limit yayınları paragraf video çözümleri / Acil Yayınları Matematik Soru Bankası, AYT, TYT

Limit Yayınları Paragraf Video Çözümleri

limit yayınları paragraf video çözümleri

Limit Yayınları Tyt Matematik Soru Bankası Tyt Limit

TYT gibi sınavların öğrenciler için önemi oldukça yüksek, özellikle de matematik dersi her bölüm için farklı bir önem taşımakta bu yüzden pratik yapmak gerekmektedir. Bu durumda sizin en büyük yardımcınız olacak başlıca kaynak Temel Matematik Soru Bankası olmakta ve farklı özellikleriyle sizi beklemektedir. Uzman hocaların hazırladığı bu kaynak kitabı matematik dersinde daha da ileri seviyeye taşımak için yanınızda olmakta, dersi ve konuları sevmeyenler için de sevdirmeyi amaçlamaktadır. Özellikle müfredata uygun ve güncel sorularıyla sizi sınava hazırlarken bir yandan da tam isabet sorularıyla konuları pekiştirmek ve daha iyi anlayıp öğrenmenizi sağlamaktadır. İçerisinde yeni nesil soruların yer aldığı bu soru bankası, başlangıç öncesi bölümü ile diğer kitaplardan kendisini ayırmakta ve konulardaki hakimiyetini ölçerek kitabı daha verimli hale getirmek için uğraşmaktadır.

  • Yoruma Dayalı Özgün Sorular
  • Video Çözümlü
  • Akıllı Tahtayla Uyumlu

Video Çözümlü ve Avantajlarıyla Limit TYT Matematik

Video Çözümlü ve Avantajlarıyla Limit TYT Matematik

TYT Temel Matematik, özellikle dersi sevenlerin ve konulara daha fazla hakim olmak için başvurduğu kaynaklardan biri olsa da konuyu anlamak isteyen herkesin danışabileceği kitaplardan biri olmakta ve ayrıca her soruyu çok iyi çözümlemek ve çözüme kavuşmak isteyenler için sorular video çözümü bulunmaktadır. Bu sayede sorularda verilen formülleri takılmadan ilerleyebilir ve her sorunun cevabını çok rahatlıkla anlayabilir hale geleceksiniz. Sınava hazırlık olan bu kitap herkesin elinde olması gereken ve sorularını görmesi gereken kitaplardan biri olmaktadır. Çünkü seviyesi itibariyle herkese hitap etmekte ve genel yeterlilik sınavı için büyük önem teşkil etmektedir. Video çözümü dışında karekoduyla da bilgilere ulaşması mümkün olan Limit Yayınları Matematik TYT, başlangıç testi ve özgün sorularıyla öne çıkmakta ve herkes tarafından tercih edilmektedir.

Akıllı Tahta Uyumu ve Seviyeli TYT Matematik Kitabı

Akıllı Tahta Uyumu ve Seviyeli TYT Matematik Kitabı

Kazanım odaklı sorulara yer vermesinden dolayı herkes için uygun olan bu soru bankası, özellikle görsel yorum sorularıyla ön plana çıkmakta ve sizi daha farklı soru tipleriyle tanıştırmaktadır. Yani normal boyutu ve sayfa sayısıyla oldukça kapsamlı ve yoruma dayalı sorulara yer veren TYT Temel Matematik Soru Bankası, her seviyeye göre ayarlanmış olup konuların hakimiyetini arttırmak için güzel kaynaklardan biri olmaktadır. Ek olarak akıllı tahtayla uyumlu olduğu için evinizdeki ek kaynaklar dışında okul için de rahatlıkla kullanılabilir hatta öğretmenlerinizin tercihi bile bu yönde olabilmektedir. Sevilen tarzı ve soru tipleriyle oldukça farklı olan bu TYT temel matematik soruları yoruma dayalı ve özgün olmasıyla orta seviye olup biraz zorlayıcı olabilmekte ancak ÖSYM tarzında olduğu için bu şekilde yer almaktadır.

Olmazsa Olmaz TYT Kaynağı Limit Temel Matematik

Olmazsa Olmaz TYT Kaynağı Limit Temel Matematik

TYT Temel Matematik konuları kitapta yer almakta ve her konu için soru tipleri bulunmaktadır. Ayrıca matematik seviyesini bir üst seviyeye taşımak için kullanılan bu Limit Yayınları TYT Temel Matematik Soru Bankası, rakiplerinizden ayrılmak için çözülmektedir. Kaliteli sorulara sahip olmasıyla ve kalın bir kitap olmasıyla her konuya yeterince önem verilmiş olup öğrencilerini memnun etmeye uğraşmaktadır. Farklı soruların yer alması sayesinde her soru tarzını görebilir ve bu sayede konulara daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşabilir, çözümleyebilirsiniz. Limit TYT Temel Matematik Soru Bankası çözümleri ise video çözümlü olduğundan ve oldukça özgün olduğundan gözde kaynaklardan biri olarak yerini almakta ve her bölüm, her seviye için olmazsa olmaz kaynaklar arasındadır. Videolu olması sayesinde her soruya ve cevabına anında ulaşmak mümkün olmaktadır.

Limit Cepte

Kullanıcı puanları ve yorumlar

phone_androidTelefon

tablet_androidTablet

Nusret Kartal

Bir yıldız bile fazla arkadaşlar. Arşivleme sistemi berbat, kitapta olmayan soruları o testteymiş gibi açıyor, bazı sorularsa hiç yok. Bazı testlerde 10 soru varken 8 sorunun video çözümü falan var. Acil düzeltilmesi lazım bu haliyle tam bir çöp uygulama.

11 kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

Bilgi Bilgesi

Bu kadar rezalet bir uygulama görmedim. Hatalı sorularda bile o kadar özensiz anlatım var ki videoları izlemek zaman kaybından başka bir şey değil. Madem kalitesiz çözüm yapıyorsunuz, kitabın üzerine video çözümlü yazıp insanların aklıyla alay etmeyin!

kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

Mehmet Demir

  • Uygunsuz olarak işaretle
  • Yorum geçmişini göster

Bu kadar geçiştirilmiş bir anlatım görmedim, birazcık hakkını verseydiniz bari! Bir şeyler daha eklemek istiyorum rezalet ötesi bir anlatım, çok kötü ya çok. Bir yıldız bile size çok fazla. Hayatımda gördüğüm en kötü uygulama. Bunu yaparken hiç mi düşünmediniz bu öğrenciler gelir eleştirir diye. Bi de eğitimci diye geçinirsiniz!

kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

YKS 'TE

  •  

    isabet sorularımız için

    Detaylı Bilgi

    İSABET SORULAR
  •  

    ÖSYM TARZINDA

    KAZANIM MERKEZLİ

    SORU BANKALARIMIZ

    ÇIKTI

    Detaylı Bilgi

     BASKILAR
  •  

    GÜNCELLENEN

    ARA SINIF

    KONU ANLATIM

    FÖYLERİ İLE

    SINAVLARA ERKEN

    ÖNLEM AL

    ARA SINIFLAR
  •  

    2 BİNE YAKIN

    DİJİTAL 3D İÇERİK

    İLE SOMUT ÖĞRENME

    YÖNTEMİ TÜRKİYE'DE

    İLK KEZ KURUMSAL

    KİTAPLARIMIZDA

    3D
  •  

    TYT KONU BİTİRME

    VE LGS WHOPPER

    DENEMELER

    KİTAPLARIMIZ

    SİPARİŞ VERMEK İÇİN

    Detaylı Bilgi

    yeni kitaplar
  •  

    YERLİ VE

    GÜVENİLİR

    UZAKTAN 

    ÖĞRETİM

     

    edubfit
  •  

    TÜRKİYE

    GENELİ DENEME

    SINAVI

    SONUÇLARI AÇIKLANDI

    Detaylı Bilgi

    TG

Eğitim

 İsabet Soruları

İsabet Soruları

Video &#;&#;z&#;mleri

Video &#;&#;z&#;mleri

Cevap Anahtarları

Cevap Anahtarları

Konu Analizleri

Konu Analizleri

limit alt

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir