toni and guy sea salt spray kullananlar / toni and guy casual sea salt texturing spray saç spreyi kullananlar ve hakkında yorumları

Toni And Guy Sea Salt Spray Kullananlar

toni and guy sea salt spray kullananlar

toni and guy casual sea salt texturing spray saç spreyi

tanım: ülkemizdeki tüm drugstore marketlerde ml. hacmindeki fısfıslı plastik şişesinde indirimli olarak tl fiyat aralığında satılan, kendiliğinden dalgalı ve ince telli saçlarda saçları sertleştirmeden dalga yoğunluğunu artıran şekillendirici spreydir.

olumlu özellikleri: ince telli, perma ya da boya işlemi görmemiş saçlarda normal bir saç köpüğü ya da saç spreyine göre saçları hiç sertleştirmeden yoğun ancak doğal görünümlü dalga efekti veriyor. müthiş güzel kokuyor ve saçlarınızı doğal yollardan kuruttuğunuzda yani saç kurutma makinesi kullanmadığınızda kokusu en az saat süreyle kalıcı oluyor. saç diplerinde beyaz kalıntı, kepek vs. bırakmıyor. kullanıldığı günün akşamında saçlarınızı yıkadığınız sürece yani iki gün boyunca saçlarınızda kalmadığı sürece saç dökülmesine de sebep olmuyor.

olumsuz özellikleri: fiyatı gün geçtikçe pahalılaşıyor ve diğer saç şekillendirici ürünlere nazaran fazla bereketli bir ürün olduğu söylenemez. kalın telli, permalı ya da boyalı saçlarda dalga yoğunlaştırma konusunda başarılı bir ürün olmamakla beraber saçı fazla sertleştiriyor. Saçların doğal, kendiliğinden ışıl ışıl parlak görüntüsünü sevenler için uygun bir ürün değil çünkü saça az da olsa mat bir görünüm veriyor. içeriği pek temiz değil.

sonuç olarak; saçlarımda boya ve perma işlemi yokken yani saçlarım normal halindeyken çok iyi anlaştığım ve her yaz muhakkak kullandığım bir üründü. 75 ml. hacmindeki küçük şişesinden bir kutu daha bu yaz bitirdim ve saçlarım boyalı olmasına rağmen yine işe yaradı ancak eskiden sevdiğim gibi yoğun dalga görüntüsü elde edemedim ve üst üste kullandığımda saç uçlarımı biraz fazla kuruttu. Elimdeki büyük boy bir şişe ürünü bitirdikten sonra fiyatının arşa çıkması ve benim saç tipimde performansını yitirmesi nedeniyle ürünü yeniden satın almayı düşünmüyorum.

21 ekim ekim

Toni&Guy Casual deniz tuzu etkili şekillendirici sprey incelemesi!

Toni&Guy Casual deniz tuzu etkili şekillendirici sprey incelemesi!

Toni & Guy markasının deniz tuzu spreyi bu günlerde çok popüler oldu. Yazın sıcaklarında ısılı işlemlerle uğraşamadan saçına şekil vermek isteyenlerin araştırmaları sonucu gördüğü Toni&Guy Casual sprey saça nasıl uygulanır ve gerçekten işe yarıyor mu? İşte Toni and Guy Casual Sea Salt Texturing Spray hakkında merak edilen her şey:

Saçlarınızı şekillendirmek ve şekil verdikten sonra kısa sürede bozulmasını engellemek için kozmetik markaları tarafından çıkarılan saç spreylerini deneyebilirsiniz. Örneğin Toni&Guy Casual Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici sprey Denizden yeni çıkmış gibi dalgalar oluşturmanıza yardımcı oluyor.  Her saç tipi için uygun olan bu ürün, kozmetik mağazalarının hepsinde kolayca bulabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında ısı kullanmadan saçlara şekil vermek istiyorsanız bu ürünü kullanmalısınız. Ayrıca hafif bir tutuş ile saçınızı şekillendirirken, dolgunluk ve hacim kazandırıyor. funduszeue.info ekibi olarak saç konusunda profesyonel ürünlere imza atan Toni&Guy markasının deniz tuzu etkili saç şekillendiren spreyini detaylı bir şekilde inceledik. 

İşte Toni&Guy Casual Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey hakkında bilinmesi gerekenler:

Toni&Guy Casual Deniz

Toni&Guy Casual Deniz

  • Saçlarını doğal bukle yapmak isteyen kadınlara özel üretilmiş olan bu ürün, erkek deodorantlarını anımsatan bir kokusu var.
  • İlk başta saçı sert hale getireceği düşünülse de, saçı yumuşak ve ipeksi bir görünüme kavuşturur.
  • Ürünün en belirgin özelliği ise saça zarar vermemesi.
  • Spreyi, yaz aylarında terleyen saçlarınıza pratik bir şekilde vermek için kullanabilirsiniz.  
  • Bu saç spreyi sayesinde saçlarınıza fön, maşa gibi ısılı işlem yapmadan şekil verebilirsiniz.

Ürünün indirimsiz satış fiyatı TL.

PEKİ, NASIL UYGULANIR?

Saçlarınız nemli haldeyken tüm saçlara eşit miktarda gelecek şekilde sıkın. Hafif bol kalacak şekilde örün. Kısa süre beklettikten sonra örgüyü açın. Saçlarınızın spreyin etkisiyle hacimli, dolgun ve doğal bukleli bir şekilde olduğunu göreceksiniz. 

Toni &#; Guy Sea Salt Texturising Spray / Deniz Tuzu Spreyi

Merhaba güzellerim, bloğuma hoş geldiniiiz 🙂

Bana göree uzuuun bir aradan sonra kafamı toplamış, vücudum ruhum dinlenmiş bir şekilde aranıza dönmekten mutluluk duyuyorum. Bugün inceleyeceğimiz ürün bir saç şekillendirici olan Toni & Guy sea salt texturising spray / deniz tuzu spreyi &#; Saçlarım ince telli ve kıvırcık olduğundan yaz aylarında daha çok kendi dalgasını kullanıyorum. Yoksa sıcaklarda fönle, ısıyla şekillendirmekle kim uğraşacak hehe 😀 Özellikle tatile gittiğimde denizden çıktıktan sonra saçlarımın dalgalı haline tek kelimeyle ba-yı-lı-yo-rum. Hatta tatile gitmeden mutlaka saçlarımı kestirir, kırıklarından kurtulurum hâliyle saçlarım daha sağlıklı ve dolgun görünüme kavuşuyor. 🙂 Geçen sene severek kullandığum deniz tuzu spreyinin Egos Wavy Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Spreylinkini de bırakayım, merak ederseniz ışınlanabilirsiniz güzeller 🙂 Lafı uzatmadan hemmencecik deniz tuzu spreyi nasıl kullanılır, deniz tuzu spreyi ne işe yarar ve toni guy deniz tuzu spreyi deneyimlerimi paylaşayım. 🙂

Toni & Guy Sea Salt Texturising Spray / Deniz Tuzu Spreyi
Deniz Tuzu Spreyi Nasıl Kullanılır?

İçindekiler

Deniz Tuzu Spreyi Nasıl Kullanılır?

  • Islak saça ya da kuru saça uygulayabilirsiniz.
  • Ben genellikle saç boyuna ve ucuna sıkıyorum ürünü&#;
  • Ellerimle aşağıdan yukarı doğru saçlarımı avucuma alıp buklelerini belirginleştiriyorum. Ağır ağır yaparsanız bunu bukleleriniz daha belirgin hale geliyor.
  • Dikkat edilmesi gereken nokta uyguladığınız bölüme ürünü eşit bir şekilde dağıtmanız aksi taktirde saçınızda beyaz lekeler kalabilir.
Deniz Tuzu Spreyi Ne işe Yarar?

Deniz Tuzu Spreyi Ne işe Yarar?

Deniz tuzu spreyi saçlara sanki denizden çıkmış gibi doğal dalgalar elde edilmesini vaat eder. Bu ürünler saçlara ısı kadar zarar vermez, yıpratmaz. Yalnız çok sık kullanılırsa bu tarz ürünler haftada bir kez kullanılan arındırıcı şampuanlardan yararlanmakta fayda var.

Toni&Guy Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey Yorum

Toni & Guy Deniz Tuzu Etkili Saç Şekillendirici Sprey Yorumlarım

  • Tatilden döndükten sonra tanıştığım ve gerçekten aşık olarak kullanıp bitirdiğim bir saç şekillendirici oldu kendisi&#;
  • Bazı günler ıslak saça uyguladım bazı günler kuru saça ikisinde de gayet başarılı bir sonuç gözlemledim.
  • Saçlarım ince telli, kıvırcık olduğundan bukleler elde etmem çok zor olmadı. Ama çok düz, gür ve kalın telli saçlara uygulanacaksa aynı zamanda yatıştırıcı ürünle kullanılmalı&#;
  • Düz saçlara sahip olanlar sevemeyebilir ama hafif dalgalı bile olsa saçınız bu spreye gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
  • Ay Meryem benim saçım düz bi işe yaramadı, o kadar da para verdim nasıl kullanırım derseniz de saçlarını şekillendirirken bebek saçlarınızı yapıştırmak ya da saçlarınızı sabitlemek için kullanabilirsiniz. Bir ürünün tek bir amacı yoktur, ihtiyaca göre ürünleri kullanabilirsiniz 🙂
  • Bazı yorumlarda saçlarımı yapıştırdı şekle girmedi tarzı mesajlar gördüm. Öyle bir durum ürünü eşit bir şekilde dağıtmadığınızda oluyor. Bembeyaz kalıyor bir de sanki pudra dökmüş gibi bir görüntü oluşuyor. Ben parça parça uyguluyorum saçıma örneğin nasıl maşa yaparken tutam tutam alıyorsunuz saçınızı bunu da o şekilde uygulamak gerekiyor.
  • Kokusu inanılmaz güzel ve saçta da çok az bir miktar kalıyor. Her sıktığımda sevdiceğim saçların aşırı güzel kokuyor diyor hihi :))
  • Deniz tuzu spreylerini erkekler de kullanabilir bu arada&#;
Saç Şekillendirici Önerileri

Sprey mekanizması oldukça sert ve saçlarıma sıkayım derken kol kası yapıyorsunuz&#; :/ Ayrıca geniş şekilde püskürmüyor daha minicik ve küçük şekilde ürün çıkıyor. Bu aslında kontrollü uygulama sağlıyor.

Toni & Guy Sea Salt Texturising Spray / Deniz Tuzu Spreyi Uygulanışı

Saçlarımda uygulanmış şeklini görebilirsiniz. Ben yan perçem sevdiğimden o kısmını genellikle düzleştiriyorum ama üşendiğim zamanlarda o kısmı yandan bükerek kullanıyorum.

Toni&Guy Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey Kullananlar
Bukle Saç Şekillendirici Blog
Toni&Guy Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey İncelemesi

Toni & Guy Sea Salt Texturising Spray / Deniz Tuzu Spreyi İçindekiler

İçeriğini merak eden okuyucularım aşağıdaki fotoğraftan inceleyebilir.

Toni&Guy Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey İçerik

Toni & Guy Sea Salt Texturising Spray / Deniz Tuzu Spreyi Nerede Satılıyor? / Fiyatı

Toni guy ürünlerini bu sıralar aşırı merak ettiğimden ilk şans verdiğim deniz tuzu spreyi oldu ve en çabuk bitirdiğim saç şekillendiricilerinden&#; Toni guy markasına Gratis, Cosmetica, Watsons gibi mağazalardan temin edebilirsiniz. Deniz suyu spreyi arayışındaysanız Egos Wavy deniz tuzu etkili şekillendirici spreyini ve toni guy deniz tuzu spreyini deneyebilirsiniz. Toni & Guy Sea Salt Texturising Spray / Deniz Tuzu Spreyi fiyatı ml TL civarında ama sürekli zam geldiğinden ürünlere kontrol etmenizde yarar var.

Toni&Guy Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey Blog
Toni & Guy Sea Salt Texturising Spray / Deniz Tuzu Spreyi Blog

Umarım fikir verebilmişimdir, daha fazla ürün incelemelerim için bloğumdaki Bakım kategorisine göz atabilirsiniz.

Bloğumu beğendiyseniz Instagram, Facebook ve Google Plus ile takip ederek yeni yazılarımdan haberdar olabilirsiniz. Hoşçakalın 

ÖncekiSonraki

Saçlarınızı şekillendirmek ve şekil verdikten sonra kısa sürede bozulmasını engellemek için kozmetik markaları tarafından çıkarılan saç spreylerini deneyebilirsiniz. funduszeue.info ekibi olarak saç konusunda profesyonel ürünlere imza atan Toni&Guy markasının deniz tuzu etkili saç şekillendiren spreyini detaylı bir şekilde inceledik. 

İşte Toni&Guy Casual Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey hakkında bilinmesi gerekenler:

Saçlarını doğal bukle yapmak isteyen kadınlara özel üretilmiş olan bu ürün, erkek deodorantlarını anımsatan bir kokusu var. İlk başta saçı sert hale getireceği düşünülse de, saçı yumuşak ve ipeksi bir görünüme kavuşturur. Ürünün en belirgin özelliği ise saça zarar vermemesi. Spreyi, yaz aylarında terleyen saçlarınıza pratik bir şekilde vermek için kullanabilirsiniz.  

Bu saç spreyi sayesinde saçlarınıza fön, maşa gibi ısılı işlem yapmadan şekil verebilirsiniz.

Ürünün indirimsiz satış fiyatı 35 TL.

PEKİ, NASIL UYGULANIR?

Saçlarınız nemli haldeyken tüm saçlara eşit miktarda gelecek şekilde sıkın. Hafif bol kalacak şekilde örün. Kısa süre beklettikten sonra örgüyü açın. Saçlarınızın spreyin etkisiyle hacimli, dolgun ve doğal bukleli bir şekilde olduğunu göreceksiniz. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası