empati panosu / Karaburun'da 5'inci 'Mavi Bayrak' dalgalanmaya başladı - İzmir Karaburun Haberleri

Empati Panosu

empati panosu

VAN Ä°PEKYOLU

"Empati" konulu değerler eğitimi panosu güncelelndi.

18-04-2022

Yayın 18.04.2022

Güncelleme 18.04.2022 15:55

Ziyaret 145

Yazdır

PaylaÅŸ Facebook  PaylaÅŸ twitter  PaylaÅŸ google  PaylaÅŸ linkedin

Haberler

  BeÄŸen 5  kiÅŸi beÄŸendi

Karaburun, Kuyucak, Bodrum Koyu, Akvaryum Koyu, Ardıç‘tan sonra beşinci mavi bayrağını Mordoğan Kocakum Halk Plajı’nda düzenlenen törende teslim aldı. Kaymakam Eyüp Kaykaç ve Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, TÜRÇEV Temsilcisi Yetkin Karabinalı ile birlikte mavi bayrağı göndere çektiler.

Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan, hemşehrilerinin ‘mavi bayram’ını kutladı; İZSU, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Kaymakam Kaykaç ise, plajlara kadın elinin değdiğinin belli olduğunu belirterek, Başkan Erdoğan nezdinde, Karaburun ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını  tebrik etti, temiz deniz ve kıyılar için seferberlik  çağrısı yaptı.   

Masmavi uçsuz bucaksız koylarıyla, ziyaret edenlerini müptelası yapan Yarımada’nın gizli cenneti Karaburun, geçen yıl Mordoğan Ardıç’ta aldığı mavi bayrak sertifikasını bu yıl da Mordoğan Kocakum Halk Plajı için almasını bildi. Yüzme suyu kalitesi, çevre yönetimi, çevre eğitimi ve can güvenliği gibi temel kriterleri başarıyla yerine getiren toplam beş koy-plaj sayısına ulaşan Karaburun’un gurur gününde; Kaymakam Eyüp Kaykaç, Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı yetkilileri, siyasi parti temsilcileri ve yurttaşlar hazır bulundular. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından, programda konuşmalara geçildi.

ERDOĞAN: “ÇOCUKLUK VE

GENÇLİĞİMİN PLAJI”

İlçelerinin mavi bayram yaşadığını ve bu haklı gururu hak ettiğini belirten Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan, Kocakum Halk Plajı’nın çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği plajı olması yönüyle de mavi bayrak hak etmesinin kendisi için özel bir anlam ifade ettiğini vurguladı. Hemşehrilerini ve yaz dönemini ilçede geçiren misafirleri sorumluluk alarak mavi bayramı sürekli kılacak çevre duyarlılığı sürdürmeye davet eden Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, şöyle konuştu:  “İZSU en başta teşekkür edeceğimiz gözbebeğimiz. 12 bini kayıtlı toplam 30 bin kış nüfusu, 250 binin üzerinde yaz nüfusuyla Karaburun’umuzda, belediyemiz, bütün hizmetlerini kayıtlı nüfus sayısı üzerinden aldığı ödenekle sunmaya çalışıyor. Takdir edersiniz ki nu kolay değil.  Sizden ricam, gerek kıyı gerekse çevre temizliği konusunda, gecesini gündüzüne katarak emek veren belediyemiz emekçilerine destek vermenizdir. Lütfen biraz empati kurun, siz de katılın ki bu mavi bayram hep sürsün.”  

KAYKAÇ: “OTOKONTROLLE

KİRLİLİĞİN  ÖNÜNE GEÇECEĞİZ”

Karaburun  Kaymakamı  Eyüp Kaykaç ise, Belediye Başkanı Erdoğan ve Karaburun Belediyesi ekibine,  İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Anadolu tabiriyle söylemek gerekirse, plajlarımıza kadın eli değdiği belli oluyor. Misafirlerimiz ve biz, otokontrol sistemiyle deniz ve kıyı temizliği konusunda, kurumlar ve yurttaşların eşgüdümüyle kirliliğin önüne geçeceğiz. Önemli olan yaptıktan sonra da sahip çıkmak. Emeği geçen ve duyarlılık gösteren Karaburunlu hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Kaykaç ve Başkan Erdoğan, TÜRÇEV yetkililerinden mavi bayrağı teslim alarak, plaj bilgi panosu önünde anı fotoğrafı çektirdi ve bayrağı birilikte göndere çekti .

Karaburun'da 5'inci 'Mavi Bayrak' dalgalanmaya başladı

KARABURUN (İzmir), (DHA)-İZMİR'in Karaburun ilçesi, Kuyucak, Bodrum Koyu, Akvaryum Koyu, Ardıç'tan sonra 5'inci 'Mavi Bayrak'ı Mordoğan Kocakum Halk Plajı'nda düzenlenen törende teslim aldı. Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Temsilcisi Yetkin Karabinalı ile mavi bayrağı göndere çekti. Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan, Karaburunlular ve yaz dönemini ilçede geçiren tatilcileri sorumluluk alarak 'mavi bayramı' sürekli kılacak çevre duyarlılığını sürdürmeye davet etti. Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç da plajlara kadın elinin değdiğinin belli olduğunu belirtip, temiz deniz ve kıyılar için seferberlik çağrısı yaptı.

Karaburun, geçen yıl Mordoğan Ardıç'ta aldığı Mavi Bayrak sertifikasına bu yıl da Mordoğan Kocakum Halk Plajı'nı da ekledi.  Yüzme suyu kalitesi, çevre yönetimi, çevre eğitimi ve can güvenliği gibi temel kriterleri başarıyla yerine getiren toplam beş koy-plaj sayısına ulaşan Karaburun'a mavi bayrağı, Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Karaburun Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı yetkilileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katıldığı törenle verildi. Törende, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

'ÇOCUKLUK VE GENÇLİĞİMİN PLAJI'
Karaburun'un 'mavi bayram' yaşadığını ve bu haklı gururu hak ettiğini belirten Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Kocakum Halk Plajı'nın çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği plajı olduğunu söyledi. Erdoğan, bu yönüyle Kocakum Halk Plajı'nın mavi bayrağı hak etmesinin kendisi için özel bir anlam ifade ettiğini vurguladı. Hemşehrilerini ve yaz dönemini ilçede geçiren misafirleri sorumluluk alarak mavi bayramı sürekli kılacak çevre duyarlılığı sürdürmeye davet eden Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, şöyle devam etti: "İZSU en başta teşekkür edeceğimiz gözbebeğimiz. 12 bini kayıtlı toplam 30 bin kış nüfusu, 250 binin üzerinde yaz nüfusuyla Karaburun'umuzda, belediyemiz, bütün hizmetlerini kayıtlı nüfus sayısı üzerinden aldığı ödenekle sunmaya çalışıyor. Takdir edersiniz ki bu kolay değil.  Sizden ricam gerek kıyı gerekse çevre temizliği konusunda, gecesini gündüzüne katarak emek veren belediyemiz emekçilerine destek vermenizdir. Lütfen biraz empati kurun, siz de katılın ki bu mavi bayram hep sürsün."

'OTOKONTROLLE KİRLİLİĞİN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ'
Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç ise "Anadolu tabiriyle söylemek gerekirse, plajlarımıza kadın eli değdiği belli oluyor. Misafirlerimiz ve biz, otokontrol sistemiyle deniz ve kıyı temizliği konusunda, kurumlar ve yurttaşların eşgüdümüyle kirliliğin önüne geçeceğiz. Önemli olan yaptıktan sonra da sahip çıkmak" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Kaykaç ve Belediye Başkan Erdoğan, TÜRÇEV yetkililerinden mavi bayrağı teslim alıp, plaj bilgi panosu önünde anı fotoğrafı çektirdi. Kaymakam Kaykaç, daha sonra beraberindekilerle mavi bayrağı göndere çekti.(DHA)
FOTOĞRAFLI

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası