auzef başvuru yap / İstanbul Üniversitesi Aksis Başvuru Sistemi

Auzef Başvuru Yap

auzef başvuru yap

bursluluk sınavı başvurusu nasıl yapılır, başvuru için son gün ne zaman? (MEB İOKBS başvuru kılavuzu)

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuru kılavuzuyla birlikte bursluluk sınavına dair ayrıntılar paylaşıldı. Başvuru işlemleri seafoodplus.info veya seafoodplus.info internet adreslerinden 16 Haziran 'e kadar yapılabilecek. Sınav, 3 Eylül Pazar saat 'da sınav merkezlerinde tek oturum şeklinde yapılacak. Sınavda tüm sınıf seviyelerine soru sorulacak ve sınav süresi dakika olacak.

Millî Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı.

Millî Eğitim Bakanlığınca yayımlanan kılavuzda resmî ve özel ortaokullar, imam hatip ortaokulları veya özel eğitim ortaokullarının 5', 6, 7 ve 8'inci sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıflarında eğitim gören öğrencilere yönelik yapılacak olan bursluluk sınavı ile ilgili usul ve esaslara yer verildi.

İOKBS BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

 bursluluk s&#x;nav&#x; başvurusu nas&#x;l yap&#x;l&#x;r, başvuru için son gün ne zaman? (MEB &#x;OKBS başvuru k&#x;lavuzu) - 1

İOKBS sınavı için başvurular 29 Mayıs Haziran tarihleri arasında alıseafoodplus.infoşvuru işlemleri seafoodplus.info veya seafoodplus.info internet adreslerinden yapılabilecek.

 bursluluk s&#x;nav&#x; başvurusu nas&#x;l yap&#x;l&#x;r, başvuru için son gün ne zaman? (MEB &#x;OKBS başvuru k&#x;lavuzu) - 2

Yurt dışında e-Okul sistemine kayıtlı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan öğrenciler, sistem üzerinden başvuruda bulunabilecek. KKTC vatandaşı olan öğrenciler ise KKTC kimlik numarası ile eğitim ataşeliği/müşavirliği üzerinden başvuru yapabilecek.

İOKBS SINAVI HAKKINDA

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı, öğretim yılında birinci dönemde uygulanan öğretim programları esas alınarak düzenlenecek. Sınavda ders dağılımları ve soru sayılarında geçen yıla göre herhangi bir farklılık olmazken sınavda tüm sınıf seviyelerine dörder seçenekli soru sorulacak ve sınav süresi dakika olacak.

Bu yıl 70 binden bine çıkarılan kontenjanın 30 bin burs kapasitesi de deprem bölgesine ayrılacak.

Ayrıca kılavuzda, özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerle ilgili alınacak sınav tedbir hizmetlerine detaylı yer verilirken kılavuza göre fotoğraflı sınav giriş belgesi, sınav tarihinden en az 7 gün önce "seafoodplus.info" internet adresinden alınacak.

Sınav, 3 Eylül Pazar günü Türkiye saatiyle 'da başlayacak.

Sınav sonuçları, 22 Eylül tarihinde "seafoodplus.info" internet adresinden ilan edilecek.

EĞ&#x;T&#x;M HABERLER&#x;

AUZEF ikinci &#;niversite başvurusu nasıl yapılır? İstanbul &#;niversitesi AUZEF ikinci &#;niversite kayıt tarihleri

Haberin Devamı

Başvurusu onaylanan adaylara ödeme yapacakları “Referans Numarası” SMS ile gönderilecektir. Ödemenizi referans numarası ile Halkbank Şube/ATM’lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS otomasyon sistemi(seafoodplus.info) üzerinden online olarak yapabilirsiniz. (Referans numarası ve ödeme miktarınızı başvuruda kullandığınız kullanıcı adı ve şifre ile “seafoodplus.info” adresine giriş yaparak “Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)”- “Harç Bilgileri” kısmından görebilirsiniz. Başvurunuza onay verilmeden önce AKSİS otomasyon sistemine giriş yapamazsınız.)

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

İKİNCİ ÜNİVERSİTE BAŞVURU ŞARTLARI

Yükseköğretim kurumu lisans/önlisans programlarında öğrenciliği devam eden ya da mezun olanlar,

Yurt dışındaki yükseköğretim kurumu programlarından mezun olup, mezuniyetlerini Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından (YÖK) Denklik Belgesi ile belgeleyenler,

sınavsız ikinci üniversite kapsamında fakültemize başvuruda bulunabilirler.

AUZEF kayıt yenileme tarihleri: AUZEF kayıt yenileme ne zaman bitiyor?

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir