2019 2020 sonbahar kış erkek modası / Eleventy'nin / Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonunu Keşfedin

2019 2020 Sonbahar Kış Erkek Modası

2019 2020 sonbahar kış erkek modası

Ekim ayının gelişiyle birlikte Eylül ayındaki yazdan kalma günlere de veda ettik. Soğuk havalar iyiden iyiye kendini hissettirirken Sonbahar/Kış modasını incelemek istedik.

Kat kat giyindiğin, kışla anılan koyu renkleri unut. Bu sezon yazı bile kıskandıracak türden. Gündüz kullanılan payetlerden, neon renklere, kabarık elbiselerden, tüylere, derilere ihtişamlı bir kış bizi bekliyor!

İçindekiler

Daha çok neon!

Geçtiğimiz kış sezonunda, bizi şaşırtarak hayatımızdaki varlığını devam ettiren yazdan kalma neonlar, bu kışın vazgeçilmezleri arasında.

Mercan, turuncu, yeşil, fuşya bize yazı hatırlatsa da; montlar, sweatshirtler hatta pantolonlarda neon renklerle karşılaşacağız. Peki, bu renkleri nasıl kombinlerim dediğinizi duyar gibiyim.

Kombinlenmesi zor neonlar, doğal renklerle kombinlendiğinde şık bir görüntü elde edeceksiniz. Kışın en çok tercih edileni siyah ve pudra tonları neon kombinlerin vazgeçilmezi olurken, beyaz ile yapacağınız neon kombinleriyle çarpıcı bir şıklık elde edeceksiniz.

Sonbahar/Kış sezonunda sadece neonlar ön planda değil. Ekoseler, 70&#;li yıllardan çıkıp tekrar hayatımıza giriyor.

Vazgeçilmez trend Ekose

Sonbahar/Kış sezonlarının vazgeçilmezleri ekoseler. Sonbahar/Kış sezonununda da hiçbir yere gitmediği gibi, bu sezon kendini yenileyerek yine vazgeçilmezler arasında. Ekose nasıl kombinlenir diyorsanız.. Ekose pantolonu triko kazakla, farklı bir yaklaşımla dikkat çekici bir kombin yapmak istiyorsanız ekoseyi deri bir pantolonla kombinleyebilirsiniz.

Bu sezon en trend kombinler arasına ekoseyi ekoseyle kombinlemeyi söylemeden de geçemeyeceğiz.

Başrolde Pullar, Payetler ve Simler

Bu sezonun şaşırtan bir diğer hamlesiyse casual parçaların şık ve ışıltı saçan payetlerle kombinlenmesi. Gece ışıltısı olarak anılan pullar, payetler ve simler beklenmedik bir şekilde başrolü kaptı ve gündüzden geceye varlığını arttırıyor.

Gündüz ve gece arasındaki keskin çizgi, simlerin ışıltısıyla ortadan kayboluyor. Moda otoritelerinin her dönem vazgeçemediği parıltılı payetler romantik havasından sıyrılıyor. Yumuşak satenlerden, sert denimlere payetler oyun alanını genişletiyor.

Rekabetin Dozunu Arttıran Tüyler

Feminen havasıyla sevilen tüyler; sezonda detay ve aksesuar olmaktan çıkıp, kendinden emin adımlarla başrol olmaya ilerliyor. Dikkat çekici yapısıyla tüyler, elbiseler ve bluzlarda kendini gösteriyor.

Kaban ve montlarda da varlığını arttıran tüyler, bu sezonun çarpıcı neon renkleriyle daha da dikkat çekici oluyor.

Deri pantolonlarla ciddi düşünüyoruz

Kış sezonunun asi ve feminen parçası deri pantolonlar. Bu sezon deri pantolonların birçok formuyla karşılaşıyoruz.

Yüksek bel, çan ve kısa paça formundaki deri pantolonlarla stil dozu yüksek kombinler yapabilirsiniz. Kombinlenmesi zor gibi görünse de yünlü kumaşlarla çok rahat kullanılabilir.

Grunge akımı

Işıltılar, renkler, ekoseler ve tüylerden bahsettik. Peki, kışın asıl sahibi nerede?

Koyu renkleri, buruşuk ve sert kumaşlarıyla herkesin favorisi kış stili Grunge. Birçok kişi tarafından adı bilinmese de kış sezonunda en çok tercih edilen stil. Grunge akımı Sonbahar/Kış Sezonunda podyumların hakimi oldu.

Yüksek tabanlı botlar, deforme ve buruşuk formlar, zifir tonları sezonun trendleri arasında.

Sonbahar-Kış Çocuk Giyim Modası

Yaz sıcaklarının yeni başladığı şu günlerde, firmalar “ – Sonbahar ve Kışında” çocuklarımızı ısıtacak giyim ve aksesuarları çoktan tanıtmaya başladı. Bu yılın bebek-çocuk modasında kış mevsiminde bile cıvıl cıvıl renkler var ve çocukların hareketli yapısına uygun kesimler ile sağlıklı malzemelerden üretilmiş ürünler ön plana çıkıyor.

Anne ve babaların çocuklarının ne giyeceklerine karar verdikleri günler çok gerilerde kaldı. Artık çocuklar ne giyeceklerine kendileri karar veriyor hatta alışverişlerini bile kendileri yapıyorlar. Yetişkinlerde olduğu gibi çocuk giyim konusunda da her sezona uygun alışveriş yapmak, moda trendlerini takip etmekten geçiyor. Kız-erkek çocuk giyim ve bebek giyim olarak ayırabileceğimiz kategoriler moda dünyasının çok yakın takibinde. Yeni ayakkabılar, yeni elbiseler ve tamamlayıcı yaşlara uygun aksesuarlar, satın alma güdülerinde çok önemli. Çocukların da artık söz sahibi olduğu alışveriş sektörü çocuk giyim ile her sezonda yeniden hareketleniyor.

“Kış mevsiminde bile cıvıl cıvıl renkler var”

Sonbahar-Kış Çocuk Giyim Modası hakkında bilgi veren İstanbul Kids Fashion Fuar Direktörü Hatice Dinçer, “Şık olmak, büyükler gibi görünmek, sevilen kahramanların ya da prenseslerin kıyafetlerini giymek çocukların hepsi için çok önemli. Bu yıl çocuk giyiminde, kış mevsiminde bile cıvıl cıvıl renkler var. Kız-erkek çocuk giyim ürünleri arasında sağlıklı iplikler ile dokunan kazaktan t-shirtlere, hareketli yapılara uygun pantolon kesimlerinden hava alan kumaşlarla dokunan pijamalara, montlardan rahat sportif ceketlere, renkli elbiselerden şık bluzlara kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Sağlık ve rahatlık çok daha ön planda ve ebeveynlerin satın alma fikirlerini büyük ölçüde etkiliyor.” dedi.

“ Yaş arası çocuk modası ve trendler sergilenecek”


Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı-İstanbul Kids Fashion, Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. Fuarda yaş grubu, bebek çocuk giyim ve abiye, pijama, iç çamaşırı, çorap, aksesuarların yanı sıra, bebek ev tekstili ve mobilya ürünleri de yer alacak. ve Sonbahar-Kış Çocuk Modası koleksiyonlarını sergileyecek olan birbirinden seçkin ’ü aşkın marka ve firma arasında; ALG Life, Babydoll, Bebüş, Best Kids, Boinç, Cantoy, Cigit Kids, Elsima, Kitti, Marions, Melcan, Moonstar, NK Kids, Pamina ve Papulin bulunuyor. İstanbul Kids Fashion’ı 80 ülkeden 5 binin üzerinde ulusal ve uluslararası alıcı ziyaret edecek.

“Kumaş Boyalarıyla Kendi Renklerinizi Yansıtın”

Çocuk modasına dair yeni yaşam stil ve moda trendlerini sunan bir platform olan İstanbul Kids Fashion’da katılımcı markalar, daha önceki yıllarda olduğu gibi en yeni ürünlerini trend alanında sergileyecek. Fuar boyunca yoğun görüşmeler gerçekleştirecek olan ziyaretçilerin eğlenceli vakit geçirmeleri ve farklı bir deneyim yaşamaları adına özel bir alan oluşturulacak. Dileyen ziyaretçiler, kumaş boyalarıyla duvarlarda yer alan henüz renklendirilmemiş çocuk koleksiyonlarını boyayabilecek ve kendi İstanbul Kids Fashion koleksiyonlarını oluşturma şansı bulacaklar.

 


 

Etiketler: Sonbahar-Kış Çocuk Giyim Modası, Çocuk, moda

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın


Yine yaz mevsiminin sonuna geldik ve heyecan dolu bir sonbahar ve komforlu bir kış bizi bekliyor. Sonbahar ve kış aylarında genel olarak şehre geri dönüş ve bununla birlikte şıklık yarışı da başlar. Özellikle soğuk aylarda kombininizi tamamlayacak en büyük ve en önemli ögelerden biri de ayakkabılarınızdır. Peki, sonbahar/kış sezonunun öne çıkan ayakkabı modelleri nelerdir? 96 yıllık geçmişi ve bilgisiyle, Hatemoğlu, bu sezonun en gözde erkek ayakkabı modellerini sizin için derledi.



1- Gönüllere Taht Kurmuş Klasik Oxford Model

Geçmişten günümüze, şıklığıyla dillere nam salmış klasik Oxford model, sonbahar/kış sezonunda da gönüllerin birincisi. İster klasik takım elbise kombinleriniz olsun, ister spor kot pantolon gömlek kombinleriniz; Oxford model her zaman şıklığınızı tamamlamanıza yardımcı olurken her türlü stile de kolaylıkla uyum sağlayabiliyor. Hatemoğlu’nda tam da aradığınız Oxford modelini bulabileceksiniz. Rugan, mat deri, siyah, kahverengi, bordo ve çok daha fazla Oxford ayakkabı modeli sunan Hatemoğlu’nda kombininizi ve şıklığınızı tamamlayacak hayallerinizdeki Oxford’u bulacaksınız.




2- Şıklığı Bir Tık İleri Taşıyan Loafer 

Aradığınız ister ofis şıklığı olsun, ister vintage bir görünüm, ister modern kombininize bitirici bir dokunuş… Kumaş pantolon, trençkot ya da boğazlı kazak, tercihiniz ne olursa olsun, kombininizi loaferla tamamlayabilirsiniz. Yıllardır olduğu gibi, bu sezon da loafer ayakkabılar şıklığınızı tamamlamak konusunda ısrarcı. Mutlaka loafer ürünlere göz atın!

3- Cesur Bir Görünüm İçin Çöl Botları

Son yıllarda kıyafet seçiminde spor ürünlere olan rağbetin artmasıyla hepimiz dolaplarımızda değişikliğe gitmeye başladık. Bu spor görünümlü ürünlerden biri de desert bot olarak da geçen çöl botları. Cesur, göz alıcı ve vahşi bir görünüme sahip çöl botları, sadece spor kombinleriniz için değil, klasik kombinleriniz için de oldukça tamamlayıcı bir havaya sahip. Her türlü kombininizde kullanabilceğiniz çöl botlarıyla dikkatleri üzerinize toplayacak, gittiğiniz her yerde ilgi odağı olacaksınız.

4- Karizmatik ve Sade Bir Dokunuş: Chelsea Botlar

Botlar kış aylarının vazgeçilmezidir. Özellikle süet ve deri Chelsea bot modeli kış aylarında oldukça tercih edilmektedir. Chelsea botlar, kış aylarının en şık kombin tamamlayıcı ögelerinden biridir. sonbahar/kış erkek modasında da Chelsea botlar yine dikkat çekmektedir. Hem klasik hem de günlük kombinlerinize uyarlayabileceğinz Chelsea botlar her zaman şık ve vazgeçilmez bir tercihtir.

5- Göz Alıcı Bir Şıklık: Brogue

Oxford modelin delikli versiyonu olarak da bilinen Brogue model ayakkabılar, klasik kombinlerinizi başka bir boyuta taşırken, modern kombinlerinize de göz alıcı bir hava katacak. Çok eski zamanlardan beri var olan Brogue model, günümüzde de erkek modasının önemli parçalarından biridir. Eğer daha resmi bir görüntü istiyorsanız, daha az işlenmiş Brogue modelleri tercih edebilirsiniz.

sonbahar/kış erkek ayakkabı modası çok fazla ve birbirinden şık seçeneklerle dolu. Hatemoğlu da bu seçenekleri yine size sunmakta ve şıklığınıza şıklık katmakta ısrarcı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası