maximiles bilet iptali / MaxiMil ile Nasıl Uçak Bileti Alırım? | Maximiles

Maximiles Bilet Iptali

maximiles bilet iptali

Miles&Smiles

Miles&Smiles

Miles&Smiles Millerinizi AnadoluJet Uçuşlarında Kullanabilirsiniz.

Miles&Smiles hesabınızda biriken miller karşılığı hak kazandığınız ödül bilet ve refakatçi biletlerinizi AnadoluJet uçuşlarında, Türk Hava Yolları uçuşlarında geçerli mil değerleri ile kullanabileceksiniz.

Ödül ve refakatçi biletlerinizi AnadoluJet uçuşlarında Ödül Bilet ve Promosyon Ödül Bilet  seçeneklerinden dilediğinizi kullanarak düzenleyebilir, ya da Türk Hava Yolları uçuşlarında düzenlenmiş ödül ve refakatçi biletinizi AnadoluJet uçuşları ile kombine edebilirsiniz.

AnadoluJet ödül biletlerinizi Türk Hava Yolları Satış Ofislerinden düzenletebilir ya da Miles&Smiles Ödül Bilet sayfası üzerinden düzenleyebilirsiniz. Refakatçi biletleri sadece Türk Hava Yolları Satış Ofislerinde düzenlenmektedir.

Miles&Smiles programı ile ilgili ayrıntılı bilgi için, lütfen tıklayınız.

Önemli Notlar:

* AnadoluJet uçuşlarında düzenlenecek ödül ve refakatçi biletleri, Türk Hava Yolları uçuşlarında geçerli ödül ve refakatçi bilet uygulama koşullarına tabidir.

Miles&Smiles Yolcularımızın CIP Salonları Kullanım Ücretleri:

HavalimanıStandart Ücret
İstanbul (Sabiha Gökçen İç Hat)  TRY
İzmir Havalimanı TRY
Bodrum Havalimanı TRY
Antalya Havalimanı  TRY
Kayseri Havalimanı  TRY
Rize-Artvin Havalimanı  TRY
Trabzon Havalimanı   TRY
Hatay Havalimanı TRY
Adana Havalimanı TRY
Dalaman Havalimanı  TRY
Ankara Havalimanı   TRY
Moskova Havalimanı50$

*İndirimli ücret: Corporate club card sahibi yolcu ve bir misafirini kapsar.

yaş ücretsizdir.

AnadoluJet ile uçan Elite ve Elite Plus yolcularımız bir misafiri veya aile üyeleriyle, Star Alliance Gold ve PLM (Paid Lounge Membership)* kart sahibi yolcularımız da bir misafiriyle yukarıdaki tabloda belirtilmiş tüm salonlarımızdan ve yurt dışı havalimanlarında yer alan Star Alliance salonları ve Star Allience üye havayoluna ait salonlardan ücretsiz yararlanabilirler. Misafir hakkı yalnızca bir misafir için geçerlidir. Misafirin, yukarıda belirtilmiş kart sahibi yolcu ile birlikte seyahat etme zorunluluğu olmayıp aynı gün Star Alliance üyesi bir hava yolu ile seyahat etmesi ve biniş kartını ibraz etmesi gerekir. Ek olarak misafir, kart sahibi yolcu ile salona birlikte giriş yapmalıdır.

Yolcu salonlarımızın çalışma saatleri ve hizmetlerimiz havalimanlarına veya uçuş saatlerine göre değişiklik gösterebilmektedir.

AnadoluJet CIP Lounge hizmet bedelini ve kuralları değiştirme hakkını saklı tutar.

Salon kullanım ücreti iade edilemez veya başka bir tarihe değiştirilemez. Yalnızca, sefer iptali durumunda sistem izin veriyorsa iade yapılabilir.

*Star Alliance Paid Lounge Membership (PLM) Kart: Star Alliance salonlarına giriş prosedürüne dahil olan ücretli bir program üyeliğini temsil eden ve üzerinde “Star Alliance Lounge” logosu olan kartlardır. Örnek olarak; Air Canada Maple Leaf Club-Worldwide Kart ve United Airlines United Club Kart.

! Sabiha Gökçen (Dış Hat), Trabzon ve Gaziantep özel yolcu salonlarımız geçici bir süreyle kapalıdır.

Maximiles ve tüm diğer ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak ve her türlü finansal ihtiyacınızda şubelerimiz hizmetinizdedir. Ülke çapında 'ü aşkın Bankamatik'ten Maximiles’a başvurabilir, Maximiles’ınızla nakit avans çekebilir, hesap özeti ödemelerinizi yapabilir, vadesiz hesabınıza ulaşıp para çekebilir, havale yapabilir ve daha birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Döviz çekip yatırabileceğiniz, döviz bozabileceğiniz, Biyokimlik’le işlem yapabileceğiniz, temassız özellikli Maximiles’ınızla kartınızı cihaza sokmadan hesabınıza ulaşabileceğiniz çok sayıda özellikler taşıyan tüm Bankamatiklerimiz hizmetinizdedir.​

Telefon Şubemiz

Maximiles’ınızla ilgili soru ve taleplerinizi 0 0 Telefon Şubemizi arayarak iletebilir, Maximiles başvurusu, şifre değiştirme, kayıp/çalıntı bildirimi, hesap özeti borcu ödeme, limit artış talebi, Maximiles Seyahat Hattı’na ulaşma gibi birçok işlemi Telefon Şubemiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.​

İletişim Formu

Maximiles’ınızla ilgili her konuda bize ulaştırmak istediğiniz görüş, öneri ve mesajlarınızı aşağıdaki bağlantı kanalıyla iletebilirsiniz.​

Bize Yazın

Ödeme Noktalarımız

​Maximiles ödemelerinizi; İnternet Şubemiz, Bankamatiklerimiz, Telefon Şubemiz, İşCep veya şubelerimiz aracılığıyla hızlı ve kolayca yapabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir