3 kız kardeş 15. bölüm / Üç Kız Kardeş son bölüm izle! Üç Kız Kardeş bölüm full HD izleme ekranı

3 Kız Kardeş 15. Bölüm

3 kız kardeş 15. bölüm

Üç Kız Kardeş bölüm 2. fragmanı: Mine merdivenlerden yuvarlandı, Somer-Türkan aşkı alev aldı!

Üç Kız Kardeş bölüm 2. fragmanı: Mine merdivenlerden yuvarlandı, Somer-Türkan aşkı alev aldı!

funduszeue.info

İclal Aydın'ın aynı adlı kitabından Kanal D ekranlarına uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, heyecan dolu bölümleriyle salı akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor.

Yönetmen koltuğunda Eda Teksöz'ün oturduğu, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin her bölümü, sabırsızlıkla bekleniyor.

Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nun yer aldığı Süreç Film imzalı dizi, aile ve kardeşlik bağlarını anlatıyor.

Kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanan dizinin bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; intikam peşinde olan Rüçhan'ın kontrolden çıktığı görüldü.

Mine'nin yalan söylediğini öğrenen Rüçhan, Mine'den intikam almak için onu merdivenlerden aşağı itti. Merdivenlerden düşen Mine yaralanırken bebeğin düşüp düşmediği ise merak konusu oldu.

Aynı zamanda Sadık ve Nesrin de Dönüş ile ilgili sır yüzünden Rüçhan'ın tehditleriyle karşı karşıya kaldı. Rüçhan'ı arkasına alan Fatih, evi abisinden alabilmek için Dönüş'ü kullandı.

Nesrin ise Sadık'a her şeyi toplayıp gitmeyi teklif etti. İşte Üç Kız Kardeş bölüm 2. fragmanı

Üç Kız Kardeş Bölüm Fragmanı - 2 İzle

FragmanbebekTehditDizimedya

Google News ile Takip Et

&#;&#; Kız Kardeş son b&#;l&#;mde Mine &#;ld&#; m&#;? İşte &#;&#; Kız Kardeş son b&#;l&#;m ve sezon finali yeni b&#;l&#;m fragmanı

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Her salı seyirci ile buluşan Üç Kız Kardeş'te bu hafta Sadık ve Nesrin'i tehdit eden Fatih, Nezahat'ten sert tepki görse de evi satışa çıkarırken; Türkan’a kurulan tuzağın Mine tarafından yapıldığını öğrenen Nihat'ın, bunu Mine’ye karşı kullanmaya başlaması çarpıcı gelişmelerden oldu. Tüm bunların ardından dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mine'nin Nesrin'e Somer'den hamile olduğunu söylemesi dikkat çekti. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

ÜÇ KIZ KARDEŞ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkan, canına kıymak istese de Somer, onu hayata döndürmeyi başarır. Her ne olursa olsun yanında kalmaya ve ayrılmamaya kararlıdır. Somer, Türkan’a her şeye rağmen inanmayı seçer. Türkan'ın intihar ettiğini bir tek Nehazat öğrenmiştir. Fatih, Rüçhan'dan aldığı güçle Kalender Ailesi'nin evine adeta baskın yapıyor. Sadık ve Nesrin'i tehdit eden Fatih, Nezahat'ten sert tepki görse de evi satışa çıkarmakta kararlıdır. Rüçhan, Fatih’le bir olup Kalender ailesine büyük bir yıkım yaşatır. Fatih, Sadık ve Nesrin'in evini satışa çıkarmak için harekete geçer. Bu sırada, Nesrin ve Sadık'ın evlatlık aldıkları için kendisine bu kadar düşman olduklarını söyler. Bunu duyan Nesrin paniğe kapılır. Çünkü Dönüş de bu itirafı duyar. Nesrin, Dönüş'e kendisini bırakmaması için adeta yalvarır.

Haberin Devamı

Türkan, zor günlerin ardından ailesiyle barışmak için Somer'le baba evine gidiyor. Somer, Türkan'ı bundan sonra mutlu edeceğine söz vererek Kalender Ailesi'nin yüzünü güldürüyor. Türkan’a kurulan tuzağın Mine tarafından yapıldığını öğrenen Nihat, bunu Mine’ye karşı kullanmaya başlar. Mine bu konuda köşeye sıkışınca Nihat’tan kurtulmak için Rüçhan’dan yardım ister. Rüçhan Türkan’ın Ferit’le haberini Mine’nin tezgahladığını öğrenince Mine’den hesap sorar. Tartışma sırasında Mine ciddi bir kaza geçirir.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş Bölüm Fragmanı - SEZON FİNALİ yayında! Mine, Nesrin'e Somer'in çocuğuna hamile olduğunu açıklıyor!

Haberin Devamı

Somer ve Türkan arasında işler yolunda gitmektedir. Doyasıya aşkların yaşayan çift adeta bulutların üzerindedir. Nesrin de kızını bu konuda destekler. Ancak Rüçhan planlarını yapmıştır. Mine'yi gerçeği açıklaması için Nesrin'e gönderir. Nesrin duydukları karşısında şok olacaktır.

Üç Kız Kardeş sezon finaliyle Salı 'da Kanal D'de!

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM İZLE! Kanal D ile Üç Kız Kardeş bölüm full - tek parça - kesintisiz izle I VİDEO

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.