zumrut cansel / Zümrüt Cansel | SinemaTürk

Zumrut Cansel

zumrut cansel

Zümrüt Cansel

Zümrüt Cansel

Born () 23 March (age&#;60)

London, United Kingdom

OccupationActress
Years&#;active
Children3
Parent

Zümrüt Cansel (born 23 March [1]) is a Turkish Cypriot actress. Cansel is best known for her roles in the Yeşilçam films. She is the daughter of the Turkish Cypriot actress Feri Cansel.[2]

Personal life[edit]

Cansel is married and has three children.[2]

Filmography[edit]

Film
Year Film Role Notes
Aldanış
Melek Yüzlü Cani / NefretMelek
Gizli YaraHülya
Paranın EsiriLale
Suçlu GençlikNazlı
Tele KızlarCansu
YalnızımAysel
Bir Sevgi İstiyorumZeynep
Gizli DuygularAyşecan
Kızgın GüneşMine
Hababam Sınıfı Dokuz DoğuruyorAyşe

References[edit]

External links[edit]

Zümrüt Cansel kimdir? aslen nereli? Yeşilçam sinema dünyasının ünlü isimlerinden olan güzel oyuncu hakkında merak edilen soruların cevapları. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

yılının Mart ayında dünyaya gelen ünlü oyuncu Zümrüt Cansel&#;in burcu Koç&#;tur. Aslen anne tarafından Kıbrıs, Lefkoşa&#;lıdır. İstanbul Beyoğlu&#;nda bulunan Namık Kemal İlköğretim Okulunda okumuştur. Dönemin ünlü oyuncularından Feri Cansel&#;in kızıdır. Annesi o dönemlerde sık sık okulda ve çalıştığı mekanlarda kızı için doğum günü partileri düzenler, onunla yakından ilgilenirdi.

Uzun süre annesinin öldürüldüğü günkü hali ile hafızalara kazınmıştır. Sürekli haberlerde manşet olmuş ve o dehşetli gecenin ardından büyük sıkıntılar yaşamıştır.

Annesinin öldürüldüğü gece annesinin yanında olan oyuncu uzun süre eli yüzü kanlı bir şekilde annesini hastaneye kaldırması ile o yıllarda sık sık haberlerde yer almıştır. Eski Milli futbolcu Eser Özaltındere&#;den üç çocuğu vardır. İki oğlu bir de kızı vardır. Gerçek ismi Zümrüt Vedjhi&#;dir. Vedjhi kızlık soyadıdır.

Uzun yıllardır sinema ve televizyon dünyasından uzak bir yaşantı sürdürmektedir.

Zümrüt Cansel rol aldığı sinema filmleri;

Sinema dünyasına Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor isimli film ile adım atmış ardından Gizli Duygular, Kızgın Güneş, Bir Sevgi İstiyorum, Paranın Esiri, Tele Kızlar, Gizli Yara, Suçlu Gençlik, Yalnızım Aysel, Melek Yüzlü Cani ve Aldanış gibi filmlerde rol almıştır. O dönemde sinema filmlerinin genelllikle sorunlu kız karakterlerine can vermiştir.

Tele Kızlar sinema filminde Tarık Akan, Hülya Avşar, Nuri Alço ve Şehnaz Dilan gibi usta oyuncular ile birlikte rol almıştır.

KimNereli

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası