izmir torbalı günlük kiralık daire / Torbalı Günlük Kiralık Ev Apart - İzmir > Torbalı

Izmir Torbalı Günlük Kiralık Daire

izmir torbalı günlük kiralık daire

Torbalı Günlük Kiralık Ev Apart

Günlük kiralık daire şehirleri gezmek için çıktığımız turlarda oldukça kullanışlı ve faydalıdır. Gün içerisinde konaklama ve duş bakım gibi ihtiyaçlarımız için kullanabileceğimiz dairelerdir. Bu gibi dairelerde konaklamak temiz ve konforlu ise rahat etmemiz için yeterli olacaktır. Bunun yanı sıra eğer uzun soluklu bir tatil planlıyorsak yaz için bunun için de kendimize ve arkadaşlarımız ya da ailemizle uzun soluklu kalabalık ve rahat edebileceğimiz bir kiralık yazlık araması durumunda daha rahat bir tatil geçirebiliriz. Bu gibi aramalar sizlere gerçekçi sonuçlar vermeyebilir fakat sitemize gelerek ister görüntülü olarak gezebilir isterseniz arayarak hizmet bilgileri alabilirsiniz. İsterseniz de sizleri ofisimizde ağırlayarak bu yerleri birlikte gezebiliriz. Tüm hizmetlerimiz için torbalı kiralık apart olarak bizlerle iletişime geçin.

Torbalı Günlük Kiralık Ev Apart

İzmir Torbalı Kiralık Daire

 

Torbali kiralık daire
Torbalı kiralık daire portföyü gün geçtikçe daha da genişliyor. Kentleşme çalışmalarının yoğun olduğu Torbalı’nın en büyük avantajı İzmir’e ulaşımın çok kolay olması… Siz de kiralık evler arasında kendinize en uygun alternatifi değerlendirebilirsiniz.

İzmir'in 45 km güneydoğusunda yer alan Torbalı, batısı, orta kesimleri ve güneyi Küçük Menderes’in suladığı havza üzerinde yer alır. Doğusunda Tire ve Bayındır, kuzeyinde Buca ve Kemalpaşa, güneyinde de Selçuk ilçeleriyle komşudur. Üç bin yıl önce Metropolis adıyla antik çağın önemli kentleri arasında yer alırken şimdiki ismiyle Torbalı, İzmir'in en büyük sanayi merkezi sayılmaktadır. Türk ve yabancı birçok büyük firmanın özellikle tütün firmalarının Torbalı’yı merkez üssü olarak belirlemesi, tarım ve hayvancılıktan geçimini sağlayan Torbalı halkının, köy yaşantısından şehir yaşantısına doğru geçişini de sağlamıştır. Torbalı, kamu ve belediye yatırımlarında, büyümede ve kentleşmede, sosyal projelerde sağlık, eğitim, ulaşım, altyapı yatırımlarında, yeni yaşam alanlarında kültürel, sanatsal, bilimsel etkinliklerde oldukça gelişen bir ilçe olarak göze çarpıyor. Torbalı’yı İzmir’in parlayan yıldızı yapan, istihdam sağlayan fabrikaların yanı sıra kentleşmenin ve toplu konut projelerinin de etkisi oldukça büyük.


Neden Torbalı’da daire kiralamalısınız?
Son dönemlerde İzmir ve çevresinde yaşayanlar, şehirden uzaklaşmanın yolunu, kentleşme çalışmalarının hızlı devam ettiği Menemen ve Torbalı ilçelerinde bulmuştur. Bu sayede, Menemen ve Torbalı ilçeleri hızla yayılan konut projeleriyle zenginleşmiştir. İzmir’i boydan boya ulaşım kolaylığı sağlayan İzban hattının Torbalı’ya ulaşımı kolaylaştırması, Torbalı ilçesinde sanayi bölgelerine yapılan yatırımların artması; Torbalı’nın nüfusunun da artmasına neden olmuştur. Bu da lüks konutların yanı sıra, birçok konut projesinin de hayata geçmesini sağlamıştır. Hesaplı konut projelerinin artması hızlı kentleşmenin getirdiği talepler de göz önüne alındığında İzmir’in gözde ilçesi Torbalı’nın yükselen değer olduğunun altını çizmek gerekir. Torbalı kiralık daire seçenekleri içerisinde Muratbey, Ayrancı, Tepeköy, Cumhuriyet, Fevzi Çakmak, İnönü, Ertuğrul ve Mustafa Kemal Atatürk mahalleleri oldukça rağbet gören mahalleler olarak ön plana çıkmaktadır. Torbalı, ulaşım açısından da hem İzmir merkeze hem Aydın, Bayındır, Selçuk, Kuşadası gibi yerleşim bölgelerine de ulaşım rahatlığı ile de dikkat çeker. Torbalı’dan metro ya da dolmuşlar ile ulaşım sağlayacağınız Selçuk’ta denize girebilir, akşamüstü evinize aynı kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bir sonraki gün tercihinizi Kuşadası’ndan kullanıp Torbalı’dan Selçuk’a ardından Selçuk’tan dolmuşlarla Kuşadası’na geçebilirsiniz. Kısacası Torbalı’da yaşıyor olmak size ve ailenize hem şehir dışında yaşıyor hissini verirken İzban hattının varlığı, şehir merkezine ve istediğiniz diğer ilçelere kolay ulaşımınızı kolaylaştırır.

Torbalı'da hastane ve okullara yakın evler
Hastaneler açısından zengin seçenekler sunan Torbalı’da Tepeköy Mahallesi'nde Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Özel Tınaztepe Torbalı Hastanesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde Özel Medifema Hastanesi, Muratbey Mahallesi'nde Göz Hastanesi, Yedi Eylül Mahallesi'nde ise Torbalı Devlet Hastanesi bulunuyor. Hastanelere yakınlık sizin için önem taşıyorsa, bu mahallelerden ev kiralamanız mümkün. Okula yakın bir mevkide Torbalı kiralık daire seçeneklerini değerlendirmek istiyorsanız; İsmetpaşa Mahallesi Bahçeşehir Okulları, Çapak Mahallesi Mavi Ege Koleji, Ertuğrul Mahallesi Özel Olgun İlköğretim Okulu ve Subaşı İlköğretim Okulu'na ev sahipliği yapmaktadır. Atatürk Mahallesi Fatih Ortaokulu'na ev sahipliği yaparken Muratbey Mahallesi Torbalı Ticaret Odası Yıl Ortaokulu öğrencilerini ağırlar. Dokuz Eylül Üniversitesi Torbalı Meslek Yüksekokulu ise yine Yedi Eylül Mahallesi'ndedir. Torbalı’da, 1+1 ‘lerden başlayarak, 2+1’ler 3+1 ve geniş aileler için 4+1 veya dubleks tarzı kiralık daireler, kolaylıkla her bütçeye uygun fiyatlarla karşımıza çıkmaktadır. İhtiyacınızı belirleyerek Torbalı kiralık daire seçenekleri arasından kolaylıkla seçiminizi yapabilirsiniz. Torbalı kiralık daire fiyatları, İzmir’deki ortalama kiralık daire fiyatlarına kıyasla çok daha uygundur.

 

 

 

 

Airbnb Torbalı ve seafoodplus.info'daki milyonlarca tatil evinden en iyi fırsatları keşfedin

TatilApart ile burada en iyi tatil dairelerini, bungalovları, yüzen evleri, sahil evlerini ve karavan fırsatlarını kolayca bulabilir ve karşılaştırabilirsiniz. Sadece basit bir tıklama ile Airbnb Torbalı, Vrbo, seafoodplus.info gibi en iyi siteler ve daha fazlası üzerinde yer alan milyonlarca seçenek arasında arama yapmanıza yardımcı oluyoruz.

Airbnb TorbalıVrbo Torbalıseafoodplus.info Torbalı

Ve daha fazlası

Torbalı Bölgesinde En Yaygın Fiyat Aralığı Hangisidir?

Torbalı içerisinde Tatil İçin Kiralık Otel & Daire Fiyat Bilgisi

Grafik, her bir bütçe aralığındaki tatil evlerinin yüzdelerini gösterir. Torbalı, 0₺ - ₺ fiyat aralığında en büyük ev yüzdesine (%) sahiptir.

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

Torbalı Bölgesinde Popüler Mülk Türleri Neler?

Torbalı Bölgesinde En İyi Konaklama Türleri

Torbalı bölgesinde farklı türlerde evler mevcuttur. Grubunuzun büyüklüğüne bağlı olarak, filtreleri uygun şekilde kullanarak sizin için uygun olanını seçebilirsiniz. Otel en popüler konaklama türüdür ve en büyük evlerde 11 kişi seafoodplus.infoı bölgesinde en az popüler kiralık konaklama türü Motel konaklamasıdır.

Torbalı içerisinde Kaç Tane Tesis Evcil Hayvan Dostu Değildir?

Torbalı içerisinde Evcil Hayvan Kabul Eden vs Evcil Hayvan Kabul Etmeyen

Torbalı içerisindeki tatil evleri % oranında evcil hayvan dostudur. Evcil hayvan alerjiniz varsa, ev özelliğini gözden geçirerek evcil hayvan dostu bir tatil evi olup olmadığını kontrol ettiğinizden emin olun.

Torbalı içerisinde Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler Nereleridir?

Torbalı içerisindeki Turistik Aktiviteler

Torbalı içerisinde geçireceğiniz zaman kısıtlıysa, bu meşhur yerleri kesinlikle ziyaret etmenizi öneririz:

Torbalı Bölgesi İçin Hangi Hava Alanlarını Seçmeliyim?

Torbalı Bölgesindeki En İyi Hava Alanları

Torbalı yakınlarında yer alan hava alanları:

* Gösterilen gecelik ücret ileriki bir seyahat tarihine göre hesaplanmış olabilir. Tam tutarı görüntülemek için giriş ve çıkış tarihlerinize göre aramanızı daraltın.

Tüm teklifleri görün

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir