vavoo tarzı uygulamalar / VAVOO APK indir - Android

Vavoo Tarzı Uygulamalar

vavoo tarzı uygulamalar

&#;de Kullanılabilecek En İyi 6 Kodi Alternatifi

>

Bu makalede, film, şov ve daha fazlası için en iyi Kodi alternatiflerini sıralıyorum. Bu alternatifler FireStick, PC, Mobiles ve daha pek çok medya cihazı için akış seçenekleri sunar.

Kodi, tonlarca özellik sunan ve yüzlerce eklentiyi ve düzinelerce yapıyı destekleyen inanılmaz bir medya aracıdır. Kodi kadar çok medya oynatıcısının çok yönlü ve katılımlı olduğunu görmedim. Ancak, Kodi en kullanıcı dostu uygulama değildir ve alışmak için biraz öğrenme eğrisi gerektirir. Hatta bazı kullanıcılar için biraz ezici olabilir.

Neyse ki, Kodi tek medya hizmeti değil. Çok daha fazlası var ve bazılarının kullanımı çok daha kolay. Bunları Kodi alternatifleri olarak kullanabilirsiniz. Aslında, onları Kodi ile birlikte kullanmak iyi bir fikir olacaktır. Kodi uygulamasının tanıtımını yaparken yayınlanacak çok şey olacak.

Contents

En İyi Kodi Alternatifleri

En iyi Kodi alternatiflerinden bazılarına göz atalım.

Dikkat Kullanıcıları: Devam etmeden önce okuyun

Dünyanın dört bir yanındaki hükümetler ve İSS'ler kullanıcılarının çevrimiçi etkinliklerini izliyor. Çevrimiçi olarak telif hakkıyla korunan içerik akışı bulunursa ciddi sorun yaşayabilirsiniz. Şu anda IP'niz herkes tarafından görülebilir. Film izleme deneyiminizin kötü bir şekilde değişmemesi için iyi bir VPN almanızı ve kimliğinizi gizlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

kullanırım ExpressVPN Bu, endüstrideki en hızlı ve en güvenli VPN'dir. Amazon Fire TV Stick dahil herhangi bir cihaza kurmak çok kolaydır. Ayrıca, 30 günlük para iade garantisi ile geliyor. Hizmetlerinden hoşlanmıyorsanız, her zaman geri ödeme isteyebilirsiniz. ExpressVPN'in ayrıca, 3 ay ücretsiz kazanın ve yıllık planınızda% 49 tasarruf edin.

İşte her zaman bir VPN kullanmanızın nedenleri.

1. Stremio

en iyi kodi alternatifleri

Stremio, Kodi ile bazı benzerlikler paylaşıyor. Bu onu Kodi'nin en iyi alternatiflerinden biri olarak nitelendirir. Yeni başlayanlar için Stremio ayrıca film, şov, canlı TV ve daha fazlasını izlemenizi sağlayan çapraz platformlu bir medya hizmetidir. Birçok cihazdaki resmi kanallardan ve diğerlerinden kolayca yan yüklenebilir.

Kodi gibi Stremio da resmi ve gayri resmi video akışı ve yardımcı program eklentilerini destekliyor. Bununla birlikte, büyük bir fark, Kodi'den farklı olarak Stremio eklentilerinin yerel olarak kurulmamasıdır. Eklentiler çevrimiçi olarak yüklenir ve Stremio hesabınıza bağlıdır. Tek bir aygıta bir Stremio eklentisi yüklediğinizde, aynı hesapla oturum açtığınız tüm aygıtlarda kullanılabilir. Her cihaza ayrı ayrı yüklemeniz gerekmez.

Ayrıca, Kodi'nin aksine, Stremio eklentilerini manuel olarak aramak zorunda değilsiniz. Uygulama içindeki eklentiler bölümünde desteklenen tüm eklentiler listelenir. Bunları tek bir tıklamayla yükleyebilirsiniz.

Stremio ayrıca Kodi'den daha kullanıcı dostudur. Kodi ile biraz öğrenme eğrisine ihtiyacınız var, ancak Stremio ile hemen başlayabilirsiniz.

Öne çıkan içerik, uygulamanın ana ekranında görüntülenir. Daha fazlasını keşfetmek için Keşfet bölümüne gidebilirsiniz. Kütüphanem kategorisi, kütüphanenizi kolayca yönetmenizi ve bakımını yapmanızı sağlar. Kütüphane tüm Stremio cihazlarında senkronize edilir. Trakt hesabınızda, diğer uygulamalardan ve hizmetlerden akış verilerinizi almak için oturum açabilirsiniz.

Elbette Stremio, Kodi kadar çok yönlü değildir. Kodi'de yüzlerce kişi bulunurken, sadece bir grup üçüncü taraf eklentisi var. Stremio arayüzü de gerçekten özelleştirilemez. Aralarından seçim yapabileceğiniz kaplamalar veya temalar yok. Ancak, en sevdiğiniz içeriği yayınlamak için kullanımı kolay bir platform arıyorsanız, Stremio işi çok iyi yapar.

FireStick'e Stremio nasıl kurulur & Android kutusu

2. Pleks

en iyi kodi alternatifi

Plex, Kodi'ye bir başka harika alternatif. Plex'in gerçek gücü, tüm cihazlarınızdaki tüm ortamlarınıza merkezi bir sunucu konumundan erişmenizi sağlayan istemci-sunucu tasarımında yatmaktadır. Plex başkalarına güvenmek yerine kendi medya sunucunuzu oluşturmanıza olanak tanır.

Plex'in çalışma şekli basittir. Tek yapmanız gereken, bilgisayarınızı (veya bir Nas aygıtını) bir sunucu olarak kurmak ve sunucudaki yerel ortama istediğiniz herhangi bir istemci aygıtında uzaktan erişmektir. Plex istemcisi, Android, Amazon Fire TV, Bilgisayarlar, iOS, Android TV Kutuları ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli cihaz platformlarında desteklenir. İstemci ve sunucunun aynı kablosuz ağa bağlı olması bile gerekmez. İstemci cihaz, her ikisi de açık ve internete bağlı olduğu sürece dünyanın her yerinden sunucuya erişebilir.

Plex, daha popüler olarak Plex Kanalları olarak adlandırılan çeşitli resmi ve resmi olmayan eklentileri de destekler. Plex Kanalları Kodi eklentilerine oldukça benzer, ancak sunucuya yüklenir ve bağlı tüm istemciler tarafından kullanılabilir. Resmi olmayan kanallar sınırsız film, şov, canlı TV vb. İzlemenizi sağlar..

Temel hizmetler ücretsizdir ancak bir Plex Pass (premium Plex planı) satın almak, mobil senkronizasyon, istemci cihazda medya indirme, Live TV gibi ek avantajlar sunar & DVR, kamera yükleme, otomatik fotoğraf etiketleme ve daha fazlası. Plex, özellikle cihazlarda yerel medya akışı yapmakla ilgileniyorsanız, kesinlikle en iyi Kodi alternatiflerinden biridir..

3. Emby

üst kodi alternatifleri

Tıpkı Plex gibi, Emby de bir istemci-sunucu tasarımı sunar ve kişisel medyanıza istediğiniz herhangi bir istemci cihazından erişmenizi sağlar. Aslında, Emby ve Plex birkaç benzerlik paylaşır. Örneğin, her ikisi de herhangi bir istemci aracılığıyla sunucu ortamına kolay erişim sağlar. Her ikisi de çok çeşitli cihazlarda desteklenir. Canlı TV yayını yapmanıza olanak tanıyarak kolay DVR yönetim özellikleri sunar.

Emby, hemen akışa başlamanıza izin veren kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Kişisel medyanızı da kolayca yönetebilir ve düzenleyebilirsiniz. Hizmet, istediğiniz zaman sorularınıza yardımcı olmaya ve cevaplamaya hazır güçlü bir topluluk tarafından desteklenmektedir.

Plex ve Kodi gibi Emby de herhangi bir içerik sağlamaz. İçeriği çeşitli kaynaklardan alan bir toplayıcıdır. Ayrıca, çeşitli çevrimiçi medyaya erişmenizi sağlayan çeşitli resmi ve resmi olmayan eklentileri de destekler.

Emby ayrıca mobil senkronizasyon, çevrimdışı medya, DVR, bulut senkronizasyonu, kapak resmi ve daha fazlası gibi özelliklerin keyfini çıkarmanızı sağlayan premium abonelikler sunar.

Burada listelenen nedenler ve daha fazlası nedeniyle, Emby'yi Kodi'ye en iyi alternatiflerden biri olarak seçtik.

4. Medya Portalı

kodi gibi uygulamalar

Media Portal, bilgisayarınızı bir medya hub'ına dönüştürmek için tasarlanmış açık kaynaklı bir medya aracıdır. TV, DVD oynatıcılar, projektörler, Blue-ray oynatıcılar gibi harici cihazlara kolayca bağlanır ve medyayı daha kullanıcı dostu bir şekilde düzenlemenizi sağlar. Şu anda yalnızca Windows'da kullanılabilen Media Portal, orta derecede donanımlı cihazlarda bile çalışabilir. Yani, kaynak yoğun bir yardımcı program değil.

Bu medya hizmeti, Media Player 1 ve Media Player 2 olmak üzere iki sürümde mevcuttur. Media Player 1, Media Player 2 hala geliştirme aşamasındayken daha eski ve kararlı bir sürümdür. Ancak, geliştiriciler MP2'nin kararlı olduğunu ve daha fazla iyileştirme için üzerinde çalışıldığını iddia ediyor.

Media Portal, filmleri, şovları, canlı TV'yi, radyo dinlemenizi ve çok daha fazlasını yapmanızı sağlayan çok çeşitli eklentileri destekler. PC birincil eğlence cihazınızsa, Media Portal kesinlikle sizin için en uygun Kodi alternatiflerinden biridir.

5. Patlamış Mısır Zamanı

üst kodi alternatif

Popcorn Time, bakmak istediğiniz başka bir Kodi alternatifidir. Sınırsız, ücretsiz film ve TV şovu izlemenizi sağlayan üçüncü taraf bir akış hizmetidir. Başlangıçta sadece Android cep telefonlarında ve Android tabanlı TV cihazlarında mevcuttu. Artık Windows PC, Mac ve iOS'ta da destekleniyor. Windows uygulamasını resmi web sitesinden indirebilirsiniz.

Popcorn Time üçüncü taraf bir hizmet olduğundan, VPN ile kullanmak en iyisidir. Bu, akış etkinliklerinizin hiçbirinin izlenmediğinden veya günlüğe kaydedilmediğinden emin olmaz. Ayrıca, indirme bağlantısı bazı ülkelerde engellendiği için uygulamayı indirmek için bir VPN'e de ihtiyacınız olabilir..

Patlamış Mısır Saati herhangi bir içeriğe sahip değildir. Bir içerik toplayıcı olarak çalışır. İnanılmaz derecede basit ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. İçerik kolay erişim için iyi organize edilmiştir.

FireStick'te Popcorn Time nasıl kurulabilir

6. Evrensel Medya Sunucusu

en iyi kodi alternatifleri

Ortamı çeşitli DLNA aygıtlarına kolayca aktaran basit bir ortam çözümü arıyorsanız, Universal Media Server'ı denemelisiniz. İster oyun konsolu, ister TV, ister basit bir akıllı telefon kullanın, bu medya hizmeti herkesle çalışacaktır. DLNA destekli bir cihazınız olmasa bile, web arayüzünü kullanabilir ve sorunsuz bir şekilde akış gerçekleştirebilirsiniz.

UMS'nin kullanıcı arayüzü son derece basittir. Bu tür bir uygulamayı daha önce kullansanız da kullanmasanız da, bu aracın askıda kalması çok uzun sürmemelidir.

Universal Media Server çok çeşitli video formatlarını destekler ve bağlantı hızınıza uyacak şekilde bit hızının otomatik olarak ayarlanmasını sağlar. Araç, sürekli olarak yeni güncellemeler ve yazılım geliştirmeleri sağlayan aktif bir geliştiriciler ekibi tarafından desteklenmektedir. En iyi Kodi alternatiflerinden biri olduğundan eminim.

Son sözler

Bu en iyi Kodi alternatiflerini sunmuş olmama rağmen, Kodi'nin kişisel favorim olmaya devam ettiğini söylemeliyim. Kodi son derece özelleştirilebilir ve yüzlerce harika eklentiyi (eklentiler ve derlemeler) destekler. Kodi'nin eksikliği, kullanım kolaylığıdır (sadece etrafta dolana kadar). İşte bu Kodi alternatifleri devreye giriyor. Aşağıdaki yorumlar bölümünden bir göz atın ve hangisinin en sevdiğinizi bize bildirin.

İlişkili:

En İyi Teraryum TV Alternatifleri
En İyi Şov Kutusu Alternatifleri
FireStick'e Kodi nasıl kurulur

Max Eddy

Max EddyAdministrator

Sorry! The Author has not filled his profile.

faafe2fe5bc8a5c99c8cb8fd07df2f

İndir, keşfet, paylaşandroid
androidwindowsmac
VAVOO icon

k indirilenler

Kapsamlı bir medya merkezi

Size özel tavsiye edilen uygulamalar

HappyMod icon

HappyMod

Uygulamaları ve modifiye edilmiş oyunları indir

Brawl Stars icon

Brawl Stars

Clash Royale ve Clash of Clans'ın yaratıcılarından 3'e 3 savaşlar

Daha fazla bilgi

Paket Adıfunduszeue.info
LisansÜcretsiz
İşletim SistemiAndroid

VAVOO benzer

Google Lens icon

Google Lens

Bir çok görev için Android cihazınızı kullanın

Google Home icon

Google Home

Chromecast yoluyla telefonunuzun ekranını TV ile paylaşın

OGInsta+ icon

OGInsta+

Instagram&#;dan video ve fotoğraflar indirin

Struckd icon

Struckd

Akıllı telefonunuzda oyunlar oluşturun ve geliştirin

AutoCAD icon

AutoCAD

AutoCAD çizimlerinizi düzenleyin ve paylaşın

Multimedya uygulamalarını keşfedin

MOLA icon

MOLA

PT Global Media Visual

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası