avize camı modelleri fiyatları / Camii Avizeleri - Teknikel Avize

Avize Camı Modelleri Fiyatları

avize camı modelleri fiyatları

Cami Avizeleri

english

Cami Avizesi fiyatlarına etki eden faktörler

1- Kalite sertifikalarına sahip olması:
Avize aydınlatma armatürü satın alırken Araştırılması gereken en önemli unsur, üretici firmanın belirli bir kalite ya da test Sertifikasına sahip olup olmadığı sorulmalıdır. Ülkemizde TSE Kurumu avize testlerini yaparak belgelendirmektedir. Testlerin içeriğinde, yüksek gerilim elektrik testi, ağırlık yük testi, ısı ve buhar testleri gibi yöntemlerle avizelerin dayanım ve kullanmada olası zararları engellemektedir. Ülkemizin itibarlı test ve sertifikalandırma kurumu TSE belgesi sorulmalıdır.

2- Kullanılan malzeme türü ve nitelikleri:
Avizelerin iskelet kısmı yük taşıyıcıları pirinç, zamak, alüminyum, demir gibi metallerden üretilmektedir . Bunlar üzerine çeşitli renk ve boyalarla dekore edilebilir. Renkleri pirinç görünümlü olsa da demir kullanılabilen çerçeveler zamanla okside (Pas) olmaktadır.(Not: Demir ile pirinç arasında 20 kata yakın fiyat farkı bulunmaktadır.)

3- Kullanılan kablo ,duy, led, ampul lerin standart ve kaliteleri:
Avizenin asıl unsuru olan elektrikli aydınlatma da kablo ,duy ( ampul yuvası) , ve ampul gibi bileşenleri ülkelerin belirlediği standartlarda olmalıdır. Bunlara bağlı doğabilecek tehlike ve malzeme ömürleri dikkate alınmalıdır.

4 Sevkiyat ile Montajı yetkili servis tarafından yapılması:
Üreticiden istenen sevk ve montajı eğitimli, ehliyetli kişiler tarafından yapılmalıdır. Askı yeri , zemin ve kancaların kontrolleri ile birlikte yapılmalıdır.

5 . Ürünün garantisi ve süresi :
Tüm işlerin yapılması ile birlikte ifade edilen niteliklerin korunabilmesi için garanti süresi belirli olmalıdır.

Üstün Cami Avizesi

yılında, merkezi Samsun’da olmak üzere ticari faaliyetlerine başlayan firmamız, Türkiye’de cami avizeleri aydınlatma sektöründe, özellikle imalat ve montaj konusundaki eksikliklere yönelik spesifik çalışmalarıyla büyük bir yapılanma içerisine girmiş, takip eden yıllarda ise gerek makine parkı ve gerekse eğitimli kadrosuyla, sektöründe hızla büyüyerek bu alandaki beklentilere cevap vermiştir.

 moskova merkez cami avizeleri

Üstün Cami Avize Projeleri

Cami tasarımları profesyonel bir ekip ile tasarlanmaktadır. Tasarlanan cami avizeleri kalite kontrol ekibinin cami içi süsleme uyumuna tabi tutulmaktadır. Projeler caminin bulunduğu şehir ve bölgeye uyumlu konulardan seçilmektedir. Avize projelerimiz ağırlıklı olarak cami avizesi, otel avizesi ve düğün salonu avizelerinden oluşmaktadır. Cami avize seçiminde ışık lüx ve lümen i seçerken, huzur verici , şiddetli olmayan ışık kaynakları seçilmelidir. Mimar Sinan () eserlerinde sıkça rastlarız. Cami mimarisinde de kullanılan süslemelerde Nakkaş ve Hattat larında uygulamaları bulunmaktadır. Avize aydınlatma aracı olarak cami içerisinde ki hat yazılarını da daha güzel yansıtabilir. 

Avize projelerimiz

Cami Avizesi Çeşitleri

Cami Avizesi İstanbul

Cami avize modellerimiz, ağırlıklı olarak osmanlı model avize, selçuklu avize  ve kristal model avizelerden oluşmaktadır. Osmanlı model avize, selçuklu avize ve kandil avize modelleri camilerimize tarihi hava katmaktadır. Kristal model avizeler ışığı ve gün ışığını parlak bir şekilde yansıtmaktadır. Avize içerisinde kullanılan ampulün rengi sarı (Gün ışığı) yada beyaz ışık olarak seçilebilir. Philips Ampul lerinde bir çok seçenek bulunduğu gibi ışık rengini seçmekte kolaylıklar bulunmaktadır.Üstün Avize, cami avizlerinde, Philips in Gün ışığı rengini tavsiye eder. Üstün Avize Ürünler

Cami Avize Ürünleri
 cami avizesi

Cami Avizeleri Ankara Referansları

Özel proje cami içi mekana uyumlu cami avize projeleri yapmaktayız. Cami avizesicami içi hat sanatı süslemelerine uyumlu proje örnekleri sunuyoruz. Camii için avize seçiminde ışık lüx ve lümen i seçerken , huzur verici , şiddetli olmayan ışık kaynakları seçilmelidir. Türkiye ve yurt içinde binlerce avize projeleri gerçekleştirdik. Uluslar Arası projelere imza attık. Rusya Merkez Cami Avizesi projesini gerçekleştirdik. Türkiyede İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya, Adana, Dıyarbakır vb. büyük şehirlerde cami, otel, saray ve düğün salonu avizeleri projeleri gerçekleştirdik. Avrupa'da Almanya, Avusturya, İngiltere, Fransa, Hollanda özel avize projeleri gerçekleştirdik. Rusya, Abd ve Avusturalya da yapmış olduğumuz cami avize örneklerini inceleyebilirsiniz. En güzel osmanlı avize modelleri ve kristal avize modelleri cami içi uyumunu başarılı projelerle gerçekleştirdik.

Referanslar için tıklayınız

Samsun
İletişim
Tel +90
Faks +90
[email protected]
Ankara Yolu km İlkadım / Samsun

İstanbul

İletişim

Tel +90
Faks +90
[email protected]
Oruç Reis Mah. Tekstilkent B5 Blok D Esenler / İstanbul

© Üstün Avize Aydınlatma Sanayi - Cami Avizesi

FacebookİnstagramYoutube

Sitedeki avize modellerinin isim ve tasarımları Üstün Avize adına tescilidir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Firmamız TEAD Teknikel Avize kurulduğu günden bugüne kadar kalitesinden ödün vermeden, değişmeyen pazarlama, muhasebe, imalathane ve montaj ekiplerimizin göstermiş olduğu uyum sayesinde yurt içinde ve yurt dışında üstlenmiş olduğumuz bir çok önemli projeyi başarıyla tamamladık.

yılında faaliyete geçen Köksal Avize ve Tekbir Avize markalarımız otel ve özel mekan aydınlatma projelerini gerçekleştirmektedir. Geçen 3 yıllık süreç içerisinde projelerinde tasarım ve uygulamada göstermiş olduğu ustalık ile sektöründe kısa sürede adından başarı ile söz ettirmiştir.

Ar-Ge çalışmalarımız ile son yıllarda geliştirmiş olduğumuz ürünler başta ülkemiz olmak üzere Ortadoğu, Kuzey-Güney Afrika ve Kafkas bölgelerinde talep görmekte, cami ve otellerde yer almaktadır. ’e yakın gerçekleştirdiğimiz projelerden yurt içinde Süleymaniye Camii ve Sultan Abdulhamit Han Camii, yurt dışında Kazakistan Astana Nur Sultan Nazar Bayev Camii ve Türkmenistan Daşoğuz Ruhiyat Köşkü Projesi göz alıcı projelerimizden bir kaçı içerisinde gösterebiliriz.

Ürünlerimiz tasarım aşamasından çıkıp uygulamaya geçtiği andan itibaren tüm materyalleri ve elektrik aksamı firmamızın sahip olduğu TSE ve TÜV SÜD normlarına uygun olarak üretilir. Aynı zamanda üretilen bütün avize modellerin de ham madde olarak prinç kullanılmakta ve özel fırın vernik uygulaması ise metal aksamlarının nem, rutubet veya kullanıma dayalı deformasyonlarını minimuma indirmekteyiz.

yılının ülkemiz için huzurlu, bolluk ve bereket içerisinde geçmesini rabbimizden temmenni ediyoruz.

Saygılarımızla

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası