yıldıztepe yüzme havuzu / Bağcılar’da seafoodplus.info Havuzu

Yıldıztepe Yüzme Havuzu

yıldıztepe yüzme havuzu

Bağcılar Belediyesi Barbaros Yüzme Havuzu Tesisleri, Bağcılar&#;da bulunan en büyük yüzme havuzuna sahip. Sadece yüzme havuzuyla kalmayıp, içerisinde bir çok aktiviteyi barındıran sosyal tesis konumunda bulunuyor. Bağcılar Yüzme Havuzu fiyatları, yüzme kursları, kurs kayıtları için gerekli belgeler, çalışma saatleri, iletişim, telefon numarası, nerede gibi bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

bağcılar belediyesi barbaros kapalı yüzme havuzu


içindekiler

Bağcılar Barbaros Yüzme Havuzu

Bağcılar belediyesi Kapalı Yüzme Havuzları, her yaştan insana sağlıklı yaşam için gerekli spor ortamını bünyesinde barındırıyor. Tesis bünyesinde  2 havuz bulunuyor. Birincisi, çocukların yüzme eğitimi için kullanılan çırpınma havuzu, ikincisi kapalı yüzme havuzu. Bunların yanısıra,  jimnastik salonu, fitness salonu, Türk hamamı, fin hamamı, masaj odası, sauna, kafeterya ve dinlenme salonu da tesiste bulunuyor.

Kapalı Yüzme Havuzu Kullanım Şartları

Barbaros Yüzme Havuzu, günlük kullanıma kapalı. Serbest yüzme için üye şartı var. Yüzme seansları, 1,5 saatlik zaman dilimlerinden oluşuyor. Yüzme havuzuna üyelik için, 1 fotoğraf, kimlik fotokopisi ile başvuru formunu doldurarak  başvuruda bulunmanız gerekiyor. Bağcılar Belediyesi havuzu hakkında ayrıntılı bilgiyi () 58 64 telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

Yüzme Havuzu Çalışma Saatleri

Barbaros Yüzme Havuzu Tesisi çalışma saatleri aşağıda verilmiştir.

Bağcılar yüzme havuzu saatleri

Tesiste bulunan Türk Hamamı, Fin Hamamı ve sauna için haftalık kullanım saatleri aşağıdadır:

Bağcılar Türk hamamı çalışma saatleri- barbaros


Bağcılar Yüzme Havuzu Ücretleri

Bağcılar Belediyesi Yüzme Havuzu fiyatları , üyelik kartınıza yükleteceğiniz kontör sayısına göre değişiklik gösteriyor.

Serbest yüzme Aylık üyelik ücreti (8 seans): 
Yetişkin:
Hafta içi &#; arası: 85 TL
Hafta içi &#; arası: TL

Öğrenci:
Hafta içi &#; arası: 55 TL
Hafta sonu &#; arası: 70 TL

Türk Hamamı, Fin Hamamı, sauna ücreti:
Yetişkin: 22 TL
Öğrenci: 11 TL

Bağcılar Belediyesi Yüzme Kursu 

Bağcılar Yüzme Kursları, haftada 2 gün 1&#;er saat şeklinde veriliyor. Toplamda aylık 8 seanstan oluşuyor. Her ay için yeni kayıt açılıyor. Yüzme kursu kayıtları, dönemlere göre belirlenen tarihlerde yapılıyor. Yüzme kursu fiyatları hakkında bilgileri () 58 64telefon numarasından öğrenebilirsiniz. 

Yüzme Kursu Aylık kayıt ücreti (8 seans): 
Yetişkin:
Hafta içi &#; arası: TL
Hafta içi &#; arası: TL

Öğrenci:
Hafta içi &#; arası: 55 TL
Hafta sonu &#; arası: 70 TL

Fitness üyeliği aylık: 45 TL


Bağcılar Belediyesi Barbaros Yüzme Havuzu Nerede, Nasıl Gidilir?

Tesis, Bağcılar semtinin Barbaros mahallesinde yer alıyor. Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı&#;nın hemen yanında bulunuyor. MK42 numaralı İETT otobüsleri çok yakınından geçiyor. ve Kirazlı Metro durağına kadar gidiyor. Aracınızla gidecekseniz haritadaki konumunu görmek için tıklayın.

Kapalı Yüzme Havuzu İletişim

Bağcılar Yüzme Havuzu iletişim bilgileri şöyle:

Adres: Barbaros Mah.  Sok. No Bağcılar / İstanbul

Telefon numarası : () 58 64

 

 

 


 

Yüzme havuzları hakkında detaylı bilgiler için tıklayın.

 

 


Yüzme havuzu hakkında yorumlarınızı aşağıdaki alana yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.


GezginSitesi

Bağcılar’da seafoodplus.info Havuzu

Bağcılar Belediyesi tarafından 8.’si inşa edilecek olan Yıldıztepe Semt Havuzu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı

19 Haziran Salı

Bu haber kez okundu.

Bağcılar’da seafoodplus.info Havuzu

BAĞCILAR- İlçe genelinde bugüne kadar 7 semt havuzunu hizmete sokan Bağcılar Belediyesi, 8. yüzme havuzu projesini hayat geçirdi. Yıldıztepe Mahallesi Sokak’taki Yıldıztepe Semt Havuzu temel atma törenine konuk olarak AK Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş da katıldı.Açılış konuşmasını yapan Muş, "Bağcılar, Anadolu ile mukayese edince birçok şehirden büyük. 30 büyük şehir var bazılarından hem nüfus olarak hem ekonomik olarak daha büyük. Bağcılar merkezi ilçelerden biri. Bu anlamda bir cazibe merkezi aynı zamanda. İnsanların ilgisi buraya diğer ilçelere göre belki çok daha fazla. Belediye başkanımızın her mahalleye bir yüzme havuzu projesi var. Şimdi burada 8.’sinin temelini atıyoruz. Bu güzel projeden ve çalışmalarından dolayı Belediye başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Kent Yaşam




Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu, Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu ilçesinde Yüzme Havuzu hizmeti sunan bir firmadır.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Nerede?

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firmasına gitmek için doğru adresi bulmak Bumaps ile oldukça kolay. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Nerede, Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firmasını arıyorsanız Yıldıztepe, Sk No, Bağcılar/İstanbul bilgisi ile kolaylıkla aradığınız Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firmasına ulaşabilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu adresi sizlere en yakında ki adresler içerisinde yer alabilir. Aynı zaman da aynı Yüzme Havuzu hizmetleri arasında yer alan diğer firmaların bilgilerine de Bumaps ile ulaşabilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firması haritada nerede yer alıyor diye merak ediyorsanız Yıldıztepe, Sk No, Bağcılar/İstanbul üzerinden hızlıca erişim sağlayabilir ve Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firmasına erişim sağlayabilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firması Yüzme Havuzu hizmetleri arasında yer almaktadır. Bu sayede aradığınız firmanın iletişim bilgilerine Yıldıztepe, Sk No, Bağcılar/İstanbul bilgisi ile ulaşabilirsiniz. Üstelik aynı Yüzme Havuzu üzerinde hizmet ver diğer firmalara da Bumaps sizlere kolaylıkla sunmaktadır.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu İletişim

Aradığınız Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu iletişim numarası bulmakta zorlanıyor musunuz? Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu telefon numarasına bumap sitemiz üzerinden hızlıca erişebilir ve aynı Yüzme Havuzu üzerinde yer alan firmalara da hızlıca erişim sağlayabilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu telefon numarası ya da Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu iletişim bilgilerine sitemiz üzerinden hızlıca ulaşabilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu iletişim bilgileri konusunda sorun yaşıyorsanız aynı Yüzme Havuzu hizmetlerini sunan firmalara Bumaps üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Telefonu

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu telefon numarası arayışınızda Bumaps sizlere ev sahipli yapmaktadır. Bumaps, Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu adresini, telefonunu ve kategorisi konusunda sizlere hızlı ve güvenilir bilgi sağlamaktadır. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu telefon numarasına sitemiz üzerinden erişebilir ya da Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu mail adresini görüntüleyerek bilgi edinebilrisiniz. Yüzme Havuzu hizmetleri telefon numarasını bulmak bazen meşakkatli olabilir. Bumaps Yüzme Havuzu hizmetlerini sunan firmaların adres, telefon, iletişim, konum ve mesai saatleri gibi bilgilerini sizlere sunar. Üstelik Yüzme Havuzu hizmetleri arasında yer alan Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firmasına ulaşmak için Bumaps’i tercih ederek hızlıca zamandan kazanabilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Fotoğrafları

Bulunduğunuz bölgede ya da aradığınız firmalardan birisi olan Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu fotoğraflarına erişmek Bumaps ile oldukça kolay. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu fotoğrafları sitemiz üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu sahibi tarafınca buraya Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu fotoğrafları eklenebilir ve düzenlenebilir. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu fotoğrafları ve videoları konusunda arayış içerisindeyseniz Bumaps’e güvenebilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu görüntüleri ile aradığınız firmaya dair bilgiler edinebilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu ulaşım, mail, irtibat veya görüntü ve video bilgileri gibi tüm aradığınız detaylar Bumaps’te sizlerle.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Nasıl Giderim

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu ulaşım bilgileri konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz, Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu nasıl giderim sorusuna bumaps hızlıca cevap veriyor. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu haritada işaretli bölgenin lokasyon bölgesine hızlıca Bumaps ile erişerek ulaşabilirsiniz. Bumaps Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu ulaşım bilgilerini sizlere kolayca erişmenizi sağlar. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu yürüyerek kaç dakika ya da Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firmasına nasıl giderim sorunları artık tarih oluyor; Bumaps Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu adresine ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firmasına nasıl giderim diyorsanız Bumaps üzerinden inceleyebilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu adresine ulaşmak için hangi otobüse binmelisiniz ya da Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu ulaşım bilgileri arayışındaysanız sizlere Bumaps yardımcı olmaktadır. Üstelik Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu arayışında alternatif kaynaklar sunan Bumaps ile aynı Yüzme Havuzu bölümünde hizmet veren işletmeleri görüntüleyebilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Yol Tarifi

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firmasına gideceksiniz ancak adresi mi bulamıyorsunuz, Bumaps ile artık Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu adresine gitmek oldukça kolay. Bumaps ile Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu yol tarifi bilgilerine erişebilirsiniz. Aynı zamanda alternatif Yüzme Havuzu hizmetleri sunan diğer firmalara da Bumaps ile hızlıca erişebilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu adresine ulaşmak istiyorsanız Bumaps haritalarına güvenebilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu ulaşım bilgilerine Yıldıztepe, Sk No, Bağcılar/İstanbul üzerinden erişebilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu adresi nerede konusunda arayış içerisinde olanlara Bumaps destek sağlamaktadır.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Mesai Saati

Aradığınız firmaların mesai saatlerine ulaşmak bazen zorlu olabilir. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu mesai saatleri, Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu mesai bitiş saatleri, Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu mesai başlangıç saatleri ya da Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu hangi günler tatil olduğu bilgilerine Bumaps ile hızlıca ulaşarak öğrenebilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu mesai saatleri doğruluğu, firmanın sağladığı bilgiler ile uyuşmuyor ise Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu adresine bu durumu bildirebilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu hangi günler çalışıyor sorusunun cevabına sitemiz üzerinden erişebilrisiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firması Yüzme Havuzu kategorisinde yer almakta ve Yıldıztepe, Sk No, Bağcılar/İstanbul adresindedir. Bumaps ile Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu tatil günleri ya da Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu izin günleri konusunda ki bilgilere sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Sanal Tur

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu dışarıdan nasıl görünüyor ya da adrese gitmeden içeriğini mi görmek istiyorsunuz? Bumaps ile artık adres gitmeden Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu sanal tur bilgilerine erişebilir, Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu fotoğraflarını inceleyebilir ya da Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu görüntüleyebilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Haritada Nerede

Aradığınız Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu ise harita üzerinde kolaylıkla bulmak mümkün. Zira Bumaps’in geliştirdiği harita modülü ise Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu adresine ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu adresine ulaşmak için, Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu haritada kolaylıkla işaretli olduğunu görebilir ve Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firmasına ulaşabilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu haritada nerede yer alıyor diye merak edenlere, Google Maps veya Yandex Haritalar ile hızlıca ulaşım sağlayabileceğiniz Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firmasının Yıldıztepe, Sk No, Bağcılar/İstanbul adres bilgisi Bumaps haritalarınca listelenmektedir. Üstelik aynı Yüzme Havuzu kategoride hizmet veren diğer firmalara da Yüzme Havuzu kategorisi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Mail Bilgisi

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firması Yüzme Havuzu kategori hizmetlerinde yer almaktadır. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu mail adresi konusunda birçok kişi uzun arayışlar yapmaktadır. Bumaps, Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu mail bilgisini paylaşmaktadır. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu irtibat mail adresi için Bumaps sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu e-posta bilgileri web sitemiz üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda Yüzme Havuzu kategorisi üzerinde yer alan aynı Yüzme Havuzu firmalarının mail adreslerine de Bumaps aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Fax Numarası

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu ulaşımı zor olan firmalardan birisidir. Zira birçok kullanıcı Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu fax numarası ve adres arayışı içerisin siteleri ziyaret etmektedir. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu fax bilgisine bumaps internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda aynı Yüzme Havuzu kategorisi üzerinde yer alan diğer firmaların iletişim bilgilerine de buradan ulaşabilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu fax telefonu irtibatı için sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilrisiniz.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Hangi Şehirde

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu hizmet verdiği Yüzme Havuzu hizmet biriminin Yıldıztepe, Sk No, Bağcılar/İstanbul bölgesinde yer almaktadır. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firmasının açık adresi konusunda bilgi edinmek için Bumaps harita özelliğini kullanabilir ya da Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firmasını ziyaret için Yıldıztepe, Sk No, Bağcılar/İstanbul adresine gidebilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu hangi şehirde ya da Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu hangi bölgede yer aldığı bilgilerine Bumaps üzerinden erişerek öğrenebilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Web Sitesi

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu yaygın aranan firmalardan birisidir. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu web sitesini ziyaretçiler ulaşmak için aramaktadırlar. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firmanın resmi web sitesine ulaşmak için Bumaps sitesi üzerinden bilgi edinebilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu internet sitesi bilgileri Bumaps aracılığıyla erişebilir ya da firmanın irtibat bilgilerini kullanarak doğrudan erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Yüzme Havuzu kategorisi üzerinde yer alan Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firması gibi diğer firmaların da internet sitesi ya da web sitesine hızlıca öğrenebilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu Hakkında

Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firması, hizmet verdiği bölge içerisinde Yıldıztepe, Sk No, Bağcılar/İstanbul adresin yer almaktadır. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firması Yüzme Havuzu kategorisinde hizmet vermekte olup, açık adres bilgilerine ise Yıldıztepe, Sk No, Bağcılar/İstanbul adresi üzerinden ulaşabilir ya da Yıldıztepe, Sk No, Bağcılar/İstanbul konum bilgisine Bumaps ile erişim sağlayabilirsiniz. Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi Semt Havuzu firma hakkında bilgi edinmek için Yüzme Havuzu kategorisinde ki hizmetleri veren diğer firmalara da göz atabilirsiniz.


Sponsorlu Hizmetler:

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir