burç başak yükselen yay / Yükselen Yay Burcu Özellikleri- funduszeue.info

Burç Başak Yükselen Yay

burç başak yükselen yay

Yükselen Burcun Dış Görüntüne Ne Kadar Yansıyor?

Yükselen Burcun Dış Görüntüne Ne Kadar Yansıyor?

TADINI ÇIKAR

Batı astrolojisinde, yükselen burç, kişinin doğum anında, doğu ufkunda yükselen burca verilen addır. Biriyle tanıştığınızda edindiğiniz ilk izlenim yükselen burçtan izler taşır.

Elbette yükselen burcumuz dış görüntümüzle birebir ilintilidir. Yükselen derecemizin diğer gezegenlerden aldığı açılar da dış görüntümüze katkıda bulunurlar. Hadi gelin bugün biraz dış görüntüden, ya da kişinin yaydığı enerjiden yükselen burç tahminleri yapmayı deneyelim.

Kendilerini enerjik bir tavırla göstermeyi severler. Hareketleri çabuk ve güdüseldir.



Eril bir enerji taşırlar, daha adaleli bir beden yapısına sahiptirler. Cesur, rekabette geride kalmayan, ön plana çıkmayı bilen bir yapıları vardır.



Yükselen Boğa


Daha tıknaz, piknik tüpü tipli olurlar. Uzun boylu bile olsalar, ailelerinde daha uzun insanlar vardır. Kilo almaya meyillidirler.



Dudak ve gözler belirgindir, Venüsyen güzelliği taşırlar.



Dışarıdan sakin, sevimli, huzurlu bir enerjileri vardır. Sabırlıdırlar ama öfkelerinden korkulur.



Yükselen İkizler


Genç bir görüntü sergilerler, yaşlarının altında gösterirler. Parlayan gözlere sahiptirler. Eller kollar ince uzun olabilir. İletişim gücü yüksek, konuşkan insanlardır.

Zekâsıyla, mantığıyla ön plandadır ve gayet objektiftir olaylara karşı.


Yükselen Yengeç


Yüz hatları yuvarlak, göğüs ve kalça belirgindir. Erkeklerde geniş omuzlar ön plana çıkabilir. Naif, kırılgan bir enerjisi vardır ve alıngandır. İçerler ve küsebilir.

Elbette anaç ruhuyla, herkese annelik, babalık, abilik, ablalık yapabilir. Yardımseverdir. Ailesi hakkında olumsuz konuşmalardan hiç hoşlanmaz ve sert tepkiler verebilir.


Yükselen Aslan


Kendini göstermek, dikkat çekmek ister. Güvenli bir beden dili, güvenli bir yürüyüş dikkat çeker ve saçları en önemli albenisidir. Saç takıntısı kesinlikle vardır.



Kahkahaları meşhurdur ve o eğleniyorsa, herkesi de eğlendirebilir.



Yüce gönüllüdür, elindekini avucundakini verebilir ve en önemlisi yemeklerde hesabı ödeyen taraf olabilir.



Yükselen Başak


İnce, iyi gelişmiş bir görüntüye sahiptirler ve ileri yaşlara kadar genç bir görüntü sergilerler. Pek dokunmaktan, sarılmaktan hoşlanmazlar, biraz mesafelidirler.



Yüzlerinde bir memnuniyetsizlik ifadesi, eleştirel bakışlar olabilir. Sürekli birher şeyi didikleme halinde, ayrıntılara odaklı, kuralcı insanlardır.



Ama elbette pratik, sistemli ve çalışkandırlar.



Yükselen Terazi


Güzel yüzlü olurlar. Hoş, sempatik bir edaları vardır. Biraz da flörtöz bir enerjiye sahiptirler. Tam bir salon hanımefendisi ya da beyefendisi olmaya adaydırlar.

Uyum içim ödün veren, karşısındakinin fikrini soran, kibar, nazik insanlardır.


Yükselen Akrep


Keskin ve derin bakışlara sahiptirler. Çekinilen ve gizemli bir enerji taşırlar.



“Poker face” diyebileceğimiz duygularını saklamayı çok iyi becerebilen, ya da duygularını iyi kontrol edebilen bir ifadeye sahiptirler. Girdikleri ortamın analizini yapmadan, kendilerini açmaz, oraya koymazlar.



İlişkilerinde ipleri derinden ele almaya çalışan, kontrolcü bir yanları vardır.



Yükselen Yay


Genelde atletik bir yapıları olur; kilolusu bile biraz rejim ve spor yapsın hemen forma girer. Zaten hareketli, enerjik yapılarıyla dikkat çekerler.



Geniş alın, ufak köşeli bir çene ve genelde bacak boylarının üst bölgelerine göre daha uzun olması tipik özellikleridir.



Girdikleri ortamda neşeleriyle, iyimserlikleriyle hepimize iyi gelirler.



Yükselen Oğlak


Soğuk, mesafeli, ciddi ve planlı bir imajları vardır. İş enerjileri çok yüksektir. Her an bir toplantıya girebilir, iş konuşabilir, rapor sunabilir ya da bir durumu değerlendirebilirlermiş gibi bir enerjileri vardır.



Yaş ilerledikçe yüzde derin çizgiler ve çene ön plana çıkmaya başlar.



Yükselen Kova


Özgürlüğüne, bağımsızlığına düşkün kişilerdir. Sosyaldirler, ama ilişkilerde daha bağımsız olmak isterler.



Zorla yüklenen işlere tahammülleri yoktur. Hümanist, toplumsal konulara duyarlı insanlardır.



Dış görüntüleriyle, herkese benzemek isteyen, farklı görünmeyi, giyinmeyi seven bir profil çizerler. Daha çok arkadaş imajı verirler.



Yükselen Balık


Genelde orantılı bir vücut yapıları vardır. Hülyalı, derin bakışlar, belirgin gözler dikkat çeker. Bazen hafif pörtlek, ya da kenarları aşağıya doğru bakan gözlere de sahip olabilirler.

Çok hassas ve duygusal olurlar. Kendilerine üzülürler. Yardımsever ve fedakârdırlar. Hep onay ararlar, tek başlarına karar vermekte zorlanırlar.

Yay Burcu Y&#;kseleni

Yükselen Burcunu Hesapla

Yükselen Yay Burcunun Özellikleri

Yükselen Yay kişiliğe dışadönük, bağımsız ve meraklı bir özellik katar. Yay Yükselen, filozofik yaklaşımlarla, geniş bir görüş gücüyle, amacına ulaşmakta başarılı bir insandır. Büyük ölçekli hedefler ve uzun vadeli amaçlar Yükselen Yay için önemli bir gereksinimdir. Pozitif düşünce ve iyimserlik de bu insanların en önemli özellikleri arasındadır. Her şeyin iyi olacağına duyulan inanç zaman zaman tedbirsizlikle de sonuçlanabilir. Mental ve fiziksel olarak, gündelik yaşamdan uzaklaşmak Yükselen Yay için son derece olağandır. Yay burcunun yöneticisi olan Jüpiter, Zodyak’ta şans gezegeni olarak bilinir. Jüpiter, pozitif etkileriyle, esprili, şanslı ve geniş görüşlü bir kişiliğin ortaya çıkmasında önemli role sahiptir. Yükselen Yay’ın hayatı pek çok farklı boyutuyla deneyimlemeye ihtiyacı vardır. Açıklık, neşe, çok yönlülük en belirgin Yükselen Yay karakteristikleri arasındadır.

İyimserliğin en büyük dezavantajı her şeyi garantideymiş gibi görmektir. Kötümser ve aşırı duygusal insanlarla birlikte olmayı sevmeyen Yükselen Yay, genellikle problemlerle de canını sıkmak istemez. Ancak bu özellik zaman zaman problemlerin çözümlenmeden kalmasına ve giderek daha büyük bir sorun halini almasına da neden olabilir. Yükselen Yay hayal kırıklığından ve başarısızlıktan korktuğu için, hiç bir zaman kötüyü de görmek ve kabul etmek istemez.

Düşünsel yanı son derece kuvvetli olmasına karşın, Yükselen Yay evdışı faaliyetleri tercih eder. Doğayı ve fiziksel aktiviteleri çok sevdiği için, genellikle zamanını şehrin ve gündelik yaşam kaosunun dışında geçirmek arzusundadır. Ruhsal yanı çok kuvvetli olduğu için, Yükselen Yay insanının muhakkak kendine ait bir inanışı, hayata ait bir felsefesi vardır.

Ufukta yükselen Yay, kişiliğe direkt ve açık yaklaşımlar katar. Bu sebeple kimi zaman diplomasi ve nezaket eksikliği, Yükselen Yay davranışlarında görülebilir. Mantık mekanizması son derece kuvvetli olan bu kişi, hayata meydan okumayı, mücadele etmeyi de sever. İyimserliği, şansına olan inancı ve yeniliklere kolayca adapte olabilmesi genç görünüşlü olmasında etkilidir.

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen Başak burcu her zaman yaptığı işin en ince ayrıntılara dikkat eder. Bu sebeple de başarılı kişilerin bu burçtan çıkması tesadüf olmaz. Giyimine, saçına, stiline önem gösterir. Her zaman temiz ve bakımlıdır. Konuşma yetenekleri sayesinde bulundukları ortamda sevilirler. Anlatmayı, bir şeyler paylaşmayı severler. Dost canlısıdırlar.

Yükselen Başak burçlarında Merkür’ün verdiği zeka daha da ön plana çıkar. Bilgili kişilerdir. Her konuyu zekaları sayesinde çözebilirler. Okumaya, araştırmaya meraklıdırlar. Matematiksel işlemlere, hesaplara, analizlere çok yatkındırlar. Sıfır hatayla çalışırlar. Çoğu hesabı akıllarından yapabilirler. Hesaplara yatkınlıkları günün birinde çok zengin olmalarını sağlayabilir.

Eleştirmeyi severler hatta bazen bunu abartırlar. Karşı taraf bir müddet sonra sürekli eleştiri duyduğundan uzaklaşabilir. Kendilerine de öz eleştiri yaparlar. Bu durum hayattan zevk almamalarına sebep olur. Hayatta hep bir eksiklikleri olduğunu düşünürler. Bu da onları tatmin etmez.

Bu pratik zekalı yükselen burç, konu duygusal ilişkiler olduğunda daha durgun olabilir. Çünkü aradığı şey güvendir. Bu güveni de hissedebilmek için karşı tarafı tartar. Davranışlarını test edebilir. Güvendikten sonra mutlu bir ilişkisi olur. Fakat partneri, gittikçe onun görüşlerine zıt bir şekilde hareket etmeye başlarsa, yükselen Başak burcunun eleştirileri tartışmalara sebep olabilir.

Yükselen Başak burcu fiziksel olarak, orta boylu olurlar. Gözler çok büyük olmamakla beraber kaşlarının şekli düz olabilir. Omuzları düşük olabilir. Yüzleri zarif hatlara sahiptir. Dudakları yüzüne oranla ince kalabilir. Saçları koyu renk olabilir. Kıvırcık saçlara sahip olabilirler. Bakışlarındaki sorgulayıcı tavır uzaktan bile anlaşılabilir.

Yükselen burcu Başak olan ünlüler: Mark Zuckerberg, Steve Jobs, Freddie Mercury, Madonna,Uma Thurman, Tom Hanks, Roger Federer, Keanu Reeves, Walt Disney, Wolfgang Amadeus Mozart.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası