nvi outlook / Sem Sürücü Kursu - Kolay Ehliyet

Nvi Outlook

nvi outlook

1.Randevuya geç gelen öğrencinin durumu ne olacak ?

Nedeni ne olursa olsun (Adayın gelmemesi, Başvuru Merkezinin çalışmaması vb.) randevu almış bir adayın kayıt işlemi randevu aldığı Başvuru Merkezinde, Başvuru Merkezi Görevlisinin uygun göreceği zamanda yapılacaktır. Bu durumdaki adaya bilgisayar aracılığıyla yeni bir randevu verilmeyecektir. Adayın kayıt işlemi hemen yapılabileceği gibi, ileriki bir tarihte de yapılabilir. Eğer adayın kayıt işlemi ileriki bir tarihte yapılacaksa Aday Bilgi Formundaki randevu bilgilerinin kalemle düzeltilmesi yeterli olur.

Not: Bir adayın kayıt işlemi yapılırken, sistem tarafından adaya randevu verilip verilmediği, randevu verilmişse de kayıt yapılan tarih ve saatte verildiği kontrol edilmemektedir. Dolayısıyla bir adayın kayıt işleminin, sınav ücretini 2 gün önce ödemiş olmak koşuluyla herhangi bir zamanda yapılması mümkündür.

2.Sistem randevu verirken otomatik belge numarası üretmiyor, ne yapmalıyım ? Eğitimde bana belge numarasının otomatik üretileceği söylenmişti.

Evet öyle söylenmişti, ancak uygulamada değişiklik yapıldı. Her Aday Bilgi Formunda matbaada basılmış bir Belge Numarası bulunmaktadır. Belge Numarası olarak bu numara kullanılacaktır (bakınız 2006-ÖSYS Kılavuzu).

3.Başvuru merkezi yöneticisi değişikliği nasıl yapılacak ?

BM Yöneticisi görevinin kurumun yöneticisi (okullarda müdürler, Sınav Merkezlerinde Sınav Merkezi Yöneticileri) tarafından yürütülmesi istenmektedir. Eğer kurumda yönetici değişikliği varsa bunun ÖSYM’ye bildirilmesi gerekmektedir.

4.Yeni başvuru merkezi görevlisi nasıl eklenecek ?

Yeni bir Başvuru Merkezi Görevlisi Başvuru Merkezi Yöneticisi tarafından eklenebilir. Başvuru Merkezi Yöneticisi ÖSYM Portal Sistemine giriş yaptığında Başvuru Merkezleri bağlantısını kullanarak yeni Başvuru Merkezi Görevlisi ekleyebilir veya var olan görevliyi çıkarabilir.

5.Yazıcının renkli olması gerekmiyor mu, siyah beyaz yazıcı yeterli mi ?

Sistemde öngörülen (siyah-beyaz laser) yazıcılar yeterlidir.

6.Başvuru merkezi yöneticisi neden randevu veremiyor ve kayıt yapamıyor ?

Başvuru Merkezi Yöneticisinin randevu verme ve aday kaydı yapma hakkı bulunmamaktadır. Eğer aynı kişi hem Başvuru Merkezi Yöneticisi hem de Başvuru Merkezi Görevlisi olacak ise ÖSYM Portal Sistemini kullanarak kendisini Başvuru Merkezi Görevlisi olarak tanıtmalıdır.

7.Başvuru başlama ve bitiş tarihleri nelerdir ?

Kılavuz Satış                    : 30 Ocak Pazartesi sabahı başlayacaktır.

Bankaya Ücret Ödeme       : 30 Ocak Pazartesi sabahı başlayacaktır.

Randevu Verme                : 30 Ocak Pazartesi sabahı başlayacaktır.

Kayıt İşlemleri                 : 1 Şubat Çarşamba sabahı başlayacaktır.

8.Adaydan ne için ne kadar ücret alınacak ? Alınan ücretler ne olacak ?

2006 ÖSYS Kılavuzunu okuyunuz (Ön kapak sayfa arkası).

9.Başvuru merkezimdeki bilgisayar sayısından daha fazla başvuru merkezi görevlisi  tanımlayabilir miyim ?

Evet, tanımlayabilirsiniz. Başvuru Merkezi Yöneticisi ÖSYM Portal Sistemine giriş yaptığında ekranın üst kısmında görüntülenen Başvuru Merkezleri bağlantısını kullanarak görevli tanımlayabilir.

10.Sistem destek merkezi (0 312 298 80 80) cevap vermiyor, ne yapmalıyım ?

Şu günlerde aşırı yoğunluk nedeniyle sistem destek merkezinin cevap veremediği zamanlar olmaktadır. Önümüzdeki günlerde bu yoğunluğun azalması beklenmektedir.

11.Yazıcımdan çıktı alamıyorum, ne yapmalıyım ?

Bağlantı ve tanımlarınızı kontrol ediniz, alamama nedenleriyle ilgili sistem uyarılarını inceleyiniz. Sorunun düzelmemesi halinde Sistem Destek Merkezi’ni arayınız.

12.30 Ocak 2006 - 04 Şubat 2006 arasında mezun olan öğrencilerin durumu ne olmalıdır ? Bu öğrencilerden hangi belgeler istenecektir ?

Eğer aday yeni mezun olduğu için henüz diplomasını alamamışsa, okuldan alacağı ve adayın mezun olduğunu gösterir bir belgenin Aday Bilgi Formuna eklenmesi gerekir. Bu belgede diplomada bulunnan okul bilgilerinin tümü (okulu, alanı, mezuniyet yılı, diploma notu) bulunmalıdır. Eğer yeni mezun adaya diploması verilmişse, zaten bir sorun yoktur; diplomanın onaylı bir sureti Aday Bilgi Formuna eklenecektir. 

13.Aday kayıt programında teknik hata alıyorum, ne yapmalıyım ?

Sistem Destek Merkezine başvurmanız gerekmektedir.

14.Sistem Destek Merkezi’nin kullanıcı adı ve şifresi nedir ?

ÖSYM İnternet ortamında yapılan açıklama ve yönlendirmeleri inceleyiniz. Kısa süre içinde Kullanım Yönergesi yayınlanacaktır.

15.Aday kaydını yaptım ve adaya çıktısını verdim. Bundan sonra aday bilgilerini değiştirmek isterse ne yapacak ?

2006-ÖSYS Kılavuzunda belirtildiği gibi aday tarafından ÖSYM Portal Sistemini kullanılarak belirli bilgiler değiştirilip / düzeltilebilir. Diğer bilgilerin değiştirilmesi / düzeltilmesi içinse dilekçe ile ÖSYM’ye başvurulması gerekir.

16.Sistem saatimi değiştiremiyorum, ne yapmalıyım ?

Bu hata ile ilgili bir “yama” başvuru merkezi bilgisayarlarına gönderilmiştir. Hata otomatik olarak düzelecek ve ilgili uyarı mesajı görüntülenecektir.

17.Adaylara randevu vermeye ne zaman başlamalıyız ?

30 Ocak Pazartesi gününden başlayarak adaylara randevu vermeye başlanabilir. Ancak verilecek randevular 1 Şubat günü ve sonrasına olmalıdır.

18.Başvuru merkezi görevlisi şifresini unutursa ne yapmalıdır ?

Başvuru Merkezi Görevlisi, şifresini unuttuysa ve e-posta adresi varsa http://portal.osym.gov.tr adresinde Siteye Giriş bölümünde yer alan Şifre Hatırlatma’ya tıklamalıdır. Açılan Şifre Hatırlatma ekranında T.C. Kimlik Numarasını ve sistemde kayıtlı olan e-posta bilgisini ilgili alanlara girdikten sonra Şifremi Yenile komutuna tıklamalıdır. Başvuru Merkezi Görevlisine şifre yenilemesine ilişkin bir e-posta gönderilecektir. Gönderilen e-postadaki bağlantıya tıkladığında ekranda yeni şifresi görüntülenecektir.

Başvuru Merkezi Görevlisi, şifresini unuttuysa ve e-posta adresi yoksa Başvuru Merkezi Yöneticisine başvurmalıdır. Başvuru Merkezi Yöneticisi Aday Kayıt Sistemi uygulamasının Araçlar menüsünü ya da ÖSYM Portal Sistemi’ndeki Başvuru Merkezleri bölümünü kullanarak ilgili Başvuru Merkezi Görevlisinin şifresini yenileyebileceklerdir.

19.Başvuru merkezi görevlilerine ödenecek ücret ve yöntem nasıl olacaktır ?

Kılavuz ücreti olan 2 YTL’nin % 20’si ile Başvuru Hizmeti Ücreti olarak alınacak 2 YTL’nin tamamı Başvuru Merkezinde kalacaktır. Okullarda bu paranın nasıl kullanılacağı konusunda ÖSYM yetkili değildir. Konunun MEB Genelgesiyle duyurulması beklenmektedir.

20.Sistemde oluşan teknik hatalar ile kim ilgilenecek ? Örneğin bilgisayarım açılmazsa veya yazıcım çalışmazsa ne olacak ? Sadece telefonla mı destek sağlanacak ?

Başvuru merkezlerine kurulan Bilgisayar Sistemleri, Yazıcılar ve Web kameranın garanti süresi 22.12.2008 tarihinde sona ermektedir. Garanti süresinde oluşacak, garanti kapsamındaki arızalar yüklenici firma tarafından giderilecektir. Garanti kapsamındaki arızaların neler olduğu ve bu arızalar olduğunda nereye başvurulacağı yakında ayrıntılı olarak bildirilecektir.

21.Okulumuzda oluşacak uzun süreli bir problemde ne yapacağız ? Aday kaydı yapılamayacak mı, ne gibi önlemler alındı ?

İşlemlerin yeterince uzun olan kayıt süresince yapılamaması gündeme gelirse, yakındaki Başvuru Merkezleri ile görüşülerek öğrenciler Okul Müdürlüğünce anlaşma sağlanan Başvuru Merkezlerine yönlendirilecektir.

22.Aday kayıt uygulamasına girmeye çalıştığımda sistemimde güncelleme yapılması gerektiği yazıyor ve uygulamayı çalıştıramıyorum. Ne yapmalıyım ?

Güncelleme işlemini tamamlayamamış olan okullar merkezden izlenmekte ve her okulun sorununa yönelik çözüm, merkezden üretilmektedir. Merkezi çözümle müdahale edilemeyen okullara ise Teknik Servis Personeli yerinde müdahale etmekte ve güncellemenin yapılmasını sağlamaktadır.

Bu işlemlerin sağlıklı sürmesi için, bilgisayarınızı ve internet bağlantınızı açık tutmanız, ayrıca ÖSYM İnternet ortamında yapılan açıklama ve yönlendirmeleri izleyip, uygulamanız yeterli olacaktır.

23.Adaylardan banka ödemesine dair dekont alınacak mı ? Alınacaksa nereye nasıl gönderilecek ?

Bir adayın kaydının yapılabilmesi için sistemde sınav ücretini yatıdığının görülmesi gerekir. Sistemde sınav ücretini yatırdığı görülen adaylardan dekont alınmayacaktır. İstisnai durum olrak, sistemde sınav ücretini yatırdığı görülmemesine karşın eğer bir aday sınav ücretini en az 2 gün önce yatırdığını söylüyor ve bunu dekont ile kanıtlıyorsa, bu adayın kaydı yapılacak ve banka dekontu Aday Bilgi Formuna eklenecektir.

24.Kurs ücreti henüz bana ulaşmadı. Ne yapmalıyım ?

[email protected] adresine

BM Kodu:

Okul Kodu:

Okul Adı:

Katılımcı Adı:

TC Kimlik No:

Banka:

Şube:

Şube Kodu:

Hesap No:

Bilgilerini içeren bir mail atınız.

25.Sistemde başvuru merkezi yöneticisi olarak gözüküyorum ancak ben başvuru merkezi görevlisi gibi kayıt yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım ?

Başvuru Merkezi Yöneticisinin randevu verme ve aday kaydı yapma hakkı bulunmamaktadır. Eğer aynı kişi hem Başvuru Merkezi Yöneticisi hem de Başvuru Merkezi Görevlisi olacak ise ÖSYM Portal Sistemini kullanarak kendisini Başvuru Merkezi Görevlisi olarak tanıtmalıdır.

26.e-Posta adresimi bir türlü doğrulayamıyorum. Ne yapmalıyım ?

Bazı e-posta uygulamaları (Outlook Express, vb.) otomatik olarak gönderilen e-posta mesajlarını kötü niyetli mesaj (Spam) olarak algılayabilmektedir. Bu durumda lütfen kullandığınız e-posta uygulamasının yardım bölümünü okuyunuz.

27.e-Posta adresime bir türlü mesaj ulaşmıyor. Ne yapmalıyım ?

Bazı e-posta uygulamaları (Outlook Express, vb.) otomatik olarak gönderilen e-posta mesajlarını kötü niyetli mesaj (Spam) olarak algılayabilmektedir. Bu durumda lütfen kullandığınız e-posta uygulamasının yardım bölümünü okuyunuz.

28.Okulumuzdaki son sınıf öğrenci sayısından daha az kılavuz ve aday bilgi formu gönderildi. Ne yapmalıyım ?

ÖSYM  Sınav Hizmetleri Müdürlüğünü arayarak istekte bulunulabilir.

29.Sisteme girmeye çalıştığımda hesabımın kilitli olduğunu söylüyor. Ne yapmalıyım ?

Hesabınız Sistem Yöneticisi tarafından kapatılmış olabilir. Bu durumda Sistem Destek Merkezine ulaşınız.

30.Başvuru merkezi yöneticisi şifresini unutursa ne yapmalıdır ?

ÖSYM Portal Sistemine girip Şifre Hatırlatma bağlantısını kullanarak kendisine yeni bir şifre üretmelidir. Bu yöntemle yeni şifre üretemez ise Sistem Destek Merkezini aramalıdır.

31.Başvuru merkezi yöneticisiyim / görevlisiyim, T.C. Kimlik Numaramı bilmiyorum, ne yapmalıyım ?

Başvuru Merkezi Görevlisi ya da Yöneticisi, T.C. Kimlik Numarasını bilmiyorsa http://tckimlik.nvi.gov.tr adresine girip kimlik bilgileri yardımıyla T.C. Kimlik Numarasına ulaşabilir.

32.Başvuru merkezi görevlisiyim, Aday Kayıt Sistemini açtığımda “Kullanıcı adı / şifresi kombinasyonu geçersizdir” mesajı alıyorum, ne yapmalıyım ?

Öncelikle T.C. Kimlik Numarasını doğru girip girmediğinizi kontrol etmelisiniz. T.C. Kimlik Numarası doğruysa şifrenizi tekrar yazarak sisteme giriş yapınız. Hala aynı hata alınıyorsa şifre yanlış biliniyor olabilir. Bu durumda e-posta adresiniz varsa http://portal.osym.gov.tr adresinde Siteye Giriş bölümünde yer alan Şifre Hatırlatma’ya tıklamalısınız. Açılan Şifre Hatırlatma ekranında T.C. Kimlik Numaranızı ve sistemde kayıtlı olan e-posta bilginizi ilgili alanlara girdikten sonra Şifremi Yenile komutuna tıklamalısınız. Şifre yenilemesine ilişkin bir e-posta gönderilecektir. Gönderilen e-postadaki bağlantıya tıkladığınızda ekranda yeni şifreniz görüntülenecektir.

e-posta adresiniz yoksa Başvuru Merkezi Yöneticisine başvurmalısınız. Başvuru Merkezi Yöneticisi Aday Kayıt Sistemi uygulamasının Araçlar menüsünü ya da ÖSYM Portal Sistemi’ndeki Başvuru Merkezleri bölümünü kullanarak ilgili Başvuru Merkezi Görevlisinin şifresini yenileyebileceklerdir.

33.e-posta adresimi daha önce sisteme girmemiştim, nasıl girebilirim ?

ÖSYM Portal Sistemine girdikten sonra Adınızın altında yer alan Hesap Bilgilerim’e tıklayınız. Açılan Hesap Bilgilerim ekranında E-Posta Gir komutuna tıklayarak açılan e-posta bilgisi alanlarına e-postanızı giriniz. Güncelle komutuna tıkladığınızda e-posta bilgisi sisteme girilmiş olur.

34.Daha önce sisteme girmiş olduğum e-posta adresimi nasıl değiştirebilirim ?

ÖSYM Portal Sistemine girdikten sonra Adınızın altında yer alan Hesap Bilgilerim’e tıklar. Açılan Hesap Bilgilerim ekranında E-Posta Bilgisini Güncelle komutuna tıklayarak açılan e-posta bilgisi alanlarına yeni e-postasını girer. Güncelle komutuna tıkladığında yeni e-posta bilgisi sisteme kaydedilmiş olur.

35.e-posta adresimi nasıl doğrulayabilirim ?

e-posta bilgisi onaylanmamışsa, yeni girilmişse ya da değiştirilmişse, e-posta bilgisini onaylamak için ÖSYM Portal Sistemine girdikten sonra Adınızın altında yer alan Hesap Bilgilerim’e tıklayınız. Açılan Hesap Bilgilerim ekranında Doğrula komutuna tıklayınız. e-posta doğrulamasına ilişkin bir e-posta gönderilecektir. Gönderilen e-postadaki bağlantıya tıkladığınızda e-postanız doğrulanmış olacaktır.

36.Şifremi nasıl değiştirebilirim ?

ÖSYM Portal Sistemine girdikten sonra Adınızın altında yer alan Şifre Değiştir’e tıklayınız. Açılan Şifre Değiştirme ekranındaki alanlara kullanmakta olduğu şifrenizi, yeni almak istediği şifrenizi (doğrulama amaçlı olarak iki kere) girdikten sonra Şifremi Değiştir komutuna tıklayınız. Bu işlemden sonra ÖSYM Portal Sistemi’ne ve Aday Kayıt Sistemi’ne yeni şifrenizi kullanarak gireceksiniz.

Wiki » GNU/Linux programlarının Windows karşılıkları

Tür Windows Mandriva Linux Web Tarayıcı Internet Explorer, Firefox, Mozilla Seamonkey, Opera, Lynx, etc. Firefox, Mozilla Seamonkey, Konqueror, Opera, Nautilus, Galeon, Epiphany, Lynx E-posta Outlook, Outlook Express, Netscape, Mozilla Thunderbird, The Bat, Eudora, Becky, Datula, Sylpheed Claws Mail, Opera Evolution, Netscape, Mozilla Thunderbird, Sylpheed Claws Mail, Kmail, Gnus, Balsa, Bynari Insight GroupWare Suite, Arrow, Gnumail, Althea, Liamail, Aethera, MailWarrior, Opera E-posta, Uçbirim Mutt, Pine, Pegasus, Emacs Pine, Mutt, Gnus, Elm, Emacs Haber Okuyucu 1) Agent, Free Agent, Xnews, Outlook, Netscape Mozilla, Opera, Sylpheed Claws Mail, Dialog, Gravity, BNR2 Knode, Pan, NewsReader, Netscape Mozilla Thunderbird, Opera, Sylpheed Claws Mail
Console:

Pine, Mutt, Gnus, tin, slrn, Xemacs, BNR2

İletişim Araçları Outlook Rubrica, KAddressBook, Evolution İndirme Yöneticisi Flashget, Go!zilla, Reget, Getright, DAP, Wget, WackGet, Mass Downloader, Teleport Pro, Httrack, Wget, etc. Downloader for X, Caitoo, Prozilla, Wget, Kmago, Gnome Transfer Manager, QTget, Xget, Aria2, Axel, Download Accelerator Plus, GetLeft, Lftp. FTP İstemcileri Bullet Proof FTP, CuteFTP, WSFTP, SmartFTP, FileZilla Gftp, FileZilla, Konqueror, KBear, IglooFTP, Nftp, Wxftp, AxyFTP, Midnight Commander (cd ftp://...), tkFTP, Yafc IRC İstemcileri Mirc, Klient, VIRC, Xircon, Pirch, XChat Konversation, Quassel, Xchat, KVirc, Irssi, BitchX, Ksirc, Epic, Sirc, PJIRC Anlık İleti Araçları ICQ Lite, ICQ Corp, MSN, AIM, Yahoo, ...

Trillian ICQ (freeware, can replace all common IM clients), Miranda, Pidgin

Pidgin (Nearly all IM protocols), Kopete, aMSN (MSN), Kmess (MSN), Licq (ICQ), Centericq (Nearly all IM protocols, console), Alicq (ICQ), Micq (ICQ), GnomeICU (ICQ), Ayttm (Nearly all IM protocols), Everybuddy, Simple Instant Messenger, Imici Messenger, Ickle (ICQ), Kmerlin (MSN), Kicq (ICQ), YSM (ICQ, console), kxicq, Yahoo Messenger for Unix, AIM, MSNre. (console) A / V Konferanscı NetMeeting GnomeMeeting (Ekiga Now), vat/vic/wb, rat/wbd/nte, NeVoT, IVS, Skype Güvenlik Duvarı BlackICE, ATGuard, ZoneAlarm, Agnitum Outpost Firewall, WinRoute Pro, Norton Internet Security, Sygate Personal Firewall PRO, Kerio Personal Firewall Kmyfirewall, Easy Firewall Generator, Firewall Builder, Shorewall, Guarddog, FireStarter, Smoothwall, IPCop, Zorp

Note: these are all frontends for IPtables.

Zararlıları Bulma BlackICE, Agnitum Outpost Firewall, Tripwire, Kerio Personal Firewall Snort, Portsentry/Hostsentry/Logsentry, Tripwire, Tripwall, AIDE, ViperDB, Integrit, Cerberus Intrusion Detection System, MIDAS NMS. P2P Dosya Paylaşımı Morpheus (Gnutella), WinMX, Napster, KaZaA (Fasttrack), eDonkey [Prop], eMule, TheCircle, Bittorrent, SoulSeek, Direct Connect Mldonkey. (eDonkey, Soulseek, Fasttrack, Gnutella, Open Napster, Direct Connect, BitTorrent), LimeWire. (Gnutella), Lopster. (OpenNAP), Gnapster. (OpenNAP), eDonkey. (eDonkey), cDonkey. (eDonkey), Gift client/server/fasttrack plugin (Fasttrack), ed2k_gui, Gtk-Gnutella. (Gnutella),) Qtella. (Gnutella), Mutella. (Gnutella, console), TheCircle, Freenet. (fully anonymous p2p), GNUnet, Lmule. (eDonkey), Xmule. (eDonkey), Bittorrent, PySoulSeek (Soulseek), Loophole (WinMX), Direct Connect, QuickDC. (Direct Connect), OverNet, Apollon, GrapeWine.(fully anonymous p2p), Snark. (Bittorrent), Sancho (mldonkey frontend), ktorrent, Vuze Faks WinFax HylaFax, Fax2Send, Efax, VSI-FAX Dialup Vdialer, etc Kppp, X-isp, wvdial. (Front ends: X-wvdial, kvdial, gtkdial), Gppp, Kinternet, Rp3, pppconfig + pon + poff, Modem Lights, Netcount. (console) Uzaktan Erişim VNC, Virtual Network Computing, Remote Administrator (Radmin), Remote Assistance, Symantec pcAnywhere, Windows Terminal Server, Rdesktop, Radmin, PC-Duo, Huey PC Remote Control (only for NT), Timbuktu Pro, LapLink, GoToMyPC, Bo2k and other trojans VNC, Virtual Network Computing, ssh, Remote management is built-in in XFree86, Remote management is built-in in KDE 3.1. ("desktop sharing"), Rdesktop Client, rsh / rlogin, telnet, Gtelnet, x0rfbserver, KDE Universal Remote Desktop. Modem Terminal HyperTerminal, Terminate, etc Minicom + lrzcz + Kermit, Msterm, Xtel, uucp, lrzsz + cu from uucp. Paket İnceleme Sniffer Pro, EtherPeek (TokenPeek, AiroPeek), Windump, Wireshark, MS Network Monitor, Iris, Lan Explorer, NetSniffer, Snort Wireshark, Tcpdump, Etherape, Ntop, ipxdump. (+ipxparse for parsing), Snort. Giriş Noktası Arayıcı ShadowScan, ISS, Retina, Internet Scanner Nessus, Nmap Video Konferans (VOIP) Buddyphone [Prop], Cisco SoftPhone, Skype GNU Bayonne, Openh323, OpenPhone, tkPhone, NauPhone, Twinkle, Ekiga (formely known as GnomeMeeting), Gizmo (win+mac version also), Kphone, Linphone, Skype Ağda Dosya Paylaşımı Windows shares NFS, Samba, Samba-TNG, FTP. Ağ Yöneticisi Network neighborhood Samba, KDE Lan Browser, lisa, LinNeighborhood, xSMBrowser, Komba2, Konqueror, SMB4K Dağıtımlı Hesaplama All projects, United Devices, Seti @ Home, Folding @ Home, Genome @ Home. All projects, Distributed.net, Seti @ Home, Folding @ Home, Genome, @ Home, D2ol.
  • Some versions for Linux run only in console mode.
http://i.hizliresim.com/r1nk8M.jpg

Kötüye kullanım bildir

Taciz, bir kişiyi veya bir grup insanı rahatsız etmeyi ya da üzmeyi amaçlayan davranışlardır. Tehditler; intihar, şiddet veya başkasına zarar vermeye ilişkin her türlü tehdidi içerir. Topluluk web sitesine ilişkin herhangi bir yetişkin teması veya uygunsuz içerik. Çıplaklıkla ilgili herhangi bir görüntü, bağlantı veya tartışma. Aşağılayıcı, haşin, kaba, hakaret içeren veya saygısız tüm davranışlar. Ürün anahtarları veya korsan yazılım bağlantıları dahil olmak üzere Son kullanıcı lisans sözleşmelerini ihlal eden tüm davranışlar. İstenmeyen toplu e-posta veya toplu reklam. Virüs, casus yazılım, kötü amaçlı yazılım veya kimlik avı siteleri içeren bağlantılar veya bunların reklamları. Kullanım Koşulları veya Kullanım Kuralları'na göre diğer uygunsuz içerik ya da davranışlar. Çocuk pornografisi, çocuk çıplaklığı veya diğer çocuk tacizleri ya da istismarları ile ilgili herhangi bir görüntü, bağlantı veya tartışma. 250 karakter kaldı

Bu yanıt yararlı oldu mu?

Yardımcı olmadığı için üzgünüz.

Harika! Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz sitemizi geliştirmemize yardımcı olmaktadır.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası