chatlak internet cafe kızılay / Chatlak İnternet Cafe fotoğraflar. Ankara, Ankara yerleri- YummyAdvisor

Chatlak Internet Cafe Kızılay

chatlak internet cafe kızılay

Chatlak İnternet Cafe

Kızılay Mh. Sümer-2 Sokak, Çankaya, Ankara 06420 adresinde bulunan Chatlak İnternet Cafe hakkındaki bilgiler kesindir ve açık kaynaklardan toplanmıştır. Şirket ile telefon yoluyla irtibata geçmek ve gerekli bilgler almak için, 0312 230 4783 numarayı arayınız.

Ofisi bizzat ziyaret etmek istiyorsanız, arabanızın navigasyon sisteme şu koordinatları giriniz: 39.92169900, 32.84988700.

Ayrıca şirket hakkındaki bilgiler bu websitede bulunan kategoriler altında da bulunabilir: İnternet Hizmetleri, Internet Cafe.

Bu şirketin yakınında 5 tane ilginizi çekebilir benzer şirket bulunmaktadır. En yakın bulunan şirketin adı Netnet Ajans İnternet ve Reklam Hizmetleri ‘dır ve 0.1105 kilometre mesafede bulunmaktadır. En uzak bulunan şirketin adı Gençlik İnternet Cafe ve 0.4063 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

Bu şirket hakkındaki bilgiler 19.12.2018 tarihinde güncellenmiştir. Bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.

© 2023 turkeyturism.com Tüm hakları saklıdır.

turkeyturism.com , firmalara yerel arama, dijital haritalar, KOBİ’lere özel mobil uyumlu (responsive) web siteleri ve mobil siteler, bayi ve franchise web siteleri, online yayıncılık ve reklam, manuel coğrafi koordinat belirleme (manuel geocoding) gibi alanlarda hizmet veren Türkiye’nin lider markasıdır.

The content displayed in the turkeyturism.com Directory consists of information from third parties, among others from publicly accessible sources, or from customers, who have a presentation page in our directory. turkeyturism.com cannot be held responsible or liable for the accuracy, correctness, usefulness or reliability of the data. The brand names, logos, images and texts are the property of these third parties and their respective owners. If you have any questions or suggestions regarding this matter, you are welcome to contact our customer support team.

turkeyturism.com , bir rezervasyon acentesi veya tur operatörü değildir ve sitemizin kullanıcılarından herhangi bir hizmet bedeli talep etmez.

turkeyturism.com başka internet sitelerinin içeriğinden sorumlu değildir. Fiyat içeriğine vergi ve ücretler dahil değildir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır