kaderimin oyunu ne zaman final / Bir Dizi Daha Ekranlara Veda Ediyor: Kaderimin Oyunu Ne Zaman Final Yapacak?

Kaderimin Oyunu Ne Zaman Final

kaderimin oyunu ne zaman final

Kaderimin Oyunu Final mi Yapacak? Ne Zaman Bitecek?

Star TV&#;nin güzide dizilerinden olan kaderimin oyunu ilk baslarda oldukça ilgi gördü. Fakat son dönemlerde giderek izlenme oranları düştüğü söylendi. Bu da izleyiciler arasında Kaderimin Oyunu final mi yapacak, ne zaman final yapacak, ne zaman bitecek, bitecek mi gibi sorularının sorulmasına sebep oldu.

Kaderimin Oyunu Final mi Yapacak? Ne Zaman Bitecek?

Kaderimin Oyunu Final mi Yapacak?

Kaderimin Oyunu gösterildiği 24 Aralık cuma günü reyting performansında her 3 kategoride de 3.sırada yer aldı. Dizi önceki hafta totalde 5.sırada yer alırken diğer 2 kategoride ise yine 3.sırada yer almıştı.  10 Aralıkta ise totalde 6.sırada yer alan Kaderimin Oyunu diğer iki kategoride ise 4.sırada yer almıştı. Yani dizi ile ilgili reyting oranları düştü iddidası gerçeği yansıtmıyor. Son 3 haftada reyting oranlarını arttıran Kaderimin Oyunu reyting yarışında ben de varım demeye devam ediyor.

Kaderimin Oyunu Ne Zaman Bitecek?

Reytinglerindeki artış ile hem kanalın hemde yapım şirketinin yüzünü güldüren dizi ile ilgili şuan için herhangi bir final kararı yok. Dizi yayınlanmaya devam ediyor. Yılbaşı nedeni ile çekimlere ara verilen dizi yeni bölümü ile 14 Ocak   Cuma günü 5. bölümü ile ekranlarda olacak.

Başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak'ın başrollerinde yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi, 3 Aralık tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Çarpıcı hikayesiyle ilk bölümden ilgi çekmeyi başaran dizi, bir süre reytinglerde de iyi bir sıralamada yer aldı.

Ancak hikayenin ilerleyişindeki sıkıntılar nedeniyle bir süre önce reytinglerde düşüş yaşandı. Dizi, reyting sıralamasında ilk 10 sıralamaya dahi giremedi. NGM Medya ve Star TV yetkilileri bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

KADERİMİN OYUNU NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Kanal, reytinglerde büyük düşüş yaşanması nedeniyle dizinin sezon sonunda bitmesine karar verdi. Star TV yönetimi, yeni sezon planlamasını yaptı ve Kaderimin Oyunu yeni sezon planlarında yer almıyor. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizi, bölümünün yayınlanacağı 17 Haziran'da ekrana veda edecek.

Kaderimin Oyunu final mi, neden final yapıyor? Kaderimin Oyunu bitiyor mu, sezon finali mi tamamen mi bitti? Star TV Kaderimin Oyunu niye final yaptı?

Kaderimin Oyunu bitti mi? Kaderimin Oyunu, NG Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık tarihinde yayımlanan, Türk yapımı dram türündeki televizyon dizisi. Kaderimin Oyunu final mi, neden final yapıyor? Kaderimin Oyunu bitiyor mu, sezon finali mi tamamen mi bitti? Star TV Kaderimin Oyunu niye final yaptı? Bilgiler sizlerle

Star TV'nin beğenilen dizisi Kaderimin Oyunu bugün Cuma günü (17 Haziran ) final yapacak. Dizi bölüm ile final yapacak. Dizi sezon finali değil tamamen final yapıyor.

Twitter paylaşımı şu şekilde:

"Finale bölümüne hazır mısınız?

Son 2 saat, bu akşam #KaderiminOyunuFinal etiketi ile buluşuyoruz

#KaderiminOyunu final bölümüyle bu akşam 'de

@startv'de

@ngmediatv"

Kaderimin Oyunu final mi, neden final yapıyor? Kaderimin Oyunu bitiyor mu, sezon finali mi tamamen mi bitti? Star TV Kaderimin Oyunu niye final yaptı?

Buna göre dizi 17 Haziran Cuma tarihinde final yapacak.

Helin'in ortadan kaybolması Cemal'in oğlunu kaybetme korkusu yaşamasına neden olur. Cemal bir yandan Helinleri bulmak için uğraşırken bir yandan da Nergis'in hapse girmemesi için amansız bir mücadele vermektedir. Tüm bu yaşananlarda beraber yol alan Cemal ve Asiye için yeni bir dönem başlamak üzeredir.

Öykü Karayel : Asiye Yılmaz Demirhan :

Akın Akınözü : Cemal Kaya :

Sarp Apak : Mahir Demirhan :

Meriç Aral : Helin Demirhan Kaya :

Esra Dermancıoğlu : Zahide Demirhan :

Müfit Kayacan : Harun Demirhan :

Yeşim Gül : Emine Kutay :

Iraz Akçam : Nergis Kaya :

Yıldırım Özcan : Uğur Kaya :

Ülkü Duru : Nedret Demirhan :

Kaan Çakır : Raci Demirhan :

Kaderimin OyunuDiziGündemMagazinHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası