gögüs kıllarından kurtulma erkek / Erkek Göğüs Kılları Nasıl Alınır? - Buz Lazer

Gögüs Kıllarından Kurtulma Erkek

gögüs kıllarından kurtulma erkek

Göğsünüzü nasıl tıraş etmelisiniz

Göğüs kıllarınızı tıraş etmek normal hijyen alışkanlığınızın bir parçası da olsa, meraktan denediğiniz bir şey de olsa, Gillette istediğiniz görüntüye ve hisse kavuşmanız için gereken araçlara ve ipuçlarına sahiptir.

Gillette Çok Amaçlı STYLER gibi doğru araçlara sahip olursanız göğüs kıllarınızı tıraş etmek oldukça basit bir iştir. Her seferinde mükemmel sonuç almak için şu adımları izleyin:

İPUCU 1:

Sabit bir tarak boyu seçin

Düzelticinizin tarak boyunun doğru seçilmesi tıraş makinesiyle

Düzelticinizin tarak boyunun doğru seçilmesi tıraş makinesiyle bir süredir ya da hiç dokunulmamış doğal uzama görüntüsü elde etmenizi sağlar. Gillette Çok Amaçlı STYLER seçim yapmanız için üç ayrı tarakla (2mm, 4mm, 6mm) sunulur.

Göğüs kıllarınızı düzeltin

Göğüs kıllarınızı düzeltin. Tıraş etmeden önce kılları düzeltmek bıçaklarda tıkanma olmasını engeller.

duş almak

Su (fırça gibi olabilen) göğüs kıllarınızın yumuşamasını sağlayacak ve bıçağın cildinizin üzerinden geçmesini kolaylaştıracaktır. Gillette STYLER su geçirmez olduğu için duş yaparken kıllarınızı düzeltebilirsiniz.

İPUCU 4:

Tıraş jeliyle köpürtün

Tıraş jeliyle köpürtün

İyice köpürtmek kılları nemlendirir, bıçağın kaymasını sağlar ve göğsünüzü tıraş ederken cildinizi korur.

İPUCU 5:

Bıçakların körleşip körleşmediğini kontrol edin

kör bir bıçak kullanmayın

Körleşmiş bıçakları ya da eskimiş kayganlaştırıcı bantları ne yapmalı? Başlamadan önce yedek bıçağnızı değiştirmeniz gerekebilir.

İPUCU 6:

Hafif, nazik hareketlerle tıraş olun

Hafif, nazik hareketlerle tıraş olun

ŞEKİLLENDİRİCİNİZE ProGlide bıçak takın. Göğsünüzü dış tarafından başlayıp içeriye doğru tıraş edin. Düzgün bir tıraş yüzeyi oluşturmanız gerektiğinden kaslarınızı gerin./tr-tr/urunler/tiras-bicaklari/proglide-tiras-bicaklari

İPUCU 7:

Bıçaklarınızı sık sık durulayın

Bıçaklarınızı sık sık durulayın

Birkaç vuruştan sonra bıçakları nazikçe musluğun altına tutun, hem arka tarafını hem de ön tarafını durulayın, sonra sallayarak fazla suyun akmasını sağlayın. Tıraş bıçağınızı lavaboya vurmayın ya da havluya sürtmeyin; bunlar bıçak parçalarının karmaşık tasarımını etkileyerek bıçağın ömrünü kısaltabilir. Bıçakları akan suyun altında durulamak biriken tıraş jellerinin, kılların ve ölü derilerin temizlenmesini sağlar.

İPUCU 8:

Göğüs uçlarınızın etrafında dikkatli olun​​​​​​​​​​​

Göğüs uçlarınızın etrafında dikkatli olun

Doğrudan üzerinden değil, etrafından geçin. Her ihtimale karşı göğüs uçlarınızın etrafını tıraş ederken diğer elinizin parmak uçlarıyla göğüs uçlarınızı kapatabilirsiniz

İPUCU 9:

Tıraş jelini gerektikçe yeniden sürün

Tıraş jelini gerektikçe yeniden sürün

Yumuşak bir tıraş elde etmek için aynı noktanın üzerini farklı yönlere doğru tıraş etmeniz gerekebilir. Göğsünüzde tıraş kızarıklıkları olmasını önlemek için tıraş bıçağıyla yeniden geçmeden önce tıraş jelini tekrar sürün.

İPUCU

Durulayın, kurulayın ve nemlendirin

Durulayın, kurulayın ve nemlendirin

Tıraştan sonra göğsünüzü nemlendirmek çok önemlidir – cildi rahatlatır

Tebrikler! Vücut bakımı dersinden geçtiniz !

Tebrikler! Göğüs tıraşında ustalaştın

Gillette tıraş bıçaklar ve tıraş makineleriyle kişisel bakımda seçenekleriniz sınırsız.

Göğüs Kıllarından Kurtulma

Erkekler en çok göğüs bölgesindeki istenmeyen kıllardan şikayetçidir.  Göğüs kıllarından  kurtulmak için en etkili yöntem lazer epilasyondur. Lazer epilasyona başvuran erkelerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Birçok lazer epilasyon yöntemi arasında öne çıkan Buz Lazer günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemidir. Acısız ve ağrısız epilasyon sunan Buz Lazer, gelişmiş soğutma sistemi ile geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinden ayrılmaktadır. Patentli uygulama tekniği ile ince kıllar dahil tüm kıl tiplerinde etkili ve kalıcı sonuçlara sahiptir.

Buz Lazer FDA onayına sahip bir sistemdir ve bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenle uygulanmaktadır. Geniş tedavi başlığı sayesinde lazer epilasyon seans süreleri de kısalmıştır. Göğüs bölgesindeki kıllar derin yerleşimli olduğu için geleneksel lazer epilasyon yöntemleri bu bölgede oıldukça ağrılıdır. Buz Lazer ise gelişmiş soğutma sistemi ile cildi -3 dereceye soğutur. Tüm seans boyunca cildi soğutan, serinleten bu ssitem ile lazer epilasyon neredeyse tamamen ağrısızdır. Göğüs kıllarından ağrısız, acısız ve adeta masaj konforunda kurtulmak için Buz Lazer ideal bir çözümdür.

Buz Lazer, patentli uygulama tekniği ile kılları akdemeli olaark ısıtır. Bu yöntem bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde yan etki riski olmadan uygulama yapılabilmesini sağlar. Üstelik yaz aylarında da lazer epilasyon seanslarına devam edilebilmesi de büyük avantaj sunar.  Bazı lazer epilasyon uygulamalarından sonra yanık, kızarıklık, deride döküntü ve soyulma yaşanabilirken Buz Lazer ile bu komplikasyonaların görülme riski yok denecek kadar azdır. 

Göğüs Kıllarından Kurtulma Kaç Seans Sürer?

Lazer epilasyon göğüs bölgesindeki kıllar için ortalama 8 seans önerilir. Elbette kesin seans sayısı kıl yapısını gördükten sonra belirlenir. Çünkü kıl yapısı, kılın kalınlığı ve cilt rengine bağlı olarak lazer epilasyon seans sayısı değişebilir. Göğüs kıllarından ağrısız, acısız ve etkili bir şekilde kurtulmak isteyen erkeklerin tercihi Buz Lazer olmaktadır.

 

göğüs kıllarını tıraş eden erkekler

  • daha çok polisiye filmlerde göğse mikrofon falan takılacağı vakit şahit olduğumuz funduszeue.info karşısında türlü espriler yapılarak gerçekleştirilir..(bkz: seven)

  • vucut calisanlar icin tercih edilen hatta bir o kadar da gerekli bir olgu. oyleki kas yogunlugu bir sure sonra kil koklerini ezer ve ordan artik kil cikmamaya baslar. boyle bir durumda 5 ay icinde tane tane dokulmesini beklemektense hepsinin tek bir seferde alinmasi tercih sebebidir. buradan kendim gibi ulan adamlar usenmiyorlar iyi tras yapiyorlar heryerlerine diyen arkadaslari bilgilendirmeyi bir borc bilirim..
    -turkiye vucut gelistirme federasyonu-

  • son dönemlerde mankenlerinde yaptığını farkettiğim şey. traş ederek daha da bir maymun gibi olacaklar diye de korkuyorum bir yandan.

  • gömleğinin düğmelerini açıp bağrını gösteren tüm popçu arkadaşlar.

  • göğsünde ki kıllar 11'e 11 maç bile yapamıyor olan erkeklerdir tane olacana hiç olmasın lem bari der, kesiverirler..

  • bence tras etmeseler, ancak agda yapsalar daha iyi. agdanin azaltici ve inceltici etkisi sayesinde, basimizi dayadigimiz yer daha tenha ve soyle bir cikip hava alinabilir bir yer olur boylece.

  • goguslerine recel dokup yalatma fantezisi olan erkeklerdir. kıl yeme fetisi olan kadin bulamazlarsa goguslerini tras ederler.

  • guzellik salonlarinin epilasyon bolumleri icin bulunmaz nimetlerdir. guzellik salonu sahibi bunlardan birini kafalayabilirse koseyi dondu demektir.

  • daha gur ciksin diye tras eden tuysuz erkekler

  • bu erkekler bir nevi teroristtir. goruntuleri ile kadinlari kizlari plajlarda beachlerde siddete magruz birakanlardir. erkekler yeni yeni uzamaya baslamis kirpi yada gunluk sakal gibi gorunen bu tirasli killardan rahatsiz olmuyorlar galiba. ama daha gorupte "iyyyy" demeyen kadina rastamadim.
    burdan gogus tirasi yapan erkeklere seslenmek isitiyorum: bu isi yapacaksaniz iyi dusunun ve geri donusu cok olmayan laserli epilasyon yontemini secin surekli seanslara gitmeyecek bile olsananiz en azindan ay yaz sezonu boyunca rahar edersiniz. cevrenizdekiler de bunun daha vahim versiyonu icin
    (bkz: sirt tirasi)

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası