düğün pasta şarkıları / Pasta Kesme Müzikleri -Türkçe - playlist by Düğüfunduszeue.info | Spotify

Düğün Pasta Şarkıları

düğün pasta şarkıları

Düğün Müzikleri Seçimi İçin 5 İpucu

Düğün Müzikleri Seçimi İçin 5 İpucu

Düğünü eğlenceli kılan detaylardan birisi de elbette ki düğün müzikleri. Düğün şarkılarının bu kadar önemli olmasının sebebi hayatınızın en önemli günlerinden biri olan düğün gününde sizi ve davetlilerinizi eğlenceli bir moda sokabilme özelliğine sahip olmasıdır.

Bütün misafirlerinizin mutlu ayrılacağı bir düğün organizasyonu düzenleyebilirsiniz. Düğünü eğlenceli ve unutulmaz kılan detaylardan biriside hiç şüphesiz bu eğlenceli ve romantik anlardır. İşte düğününüzün uzun yıllar unutulmamasını sağlayacak olan düğün müzikleri için sizlere hazırladığımız ipuçları.

Düğün Başlangıç Müziği

Düğün alanına giriş yaptığınız an çalacak olan müziğe giriş müziği denir. Davetliler sizi ilk olarak bu müzikle görme fırsatına erişecekleri için, giriş müziğinizi belirlerken kesinlikle etkileyici bir parça olmasına dikkat edin. Çünkü gelinlik ve damatlıkla ilk kez görüneceğiniz bu an, kusursuz bir düğünün devamındaki beklentiyi arttıracaktır.

Pasta Kesilirken Kullanacağınız Müzik

Düğünün en eğlenceli anlarından biride pasta kesilme anıdır. Misafirler mutluluğunuzu en çok bu anlarda göreceklerdir. Bu sebeple pasta kesilme anındaki müzik; ritmik ve insanları sıkmayan bir müzik olmalıdır.

Bu seçiminizde büyük ölçüde düğün konseptinizin de önemi bulunuyor. (teknede düğün, kır düğünü, rustik düğün, salon düğünü vb.) Konseptinize uygun olan pasta müziğini belirledikten sonra salondaki alkış sırasında davetlilerin eşlik etmeye daha istekli olacaklarına emin olabilirsiniz.

İlk Dans Müziği

Düğününüzde kullanacağınız ilk dans müziği, dans tarzınıza uygun olmalıdır. Düğün dansınız isterseniz tutkulu bir tango olsun; ister vals; ister farklı bir dans türü olsun&#;

Bu durumda dikkat edeceğiniz durum, hem dansın hakkını verdiğiniz gibi hem de dansa uygun bir müzik türü bulmak olacaktır. Dans müziğinizi seçerken, hayat ortağınızla beraber özel bir anlamı olan bir seçim yapmanız da dans müziğinizi anlamlandıran detaylardan olacaktır.

Davetlileri Eğlendirecek Düğün Müzikleri

Düğününüzde herkesin dans pistinde olacağı ve hareketli bir düğün istiyorsanız; davetlilerinize hitap eden müzik tercihlerinde bulunmalısınız. Bu tercihler için bireysel zevklerinizi bir kenara koyarak; araştırma yaparak ulaşacağınız düğün müziklerinden yararlanabilirsiniz.

Düğün şarkıları listenizi oluştururken, davetlilerin yaş ortalamasına dikkat etmelisiniz. Çünkü sahnede devamlı popüler şarkılar çalarsa, düğündeki yaşı ilerlemiş misafirleriniz sıkılabilir. Bu sebeple popüler parçalar dışında, müzik listenize klasikleşmiş parçaları da eklemeyi ihmal etmeyin.

Bu yazımızda sizlere düğününüzde kullanacağınız düğün şarkıları hakkında ipuçları hazırladık. Siz de düğün konseptinize göre düğün şarkılarınızı belirleyebilir ve eğlenceli bir düğün gecesi geçirebilirsiniz.

Boğfunduszeue.info aracılığı ile lüks ve unutulmaz bir düğün düzenlemek için yat kiralama, Tekne kiralama ve teknede düğün organizasyonu organize edebilirsiniz. Ayrıca düğün mekanı ve konseptine hala karar veremediyseniz, düğün hazırlıkları ile ilgili yazımızı okuyabilirsiniz.

Şimdi Paylaş!

Pasta Kesme Müzikleri İçin Muhteşem Öneriler

Düğün müzikleri seçme aşaması her ne kadar en keyifli kısımlardan biri olsa da çoğu zaman çiftler bir karara varmak konusunda sıkıntı yaşarlar. Giriş, dans ve pasta kesme müzikleri düğün mekanınları tarafından sizden istenir. Eğer müziğinizi önceden seçmezseniz başkalarının rastgele seçtiği şarkılarla hayatınızın en önemli günü olan düğününüzü geçirmek zorunda olabilirsiniz. Bir de hiç sevmediğiniz müzikler denk gelirse moral bozucu olabilir. Siz de pasta kesme müzikleri hakkında fikir edinmek isterseniz bu yazı size göre.

En Güzel Pasta Kesme Müzikleri

Riske girmemek için mutlaka düğün hazırlığı yaparken pasta kesme müzikleri seçme aşamasını atlamayın. Şimdi gelelim sizin için derlediğimiz önerilere. Düğün pastanızın kesilme anı oldukça önemlidir. Pastanızı keserken isterseniz neşeli, isterseniz romantik, isterseniz de klasik müzikler çalabilirsiniz. İşte en iyi düğün pastası kesme müzikleri..

Neşeli ve Enerjik Pasta Kesme Müzikleri

Pastanızı keserken içinizi kıpır kıpır edecek ve olumlu duygular uyandıracak neşeli pasta kesme müzikleri tercih edebilirsiniz.

  1. Dany Brillant – Dans les rues de Rome
  2. Gloria Gaynor - I Will Survive
  3. José Feliciano – Moliendo Caf
  4. Jennifer Lopaz - On The Floor
  5. Bond – Victory
  6. Christina Aguilera – Candy Man
  7. Alexander Rybak – Fairy Tail
  8. El Bimbo - Marlene morreau
  9. Pharrell Williams – Happy
  10. U2 – Sweetest Thing

Türkçe Pasta Kesme Müzikleri

Eğer "bizim şarkımız" dediğiniz bir türkçe şarkı varsa pasta kesilirken çalınmasını isteyebilirsiniz. Türkçe şarkılar, herkesin anlayabileceği müzikler olduğu için içeriğinde aşk ve romantizm bulunan şarkılar aynı zamanda harika birer pasta kesme müziğidir. İşte sizin için derlediğimiz türkçe pasta kesme müzikleri.

  1. Göksel – Senden başka
  2. Kenan Doğulu - Aşk Kokusu
  3. Yalın - Kasma
  4. Nil Karaibrahimgil - Resmen Aşığım
  5. Sertab Erener - Rengarenk
  6. Kenan Doğulu - Güzeller İçinden
  7. Nil Burak - Birisine Birisine
  8. Demet Akalın - Evli Mutlu Çocuklu
  9. Güliz Ayla - Olmazsan Olmaz
  10. Hadise - Evlenmeliyiz

Sakin Pasta Kesme Müzikleri

Düğün temasını genel olarak dinginlik ve sakinlik üzerine kurduysanız çok fazla enerjik ya da hareketli pasta kesme müzikleri size göre değildir. Bu yüzden pasta kesme kısmında da sakin müzikler çalabilirsiniz. Sakin müzikler her zaman üzgün müzikler demek değildir. Hem olumlu hisler uyandıran hem romantik hem de hisli sakin müzikler harika pasta kesme müziği olabilir. İşte sizin için seçtiklerimiz..

  1. Frank Sinatra - Love and Marriage
  2. Ed Sheeran - Thinking Out Loud
  3. Sam Smith - Stay With Me
  4. John Legend - All Of Me
  5. Clean Bandit & Jess Glynne - Rather Be
  6. Imagine Dragons - Radioactive
  7. Aviici - Wake Me Up
  8. Sister Sledge - We Are Family
  9. The Temptations - My Girl
  10. Adele - Rolling In The Deep

Hayatınızın en önemli gününde hem kendinizi hem de misafirlerinizi mutlu etmek için düğün müziğinize özen göstermelisiniz. Seçeceğiniz şarkılarla düğün töreninizin sonunda herkesin memnun ayrılmasını sağlayabilirsiniz.

BLOG

 

Bir düğünün eğlencesinin kaynağı, elbette düğün müzikleri seçiminden geçer. Çünkü düğününüz sizin hayatınızın en önemli günlerinden biri; keza sevdikleriniz için de öyle. Ancak ne yazık ki hem kendinizi hem de davetlileri aynı anda eğlendirmek pek kolay değil. Oysa sizin seçmeniz gereken bir giriş müziği, ilk dans müziği, pasta müziği ve düğün süresince çalacak dans müzikleri var Gerçekten de kulağa zor geliyor değil mi?

Evet, kabul ediyoruz, hakikaten biraz zor. Ancak inanın imkansız değil. Birazcık araştırma yaparak ve emek harcayarak; tüm davetlilerinizin çılgınca eğleneceği bir düğün yapabilirsiniz. Çünkü bir düğünü unutulmaz yapacak şeylerden birisi de, hiç şüphesiz bu eğlenceli ve romantik anlardır. İşte düğününüzü herkesin hafızasına kazımanızı sağlayacak düğün müziklerinizi seçerken, göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar

 

Giriş müziği

Düğün mekanınıza ilk giriş yaptığınız an çalacak olan müzik, giriş müziğidir. İnsanlar sizi ilk kez bu müzikle göreceği için, giriş müziğinizi seçerken mutlaka etkileyici bir parça olmasına özen gösterin. Çünkü gelinlik ve damatlıkla ilk kez görüleceğiniz bu an, etkileyici bir düğünün devamı için de oldukça önemli.

 

Davetiyeniz kadar önemli olan ilk dans müziği

İlk dans müziği, dans seçiminize uygun olmalıdır. Düğün dansınız ister tutkulu bir tango olsun; ister vals; ister bambaşka bir şey olsun Burada dikkat etmeniz gereken şey, hem o dansın hakkını vermek hem de ona uygun özel bir müzik seçimi yapmak. Ayrıca bu müziği seçerken, hayat arkadaşınızla sizin için özel bir anlamı olan bir seçim yapmanız da çok yerinde olacaktır. Böylece ilk dansınıza; ruhunuzu da katmış olursunuz.

 

Mutluluğunuzu gösterebileceğiniz pasta kesilme anı müziği

Pasta kesilen an, düğünün en eğlenceli anlarından biridir. Ve insanlar mutluluğunuzu, en çok bu anlarda görecektir. Bu yüzden pasta kesilme anındaki müzik; eğlenceli ve ritmik olmalıdır. Elbette bu seçimde, düğününüzün konseptinin de önemi var (kır düğünü vs.). Temaya uygun olan pasta müziğini seçtiğinizde hem düğününüz için bütünlük yaratacak hem de insanlar tarafından daha fazla alkışlanmanıza sebep olacaktır.

 

Tüm davetlileri eğlendirecek dans müzikleri

Sıra geldi düğünün en eğlenceli anlarına Eğer herkesin pistte olacağı ve dans edeceği bir düğün istiyorsanız; herkese hitap eden parçalar seçmelisiniz. Bunun için, bireysel zevkleriniz yerine; internet araması yaparak ulaşacağınız genel düğün müzik listelerinden faydalanabilirsiniz. Düğün müzik listenizi hazırlarken, davetlilerin yaş dağılımlarına da dikkat etmelisiniz. Çünkü sahnede sürekli popüler şarkılar çalarsa, düğünün ağır misafirleri sıkılabilir. Bu yüzden popüler parçalar dışında, listenize, klasikleşmiş parçaları da mutlaka ekleyin. Ancak bu şekilde, tüm sevdiklerinizi düğün boyunca pistte görebilirsiniz. :)

 

Yörelere özel eğlenceli müzikler

Yöresel müzikleri herkes bilmeyebilir ama farklı kültürlerin danslarını izlemek, herkes için eğlenceli bir tecrübe olacaktır. Bu yüzden düğün müziklerinizde, yörelere özel eğlenceli müziklere de mutlaka yer vermelisiniz. Bu listeyi hazırlarken; aile ve akrabalarınızdan yardım alabilirsiniz, zaten en mantıklısı da budur. Düğününüzde çalacak olan yöresel müzikler sayesinde oynanacak yöresel danslar, düğününüzü hem çok farklı kılacak hem de eğlenceli sahnelere neden olacak. :) 

 

Düğün ve kına gecesi organizasyonlarınızı Elite World Hotels & Resorts ayrıcalığı ile organize etmek isterseniz bilgi almak için funduszeue.info ve funduszeue.info adreslerini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca  17 00 numaralı telefonu arayarak paketler ve kampanyalar hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Stressiz Düğün İçin 15 Öneri

Gelin Adayları için Hayat Kurtaran Öneriler

Evlilik Öncesi Sendromu Nedir?

Düğün Stresiyle Başa Çıkmanın 8 Yolu

Gelinlik Alışverişine Çıkarken Nelere Dikkat Etmelisin? Kiminle Gitmeli?

Düğün Pastası Seçmeden Önce Bilmeniz Gereken 6 Nokta

Gelin Ayakkabısı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

Gelin Makyajını Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Hayalinizdeki Gelin Arabası İçin 5 Öneri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası