cla kullananların yorumları / Mercedes CLA Kullanıcı Yorumları ve Görüşleri - funduszeue.info

Cla Kullananların Yorumları

cla kullananların yorumları

Kilo Verme İçin CLA

Bugün hangi fitness dergisini karıştırırsanız karıştırın, ilk göreceğiniz şey yağ oranını tek haneli rakamlara indirmiş mankenlerin tanıttığı zayıflama ürünleri olacaktır. Pek çoğumuz yağ yakımı bu ürünlerden kullanıyoruz (hadi ama en azından niyetlendiğinizi itiraf edin). Peki içerisinde gerçekten ne olduğunu biliyor muyuz? “Hızlı kilo verme için üretilmiş besin destek ürünlerinin kötü yanı, içerisinde kafa karıştırıcı pek çok maddenin bulunmasıdır” diyor fitness eğitmeni Matt Dustin. “İçlerindeki kafein, yeşil çay ya da karnitin gibi ana maddeyi bilmenize rağmen geri kalan her şey ürünü satmak için bir araya getirilmiş kimyasal karışımdan ibarettir.” Peki o halde besin destek ürünleri içerisinde kilo verme için güvenebileceğimiz bir ürün yok mu? Elbette var; CLA.

Kiloyu değil yağ oranını azaltıyor
Conjugated linoleic acid doğal bir yağ yakıcı olarak bilinir. Sebebi, termojenik ürünler gibi metabolizmayı hızlandırarak değil vücudunun yağı daha efektif kullanmasını sağlayarak kilo verdirmesi. Başka bir deyişle CLA, adipoz dokunun (yağ hücrelerinin) yağı emmesini ve depolamasını sağlayan kimyasal reaksiyona engel olur. Araştırmalar ayrıca CLA’nın enerji ihtiyacında (spor yaptığınızda) vücudun bu enerjiyi yağ dokularından karşılamasını sağladığını gösteriyor. Bunun en yakın kanıtlarından biri, yılında besin takviyeleri konusunda uzman doktor Guallier JM tarafından obez deneklerle altı ay boyunca yürütülen çalışmadır. Bu araştırmada deneklerin yarısı CLA kullanırken diğer yarısına ise plasebo verildi verildi. CLA kullanan grubun yağ oranında daha hızlı bir azalma oldu. Ancak yağ oranındaki bu azalma aynı şekilde tartıya yansımadı. Çünkü CLA aynı zamanda yağsız kas dokusunun gelişimini desteklediği için deneklerin kas kütlesinde de daha yüksek bir artış oldu.    

Sonuçları görmek için sabırsız olmayın
Tüm bu verilerden sonra en yakın besin destek ürünleri satan bir siteye girip CLA siparişi vereceğinizi biliyoruz. Önceden hatırlatalım; yapılan bütün araştırmalarda deneklerin CLA’nın faydasını görmesi için uzun zaman geçmesi (yaklaşık 12 hafta) gerekiyor. Yani CLA bir gecede zayıflamanızı sağlayan mucizevi bir zayıflama hapı değildir. Eğer bir kaç haftada baklavalarınızı görmeyi ümit ediyorsanız sizi hayal kırıklığına uğratacaktır.  Ancak düzenli besleniyor ve disiplinli bir şekilde spor yapıyorsanız, CLA yağ yakımı ve kas geliştirme konusunda size yardımcı olacaktır. Yeter ki sonuçları görme konusunda sabırsız olmayın.

CLA kullananlar ve deneyimleri

CLA (Aspir Çiçeği Yağı) (Conjugated Linoliec Acid); doğal olarak ette ve mandıra ürünlerinde küçük miktarlarda bulunan bir serbest doymamış yağ asitidir. CLA, yılında Wisconsin Üniversitesi’ nden Michael W. Pariza tarafından etin pişirilme esnasındaki mutagen oluşumunu araştırırken rastlantı sonucu bulunmuştur. Yapılan araştırmalar CLA' nın; vücuttaki kas ve yağ dengesini etkilediğini, depolanmış yağların azaltılmasında ve yağsız kasların arttırılmasında çok önemli bir rol oynadığını göstermiştir. CLA doğal olarak süt, peynir, biftek, kuzu ve hindi etine ilave olarak çoğu işlenmiş gıda da bulunur. İşlenmiş gıdalara en iyi örnek yüksek oranda CLA içeren Wiz peyniridir (Cheez Wiz). Fakat CLA’ nın aşağıda bahsedilen faydalarını görmek için bu gıdalardan önemli miktarlarda tüketmeniz gerekmektedir. Bu gıdaları çok miktarda tüketmek hem pratik değildir, hemde aynı zamanda aldığınız yüksek kalori ve proteinden dolayı negatif etkilerle vücudunuzu cezalandırmak anlamına da gelmektedir. Bu nedenle, gerekli CLA’ yı elde etmek için daha ekonomik ve etkili yollar araştırılmıştır. Aspir Çiçeği Yağında doğal olarak bol miktarda bulunan linoleik asiitten (LA) CLA elde edilmesiyle bu sorun çözülmüş olup; böylece yüksek kalorili besin almaksızın, belirlenen zamanda gerektiği kadar CLA alımına olanak sağlanmıştır.


Düzenli CLA alımı yağların vücutta depolanmasına yardım eden lipoprotein-lipaz enziminin çalışmasına engel olur ve dolayısıyla vücutta depolanan yağ miktarını azaltır, ayrıca daha önceden depolanmış yağları serbest bırakarak kan akışına dönmesini sağlar. Kan akışına geri dönen yağlar kaslarda enerji kaynağı olarak kullanılır. Bu nedenle CLA alımının bir egzersiz programı ile desteklenmesi kan akışına geri dönen yağların yakılmasını kolaylaştıracaktır.
Vücuttaki 1 gr yağ, 1 gr kastan iki kat daha fazla yer kaplar. Zayıflamak için yapılan düşük kalorili bir diyet proğramı vücuttaki yağ miktarı ile beraber kas miktarını da düşürmektedir. Diyet bırakıldıktan sonra kaybolan kasların yeri yağ ile doldurulacağından, vücut tekrar kilo almaya başlar. Bu nedenle az yağlı bir diyet proğramı eşliğinde CLA alımı vücuttaki yağ miktarını azaltırken kas miktarını korur ve böylece diyet bırakıldıktan sonra formunuzu korumanıza yardım eder. CLA herhangi bir diyet, kilo verme veya egzersiz proğramından sonra kullanılırsa jo-jo etkisi denen yeniden hızla kilo alma problemininin giderilmesinde de yardımcı olur. Vücut geliştirme çalışması yapanlar da formlarını korumak ve yağsız kas miktarını arttırmak için CLA kullanabilirler.


Beslenme uzmanları Amerika’ da obezitenin (Aşırı şişmanlık) devamlı olarak artmasını, son 30 yıldır CLA oranı düşük veya hiç CLA içermeyen gıdalardaki tüketimin artmasına bağlamaktadırlar. Özellikle besi hayvanlarının meralarda beslenmek yerine suni yem ile beslenmeleri sonucu bu hayvanlardan elde edilen ürünlerin içerdikleri CLA miktarında % 65 oranında düşme görülmüştür. Araştırmalar CLA’ nın sadece vücuttaki yağları azaltırken kas miktarını arttıran veya koruyan bir yağ asidi değil, aynı zamanda dikkate değer bir şekilde anti-katabolik, anti-oksidant, bağışıklık sistemi güçlendiricisi, kolesterol düşürücü ve kanser önleyici etkileri olduğunu da göstermiştir. CLA göğüs kanseri, prostat kanseri ve damar sertliği riskini de azaltabilmektedir. Ayrıca şeker hastalarının kan şekerini kontrol altına almalarına da yardımcı olabilir

LİPOPROTEİN LİPAZ ENZİMİ

Lipoprotein lipaz (LPL) enzimi (LPL) enzimi yağ hücreleri tarafından yapılır ve yağların hücrelerde depolanmasını sağlar. Yani ne kadar fazla LPL yapılırsa o kadar fazla yağ depolanacak demektir. Bazı önemli araştırmalar şişmanlığın yenen yiyeceklerin kalorisine ek olarak içeriğindeki yağ oranı ile ilişkili olduğunu göstermektedir.
LPL aynı zamanda üreme hormonları, yani kadında estrojen, erkekte ise testosteron tarafından kontrol edilir. O halde cinsiyet farklılığına bağlı olarak da şişmanlama eğilimleri farklı olabilecektir. Kadınlarda meme, kalça ve bacaklardaki hücreler LPL üretirken, erkekte karın-bel bölgesi hücreleri LPL zenginidir. Karın bölgesindeki yağlar acil enerji gerektiğinde hemen kullanılır. Halbuki bacak ve kalçalardaki yağlar daha uzun vadeli gereksinimler için depolanmıştır. Yani erkekler göbeklerini daha çabuk eritiverirken kadınların yüklerini boşaltmaları o kadar kolay değildir. LPL, aynı zamanda verilmiş kiloların tekrar alınmasını kolaylaştırır. Kişi kilo kaybettikçe kandaki LPL miktarı artar. Kilo kaybetme miktarı arttıkça LPL bu kaybı önlemek için mücadele verir. Sanki beden kaybettiği kiloları tekrar geri istemektedir. Yani kilo kaybı bu enzimi üreten geni uyarmaktadır. Diyet yapanların kaybettikleri kiloları neden bu kadar kolay geri aldıkları böylece ortaya çıkmış olmaktadır. Fakat istenilen kiloya indikten sonra CLA alımına devam etmek bu enzimin aktivitesini azaltmakta ve jo-jo (yoyo) etkisi denen yeniden hızla kilo alma problemi giderilebilmektedir.

 

Solgar Tonalin Mg Cla 60 Kapsül

Tonalin mg 60 kapsül Cla sindirime destek veren ve kilo vermeye yardımcı olan bir ürün olarak bilinir. Yağ yakımına yardımcı olan takviye gıda olan ürün son zamanlarda uygulanan birçok diyet programının yanında sıklıkla tercih edilir. Kilo verme amacıyla kullanılan besin takviyesi, genellikle kullanan kişileri memnun eder. Tonalin Cla mg sayesinde diyetlerinizde sabah akşam kullanarak yüksek oranda yağ yakabilirsiniz. Son derece sağlıklı bir içeriğe sahip olan ürün bu tür kapsüllere karşı hassasiyeti olan kişiler tarafından bile rahatlıkla kullanılabilecek şekilde hazırlanır. Metabolizma hızlandırma ve sindirim sistemini düzenlemenin yanında pek çok farklı avantajı da vardır. Gösterdiği yüksek performans ve içeriğinde zararlı bileşen bulundurmaması sebebiyle sıklıkla tavsiye edilir.

  • Yağ yakımına yardımcı
  • Sindirim sistemini düzenleyici
  • Potansiyel alerjen bulundurmayan sağlıklı içerik

Dikkat Çeken Solgar Tonalin Kapsül Özellikleri

Dikkat Çeken Solgar Tonalin Kapsül Özellikleri

60 cm’lik cam şişelerde üretilen ve satışa sunulan kapsüller, temiz koşullarda ve sağlığa zararlı hiçbir bileşen bulundurmayan içeriğe sahip olarak üretilir. Solgar Tonalin Cla mg 60 kapsül ne işe yarar sorusuna verilebilecek uygun yanıtlardan biri, takviye besin olarak özellikle diyetlerde sıklıkla tercih edilen bir ürün şeklinde olabilir. Yağ yakımına yardımcı olan ürün aynı zamanda metabolizmanın hızlı çalışmasını da sağlar. Ayrıca kandaki normal kolesterol seviyesini korumaya yardımcı olur. Solgar Tonalin Cla mg 60 kapsül, içeriğinde sağlığa fazlasıyla zararlı olan şeker, tuz ve nişasta bulundurmaz. Üretiminde tercih edilen maddeler potansiyel alerjen de içermediği için hemen herkesin rahatlıkla kullanabilmesi için uygundur. Tonalin mg Cla kullananlar tarafından zararlı bileşen içermemesi, yüksek kaliteye sahip olması ve amacını yerine getirmesi sebebiyle tavsiye eder.

Solgar Tonalin Mg 60 Kapsül Yararları

Solgar Tonalin Mg 60 Kapsül Yararları

Solgar Tonalin mg Cla gösterdiği yüksek performans sayesinde oldukça tercih edilen bir üründür. Sindirim sistemi problemleri ile karşılaşan ya da kilo vermede sorun yaşayan kişiler tarafından kullanılması yaygınlaşan ürün müşterilerinin memnuniyetini kazanır. Günde 2 kapsül şeklinde tercihen yemeklerden sonra kullanılması tavsiye edilir. Yapay aroma, tatlandırıcı ve koruyucu içermemesi sayesinde birçok müşteri için uygun formüle sahiptir. Yağ yakımı konusunda yardımcı olması sebebiyle istediğiniz forma kavuşurken yararlanabilirsiniz. Metabolizmayı hızlandırıcı etkiye ve son derece kaliteli içeriğe sahip olan ürün sayesinde sindirim sistemindeki sorunların önüne geçebilirsiniz. Tonalin mg 60 kapsül Cla yorum kısmında ürün hakkında sayısız bilgiye ulaşabilirsiniz. Tonalin mg Cla nedir gibi pek çok soruya cevap arayan müşteriler ürün hakkında deneyimli müşteriler tarafından yapılan değerlendirmeler sayesinde bilgi sahibi olabilirler.

Avantajlı Fiyatlarla Solgar Tonalin Kapsül

Avantajlı Fiyatlarla Solgar Tonalin Kapsül

Metabolizmanızı hızlandırmanın yanı sıra yağ yakımınıza da yardımcı olan bu üründen diyet yaparken yararlanabilirsiniz. Solgar Cla Tonalin mg kullananlar tarafından yapılan puanlamalar ve değerlendirmeler ürünün ne kadar üst düzey performansa sahip olduğu konusunda bilgi sağlar. Solgar Tonalin Cla mg kullananlar yaptıkları yorumlarda da ürüne olan memnuniyetlerinden bahsederler. Tonalin mg 60 kapsül Cla fiyatları belirli bir aralıkta değişkenlik gösterir. Her bütçeye uygun fiyatları sayesinde cep yakmayan bir üründür. İsterseniz filtreleme özelliği sayesinde bütçenize uygun fiyat aralığını seçebilir ve ihtiyaç duyduğunuz ürüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Fazlasıyla kaliteli bir içeriğe sahiptir ve tam bir fiyat performans ürünüdür. Siz de sindirim sistemini destekleyici ve kilo vermeye yardımcı son derece sağlıklı ve kaliteli bir içeriğe sahip Solgar Tonalin kapsüle Trendyol aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası