kayseri kamu personel alımı / Haziran 2023 Kayseri Memur Personel Işçi Alımı İlanları

Kayseri Kamu Personel Alımı

kayseri kamu personel alımı

Facebook

İŞKUR Kayseri

ÇOK ÖNEMLİ DUYURU:
Değerli Arkadaşlar,
Bu ilanlar RESMİ olarak Hastanede Çalışmak üzere eleman alımı yapılması için açılmış olan ilk ve tek ilanlar olup alım şuan sadece ISS FİRMASI tarafından yapılmaktadır. İlerleyen dönemlerde başka firma yada firmalardan alım yapılırsa buradan da duyururuz. ISS firması haricinde başka birtakım firmaların çeşitli kanallardan dolandırıcılık amacıyla başvuru aldığı, başvuru aşamasında çeşitli bahanelerle kişilerden para talep eden firmaların olduğu tespit edilmiştir.
Bu firmalar hakkında gerekli Hukuki Takip ve Şikayetler yapılmıştır.
Hiçbir iş arayan vatandaşımızın bunlara itibar etmemesini önemle rica ediyoruz.
Bildiğiniz üzere İŞKUR bir Kamu Kurumudur ve TÜM HİZMETLERİMİZ ÜCRETSİZDİR.

Hastanenin alımı şuan için sadece ISS Frimasında ve bu mesleklerde;
Güvenlik Görevlisi,
İlaçlama Personeli,
Depo Görevlisi,
Aşçı,
Temizlik Görevlisi,
Bulaşıkçı,
Hasta Refakatçisi,
Otopark Görevlisi (Popüler adıyla Vale),
Bahçıvan,
Garson...
İŞKUR aracılığı ile yapılan başka bir alım yok. Başka mesleklerde alım olunca tekrar paylaşacak ve duyuracağız.
+
Son olarak: YDA Firması tarafından www.kariyer.net aracılığı ile çeşitli ilanlar verildiğini biliyoruz, fakat bu ilanlar İl Müdürlüğümüze bildirilmediği için herhangi bir resmi bilgi elimizde yok.
kariyer.net İstanbul İl Müdürlüğümüz denetiminde faaliyet gösteren bir özel istihdam bürosudur ve ilgili yönetmelik gereği iş için başvuranlardan ücret talep edemez. Bu hususu unutmadan, bu kanaldan da başvuru yapmak yada iş aramak isteyenler olursa başvuru yapabilir.
Saygılarımızla...

5 yrsReport

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası