bizim toptan kütahya porselen / Kütahya - Bizim Toptan Market Güncel Broşür, Katalog ve İndirimler

Bizim Toptan Kütahya Porselen

bizim toptan kütahya porselen

Bizce en özel sofra, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz sofralardır. İster özel bir gün ister rutin bir buluşma için olsun, sevdiklerinizle paylaştığınız sofranıza özenle hazırladığınız yemekleri en özel sofra takımları ile sunabilirsiniz. En çekirdeğinden en kalabalığına, tüm davetlerinizi benzersiz hale getirecek Kütahya Porselen imzalı sofra takımlarıyla, rutin buluşmalarınız bile özel gün havasında geçecek!
Çay Tutkunları için Harika Setler
Günün her saati sıcak bir çay için ideal bir saattir. En koyu sohbetlerinizden rahatlamak için kendinize ayırdığınız mola anlarına, çay keyfinin eşlik edemeyeceği hiçbir an yoktur. Bu anlara renk katmak, çayınızı yudumlamanın en keyifli haline ulaşmak ise sizin elinizde… Pek tabii, bizim de desteğimizle! Kütahya Porselen’in her estetik zevke hitap eden çay takımları ile günün her saati, çay saati!
Şahane bir sunum için en iyi seçim
Kahve kültürünüzü yeni bir boyuta taşımak için tasarladığımız sunum ürünlerimiz hem size hem de kahve keyfinize eşlik eden sevdiklerinize benzersiz bir deneyim yaşatmak üzere karşınızda. Klasik çizgileriyle göz kamaştıran, modern sanattan ilham alan desenleriyle fark yaratan ve sadeliği yaşam tarzı olarak benimseyenlere hitap eden birbirinden özel kahve takımları ile tanışın.
Sevdiklerinizin sağlığını koruyun!
Gelecek. Şimdi.
’ten bu yana mutfağınızda ve sofranızda yer aldığımız müddetçe her zaman yenilikleri sizlere ulaştırıyor olmanın gururunu yaşıyoruz.

Türkiye’de ilk defa ateşe dayanıklı porselen ürünleri geliştiren Kütahya Porselen, Porflame ürünleriyle karşınızda. Kısık ateşte dahi en iyi pişirme performansını sunan Porflame ürünleri, sağlıkla pişiren, yeni nesil porseleni mutfağınıza taşıyor.
Restorantınız için en doğru seçim
Leziz yemekler, enfes tasarımlarla buluşuyor. Kütahya Porselen’in modern estetik anlayışını geleneksel kalite standartlarıyla bir araya getiren Chef Taste Of koleksiyonu, sofranızı eksiksiz bir şekilde hazırlamanız için tasarlandı. Sade dizayn özellikleri, fonksiyonel tasarım çizgileri ve her açıdan eksiksiz bir sunum için hazırlanmış bileşenleriyle; Chef Taste koleksiyonu hem eviniz hem restoranınız için benzersiz bir seçim.
Birbirinden farklı ve tarz sahibi koleksiyonlarımızdan seçeceğiniz hediyeler ile
Hayatın En Güzel Yerindeyiz.
El Yapımı Kahve Takımları
Yıllara meydan okuyan bir form ve desen. Hala aynı beğeni ile kullanılan Topkapı kahve fincan takımı, geleneksel bir lezzeti geleneksel bir tasarımla sunmayı vaat ediyor.
Doğal yaşamdan ilham aldık, sağlıklı yaşama ilham verdik.☘️

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir