slazenger nasıl bir marka / Hakkımızda | Biz Kimiz? | Slazenger

Slazenger Nasıl Bir Marka

slazenger nasıl bir marka

Yıllık Tecrübesiyle Slazenger Kalitesi 

Dünyanın en köklü spor markalarından biri olan Slazenger, global yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Kriket, tenis, yüzme, hokey ve golf gibi çok çeşitli spor dallarında kullanılabilecek birbirinden kullanışlı ve şık spor giyim ürünleriyle adından sıklıkla bahsettiren marka, her geçen gün daha fazla sayıda kullanıcı tarafından tercih edilir.  

Slazenger, yıllık tecrübesiyle oldukça başarılı ürünlerin altına imzasını atar ve 7’den 70’e her yaş grubuna özel ürünler tasarlar. Erkek, kadın, çocuk olmak üzere eşofman takımı, mont, yağmurluk, sweatshirt, sneakers gibi çok çeşitli ürünleri bünyesinde barındırır ve spor giyim üzerine ihtiyacınız olan her şeyi size sunar.  

Sporun tarzını ve zarafetini insanların hayatına taşımayı kendine misyon edilen Slazenger, günümüzde kadın ve erkek sneakers modelleriyle büyük ilgi görür. Sadece sportif faaliyetlerde değil, günlük hayatta da aktif olarak kullanılan ürünleri arasında çok çeşitli eşofman takımı modelleri de mevcuttur. Böylece kadın, erkek, çocuk olmak üzere herkes konforlu ve rahat giyimin keyfini çıkarma fırsatı bulur.  

Spor Giyimde Uzmanlık Edinen Slazenger ile Eşsiz Deneyim  

Spor ve günlük giyimde oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Slazenger, amatör tasarımlardan profesyonel düzeydeki ürünlere kadar ihtiyacınız olan her şeyi sizlere sunar.  Spor ayakkabı modelleri başta olmak üzere sweatshirt, yağmurluk, eşofman, şort, tişört gibi ürün seçenekleriyle üstün kaliteyi sizlere sunar.  

Müşterilerinin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda tasarımlarını gerçekleştiren Slazenger, maksimum memnuniyet yaratarak kullanıcılarının bağlılığını kazanır. Yaygın olarak kullanılan eşofman altı modelleri; outdoor aktiviteler, çok çeşitli egzersizler, farklı spor aktiviteleri ve günlük yaşam içerisinde kendine yer bulur. Bunları yaz aylarında göz alıcı tişörtlerle, kış aylarında ise sweatshirt modelleriyle kombinleyerek oldukça konforlu ve keyifli bir kullanıcı deneyimine sahip olabilirsiniz.  

Erkek ve kız çocuk spor ayakkabıları konusunda da kendine güvenen Slazenger, güvenli alışveriş imkânını sizlere sunarak hayatınızı kolaylaştırır. Günümüzde yılında olan ve tarihteki en uzun süreli spor sponsorluğu ile tanınan Wimbledon için marka, resmi tenis topu tedarikçisi olarak atanmış olduğu için dünya genelinde üstün kalitesiyle bilinir. Tenis toplarının ilk olarak Wimbledon’da şampiyon tenisçiler tarafından kullanılması istendiği için popülerliği hızla artan Slazenger ürünleri, sağlıklı ve güvenli tasarımlarıyla ön plana çıkar.  

Uluslararası Spor Markası Olmayı Başaran Slazenger 

Yılların verdiği tecrübe ve uzmanlık ile her daim mükemmel olanı sunmayı kendine görev edinen Slazenger, erkek çocuk spor ayakkabılarından kadın outdoor mont modellerine kadar çok çeşitli tasarımları beğeninize sunar.  

Giyim ürünlerindeki başarısını ayakkabı alanında da gösteren marka, spor ayakkabı modelleriyle rakiplerinin açık ara önüne geçer. Özellikle erkek ve kadın sneakers modelleriyle müşterilerinin gönlüne taht kurar ve üstün kalitesiyle her zaman saygınlığını korur.  

Herkesin stiline uyum sağlayan sportif tasarımlarıyla göz dolduran marka, uygun fiyat aralıklarıyla da dikkatleri üzerine çeker. Müşteri kitlesini her geçen gün artırarak oldukça geniş bir kullanım ağına sahip olur. Siz de Slazenger markasının sizlere sunduğu ayrıcalıklardan yararlanabilir ve markanın İngiliz mirası olan stil anlayışından yararlanabilirsiniz. Böylece üstün kaliteye bütçenizi zorlamadan sahip olmanın keyfine varabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

İngiltere’de yıllardır süregelen başarısıyla anılan Slazengermarkası, kaliteli spor malzemeleri üretmeye devam ediyor. ’den beri kaliteden ödün vermeden tasarımlarına devam eden markanın tüm ürünleri tüketiciler tarafından çok beğeniliyor. Slazenger  ilk başta tenis topları ve tenis malzemeleri ile ünlenmişken şimdilerde tüm spor dallarına uygun ürünler tasarlıyor. Slazenger markasının ilk tenis topları yılında kullanıldı ve birçok sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu anlamda rekor sayılabilecek rakamlara ulaşan firma; artık golf, hokey, squash ve kriket gibi diğer spor dallarına da el attı. Firmanın başarısı kaliteli ve her spor dalına uygun tasarımlar yapmasıyla daha da yükseldi.

Eskiden ve şimdi Slazenger markası taşıyan ürünleri hep en başarılı sporcular tercih etmiştir. Dünyada isim yapmış başarılı sporcuların başında Fred Perry, Ben Hogan, Greg Norman, Jimmy Conners, Don Bradman, Tony Jacklin, Jacques Kallis, Jack Nicolas ve Save Ballesteros gibi isimler Slazenger tercih ediyor. Uluslararası bilinirliği kanıtlanmış olan markanın tecrübesi ve kalite odaklı kriterleri ile harmanladığı koleksiyonu tüm dünyada beğenilerek kullanılıyor. Sporseverlere yıllar süren başarısını yansıtan ürünler sunarak kaliteyi daha üst seviyelere taşıyor. Slazenger spor ayakkabı modelleri ise başlı başına bir vitrin ürünü niteliğinde.

Bir ayakkabı tüm gününüzü etkiler. Ayakkabının performansı, gücü, kalitesi kısacası her şeyi doğru spor yapabilmeniz için iyi incelenmesi gerekir. Slazenger spor ayakkabı modelleri ayağınıza giydiğiniz anda içinizde barındırdığınız profesyonel sporcuyu dışarı çıkaracak cinsten. Her adımını korkusuzca atıp, sporda rahatlığa önem veriyorsanız sizin için doğru tercih Slazenger spor ayakkabı modelleri.

Spor malzemelerinde tüm seçimler önemli. Çünkü bunlar spor hayatınızı etkileyen ve rahat spor yapmanızı sağlayan noktalar arasında yer alıyor. Slazenger spor ayakkabı modellerinin en iyi spor arkadaşınız olacağından emin olabilirsiniz. Bazen nasıl olduğunu hiç anlamadığınız sakatlıkların sebebi çoğu zaman yanlış ayakkabı seçiminden kaynaklanıyor. Sizde spor anında mükemmel bir performans istiyorsanız doğru tercih olan Slazenger spor ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz.

3 ayrı basış şekli vardır; düz, dışa ve içe doğru. Her spor dalında farklı basış şekli kullanılmalı ve buna göre tasarlanmış spor ayakkabılar satılmaktadır. Slazenger bu markalardan birisidir, ilk hedefi ayağınızı korumak olup ikinci hedefinde ise uzun süreli kullanım imkânı sağlayarak yıllarca yıpranmadan giyebileceğiniz bir ürün olmayı sağlamaktır. Bu nedenle ayaklarınızı nasıl yere basıyorsanız ve hangi spor dalıyla ilgileniyorsanız buna göre ayakkabınızı seçmelisiniz.

Slazenger Futbol Ayakkabısı

Krampon diye bildiğimiz futbol ayakkabılarıyla oldukça dikkat çeken ve beğenilen Slazenger , ayak konforunuz ve sağlığınız için özel tasarlanmıştır. Ancak futbolu oynayacağınız zeminde oldukça önem taşıyor. Önce nasıl bir yerde oynayacağınızı bilip sonra ayakkabı seçimini yapmalısınız. Esnek ve ayağı rahatsız etmeyen Slazenger ayakkabıları; hafif, dayanıklı ve yeterli inceliğe sahip bir yapısı bulunmaktadır. Ancak bu sayede topa vuruşunuz ayaklarınızla bütünleşir ve kusursuz bir oyun sergileme şansınız artar.

Slazenger Tenis Ve Squash

Tenis malzemeleri ve ayakkabıları üreterek bu sektöre adım atan markaSlazenger , tabi ki tenis ve squash ayakkabıları konusunda hem tecrübeli hem de en iyisi denilebilir. Bu tarz ayakkabıların taban yapısı kalın olmalıdır. Çünkü tenis ve squash gibi sporlar sertlik, hızlılık ve güç gerektirir. Başarılı olabilmek için bu kuralları göz ardı edemezsiniz. Hem öne hem sağa hem de sola doğru atılan adımların güçlü olmasını sağlayacak ve sakatlanma riskini en aza indirecek kalın tabana sahip destekli ayakkabılar satın almalısınız. Slazenger spor ayakkabıları bu sporlar için özel tasarımlar üretiyor. Mutlaka bir göz atın ve eğer bu spor dallarına yeni başlayacaksanız gardırobunuzda bir Slazenger ayakkabı bulunsun, pişman olmayacaksınız. Deneyimli ve tecrübeli bir sporcu iseniz zaten Slazenger markasını kullanıyorsunuzdur ve size ancak yeni koleksiyondan bahsedebiliriz. Renkleri, tasarımları ve çizgileriyle kalitesinden ödün vermeden her geçen gün yeni ürünle karşımıza çıkıyor. Tüketicilerinden gelen önerileri de dikkate alarak ortaya çıkardığı tüm ürünleri göz kamaştıran cinsten.

SlazengerKoşu Ayakkabıları

Yürüyüş ve koşu ayakkabısının farklı olduğunu birçoğunuz özellikle sporla ilgilenen kişiler biliyordur. Bunun ayırt edilmesi oldukça önemli. Koşu ayakkabıları nasıl seçilmeli sorusuna gelirsek; rahatlığı ve ayak yapınızı destekleyen bir model olmalı. Slazenger ayakkabılarının tümü bu rahatlığı size sağlarken, özel yastıklama teknolojisi ile size esneklik ve rahatlık kazandırır.

Slazenger Outdoor Ayakkabıları Ve Botları

Yağışlı günlerdeki yürüyüş için ideal olmasının yanında, dağ yürüyüşü tırmanış gibi spor dallarında da rahatlıkla kullanabileceğiniz modeller arasında yer alıyor. Bu gün bir önceki günden daha fazla yürümeyi düşünüyorsanız Slazenger bot modellerini tercih edebilirsiniz. Özellikle bir aktivite olarak farklı yerlere gitmek ve tırmanmak istiyorsanız yanınızdan ayırmamanız gerekiyor. Slazenger bot modelleri sizin gibi aktif olan kişiler için doğru seçenek olacaktır.

Slazenger Basketbol Ayakkabıları

Tüm spor dallarında olduğu gibi basketbol sporu da esnekliği ön planda tutan bir aktivite olarak biliniyor. Slazenger ayakkabı modelleri esnekliğinizi arttırırken; rahat zıplamanızı, top sürmenizi, koşmanızı kolaylaştırır. Eğer asfalt ve spor salonun da basketbol oynayacaksanız ayakkabınızın tabanları farklılık gösterir. Bilekli ya da bileksiz modeller bu duruma göre kullanış şekli değişebilir. Bilekli olan modeller, oyun dengesini sağlar ve bilekleri korur.

Her türlü ayakkabı satın alırken bilmeniz gereken birkaç nokta var. Bunların başında şıklığı ve konforu geliyor kesinlikle. En doğru ayakkabıyı tercih etmeyi asla ihmal etmeyin, görüntüsü tabi ki önemlidir ancak rahatlığını asla göz ardı etmemelisiniz. Her sporun kendi özelinde uygun olan modeli bulunmaktadır. Ayakkabılar sporların dinamiklerine göre değişkenlik gösterir, bu durumu dikkate alırsanız aldığınız üründen memnun kalırsınız.

Ayakkabılar muhakkak hem dayanıklı hem de hafif olmalıdır. Ayaklarınızı içeride çok havasız bırakmayacak teknolojiye sahip olmalıdır. Slazenger ayakkabı modelleri ayağınızın nefes almasına izin verir. Bunun için en uygun malzemelerden üretilmiştir. Yeteri kadar bağcık bulundurur, ne az ne de çok. Ayak hareketlerinize esneklik kazandırırken yeterli dil dolgusuyla da koruma amacını kullanıcısına hatırlatır.

Markastok’tan satın alacağınız tüm ürünleri; 15 gün içinde iade garantisiyle ve aynı gün kargo imkânıyla satın alabilirsiniz. Üstelik tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo ve iade farksız taksit imkânı sunuyoruz! Vade farksız taksitli ödeme yapabileceğiniz gibi güvenli alışverişin de keyfini çıkarmayı unutmayın.

Sizde en yeni Slazenger modelleri arasından bir veya birkaçına sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Üstelik indirimli fiyatlarımız oldukça cezbedici. Hadi durma. Bir tık ile beğendiğin ürünleri sepetine ekle! Ve siparişini tamamla. Kampanyalarımızı takip etmek isterseniz bize sosyal medya mecralarından da ulaşabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir