ümitcan uygun annesi kimdir / Son dakika Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölüm nedeni belli oldu! Karar verildi

Ümitcan Uygun Annesi Kimdir

ümitcan uygun annesi kimdir

Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölümü ile ilgili soruşturma sürüyor

Ankara'da Aleyna Çakır'ın evde ölü bulunmasının ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Uygun'un olay yerine taksi ile gittiği belirlenirken, şoförün emniyette ifadesinin alındığı öğrenildi.

Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölümü ile ilgili araştırma sürüyor.

Aleyna Çakır, geçen 3 Haziran'da Keçiören ilçesindeki evde ölü bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un, daha önce Çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler ise ölümünden kısa süre sonra sosyal medyada paylaşıldı. Bunun üzerine Ümitcan Uygun, polis ekiplerince gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Aleyna Çakır'ın ailesi, kızlarının ölümünden Ümitcan Uygun'u sorumlu tutarken, Uygun'un annesi Gülay Uygun, 17 Eylül akşamı, Ankara Keçiören'de bir akrabasının evine yakın dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olay yerinde yapılan incelemede el yazısıyla yazılmış intihar notu bulundu. Savcılığın yaptığı ilk incelemede kadının başının sağ tarafından vurulduğu tespit edildi.

TAKSİCİYE ULAŞILDI

Savcılığın talimatıyla olayı araştıran polis, Gülay Uygun'un olay yerine nasıl gittiğini tespit için evi ve çevresindeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonrası Uygun’un sabah saatlerinden evinden çıktıktan sonra bindiği taksi tespit edildi. Polisin taksiciye ulaştığı ve ifadesini aldığı öğrenildi. Öte yandan, olay yerinde bulunan tabancanın ruhsatsız olduğu ve kime ait olduğunun belirlenemediği belirtildi.

ÇAKIR’IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ HTS KAYITLARI DOSYAYA GİRDİ

Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili soruşturmada ise savcının olay günü Ümitcan Uygun'un evde olup olmadığını tespit etmek için istediği HTS kaydı dosyaya girdi. Savcılığın, kayıtları emniyete göndererek kayıtlarla ilgili detaylı bir rapor istediği öğrenildi. Çakır'ın ölümüne ilişkin İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan istenilen ayrıntılı raporun ise gelmesi bekleniyor.

  • Etiketler :
  • Haberler -
  • Türkiye
  • Gündem
  • Kad&#x;na şiddet
  • Ankara
  • Kad&#x;n Cinayeti

TÜRK&#x;YE HABERLER&#x;

Ümitcan Uygun&#;un annesi kimdir Gülay Uygun neden intihar etti?

Müge Anlı&#;da işlenen Aleyna Çakır olayında flaş bir olay yaşandı ve Ümitcan Uygun&#;un annesi Gülay Uygun 4 sayfalık intihar mektubu yazarak tek kurşunla intihar etti. İntihar mektubunda ölümümden Müge Anlı sorumludur yazan Gülay Uygun merak konusu oldu. Peki Gülay Uygun kimdir ve eşi kimdir?

Abone ol

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir işlenen Aleyna Çakır cinayetinde şok bir gelişme yaşandı. Aleyna'yı öldürdüğü iddia edilen Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun, 4 sayfalık intihar mektubu yazarak tek kurşunla intihar etti. Gülay Uygun'un mektubunda ise Ölümünden Müge Anlı sorumludur yazdığı iddia edildi. İntiharın ardından Aleyna Çakır'a işkence ettiği öne sürülen Ümitcan Çakır 'artık susmayacağım annemi Müge Anlı ve yanında çalışan karılar öldürdü' dedi. Gülay Uygun'un eşi ise ' Onları Allaha havale ediyorum ama. O Allahsız Müge Anlı var ya Allah onu perişan etsin." dedi. Bu olayın ardından birçok kişi Gülay Uygun kimdir, intihar mektubunda neler yazdı sorusunun yanıtını araştırdı. 

 Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili suçlanan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun intihar etti. 4 sayfalık intihar mektubu bırakan Gülay Uygun'un başına kurşun sıkarak yaşamına son verdiği öğrenildi. Olaya ilişkin Ümitcan Uygun ve babası ile avukatları açıklama yaptı. Avukat, Gülay Uygun'un mektubunda 'ölümümden Müge Anlı suçludur' yazdığını açıkladı. Ümitcan Uygun'un babası ise Aleyna Çakır'ın babası için şoke eden bir ithamda bulundu. Aleyna'ya babasını tecavüz ettiğini iddia etti. 

Aleyna Çakır'ı zorla pavyonda çalıştıran, işkence ederek öldürmekle itham edelin  Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun intihar etti. Sosyal Hizmetler’de görev yapan anne hakkında, Müge Anlı'da şoke eden iddialar gündeme gelmişti. Müge Anlı'nın yayınında Gülay Uygun'un Aleyna Çakır gibi yurtta kalan genç kızları gece hayatına yönlendirdiği önü sürülmüştü. 

İddialar üzerine 'yurt annesi' olarak bilinen Gülay Uygun hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Çalışma Bakanlığı müfettişleri bugün soruşturma başlatmıştı. İfadeye çağrılan Gülay Uygun, oğlu Ümit Can Uygun hakkındaki şoke eden ifşalar sonrasında zor günler yaşıyordu. Gülay Uygun'un bu olaylar sebebiyle geride 4 sayfalık bir mektup bırakarak intihar ettiği öğrenildi. Gülay Uygun'un başına tek el silahla ateş ederek yaşamına son verdiği ortaya çıktı. 

Aleyna Çakır'ı bayıltana kadar dövüp ölümüne sebep vermekle suçlanan Ümit Can Uygun da açıklamalar yaptı. Müge Anlı'yı suçlayan Ümit Can Uygun şunları söyledi:
*Bu ölümden bir Müge Anlı, onun yanında çalışıp beni 24 saat arayan o karılar çalışanların hepsi sorumlu. Benim annemin ne kadar milliyetçi olduğunu herkes bilir. Yuvada yetişen çocukların hepsi ekmeğini yemiştir. Sayın savcım, Sayın Süleyman Soylu hepinize yalvarıyorum. Ben sustum ama bu saatten susma diye bir şey yok."

O Allahsız Müge Anlı var ya
Gülay Uygun'un eşi ise intihardan Müge Anlı'yı sorumlu tuttu ve şunları söyledi:
-Benim eşim yanına yazmış. Benim ölüm nedenim Müge Anlı diye. Benim eşim bir kelimeye kendini vurdu. Onları Allaha havale ediyorum ama. O Allahsız Müge Anlı var ya Allah onu perişan etsin."

BU FOTO GALERİYE BAKIN

Foto GaleriÜmit Can&#;ın annesi Gülay Uygun intihar etti! &#;Ölümümden Müge Anlı sorumlu&#; Galeriye Gözat

gülay uygunümitcan uygunaleyna çakır

Ümitcan Uygun'un annesi neden intihar etti? Gülay Uygun kimdir?

Gülay Uygun kimdir? Ümitcan Uygun'un annesi neden intihar etti? Soruları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ankara'da yaşayan üniversite öğrencisi Aleyna Çakır'ın eski sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından evde ölü bulunması olayı ile ilgili gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun intihar etti. Anne Uygun'un dün hakkında soruşturma açıldığı da ortaya çıktı.


ÜMİTCAN UYGUN'UN ANNESİ NEDEN İNTİHAR ETTİ?

ANKARA'da, Aleyna Çakır'ın evde ölü bulunması olayı ile ilgili gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun (48), silahla başından vurulmuş halde dağlık alanda ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede Gülay Uygun'un, intihar notu bırakarak yaşamına son verdiği belirlendi.

Aleyna Çakır, 3 Haziran tarihinde Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un, Çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızdı. Bunun üzerine Ümitcan Uygun polis ekiplerince gözaltına alındı. Uygun, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ümitcan Uygun'un öğretmen olan annesi Gülay Uygun, sabah saatlerinde bir akrabasının evine gittiğini belirterek dışarı çıktı. Gülay Uygun'dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Polis ve Uygun'un yakınları, kayıp öğretmeni aramaya başladı. Gülay Uygun, yakınları tarafından bir akrabasının evine yakın dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde bulundu. Gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Gülay Uygun'un öldüğü tespit edildi. Yapılan ilk incelemede ise Gülay Uygun'un intihar ettiği belirlendi.

ANNE UYGUR HAKKINDA İDDİADA BULUNULDU

Aleyna Çakır'ın ölümü ile ilgili bir televizyon kanalındaki programa canlı olarak katılan kişi, anne Gülay Uygun'un, yurtlarda kalan kız öğrencileri kötü yola düşürdüğünü iddia etmişti.

ÜMİTCAN UYGUN İLK KEZ KONUŞTU

Annesinin cesedinin bulunduğu yere gelen Ümitcan Uygun, ilk kez sessizliğini bozdu. Annesi hakkında ortaya atılan iddialara sert tepki gösteren Ümitcan Uygun, Ben her zaman sessiz kaldım. Fakat bu saatten sonra sessiz kalamam. Benim annem, sizin suçlamalarınız yüzünden kafasına sıktı. Ben hepsinden şikayetçiyim dedi.

AVUKAT İNTİHAR NOTU BIRAKMIŞ

Uygun ailesinin avukatı Çağatay Cengiz, Bazı medya maymunları, bu aileyi yok etmek için çeşitli tiyatroları yapmışlardır. Masum bir kadına atılan iftiradır. O kadın, bu iftirayı kendine yedirememiştir. Biz süreci yargı çerçevesinde takip edeceğiz. Gülay Uygun, intihar mektubu da bırakmıştır. Ne olacak şimdi, nasıl geri gelecek Gülay ifadelerini kullandı.

Son dakika &#;mitcan Uygun'un annesi G&#;lay Uygun'un &#;l&#;m nedeni belli oldu! Karar verildi

Güncelleme Tarihi:

&#;zkan ARSLAN/ ANKARA, (DHA)-

Oluşturulma Tarihi: Aralık 18,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Ankara'da 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen'in (21) ölümüyle ilgili soruşturmada şüpheli olan, Esra Hankulu'nu (25) 'kasten öldürme'den ise tutuklu yargılanan Ümitcan Uygun'un (27) annesi Gülay Uygun'un kendi iradesiyle yaşamına son verdiği belirtildi. Soruşturmada savcılık takipsizlik kararı verdi.

Haberin Devamı

Kamuoyunda 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen'in 3 Haziran 'de evde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmada şüpheli olan Ümitcan Uygun, 5 Ağustos 'de Esra Hankulu'nun evinde ölü bulunmasına ilişkin soruşturma sonunda hazırlanan iddianame ile 'kasten öldürme' suçundan tutuklu yargılanıyor. Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun, 'Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili televizyon programında kendisiyle ilgili iddiaların gündeme getirildiği dönem olan 17 Eylül 'de Ankara Keçiören'deki akrabasının evine yakın dağlık alanda başından silahla vurulmuş olarak ölü bulundu. Olay yerinde yapılan incelemede, el yazısıyla yazılmış intihar notu bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Uygun'un ölümüyle ilgili başlattığı soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonunda Gülay Uygun'un kendi iradesiyle yaşamına son verdiği belirtilerek, takipsizlik kararı verildi.

Haberin Devamı

PARMAK İZİ VE YAZI GÜLAY UYGUN'A AİT

Kararda, Gülay Uygun'a ait 3 parmak izi ile nottaki parmak izlerinin aynı olduğu belirtildi. Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü'nce yapılan incelemede ise not kağıdı üzerindeki yazıların, Gülay Uygun’un iş yerinde kullandığı el yazısı doküman ve dilekçelerle aynı olduğunun saptandığına dikkat çekildi. Uygun’un aile avukatlarına aynı gün sabah saatlerinde intihar edeceğine dair sesli mesaj gönderdiği, eşini de arayıp helallik istediği belirtildi. Olay yerinde bulunan boş kovanın, Gülay Uygun’un yanında bulunan tabancadan atıldığı ve yine Uygun’un her iki elinde de atış artığı bulunduğu kaydedildi. Olay yerinde bulunan aile fertleri ve diğer kişilerin ellerinde ise herhangi bir atış artığına rastlanılmadı.

KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞI KARARI

Savcılık kararında, "Sonuç olarak müntehirin kendi iradi eylemi neticesi hayatına son verdiği, müntehiri intihara azmettiren, teşvik eden, intihar kararını kuvvetlendiren ve intihara teşebbüs eylemine yardım eden herhangi bir kimse olmadığı gibi olay nedeniyle herhangi bir kimseye atfı kabil kusur ve suç bulunmadığı anlaşıldığından, olay nedeniyle açıklanan gerekçeler doğrultusunda kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verilmiştir" denildi.

Haberin Devamı

TELEVİZYON YAYININDAKİ İDDİALARLA İLGİLİ SORUŞTURMA

Öte yandan savcılık, televizyon kanalında Gülay Uygun hakkında çalıştığı yetiştirme yurdundaki kızları gece hayatına yönlendirdiğine ilişkin ortaya atılan iddialarla ilgili ise 'hakaret' ve 'iftira' suçlarından soruşturma başlatılmasına karar verdi. Buna ilişkin kararda, "Müntehirenin intiharı öncesi televizyon kanalındaki yayınlar ile ilgili olarak müntehirin eşi Durak Uygun'un vekili tarafından verilen dilekçe, müntehirin bırakmış olduğu intihar mektubu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu rapor kapsamında, iftira ve hakaret suçları ile ilgili; bu eylemlerin televizyon yayını sırasında olması nedeniyle gerekli soruşturmanın yapılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu'na soruşturma dosyanın bir örneğinin gönderilmesine karar verilmiştir" denildi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir