&#;r.


 Jadde Tanıtım


Hayallerinize ulaşmak i&#;in Jaddeyi tercih edebilirsiniz.
Size sunduklarını g&#;rd&#;kten sonra asla vazge&#;emeyeceksiniz.


 Jadde Tanıtım


4. Yıl İ&#;in Yapılan Video :

funduszeue.info?v=NXJwOwc3cVo&feature=player_embedded#t=66s

Sizide Jadde Ailemizde g&#;rmekten mutluluk duyarız.

Jadde Web Sitesi:funduszeue.info
Jadde Oyun Rehberi:funduszeue.info?Oyun-Rehberi
Jadde Facebook Sayfası:funduszeue.info

Nick: MrsBoSs
Sunucu: Eski Jadde



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrsBoSs -- 6 Mayıs ; >







Jadde Online

Hep aynı tür oyunları oynamaktan sıkılmadınız mı? Canınız dans etmek , yeni arkadaşlarla tanışmak , çok büyük bir sanal evrende dolaşmak , gönlünüzce müzik dinlemek , dans yarışmalarına katılıp dans starı olmak , sınırsızca eğlenmek, sınırsızca alışveriş yapmak mi istiyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz!

Jadde ; 3D bir online oyundur ve oynamak tamamen ücretsizdir. Alışveriş , Eğlence , İletişim ve Avatar gibi özelliklere sahip bu oyunda diğer oyunlarda bulunmayan bir çok özellik bulunmaktadır.

Görev Sistemi, Yarışmalar, Seviye (level) atlama , Yetenek Geliştirme, Karakter Geliştirme, Video Chat, Özel Partiler

Bu sanal dünyada yeni arkadaşlar edinebilir isterseniz bu arkadaşlarla oyun içinde evlenebilirsiniz ! Jadde&#;de yapabilecekleriniz gerçekten sınırsız&#; Bir kere bu dünyaya girdikten sonra asla çıkmak istemeyeceksiniz!!! Unutmayın Jadde&#;nin kanunu &#;Deli gibi eğlenmek&#;

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası