grand istanbul düğün davet salonu bahçelievler / Salon Güneş (@salongunesbahcelievler) • Instagram photos and videos

Grand Istanbul Düğün Davet Salonu Bahçelievler

grand istanbul düğün davet salonu bahçelievler

Grand İstanbul Düğün Salonu

Grand İstanbul Düğün Salonu kişilik. Daha az sayıdaki davetler ve kına gecesi için Grand İstanbul Larin Düğün Salonu&#;nu tercih etmek daha mantıklı.

Düğün paketleri ve organizasyonu

Fix menüde yukarıdaki ikramların yanı sıra şunlar var:

  • Canlı müzik
  • 10 poz 20 adet aile fotoğrafı
  • Full video çekimi
  • Hostesli karşılama
  • Gelin damat çıkışında konfeti, volkan, baloncuk şov
  • İlk dansta bulut efekti
  • Anı defteri

Tıpkı menüde olduğu gibi düğün paketlerinde de çeşit sunuyorlar. İletişime geçip detaylıca sorabilirsin. Bu arada dışarıdan organizasyon firması getirmek istersen onu da kabul ediyorlar.

Fiyat Teklifi Al

Dekorasyon ve süsleme

Grand Düğün Salonu, orijinal bir dekorasyona sahip. Kırmızı halı, salona spesifik bir hava katıyor. Beyaz tiffany sandalyeler ve masalar, altın görünümlü avizeler, şamdanlar, suplalarla birleşince ihtişamlı bir dekorasyon ortaya çıkıyor. Beyaz çiçekleri bolca kullanıyorlar, bu çok hoşumuza gitti. Gelin yolunun kenarında, nikah masasında, davetli, masalarında, girişte tak olarak çiçeklere bolca yer veriliyor. Beyaz, kırmızı ve altın ağırlıklı salon beyaz üzerine yine altın desenli duvar kağıdı ile de hafiften otantik bir havaya sahip.

Grand İstanbul Larin Düğün Salonu ise gümüş gri duvar kağıtları, gümüş ayaklı taşlı şamdanları ile daha sade bir konseptte.

Müzik

Canlı müzik &#;e kadar sürüyor. Sanatçının mola verdiği zaman DJ performansıyla konukların eğlenmeye devam edecek.

Düğün fotoğrafçısı

Grand İstanbul Düğün Davet Salonu birçok mekan gibi dışarıdan düğün fotoğrafçısı getirmeni kabul etmiyor. Standart düğün paketlerindeki fotoğraf sayısını artırabilirsin tabii ki.

Otopark

Maksimum 75 araçlık otoparkında valesi de var.

Alkışlarımız

  • Grand İstanbul şık ve kaliteli bir Bahçelievler düğün salonu. Dekorasyonu gösterişli, ses ve ışık sistemleri gelişmiş, personeli güler yüzlü.
  • İstanbul&#;daki catering ve düğün organizasyon şirketleri ile anlaşmana müsaade etmeleri de güzel.
  • İstanbul Avrupa Yakası düğün salonları arayışında olan birçok çiftin yolu Bahçelievler&#;e, Bakırköy&#;e düşer. Toplu taşıma ağının geniş olduğu lokasyonlar burası. Laf açılmışken Bakırköy düğün salonları listemize de mutlaka bak.
  • Menü tadımı yaptırmaları, farklı menü çeşitleri sunmaları, organizasyona dahil olan şovların kapsamının geniş olması da güzel.
  • Misafirlerinin yüzünü güldürecek bebek bakım odası ve mescit de salonda mevcut.

Keşkelerimiz

  • Otoparkı daha büyük olsaydı ne güzel olurdu. ?
  • Dışarıdan düğün fotoğrafçısı getiremiyor olman biraz sınırlayıcı ama İstanbul düğün mekanları genel olarak bu hizmeti kendi çözüm ortaklarıyla sağlıyor.

Diğer organizasyonlar

Grand İstanbul Düğün Salonu, Bahçeliever kına mekanları arasında da popüler. Bunun dışında nişan, sünnet düğünü, mezuniyet partisi, baby shower partisi gibi organizasyonları da düzenliyorlar.


Grand İstanbul Düğün Davet&#;te kına gecesi

Kına ve bekarlığa davet için Grand Düğün Davet Salonu ve daha çok Grand Larin Düğün Salonu&#;nu kullandırtıyorlar.

  • Bindallı, kaftan,
  • Kına tahtı,
  • Kına süslemeleri,
  • Kına, tepsisi ve mumu,
  • Kına ekibi ve müziği sağladıkları hizmetler arasında.

Grand İstanbul Düğün Davet kına fiyatları

Kına gecesi için başlangıç fiyatları kişi başı TL&#;den başlıyor. Aksesuar kiralama ve organizasyonun kapsamına göre fiyatlar değişiyor.

Bu da ilgini çekebilir: Harem de Party Kına Evi ve Organizasyon: Kişi Başı Min. 10 TL

Grand Düğün Salonu nerede, kiminle görüşebilirsin?

Adres: Bahçelievler Merkez Mah. Talatpaşa Cad. No: 31/C Bahçelievler İstanbul

Fiyat Teklifi Al

Benzer düğün mekanları

Benzer Mekanlar

How to get to Grand İstanbul Düğün Davet Salonu in Bahçelievler by Bus, Metro, Train or Cable Car?

Public Transit to Grand İstanbul Düğün Davet Salonu in Bahçelievler

Wondering how to get to Grand İstanbul Düğün Davet Salonu in Bahçelievler, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to Grand İstanbul Düğün Davet Salonu with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Grand İstanbul Düğün Davet Salonu in real time.

Looking for the nearest stop or station to Grand İstanbul Düğün Davet Salonu? Check out this list of stops closest to your destination: Çalişlar - Incirli Yönü; Huzurevi; Adnan Kahveci Bulvari - Çavuspasa Yönü; İncirli(E-5) - Bahçelievler Yönü.

BusGB79B97AHTrain:MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Metro:M1ACable Car:MİNİBÜS: AMİNİBÜS: A

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Grand İstanbul Düğün Davet Salonu easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Grand İstanbul Düğün Davet Salonu easy, which is why over million users, including users in Bahçelievler, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, Metro, Train and Cable Car, costs and ride fares to Grand İstanbul Düğün Davet Salonu, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Location: Bahçelievler, İstanbul

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası