yalancı cheescake / Vişneli Yalancı Cheesecake TarifiYemekTarifi-Kolay, Pratik, Videolu ve Resimli Yemek Tarifleri

Yalancı Cheescake

yalancı cheescake

Yalancı Cheesecake

03 Şubat

@_sweet_kitchenn okuyucumuzdan içinizi serinletecek şahane bir lezzet ile karşınızdayız. Cheesecake, dünyanın en popüler tatlılarından biridir. Ana malzemeleri bisküvi, labne peynir ve krem peynir olan bu tatlı, isteğe göre çilek, çikolata, limon gibi farklı çeşitlerle sunulabilir. Son zamanlarda en çok ilgi gören çeşitlerinden biri de İspanya'ya ait olan san sebastian cheesecake tarifidir. Listedeki malzemeleri hazır ettiyseniz, yalancı cheesecake yapımı için detaylara geçebiliriz.

Okuyucularımız tarafından en çok beğenilen nefis cheesecake tariflerine buradan göz atabilirsiniz.

Hazırlanma Süresi : 1 saat

Pişirme Süresi : 30 dakika

Kaç Kişilik: 6 Kişilik

Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti

Taban için:

  • 2 paket petibör bisküvi
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım çay bardağı süt

Muhallebi için:

  • 10 yemek kaşığı irmik
  • 10 yemek kaşığı toz şeker (damak tadına göre artabilir)
  • 1 litre süt
  • 1 paket vanilya

Üzeri için:

  1. İlk önce petibör bisküviyi iyice ezip toz hale getirin. Tereyağını bir tavada eritin ve yarım çay bardağı süt ile birlikte toz hale getirdiğiniz bisküvilerin üzerine döküp iyice karıştırın.
  2. Hazır ettiğiniz bisküviyi kelepçeli bir kalıbın içine döküp kaşığın tersi ile bastırın ve buzdolabına alıp muhallebiyi hazır edene kadar dinlendirin.
  3. Muhallebili irmik için, bir tencereye süt, irmik ve toz şekeri koyup sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.
  4. Muhallebiyi ocaktan aldıktan sonra 1 paket vanilyayı ilave edip tel çırpıcı ile 2 dakika karıştırın. Daha sonra buzdolabından aldığınız kalıptaki bisküvinin üzerine dökün.
  5. Son olarak çilekleri doğruyoruz, jöleyi  paketin üzerindeki tarife uygun olarak hazırlayıp çilekleri dizdiğimiz tatlınının üzerine döküp, buzdolabında saat dinlendirin. Afiyet olsun.

Pişmeyen Yalancı Cheesecake Tarifi

Tatlıyı istediğiniz meyve ile yapabilirsiniz.

Kremanın soğuk olması için ilk olarak onu hazırlayalım.

Tencereye sütü şekeri ve irmiği alıp orta ateşte sürekli karıştırarak kaynayıncaya kadar pişirelim son olarak vanilyayı da ekleyip karıştıralım.

Ilınması için kenarda bekletelim bu arada beklerken üstü kabuklanıyor çırpma teliyle karıştırmayı unutmayın.

Bisküviyi rondodan un gibi olacak şekilde geçirip uygun bir kabın içine koyalım.

Margarini veya tereyağını eritip bisküvinin üzerine döküp kaşıkla güzelce karıştıralım ve kupların içine dökerek paylaştıralım.

Kaşıkla bisküvilerin üzerine bastırırak düzleştirelim.

Ortası biraz bombeli oluyor ben çay bardağı ile de son bir kez daha bastırdım.

Arada kremasını karıştırmayı unutmayın:)

Uygun bir tencerenin içine nişastayı ve suyu döküp pürüzsüz oluncaya kadar karıştıralım.

Üzerine frambuazı ve şekeri de döküp orta ateşte sürekli karıştırarak kaynayıncaya kadar pişirip ocakdan alalım.

Buzdolabından kupları çıkartıp ılınmış olan kremayı paylaştırarak dökelim.

Son olarak frambuazlı sosu döküp oda sıcaklığına gelince buzdolabına kaldırıp bir kaç saat dinlendirdikten sonra üzerini istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun ❤


RESİMLİ ANLATIM :

Pişmeyen Yalancı Cheesecake Tarifiin it
Pişmeyen Yalancı Cheesecake Tarifiin it
Pişmeyen Yalancı Cheesecake Tarifiin it
Pişmeyen Yalancı Cheesecake Tarifiin it
Pişmeyen Yalancı Cheesecake Tarifiin it
Pişmeyen Yalancı Cheesecake Tarifiin it

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası