redmi s2 türkiye garantili / funduszeue.info:Müşteri Yorumları: Xiaomi Redmi S2, 64 GB, Gri (Xiaomi Türkiye Garantili)

Redmi S2 Türkiye Garantili

redmi s2 türkiye garantili

Xiaomi Redmi S2 32 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) XM-RDMS

Xiaomi Redmi S2 32 GB, Xiaomi markası tarafından üretilen akıllı telefonlardan biridir. Cep telefonu sahip olduğu fonksiyonel özellikleri sayesinde kullanıcıların bir akıllı telefondan beklentilerini karşılayabilmektedir. Telefonun arka tarafında 12 MP + 5 MP dual kamera ve ön tarafında 5 MP kamera bulunmaktadır. Ayrıca Android Oreo işletim sistemi, mAh batarya ve 4G LTE desteğine sahiptir.

 

  • 3 GB RAM kapasitesi
  • Çift hatlı
  • 32 GB dahili depolama alanı

Xiaomi Redmi S2 32 GB Özellikleri

Xiaomi Redmi S2 32 GB Özellikleri

Xiaomi S2 32 GB, sahip olduğu şık tasarımı ve güçlü donanımı ile pek çok kullanıcının ilgisini çekmektedir. Akıllı telefonların hayatı kolaylaştırdığı bu dönemde bu cihaza sahip olarak mobil işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Telefonun en güçlü yanlarından biri sahip olduğu mAh bataryası ve güç tasarruflu işlemcisidir. Bu iki özellik sayesinde cihaz size uzun pil ömrü sunar. Ayrıca telefonun hızlı bir şekilde şarj olmasını sağlayan hızlı şarj özelliğine sahiptir. Cep telefonunda bulunan dual kamera, gün boyunca ayrıntılı ve pürüzsüz görüntüler sağlar. Telefon, Qualcomm Snapdragon yonga seti, 3 GB RAM ve binlerce şarkı, yüzlerce fotoğraf, saatten fazla video ve çok daha fazlasını Xiaomi akıllı telefonunuzda saklamanızı sağlayan 32 GB dahili depolama alanına sahiptir. Bunun yanı sıra dilerseniz cihazın hafızasını GB’a kadar genişletmek için microSD kart da tercih edebilirsiniz. Ekranı keskin ve canlıyken, geniş açılı lens ve iyi kontrast sayesinde renk üretimi de oldukça kalitelidir.

 

Xiaomi Redmi S2 32 GB Kullanımı

Xiaomi Redmi S2 32 GB Kullanımı

Xiaomi Redmi S2 32 GB özellikleri sayesinde bir akıllı telefonun yapabileceği her görevi en iyi şekilde gerçekleştirmektedir. Oyunların akıcı ve sorunsuz bir şekilde oynanmasını sağlayan yüksek performansa sahiptir. Sahip olduğu işlemci ve RAM gücü sayesinde bazı daha zorlu oyunları oynayabilmek için kullanıcılara yeterli performans sunar. Xiaomi Redmi S2 cep telefonu, kullanıcı dostu bir arayüze ve işlevsel özelliklere sahiptir. Telefonu açmak için, Power tuşuna basın. Tuşa bastığınızda ekrana bağlantı isteği çıkacaktır. Sonrasında telefonu şarj edin ve ardından kurulumu tamamlayın. Telefonunuz kullanıma hazır olduğunda, ana ekranınıza göz atabilirsiniz. Ana ekran üzerinde, arama, mesajlaşma, e-posta, kamera, galeri ve pek çok uygulama hazır olarak karşınıza çıkar. Ana ekranda, istediğiniz uygulamalara, özelliklere ve ayarlara kolayca erişebilirsiniz. Kurulumu ve kullanımı oldukça kolay olan bu cep telefonuna dilediğiniz uygulamaları Google Play Store’dan indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Xiaomi Redmi S2 32 GB Fiyatı

Xiaomi Redmi S2 32 GB Fiyatı

Kamera performansı, iyi renk üretimi ve keskinlik gibi özellikleri ile Xiaomi Redmi S2 akıllı telefon arayışında olanlar için ideal bir seçenektir. Android Oreo tabanlı MIUI 9 üzerinde çalışır. Yazılım deneyimi iyi olan bu cep telefonu size çok sayıda özelleştirme seçeneği sunar. x piksel yüksek çözünürlüğe sahip olduğu için keyifli bir ekran deneyimi yaşamanız mümkün hale gelir. 32 GB dahili depolama alanı içeren bu cihaz microSD kart ile GB’a kadar depolama alanı konusunda destek verebilir. Güçlü pil özelliği bu cep telefonunun en iyi özelliklerinden biri olmaktadır. Kamera konusunda yüksek çekim kalitesi sağlayabilmeniz adına 12 MP + 5 MP dual arka kamerası ve 5 MP ön kamerası bulunmaktadır. Arka kamerada gece modu, bokeh modu gibi farklı modlar mevcuttur, bu sayede daha net ve canlı fotoğraflar çekebilmeniz mümkündür. Xiaomi Redmi S2 32 GB yorumları ve değerlendirmeleri ile birlikte yer alır. Dilerseniz Trendyol aracılığıyla Xiaomi Redmi S2 32 GB fiyat bilgisine erişebilir ve bu ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.

 

Xiaomi Redmi S2 32 GB Dark Grey (Xiaomi Türkiye Garantili)

Ana SayfaElektronikTelefonlar & AksesuarlarıXiaomi Redmi S2 32 GB Dark Grey (Xiaomi Türkiye Garantili)

Xiaomi Redmi S2 32 GB Dark Grey (Xiaomi Türkiye Garantili) - 1
Xiaomi Redmi S2 32 GB Dark Grey (Xiaomi Türkiye Garantili) - 2
BittiBitiyor

Bu ürün şu an satışa açık değildir. Diğer ürünleri incelemek için tıklayınız.

Kargo Bedava

Bu ürünün kargosundan ücret alınmayacak.

Kargomata Teslimat

Kargo beklemeyin paketlerinizi Kargomattan istediğiniz zaman alın.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Yorumları (3)
  • Taksit Seçenekleri
  • Bu ürünün açıklaması bulunmamaktadır.

  • Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

  • Taksit Seçenekleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası