biletix inna / Metallica, İstanbul'da fark attı! - CHIP Online

Biletix Inna

biletix inna

Biletix; resmi internet sitesi funduszeue.info ve sosyal payla&#;&#;m mecras&#; funduszeue.info üzerinde gerçekle&#;tirilen anket ve ara&#;t&#;rma sonuçlar&#;n&#; aç&#;klad&#;.

Lovatic'ler, Metalcileri Yendi

Biletix Blog'ta gerçekle&#;tirilen "'ün En &#;yi Konserleri" anketine göre y&#;l&#;n en iyi performans&#;n&#; Demi Lovato gerçekle&#;tirirken, Lovatic'ler de geçen y&#;l en çok e&#;lenenlerin ba&#;&#;nda geldi.

Aral&#;k ay&#; boyunca süren ve 15 bin kez görüntülenen ankete göre; oyla listenin ba&#;&#;na yerle&#;en Demi Lovato'yu, oyla Manowar, oyla Portishead takip etti.

Metallica Fark Att&#;

y&#;l&#; boyunca Biletix resmi internet sitesinde yer alan Facebook ba&#;lant&#;l&#; "Etkinlik Kat&#;l&#;m" aplikasyonu sonuçlar&#;na göre ise y&#;l&#;n kat&#;l&#;m rekoru k&#;ran etkinli&#;i, metal dünyas&#;n&#;n efsanevi grubu Metallica'n&#;n 13 Temmuz'da gerçekle&#;tirdi&#;i unutulmaz konser oldu.

Metallica severler &#;TÜ Stadyumu'nu h&#;nca h&#;nç doldururken, Facebook üzerinden ki&#;i de konsere kat&#;l&#;m bilgilerini payla&#;arak, y&#;l boyunca bir konserin ula&#;t&#;&#;&#; en yüksek geri bildirim rekorunun k&#;r&#;lmas&#;n&#; sa&#;lad&#;lar. Metallica konserinin en yak&#;n takipçisi kat&#;l&#;m bilgisiyle yine Demi Lovato oldu. y&#;l&#; boyunca Facebook üzerinden en fazla kat&#;l&#;m bilgisi payla&#;&#;lan 3. etkinlik ise Pharrell Williams, Rita Ora ve Inna'l&#; GNCFEST\'14 oldu. GNCFEST\'14'ü izlemek üzere toplam ki&#;i kat&#;l&#;m bilgisini payla&#;t&#;.

İlgili GaleriDünya bu yaratığı konuşuyor Galeriye Gözat

Okuyucu Yorumları

Vestival d&#;nya yıldızlarını İstanbul'a getiriyor!

Haberin Devamı

Moda, müzik ve eğlence bir arada

Velvet Villians Vestival bir yaşam biçimi, bir ifade. Aradığımız en iyisi, ve daha azını kabul edemeyiz/ etmiyoruz. Bu etkinlik, moda ve müziği barındırıyor. ster hip hop sevin, ister R&B, ister bir dubstep bağımlısı olun veya house müptelası, hepsinin en iyileri VESTIVAL kapsamında Küçük Çiftlik Park’ta Velvet Villians Vestival'de Amerika'dan 6 canlı performansa ve dünyanın etrafından 10'dan fazla DJ'i tecrübe etmeye hazır olun!

Kimler sahne alıyor?

Bugüne kadar bir çok etkinliğe ev sahipliği yapmış olan Küçükçiftlik Park, eğlenceli ve müzik dolu iki günün gececeği Vestival’in konuklarını ağırlıyor. 1. günün konukları arasında 50 Cent, Ne-yo ve İnna yer alırken, 2. Gün ise Akon, Far East Movement, LMFAO sahne alacak.

Haberin Devamı

funduszeue.info

30 - 31 AĞUSTOS - KÜÇÜKÇİFTLİK PARK

funduszeue.info

Tek günlük bilet fiyatları:

VIP Platform - TL

VIP Teras - TL

Diamond Circle - TL

Golden Circle - TL

Normal Ayakta - TL

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası