movie maker bedava indir / Windows Live Movie Maker - Ücretsiz İndir - SoftMany

Movie Maker Bedava Indir

movie maker bedava indir

İndir, keşfet, paylaşWindows
windowsmacandroid
Windows Movie Maker icon

M indirilenler

Kendi videolarınızı ve fotoğraflarınızı kullanarak videolar oluşturun

Günümüzde çoğu insan bir dijital kameraya sahip ve tatillerden veya partilerden sonra evinize birçok fotoğrafla geliyorsunuz.

Fotoğraflarınızı farklı ve eğlenceli bir şekilde paylaşmak istiyorsanız, Windows Movie Maker size çok yardımcı olacaktır.

Sadece sürükle ve bırak özelliğini kullanarak zaman çizelgesine fotoğraf ve video ekleyebilirsiniz. Sonra geçiş efekti seçin - yaklaşık 30 tane- vardır ve film müziğini ekleyin.

Hızlandırın, yavaşlayın, döndürün, çevirin, efekt uygulayın, bu video düzenleyici gerçekten çok iyi ve bedava.
Álvaro Toledo tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Daha fazla bilgi

LisansÜcretsiz
İşletim SistemiWindows

Oylama

Bu geliştiricinin diğer uygulamaları

Windows 10 icon

Windows 10

Windows&#;un yeni versiyonunu piyasaya çıkmadan önce deneyin

Windows Movie Maker benzer

CapCut icon

CapCut

Sosyal medya için videolarınızı oluşturun ve düzenleyin

Shotcut icon

Shotcut

Multimedya dosyalarınızı geliştirmek için çok platformlu video düzenleyici

Lightworks icon

Lightworks

Profesyonel sonuçlar için video editörü

Camtasia icon

Camtasia

Çok özellikli video düzenleme kiti

Clipchamp icon

Clipchamp

YouTube, Instagram ve TikTok için etkileyici videolar oluşturun

Video uygulamalarını keşfedin

Disney+ icon

Disney+

En iyi Disney filmlerinin ve dizilerinin tümü bilgisayarınızda

GOM Player icon

GOM Player

Yeni ve daha düzgün bir multimedya çalar mı arıyorsunuz?

Windows Movie Maker Türkçe

Windows Movie Maker, herkesin bildiği gibi dünya devi Microsoft şirketinin kullanıcıları için geliştirmiş olduğu geniş özelliklere sahip olan Windows Vista için geliştirilmiş ücretsiz basit arayüz sunan video düzenleme yazılımıdır. Windows Movie Maker sayesinde aynı zamanda ses dosyalarınız üzerinde de işlem yapabilir kesme/ekleme işlevlerini sağlamakla birlikte video ve ses dosyalarınızı birleştirebilir, ayırabilir veya çeşitli senkronizasyonlar deneyerek farklı çalışmalar ortaya koyabilirsiniz. Bu gelişmiş düzenleme özelliklerine sahip olan yazılım tamamen ücretsiz olması ile birlikte efektler oluşturmanızı sağlayan çalışma işlevleri kullanıcılarının beğenisini kazanmakla birlikte geniş kullanıcı kitlelerine ulaşmayı başarmıştır. Ayrıca bu sürümde kullanıcılarına türkçe olarak sunulan yazılım artı bir özellik olarak beğeni kazanmıştır. Yazılımın düzenleme özellikleri İndirLine ekibimiz tarafından itina ile incelenmiş virüs taramasından geçirildikten sonra sunucularımıza upload edilmiş ve ziyaretçilerimize sunulmuştur.

Program Genel Özellikleri :

- Video ve ses üzerinde istenilen kısımda kesme işlemi
- Video ve ses dosyalarının üzerine ekleme yapabilme
- Çalışmalarınıza efekt ve işlevsellik sağlama
- Yaptığınız çalışmaları kolay bir biçimde istediğiniz boyutta ve formatta bilgisayarınıza kaydedebilme



Windows Movie Maker Türkçe indir. Ücretsiz Video Düzenleme Programı arıyorsanız Türkçe dil seçeneği olan Windows Movie Maker Türkçe kullanıcılarımız tarafından öneriliyor. Windows Movie Maker Türkçe Download sayfasından yükleyebilirsiniz.

Video ve fotoğraflarınızla kendinize özel filmler yapmak için Windows Live Movie Maker yeter.

Yeşim Halıcı

Yeşim Halıcı -

Windows Live Movie Maker ( sürüm), kendinize ait filmler hazırlamak için akıllara gelen ilk yazılımlardan. Microsoft tarafından üretilen Movie Maker ile video ve fotoğraflarınızdan çok özel filmler oluşturabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak kullanılan uygulama sayesinde fotoğraflara müzikler ekleyebilir, videolar oluşturarak sosyal medya gibi mecralarda paylaşabilirsiniz. Yıllardır güncelleme almayan yapım günümüzde Windows 11 üzerinde yer almazken hala Windows 7 kullanıcıları tarafından kullanılmaktadır. Sessiz sedasız kullanılmaya devam edilen yapım içerisinde farklı dil seçeneklerinin de bulunduğunu ifade edelim.

Windows Live Movie Maker İndir

Filmlere geçiş efektleri, yazılar eklemek gibi düzenlemeler ise programın kullanışlı araçlarıyla çok kolay. Film ve videolardan istediğiniz bölümleri kesmek veya video ve resimleri tek bir filmde birleştirmek için programı biraz karıştırmanız yeterli.

Dilerseniz Windows Live Movie Maker içerisinde bulunan temalardan seçim yaparak filminizi yapabilirsiniz. Filme özel sesler ve müzik ekleme veya varolan sesleri silme işlemi yine programla yapılabilir. Hazırladığınız filmi YouTube, Facebook, Windows Live SkyDrive gibi paylaşım sitelerine doğrudan yükleyebilir, DVD'ye veya masaüstüne kaydedebilir, mobil cihazlara gönderebilirsiniz.

Windows Live Movie Maker sürümü ile gelen yenilikler:

  • Ses dalgası görüntüleme
  • Video titreşim ve sarsıntılarını azaltma
  • Çevrim içi ses ve şarkı ekleme
  • Video etkileşimi
  • Kolay paylaşım

Windows Movie Maker, üç bölümden (bölmeler, film şeridi/zaman çizelgesi ve ön izleme monitörü) oluşur. Bölmeler alanındaki Görevler bölmeinden film oluştururken ihtiyaç duyacağınız dosya alma, gönderme, düzenleme ve yayımlama gibi genel görevlere ulaşırsınız. Koleksiyonlar bölmesinde klipleri içeren koleksiyonlar görüntülenir. İçindekiler bölmesi, çalışılan görünüme (küçük resim veya detaylı) bağlı olarak filmleri oluştururken çalışılan klipleri, efektleri veya geçişleri görüntüler. Projelerin oluşturulduğu ve düzenlendiği alan olan Film Şeridi ve Zaman Çizelgesi, iki görünümde görüntülenebilir ve filmi yaparken görünümler arasında geçiş yapılabilir. Ön izleme monitörü alanı, tek tek klipleri veya projeyi tümüyle görmenizi, böylece projeyi film olarak yayımlamadan önce hataları görmek adına tekrar bir gözden geçirmenizi sağlar.

Windows Temel Parçalar , Windows Movie Maker, Windows Fotoğraf Galerisi, Windows Live Yazar, Windows Live Mail, Windows Live Aile Koruması ve Windows için OneDrive masaüstü uygulamasını içerir. Windows Temel Parçalar 'nin parçası olan Windows Movie Maker, Microsoft sitesi üzerinden indirilememektedir ancak Tamindir üzerinden indirebilirsiniz. Microsoft, kullanıcıların benzer özellikleri (fotoğraflar uygulaması ile müzik, metin, film, filtreler ve 3 boyutlu efektlerle video oluşturup düzenleme gibi) edinmek için Windows 10'a yükseltmelerini tavsiye etmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası