mondial rx3i evo 250 / Mondial rx3i Evo Gaz Teli — Zirve Motor

Mondial Rx3i Evo 250

mondial rx3i evo 250

Mondial RX3i Evo Ayna Takımı

Ana SayfaOtomobil & MotosikletMotosiklet, Utv Ve AtvMotosiklet AksesuarlarıYedek ParçaDebriyajMondial RX3i Evo Ayna Takımı

Mondial RX3i Evo Ayna Takımı - 1
Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.
World
Paraf
  • 71,07 TL x 3 Ay Taksit
  • 35,54 TL x 6 Ay Taksit
CardFinans
  • 71,07 TL x 3 Ay Taksit
  • 35,54 TL x 6 Ay Taksit

,21 TL

22 gün içinde kargoda

İndirimli son ürün

Işıklar Motorsiklet

Kargo Bedava

Bu ürünün kargosundan ücret alınmayacak.

Kargomata Teslimat

Kargo beklemeyin paketlerinizi Kargomattan istediğiniz zaman alın.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Yorumları (0)
  • Taksit Seçenekleri
  • Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

  • Taksit Seçenekleri

Atillatopal arkadaşım, yazınız okudum ve muhtemelen çok kötü kullanılmış bir ikince el alma şanssızlığından kaynaklanan olumsuzluklardan dolayı böyle yazdığınızı düşünüyorum. Neden? Çünkü, bu motor te çıktı ama bence renk ve jant ebatları gibi olumsuz nedenlerden dolayı almayıp model çıkar çıkmaz ( Nisanın ilk haftası) sıfır olarak satın aldım. Bu arada firmayla en ufak bir bağlantım yoktur. Ayrıca 'dan beri 12 yıl hariç sürekli gezme amaçlı motosiklet kullandım, bunların listesi ve kullandığım zaman aralıkları en alttaki imza satırında var.

Bu motoru alırken hafif enduro niyetiyle aldım. Çünkü o sırada sahibi olduğum bmw r r bana omuzumdaki kireçlenmelerden dolayı ağıe gelmeye bailamıştı (yaşım 56 şuan). Mondial kilo ve 25 beygirdi. İşimi göreceğini düşündüm ancak 85 bg'lik bir motordan inip buna binince çok zayıf kaldı. Buna rağmen 2 yıl ve km kullandım. Geçen yıl satıp model bir bmw fgs aldım. Bunları yazıyorum ki genel anlamda motosiklet ve bu motor hakkındaki tecrübe durumumu açık olarak ifade edebileyim.

Öncelikle şunu söyleyeyim, lastikleri kötüydü ve km kullanıp metzeller touranca ile değiştim. Ama pisman oldum. Özellikle ıslak performansı ve frenlemedeki karakteri nedeniyle metzeller bana hiç güven vermedi. Boşa para vermiş oldum. Haa, çok şükür hiç kazam olmadı.

Genellikle hafta sonları günlük km'lık gezileri saymazsak, İki defa uzun tura çıktım. Birisi km diğeri ise km. Tüm çantalarım dolu ve artçı selesi de yüklüydü. Bu arada ben de kg'yim. Uygun yollarda sürekli km civarı (asla aşırı hız yapmam) hızlarda seyahat ettim, bu seyahatlerde gördüğüm en düşük tüketim litre ile litre arasındaydı. Sadece şehir dışı kullandığımdan şehir içi yakıt ölçümüm yok. Bu yolculuklarda en büyük şikayetim rampa çekişlerinde 25 bg gücün yetersiz gelmesiydi. Dediğim gibi, 85 bg motordan inince rampada sollamalar bu motorda daha dikkat gerektiriyordu. Buna dikkat ederek kullandım hep. Bahsettiğiniz aşırı titreşimi hiç görmedim. km hızda aynada çok hafif titreme vardı ama arka görüşü asla etkilemiyordu.

Motorun sağından gelen sıcaklık bence asla dediğiniz kadar yüksek değil. Şu an kullandığım bmw fgs'te onun 2 katı sıcaklık var ve rahatsız ediyor. Ampul dahil hiç bir parça değişmedim. Fren balatası, zincir-dişli veya fren merkezi gibi bir şeye hiç ihtiyacım olmadı. Bir-iki defa keyfe keder buji değiştim.

Sönme problemini ilk olarak km civarı yaşadım ve mondial merkezle yaptığım görüşmeler sonrası firma Nazilliden Adana'ya usta gönderip (otel ücreti dahil tüm giderleri onlar ödedi ben sadece onlara bir kez adana kebap ısmarladım) sönme sorunumu çözdüler. Sönme problemin en temel sebebi sübap ayarıdır bunu da defalarca söyledim ilgili başlıkta.

Servis ustalarının yetersizliği konusunda son derece haklısınız. Ben hep adana'daki resmi serviste işi ustayla birlikte ona zaman zaman ne yapmak gerektiğini anlatarak yaptırdım. Allahtan anlayışlı bir ustam vardı. Serviste yağ değişimi km debir deniyor ama garanti bitince km de bir yapabilirsiniz.

Motorun çantalarının küçük olduğu doğru, ama isterseniz değiştirebilirsiniz. Ben topcase'i değiştirdim mesela. Maxemm sl45 gayet güzel oldu. Ama iyi tarafı, tüm çantalar ilk ruhsat kaydında işlendi ve extra ödeme yok. Yani asla topcase cezası yemezsiniz (başka motosikletlerde bazıları ceza yediğini söylüyor). Bunun dışında başka motorlarda para vererek satın aldığınız tüm koruma demirleri, yan ve üst çanta montaj demirleri, tur camı ve bakım sehpası (orta ayaklık yok) motorla birlikte geliyor. Koltuğu sert ama şu anki kullandığım bmw fgs'te te aynı oranda sertlik hissediyorum.

Fiyat ve görünüş dediğiniz gibi güzel. Bence eksikliği abs ve bg gücü idi o da yeni rx3s ile yeterli hale geldi diye düşünüyorum. Cünkü rx3i evo bu kasada 35 bg olsaydı "bence" süper olurdu.

Benim görüşüm bunlar. Dediğim gibi siz sanırım şanssızmışsınız. Selamlar.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası