yargı 37 bölüm fragmanı / Yargı 37.Bölüm Fragmanı - Dailymotion Video

Yargı 37 Bölüm Fragmanı

yargı 37 bölüm fragmanı

Yargı 37.Bölüm Fragmanı

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yargı bu hafta yayınlanacak mı?

Yargı 37.Bölüm Fragmanı

Yeni Bölüm Özeti

Büyük titizlikle hazırlanan operasyonda Ilgaz her şeyin onları otele çekmek için hazırlanan bir tuzak olduğunu sezmiştir. Ceylin'in binmesi gereken asansörün boş bir halde lobiye ulaşması ise bu kumpasın şahsi hayatlarına kadar uzandığına dair herkesi tedirgin etmiştir.

Kardeşinin ölümü ve başsavcılık makamının ağırlığı arasında bocalayan Pars, şimdi bir de verdiği kararların sonuçları ile yüzleşmek zorundadır. Bunun yanında küllerinden yeniden doğmaya çalışan Yekta ile yollarının bir daha kesişme vaktidir.

Öldürülerek kuyuya atılan kişilerin tüm bilgileri yavaştan gün yüzüne çıkarken, tek canlı tanığın da hastaneden kaçırılmış olması herkesi alarm haline geçirmiştir. Ilgaz ve Eren, birbirine düğümlü şüpheli ihtimallerinde daha büyük yol alırken önlerine sürpriz tanıklıklar ve sırlar çıkacaktır.

Ceylin'in gerçeği bulmak uğruna, önünü ardını düşünmeden kendi doğrularınca hareket etmesi Ilgaz'ı çileden çıkarmıştır. İş ile aşkı birbirlerine verdikleri sözler uyarınca ayırmaya çalışan ikiliyi, kördüğüm olmuş bir olaylar silsilesi beklemektedir.

Yargı 36. Bölüm Özeti

Yargı dizisinin 36. bölümünde neler olacak, yakından bakalım:

Dizinin bu bölümünde gizemli bir mektup ortalığı karıştırıyor. Ceylin’e gelen tehdit mektubu Ilgaz’ın canını sıkıyor. Ceylin, Neva’nın cinayetinin ardından katil tarafından bir yere çağırılıyor. Ilgaz, Ceylin’in can güvenliğinden korkuyor ve operasyonda birisinden yardım istiyor.

Neva’nın ölümüyle yıkılan Pars, Ilgaz’dan yardımcı olmasını isterken Ilgaz ise eşi Ceylin’i korumak ister. Ceylin ise katile ulaşabilmek için tek ipucunun peşinden cesurca gitmeyi seçecektir.

Yargı Yeni Sezonda Neler Olacak? Yargı yeni sezon ilk bölüm

İzleyenler olay akışının ilginç şekilde değiştiğini fark ettiler. Hikayemiz aynı karakterler sanki başka bir zamanda yeniden başladı. Peki Yargı yeni sezonda neler olacak?

Hikayemizde 24 saat ileriden başlıyoruz. Ilgaz Savcı‘yı morg odasına girerken görüyoruz. Kapıdaki Eren Komiser‘in düşünceli haline baktığımızda ölen kişinin Ilgaz’ın tanıdığı biri olduğu anlaşılıyor. Ve sonradan öğreniyoruz ki ölen kişi Neva, yani Pars’ın kız kardeşi ve Ilgaz’ın eski sevgilisi… Bkz: Neva kimdir? Neva rolünü kim oynuyor?

Bir gün öncesine döndüğümüzde Eren Komiser ekibiyle birlikte bir köşke geliyor. Köşkün kuyusunda ceset olduğu ihbarı yapılmış . Ekipler kuyuya indiklerinde burada bir ceset buluyorlar. Sonrasında ise kuyudan tam 6 ceset çıkıyor. Bu kuyu tam bir infaz kuyusu… Kısaca karşımızda bir seri katil var. Peki bu Yargı dizisindeki seri katil kim?

Ilgaz’ın Ceylin’e ufak bir sürprizi olduğunu görüyoruz. Bugün Ceylin’in doğum günü. Ceylin için bu akşama bir yemek organize ediliyor. Eren komiser ve Pars başta olmak üzere pek çok tanıdık konuğunu çağırıldığını biliyoruz.

Pars yolda gelirken durur ve yoldan baklava alır. Ilgaz’ın Başsavcı olacağını düşünen Pars onun için tatlı almayı ihmal etmez. Sabah iş yerine geldiğinde ise atama yazısı eline ulaşır. Ilgaz’ın yerine Pars başsavcı seçilmiştir.

Yekta ise bir hafta hapisten kalmış ama itirafçı olarak hapisten çıkmayı başarmıştır. Sayesinde koca bir çete çökertilmiştir, ama Yekta tüm olaylardan sonra yeniden serbest kalmıştır. Yekta’yı iş bulmak için koştururken görüyoruz. Aynı zamanda üzerinde haciz işlemileri başlatılmak üzere.

Kuyudan tam 6 ceset çıktı. Bunlardan birisi Ceylin’in aradığı kayıp vakalarından birisindeki çocuk Ali olduğunu öğreniyoruz. Diğer cesetlerden birinin ise Neva çıkması, dizinin karanlığa gömülmesine yol açtı. Başsavcı olduğu gün kardeşinin ölüm haberini alan Pars için yıkım dolu bu günden sonra hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünüyoruz.

Yargı dizisi Neva nasıl öldü? Yargı Neva’yı kim öldürdü?

Neva dizide Ilgaz’ın ayrıldığı kız arkadaşı olarak karşımıza çıkmıştı. Savcı Pars’ın kız kardeşi olan Neva, Ankara’da hakimlik yapıyordu. Sonradan tayinle İstanbul’a geldi ve hikayemizin içine girmiş oldu. Neva’nın sonradan Yekta’nın avukatlarından olan Cüneyt ile yakınlaştığını görmüştük. Geçen sezonun sonunda berabere İstanbul dışına tatile gitmişlerdi.

Neva’yı Cüneyt mi öldürdü? Neva’nın katili kim? Cüneyt ise Neva’yla tatilden döndükten sonra bir kavgaya karışmıştı. Bu kavgadan sonra Neva ile Cüneyt ayrılmışlardı. Peki Yargı Neva’nın katili kim? 

Yargı Dizisi Son Fragman Yayınlandı mı? Yargı Dizisi Son Bölüm Fragmanı izle

Yargı Dizisi Son Bölüm Fragmanı izle, Yargı son fragman izle

Yargı Dizisi Son Fragmanı izle Youtube şeklinde çok arama yapılıyor. Peki Yargı dizisinin son fragmanı yayınlandı mı? Yargı dizisi 37. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Şimdiden Yargı 37. Bölüm Fragmanı izle, Yargı son bölüm fragmanı izle şeklinde çok kişi arama yapıyor. Google’da Yargı 37. Bölüm Fragmanı izle, Yargı 37. Bölüm Fragmanı Youtube, Yargı 37. Bölüm Fragmanı izle Kanal D, Yargı Dizisi Son Bölüm Fragmanı izle, Yargı son fragman izle şeklindeki aramalarda şimdilik sonuç çıkmıyor.

Yargı dizisinden yeni fragman henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında sizlerle paylaşacağız. Merakla beklenilen Yargı 37. Bölüm Fragmanı izle yotube linkini yayınlandığında bu sayfada bulabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır