turkcell faturaya ek telefon / Turkcell Faturaya Ek Telefon Nasıl Alınır | Bildirimlerim

Turkcell Faturaya Ek Telefon

turkcell faturaya ek telefon

Turkcell Faturaya Ek Telefon Nasıl Alınır? Şartları Nelerdir; Turkcell, kullanıcılarına kolaylık sağlamaya devam ederken bu defa da telefon alabilme imkanını kolaylaştırmıştır. Yeni telefon almak isteyen Turkcell kullanıcıları taksitleri faturaya yansıtabilmektedir. Turkcell faturalı hat kullananları telefonlarını yenilemek ya da yeni telefon almak için faturaya ek telefon nasıl alınır sorusunu çok sık sormaktadırlar.  Müşterilerine taksitli telefon ve tablet almalarına olanak sağlayan Turkcell taksitleri faturaya yansıtarak peşinatsız telefon alma imkanı sunmaktadır.

Turkcell faturaya ek cihaz yada telefon almak için bazı kriterleri yerine getirmeniz gereklidir. Özellikle taksitli telefon alımlarında kredi puanınız ne kadar yüksek ise alacağınız telefonda buna bağlı olarak daha kaliteli olur.

Sizlere bu yazımızda turkcell faturaya ek telefon nasıl alınır, kaç aylık faturalara verilir ve puan sorgulama işlemi nasıl yapılır sorularına cevap vermeye çalışacağım.

Turkcell Yıllık Paket Nedir? Nasıl Alınır? Ne Kadar?

Turkcell Faturaya Ek Telefon Nasıl Alınır

Turkcellden taksitle telefon almak için mutlaka turkcelle ait faturalı hat sahibi olmanız gereklidir. Faturalı hat sabinin ayrıca faturalarını düzenli ödemesi ve aksatmaması çok önemlidir. Turkcell puan sorgulamasında size çıkacak puan ne kadar yüksek ise buna bağlı olarak telefon alabilirsiniz.

Turkcell faturaya ek telefon almak için yanınızda kimlik kartı bulunması yeterlidir. Puan sorgulaması yapılırken bankalara olan ödemeleriniz bile önemlidir. Telefon almak aynı kremi çekmek gibidir. Ödemelerinizde sorun varsa kesinlikle telefon alamazsınız. Ayrıca turkcell hattınız üzerinden telefon aldığınızda ödemediğiniz faturalar sizin kredi puanınızı olumsuz etkilediğinden bankalardan kredi yada kredi kartı almanızda sorun yaşamanıza neden olabilir.

Turkcell hattınız üzerinden puanınızı öğrenmek için çeşitli yollar bulunmaktadır. Turkcell satış ofisleri, müşteri hizmetler ve Hesabım uygulaması üzerinden puanınızı sorgulayabilir ve uygun olan telefonları alabilirsiniz.

Turkcell Faturaya Ek Telefon Kaç Ayda Alınır

Taksitle telefon almak isteyenler kaç aylık faturalı hat sahibi olmaları gerektiğini merak etmektedirler. Normal şartlarda 6 aylık fatura ödeme durumun olması gerekirsen şimdi 1 aylık kullanıcılara bile fatura üzerinden telefon verilmektedir.

Faturalı hatta geçtikten sonra hemen taksitle telefon almak isteyenlerin mutlaka banka sicilleri temiz olmalıdır. Sorgulama sonucu her hangi bir sıkıntı olmayanlar telefon almalarında sıkıntı yoktur. Eğer beğendiğiniz telefon için puanınız yetmiyorsa 1 yada 2 ay daha bekleyebilir yada arada farkı peşin ödeyerek telefonunuzu alabilirsiniz.

Turkcell Faturaya Ek Telefon Borcu Nasıl Sorgulanır

Turkcell faturası üzerinden hat alanların kaç ay ödeme yaptıkları ve toplam ne kadar cihaz borcunun kaldığını sorgulamaları oldukça kolaydır. Turkcell hesabım üzerinden borcunuzu sorgulayabilir yada kalan toplam borcunuzu öğrenebilirsiniz.

Turkcell faturaya ek telefon borcunu sorgulamak için Hesabım uygulamasından faturalarım kısmına tıklayarak kaç taksit ödemesi kaldığını ve toplam kalan borcunuzu görebilirsiniz.

Turkcell Faturaya Ek Telefon Kredi Sorgulama

Turkcell faturaya ek olarak verilen telefonlar için taksit seçenekleri bulunmaktadır. Ancak faturaya ek olarak aldığınız telefon Turkcell kredi kullanımı yapılarak size verilmektedir. Telefon alırken sizin için kredi sorgulama yapılarak size telefon alıp almayacağınız belirlenir. Her 1 puan 1 TL olarak belirlenmiştir.

Kredi puan sorgulamasını dilerseniz siz de kendiniz yapabilirsiniz. Turkcell uygulamasına giriş yaparak beğendiğiniz telefonu seçtiğinizde krediniz uygunsa size SMS olarak bu telefonu alabileceğiniz bildirilecektir. Ayrıca Turkcell bayilerine giderek kimlik numaranızı vererek kredi puanınızı sorgulayabilirsiniz.

Turkcell Bedava İnternet Kazanma Yolları

Turkcell Taksitli Telefon Alma Şartları Nelerdir

Turkcell hattınız üzerinden telefon almak için sağlamanız gereken bazı şartlar bulunmaktadır. Hat sahibinin mutlaka kendisinin kimliği ile başvuru yapmasının yanında telefon almak için gereken diğer önemli kriterler ise;

  • Seçtiğiniz cihaz için puanınızın yeterli olması gerekli
  • Son ödeme tarihi geçmiş faturanız olmamalı
  • Adınıza kayıtlı hatlarda her hangi bir sorun olmamalıdır

Yasal olarak yapılan düzenleme ile 36 aya kadar taksitlendirme imkanı bulunmaktadır.

Turkcell Faturaya Ek Telefon Borcu Kapatma

Turkcell faturaya ek telefon borcu kapatma işlemi için sizden erken iptal bedeli talep etmektedir. Faturaya ek telefon aldıktan sonra iptal işlemi yapmak kalan ayların telefon bedeli sizden peşin olarak talep edilir ayrıca taahhüt verilmişse taahhüt bedeli toplu olarak alınır.

Turkcellden Taksitle Telefon Almak İçin Gerekli Evraklar

Turkcell hattınız üzerinde telefon almak için mutlaka hat sahibinin bireysel olarak kimlik kartı ile Turkcell mağazalarına başvurması yada Turkcell hesabım üzerinden başvurması gereklidir.

Sizlere bu yazımızda Turkcell faturaya ek telefon nasıl alınır sorularına cevap vermeye çalıştım. Faturaya ek taksitli telefon almayı düşünenler aklınıza takılan soruları yorum kısmına yazarak sorabilirler.

Turkcell Faturaya Ek Telefonu Kimlere Veriyor?

Turkcell 8 aydan beri faturalı hatlarını düzenli ödeyen kişilere bu imkanı sağlamaktadır.

Turkcell Faturaya Ek Telefondan Kaç Tane Alabilirim?

Kişi başına sadece 2 tane telefon alınabilir.

Turkcell Müşteri Hizmetlerine Nasıl Bağlanabilirim?

00 00 numarası üzerinden bağlantı sağlayabilirsiniz.

Yazımızı Puanlamak İster misin?

Ev İnternet Faturasına Ek Telefon

Ev İnternet Faturasına Ek Telefon

Turkcell Superonline Cihaz Kampanyaları ile abonelerine özel taksitli Telefon alma fırsatı sunmaktadır. Yeni Abonelik veya Mevcut Abonelikler üzerinden aylık faturanıza ek olarak taksitli telefon alabilirsiniz. Turkcell Financell Kredisi ile Ev internetinizle birlikte telefon taksitinizi ödeyebilirsiniz. Bu yöntem ile hem Kredi Kartı veya Nakit paranızı harcamamış hem de uygun taksit seçenekleri ile telefon sahibi olabilirsiniz.

İnternet Faturası Üzerine Cihaz Alma

Turkcell Superonline zaten mevcut kampanyalar ile faturanıza ek Tablet, Kulaklık, Robot Süpürge, Tv+ Ready, Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro gibi ürünler sunuyordu. Bu kampanyalardan hem internetinizin tarife değişikliği ile hem de faturanıza ek sahip olabiliyordunuz.

Son dönemde Telefonlarda değişen taksitlendirme koşulları ve Müşterilere sunulmak istenen avantajlar ile birlikte, internet faturasına ek Telefon satışı yapılmaya başlanmıştır. Dönem dönem değişen fiyatlar ve markalara ek olarak son dönemde çeşitli cihazlar müşterilere sunulmaktadır. Superonline hattı üzerinden satın alabileceğiniz Telefonlar şöyledir;

Taksitli Apple iPhone SE 64 GB Akıllı Telefon Kampanyası

Yeni ve mevcut Fiber & DSL & Kablo müşterilerimiz için Financell Taksitli Apple iPhone SE 64 GB akıllı telefon internet faturanıza ek 3 ay taksitle!

Fiyatlar

​​Cihaz Marka​Cihaz Model​Taahhüt SüresiAylık Cihaz Bedeli*​​Toplam Cihaz Bedeli*
​Apple​iPhone SE 64 GB 3 ay₺,47​₺,41

*Kampanya fiyatlarına tüm vergiler dahildir. Fatura ödeme tarihinize göre fiyatlar değişebilir.

Teknik Özellikler;


Key​
​Title​Value
isletim-sistemi​İşletim Sistemi (Genel Özellikler)iOS​
​islemci-hizi​İşlemci Hızı (Genel Özellikler)A13 Bionic çip, Üçüncü nesil Neural Engine
​ekran-boyutu​Ekran Boyutu (Ekran & Görüntü)​ inç
​ekran-cozunurlugu​Ekran Çözünürlüğü (Ekran & Görüntü) x Piksel​
​ekran-teknolojisiEkran Teknolojisi (Ekran & Görüntü)IPS teknolojisine sahip LCD Multi-Touch
​ekran-tipi​Ekran Tipi (Ekran & Görüntü)Retina HD ekran​
​video-kayitVideo Kayıt (Video & Multimedya)​​P 60 Kare/Saniye
​video-cozunurluk​Video Çözünürlük (Video & Multimedya) x Piksel​
​goruntulu-konusmaGörüntülü Konuşma (Video & Multimedya)​ FaceTime​
​data-kablosuData Kablosu (Kutu İçeriği)​​Var
​guc-adaptoruGüç Adaptörü (Kutu İçeriği)​Yok
​kulaklikKulaklık (Kutu İçeriği)​Yok
​sim-ignesi​Sim İğnesi (Kutu İçeriği)​Var
​boy​Boy (Boyut & Ağırlık)​ mm
​genislikGenişlik (Boyut & Ağırlık)​​ mm
​kalinlik​Kalınlık (Boyut & Ağırlık)​ mm
​agirlik​Ağırlık (Boyut & Ağırlık) gr​
​arka-kamera​Arka Kamera (Kamera)​ 12 MP
​on-kamera​Ön Kamera (Kamera)7 MP​
​auto-focus​AutoFocus (Kamera)​Var
​flasFlaş (Kamera)​Var
​pil-turu​Pil Türü (Pil & Güç Yönetimi)Yerleşik Lityum İyon Pil​​
​konusma-suresi​Konuşma Süresi (Pil & Güç Yönetimi)​40 Saate Kadar
​dahili-hafizaDahili Hafıza (Hafıza)​​64 GB
​g-baglanti-hiziG ile Uyumlu (Bağlantılar)​4G LTE Advanced
wi-fi​Kablosuz Ağ (Wi-Fi) (Bağlantılar)​ a/b/g/n/ac/ax
​internet-paylasimi​İnternet Paylaşımı (Bağlantılar) Var​
​bluetooth​Bluetooth (Bağlantılar)​v
​gps-lokasyonGPS & Lokasyon (Diğer Özellikler)​Var

Taksitli Samsung Galaxy A21s Akıllı Telefon Kampanyası

Yeni ve mevcut Fiber & DSL & Kablo müşterilerimiz için "Samsung Galaxy A21s" akıllı telefon internet faturanıza ek 6 ve 12 ay taksitle!

Fiyatlar

Cihaz Marka​​Cihaz Model​Taahhüt Süresi​Aylık Cihaz Bedeli*Toplam Cihaz Bedeli*​
​SAMSUNG​GALAXY A21s12 ay,49 TL,88 TL
​SAMSUNG​GALAXY A21s6 ay,91 TL,46 TL
​SAMSUNG​GALAXY A21s3 ay,44 TL,32 TL

*Kampanya fiyatlarına tüm vergiler dahildir ve Fatura ödeme tarihine göre fiyatlar değişebilir.

Faydaları Nelerdir?

Turkcell Superonline internetinizin üzerine taksitli telefon almanızın en büyük faydalarından birisi de nakit veya kredi kartı kullanmayacak olmanızdır. Bu sayede Kredi Kartı limitinizi kullanmadan internet faturanızla birlikte telefon taksitlendirmenizi ödeyebilirsiniz. Üstelik taksit sayısı internet tarifenizin sözleşme süresini etkilemez. İnternetinizi iptal etseniz bile oluşan fatura üzerinden taksitlerinizi ödemeye devam edebilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Başvuru yapmak için numaralı telefondan bizimle iletişime geçerek internet faturanıza ek telefon almak istediğinizi belirtebilirsiniz. Bunun yanında aşağıda bulunan ''Hemen Başvur'' ikonuna tıklayarak başvuru formu doldurabiliriniz. Müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçerek Turkcell Superonline internetiniz üzerinden Financell kredinizi sorgulayacaktır. Uygun bulunmanız halinde sisteme giriş yapılarak Telefonunuz kurye aracılığı ile 48 saat içerisinde size teslim edilir.

Başlıklar

Turkcell faturalı hat kullanan aboneler yeni bir telefon almak ya da telefonlarını değiştirmek için faturaya ek cihazlar nasıl alınır turkcell faturama telefon nasıl alabilirim sorusunu cep merkezlerine yöneltiyorlar. Abonelerine taksitli bir şekilde telefon, tablet, bilgisayar ve benzeri akıllı cihaz almalarına olanak sağlayan Turkcell, ürün ücretini her ay taksitli bir şekilde faturaya yansıtıyor. Bu sayede mobil hat müşterileri faturaları üzerine akıllı telefon alabiliyorlar.

Turkcell faturaya ek cihaz veya telefon almak için bazı kriterlere sahip olmanız gerekiyor. Fatura üzerine telefon alırken kredi puanınız ne kadar yüksekse o kadar yüksek model bir telefon alabiliyorsunuz.

Puanını Öğrenmek için:

Butonuna dokunup puanınızı nasıl öğreneceğinizi görün.

Sizin için bu defa turkcell faturamın üzerinden telefon nasıl alınır, kaç taksite bölünür detaylı bir şekilde araştırdık ve sizin için buraya yazdık.

Turkcell Fatura Üzerine Telefon Alma Şartları

Turkcell&#;de faturayla telefon alma şartlarının başında kredi puanı gelmektedir. Eğer yeterli puanınız varsa faturalı hattınızın üstüne taksitli bir şekilde akıllı telefon alabilirsiniz.

Turkcell Faturaya Ek Telefon Nasıl Alınır

Turkcellden hattımın üzerine akıllı telefon alabilmek için ilk olarak turkcelle ait faturalı hat sahibi olmalısınız. turkcellden taksitle telefon almak için gerekenler ;

  • Faturalı hat abonelerinin faturalarını zamanında ödemesi ve geciktirmemesi önemlidir.
  • Faturasını zamanında ödeyen abonelerin puanı daha yüksek olacaktır.
  • Bankalarda da herhangi bir borcunuzun (ödemesi gecikmiş) olmaması gerekir.
  • Hattınızın kısıtlı ya da kara listede olmaması gerekir.

Eğer yukarıda belirtilen koşullara sahipseniz, sadece kimlik kartınızın yanınızda olması gerekir. Fatura üzerine cihaz alma işlemini ister funduszeue.info&#;den istersenizde Turkcell cep merkezlerinden yapabilirsiniz.

Turkcell&#;den faturanın üstünden tarifeye yansıtarak akıllı telefon almak için puan sorgulaması yapılırken bankalara olan ödemeleriniz dahi önemlidir. Telefon almayı bankadan kredi çekmeye benzetebiliriz. Telefon aldıktan sonra da ödemelerinizi geciktirirseniz ya da hiç ödeme yapmazsanız banka kredi puanınızda bu yönde olumsuz etkilenecektir.

Turkcell hattınızın puanını öğrenmek için farklı yollar var. Turkcell cep merkezleri, müşteri hizmetler ve Hesabım uygulamasından puan sorgulayabilir alabileceğiniz akıllı telefonları görebilirsiniz.

Turkcell Faturaya Ek Telefon Kaç Ayda Alınır Kaç Taksit Yapılır

6 ya da 12/24 ay taksit yapılabilir.

Taksitle telefon alacak olanlar kaç aylık abone olmaları gerektiğini merak ediyorlar. Fakat bazen 1 aylık müşterilere dahi en son model akıllı telefon verilebiliyor. Bu durumun nedeni ise müşterinin daha önceki özel ve devlet firmaları ile yapmış olduğu ödemelere bakılmaktadır.

Faturalı hatta geçtikten sonra dilerseniz müşteri hizmetlerini arayarak ya da cep merkezlerine uğrayarak hangi telefonları alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Turkcell Faturaya Ek Telefon Borcu Sorgulama

Turkcell fatura üzerine telefon aldıktan sonra faturaya ek telefon borcunu sorgulamak çok kolaydır. Yapmanız gereken tek işlem Dijital Operatör Uygulamasını telefonunuza yüklemektir. Bu uygulamadan ne kadar borcunuz kaldığına dair bilgiye ulaşabilirsiniz.

Turkcell faturaya ek telefon kalan borcu sorgulamak için Dijital Operatör uygulamasında faturalarım kısmına giriş yaparak kaç taksit ödemesi kaldığını ve toplam kalan borcunuzu kontrol edebilirsiniz.

Turkcell Taksitli Telefon Alma Şartları Nelerdir

  • Seçtiğiniz cihaz için yeterli puan
  • Son ödeme tarihi geçmiş faturanız bulunmamalı
  • Adınıza kayıtlı hatlarda her hangi borç kara liste benzeri sorun olmamalı

Hattın yasal sahibi olmanız gerekir.

Turkcellden Taksitle Telefon Almak İçin Gerekli Evraklar

Hat sahibinin bireysel olarak Cep Merkezinden işlem yapması gerekir. Örneğin hat sahibi babanız ise babanız kimliği ile beraber Turkcell Cep Merkezine giderek akıllı telefon alabiliyorsunuz. Taksitle telefon almak için hat sahibi ve kimliğinin olması gerkeir.

Turkcell Faturaya Ek Telefon Borcu Kapatma

Turkcell faturaya ek telefon borcu kapatma yaparken, bunun için sizden erken iptal bedeli talep edilir. Faturaya ek telefon aldıktan sonra iptal işlemi yapmak kalan ayların telefon bedeli sizden peşin olarak talep edilir ayrıca taahhüt verilmişse taahhüt bedeli toplu olarak alınır.

Turkcell Bedava Dakika Hangi Yönlere Geçerlidir?

Turkcell bedava dakika paketi eğer her yöne geçerliyse yurt içinde; Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom ayrıca sabit hatları arayabilirsiniz. Özel ücretli servisler buna dahil değildir.

Bedava dakika paketinin hattıma geldiğini nasıl anlarım?

Dijital Operatör uygulamasından kontrol edebilirsiniz. Ayrıca hattınıza tanımlandığında bilgilendirme mesajı gelir.

Bedava Konuşma Dakikaları bittiğinde mesaj gelir mi?

Hediye haklarınızı kullandığınızda bunun ile alakalı bilgilendirme mesajı hattınıza iletilecektir.

Bedava dakika paketi devir eder mi?

Bedava dakika paketiniz geçerlilik süresi sonunda silinir, kalan kullanımlar devir etmez.

Bedava dakika paketini başkasına gönderebilir miyim?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası