photoshop istenmeyen nesneyi kaldırma / Fotoğraflardan Nesneleri Kaldırma: Bunu Yapmanın Beş İnanılmaz Yolu

Photoshop Istenmeyen Nesneyi Kaldırma

photoshop istenmeyen nesneyi kaldırma

Fotoğraflar hayatımıza yıllar öncesinde girmişti. Ancak resmin yerini alan fotoğrafın bir süre sonra fotoğraf makinelerinin hayatımıza girmesiyle daha sonra ise telefonlar, fotoğraf makinelerinin yerini aldı ve milyarlarca insan fotoğraf çekmeye başladı.

Ne kadar büyük bir teknoloji olsa da bir sorun da fotoğraflar ile beraber gelmişti. O da kalabalık ortamlarda fotoğraf çekerken istenmeyen kişilerin olması ya da istenmeyen nesnelerin bulunmasıydı.

Biz de sizler için fotoğraf nesne silme işlemini nasıl yapacağınızı anlatıyor. Üstelik program kullanmadan online fotoğraf nesne silme işlemi ile profesyonel işlemler yapabileceksiniz. Peki, fotoğraf nesne silme nasıl yapılır? Gelin, birlikte bakalım.

Fotoğraf Nesne Silme Online 

  • İlk olarak fotoğraftan nesneyi kaldıracağınız fotoğrafı seçin.
  • Daha sonra funduszeue.infoes web sitesine gidin. 
  • İlgili yere nesnesini kaldırmak istediğiniz fotoğrafı yükleyin.
  • Continue seçeneğine tıklayın.
  • Fotoğrafta istenmeyen nesneyi seçin. 
  • Download seçeneğine tıklayın.
  • İşlem tamamlanmış olacaktır. 

Yukarıdaki adımları sırasıyla yaptıktan sonra tıpkı profesyonel gibi fotoğraflarda istenmeyen nesneleri kaldırabileceksiniz. 

iPhone Fotoğraf Nesne Silme Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak Snapseed uygulamasını cihazınıza kurun. 
  • Programı açın.
  • Bir fotoğraf yükleyin.
  • Araçlar seçeneğine dokunun.
  • İyileştirme seçeneğine dokunun.
  • Tik işaretine basın.
  • Dışa aktar seçeneğine dokunun. 
  • Açılan pencereden dışa aktar seçeneğine tekrar basın.
  • İşlem tamamlanmış olacaktır. 

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra iPhone’da fotoğraf nesne silme işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız. Ancak bu işlemi yaparken fotoğrafı yaklaştırmanızı öneririz. Çünkü ilk hali ile hata alabilirsiniz. 

Fotoğraf Nesne Silme Programları (Mobil ve Bilgisayar)

Snapseed

Binlerce kullanıcısı olan uygulama mobil cihazlarda fotoğrafta istenmeyen nesneleri silmek için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. 

Photoshop

Hiç şüphesiz profesyonel görsel düzenleme uygulamasını bu listeye almasak olmazdı. Photoshop ile birkaç adımda fotoğraf nesne silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. 

Bu içeriğimizde fotoğraf nesne silme işlemi nasıl yapılır? Adım adım anlatmış olduk. Peki, siz fotoğraf da nesne kaldırmak için neler yapıyorsunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında buluşalım. Fotoğraf arka plan kaldırma nasıl yapılır? Meraklıları yazımıza göz atabilir. 

Remove Object from Photo App

Bu uygulama hakkında

onun değil kolay için almak kurtulmuş itibaren istenmeyen Fotoğraf nesne? Kaldır Nesne itibaren Fotoğraf almak mükemmel resim? olduğu bir Fotoğraf silgi Kaldır insanlar Uygulamanın için yeniden hareket herhangi istenmeyen nesne itibaren resim tarafından Oto nesne sökücü. Benzeşme Fotoğraf Kaldır Dahil etmek Resim arka fon sökücü seçenek için silmek nesne içinde fotoğraf.

Fotoğraf editör Kaldır nesne Kaldır insanlar itibaren Fotoğraf, Kaldır çamaşırlar editör olduğu bir nesne kaldırılması, Fotoğraf silgi Uygulamanın o teklifler herşey araçlar o sen gerek için verimli biçimde Kaldır istenmeyen içerik itibaren sizin Fotoğraf. Sadece bir tek Yapmak bir Bölüm arasında bir hat için Kaldır o bütün. Sen var yok hayır gerek için kesin O Uygulamanın irade bulmak hat otomatik olarak. Eğer sen istemek için silmek Fotoğraf, silmek bir tek bir Bölüm arasında hat, kullanım bölüm Temizleyici. Set sizin hat Kalınlık ve kalın için daha iyi performans. Ayrıca sen kutu Kaldır bez itibaren herhangi Fotoğraf

Sihirli silgi Fotoğraf Nesnesi Temizleyicisinin Anahtar Özelliği

🌹Kullanması kolay nesne silgi
🌹Görüntü tellerini ve direklerini, elektrik hatlarını silin.
🌹Sivilce ve cilt lekelerini silin.
🌹Stop Stop lambaları, sokak işaretleri, çöp kutuları gibi insan yapımı nesneleri silin.
🌹Yüzey kırıkları ve çizikleri silmek - hem düz hem de kavisli
🌹Fotoğrafını bozduğunu hissettiğin her şeyi sil
🌹Eğer isterseniz, Undo, Nesnenizi yeniden yapabilirsiniz
🌹Hızlı silgi ve FineRover Seçenekleri içerik temizleyici için kullanılabilir
🌹Kullanımı kolay ve anlaşılır

Picture eraser, body, لمسة, remove unwanted object from photo is a Clever app where you remove unwanted content from Photo just using the brush and lesso tool. You simply brush over the picture or object that you want to remove so that they’re selected in red and magically disappear.

Kaldır istenmeyen nesne itibaren Fotoğraf ile Nesne uzaklaştırma portre - seç ya Fırça veya Kement, seçmek içerik için olmak uzaklaştırıldı ve sonra musluk Gitmek buton. Kaldır kusurlar veya çift nesneleri tarafından kullanma Çıkarma Klon Kaşe aracı. ayarlamak Kaşe Boyut, yüksek ani temiz, Kaldır görüntü istenmeyen fotoğraflar, Kaldır ürün itibaren Fotoğraf ve Kesmek dışarı bölüm Temizleyici, silmek arka fon ücretsiz, sihirli silgi görüntü Kaldır hat. Kullanım Silgi için slime dışarı ne vardır sadece olmuştur Klonlanmış. Set Silgi Boyut, Kolay silgi Sertlik, ve opaklık gibi gerekli.

Photo_ İstenmeyen Nesne sökücüsünden Çıkar neslimizi yükledikten sonra lütfen RATE ve Yorumlar verin. Görüşünüz, çalışmalarımızı geliştirmemize yardımcı olacaktır! Ve herhangi bir öneri veya soru ile [email protected] aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Güncellenme tarihi

20 Haz

Bilgisayar ve Telefondaki Fotoğraflardan İstenmeyen Nesneler Nasıl Kaldırılır

Bölüm 4. İstenmeyen Nesnelerin Fotoğraflardan Kaldırılması Hakkında SSS

1. Bir resimden nasıl metin kaldırabilirim?

Photoshop kullanabilir veya Aiseesoft Ücretsiz Filigran Temizleyici Çevrimiçi Bir resimden metin kaldırmak için Photoshop'ta, resmi veya İçeriğe Uygun Dolgular işlevini kırparak metni kaldırabilirsiniz.

2. Bir fotoğraftan istenmeyen nesneleri kaldırmak ne kadar sürer?

Kaldırma işlemi Photoshop veya Aiseesoft Free Watermark Remover Online'da genellikle birkaç saniye sürer. Bilgisayarınızın ve İnternet'in yapılandırmasına bağlıdır.

3. iPhone'da fotoğraflar nasıl düzenlenir?

iOS, çektiğiniz fotoğraf için size temel düzenleme özellikleri sağlar. Fotoğraflar uygulamasına gidebilir ve Düzenle Ekranın üst kısmındaki seçenek.

Sonuç

Bu makale size 3 etkili yöntemi tanıtır: fotoğraftaki istenmeyen kısmı kaldır. Gelişmiş özellikler ile photoshop'ta istenmeyen nesneleri nasıl kaldıracağınızı öğrenebilirsiniz. Ya da fotoğraflardan ücretsiz olarak istenmeyen nesneleri kaldırmak için Aiseesoft Free Watermark Remover Online'ı kullanabilirsiniz. Ayrıca, akıllı telefonunuzda kaldırma işlemini tamamlamak için kullanabileceğiniz bir uygulama var. Bir fotoğraftan istenmeyen nesneleri kaldırmak için ücretsiz uygulama hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz veya herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mükemmel

Derecelendirme: / 5 ( oylarına dayanarak)Bizi takip edin

Disqus SimgesiYorumunuzu bırakın ve tartışmamıza katılın

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası