çoçuk halı modelleri fiyatları / Çocuk Odası Halı Modelleri & Fiyatları

Çoçuk Halı Modelleri Fiyatları

çoçuk halı modelleri fiyatları

Çocuk Halısı

Halı, bir evin en önemli eşyaları arasında yer alır. Mobilyaları tamamlayıcı gören halı seçenekleri, işlevsel birçok fayda sunar. Piyasada birçok farklı özelliğe sahip olan halı seçeneği mevcuttur. Halının kalitesi, performansı, değeri ile sürdürülebilirliği onu eviniz için doğru seçim haline getirir. Ayrıca evin farklı bölümlerinde kullanmak üzere tasarlanan çeşitli ürün modelleri de bulunur. Bu ürün seçenekleri arasında dikkat çeken çocuk odası halı modelleri mevcuttur. Çocuk odası, evin diğer odalarına kıyasla çocuğunuzun en fazla vakit geçirdiği alanların başında gelir. Bu nedenle hem kaliteli hem dayanıklı bir çocuk halısı seçeneği satın almak, çocuğunuzun mutluluğunu sağlamak adına oldukça önemlidir. Bir halının asıl görevi, yerden gelen soğuğu keserek evi ısıtmayı kolay hale getirmektir. Daha soğuk mevsimlerde, yalıtım sağlayarak odayı daha sıcak tutar ve bu da bir enerji tasarrufu avantajıdır. Bu nedenle bebek odasında bir halı kullanmak, odayı daha sıcak hale getirerek çocuğunuzun hastalıklara yakalanma ihtimalini azaltır. Bunun yanında halı, kayma ile düşmelerin etkisini azaltan bir bariyer görevi de görür. Böylece çocuğunuz için güvenli bir oyun alanı oluşturmaya yardımcı olur. Halı ayrıca çocuğunuza oturmak veya oyun oynamak için de rahat bir yer sağlar. Bunun yanında odada eğlenceli bir hava yaratmayı sağlayan çocuk oyun halısı modelleri de mevcuttur. Bu ürünler, farklı renk veya desen alternatifleri ile sunulur. Üzerinde oyun oynamayı keyifli hale getiren dokusu ile müşterileri memnun eder. Tüm bunların yanında çocuk odası halı çeşitleri hem sesi hem de gürültüyü emmeye yardımcı olur. Böylelikle çocuğunuz gürültüden rahatsız olmadan rahat bir şekilde uyur. Aynı zamanda oyuna veya derslerine odaklanması da çok daha kolay hale gelir. Trendyol üzerinde farklı ihtiyaçlara yanıt veren birçok erkek ya da kız çocuk halısı modeli mevcuttur. Bu işlevsel ürün seçeneklerini inceleyerek, çocuğunuzun beklentilerine hitap eden seçenekleri Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Satın almak istediğiniz kaliteli ve işlevsel bebek halılarını Trendyol üzerinden kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

İşlevselliğiyle Göz Dolduran Çocuk Halısı Modelleri

İşlevselliğiyle Göz Dolduran Çocuk Halısı Modelleri

Çocuklar günün büyük bir bölümünü odalarında geçirir. Bu sebeple çocuk odasının dekorasyonu onların genel huzuru üzerinde önemli etkilere sahiptir. Bebek odasında işlevsellik sunan önemli eşyalar arasında halı seçenekleri de yer alır. Çocuklar odalarında çok zaman geçirirler veya çoğunlukla yerde oynarlar. Bir halı, soğuk veya rahatsız edici sert bir zeminde oturmak yerine onları yumuşatarak sıcak tutar. Bir halı sadece rahatlık ve sıcaklık sağlamakla kalmaz, aynı zamanda sesi emerek yüksek sesleri azaltır. Bu da, çocuğunuzun çığlıkları veya kahkahalarıyla tüm evi rahatsız etmesi gerekmediğinden arkadaşlarıyla oyun oynaması için idealdir. Ayrıca halılar, lifler arasında toz partiküllerini, alerjenleri hatta küçük nesneleri tutmasıyla ünlüdür. Bununla birlikte, halının üzerine düşen toz ya da diğer şeyler büyük ölçüde üst yüzeyde kalır, kolayca süpürülerek temizlenir. Aynı zamanda halı şüphesiz eviniz için en yumuşak ve en rahat döşeme seçeneğidir. Tüm büyüme aşamalarında bebekleriniz için ekstra destek ile güvenlik sağlar. Bebeklerin rahatça emeklemesi veya keşfetmesi için yumuşak bir yüzey sunar. Yeni yürümeye başlayan bebekler ilk adımlarını attıklarında veya oyun sırasında düştüklerinde de gerekli yastıklamayı sağlar. Çocukların evin içinde koşarken kaymaları veya düşmeleri azaltmak için daha fazla çekiş gücü vardır. Tüm bu işlevsel özellikleri sebebiyle halılar, bebek odaları için ideal döşeme seçeneği haline gelir. Bu sebeple piyasada birçok farklı çocuk odası halısı modelleri mevcuttur. Tüm çocuk halı modelleri farklı renk, desen, şekil ve boyut alternatifleri ile sunulur. İlk olarak en sık tercih edilen seçeneklerin başında kaymaz taban çocuk halısı modelleri yer alır. Kaymaz tabanlı halılar, düşmeyi engellemeye büyük ölçüde yardımcı olur. Bunun haricinde dikkat çeken modellerin arasında yün çocuk halısı seçenekleri bulunur. Yün halı, doğal ve geleneksel bir zemin kaplama malzemesidir. Toz akarlarına ve alerjenlere karşı dayanıklıdır ve son derece yumuşak bir dokuya sahiptir. Doğal olarak nemi düzenler ve ekstra sıcaklık sağlar. Ayrıca kir tutmaz olduğu için temizlemesi de son derece kolaydır. Bu nedenle özellikle bebek odasında kullanıma son derece uygundur. Öne çıkan modellerden bir diğeri de yikanabilir cocuk halisidır. Bebekler genel olarak yere bir şeyler dökmeye meyillidir ve bu durum halının kısa sürede kirlenmesine yol açar. Bu nedenle yıkanabilir bir çocuk halısı seçeneği satın almak uzun vadede işlevsellik sunar. Bu ürünler oldukça hafif yapılıdır ve kirlendiğinde çamaşır makinesine atılarak kolayca yıkanır. Ancak satın aldığınız yıkanabilir çocuk halısını makineye atmadan önce yıkama talimatlarını kontrol etmek son derece önemlidir. Birçok farklı markanın sunduğu işlevsel erkek veya kız çocuk halı modelleri Trendyol üzerinde satışa sunulur. Tüm bu çocuk halısı modellerini Trendyol’da inceleyerek, beğendiğiniz seçeneğe avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Çocuk Halısı Seçenekleri ile Eğlenceli Odalar

Çocuk Halısı Seçenekleri ile Eğlenceli Odalar

Çocuk halısı modelleri, her çocuğun kendi zevkini yansıtabileceği eğlenceli tasarımlar ile sunulur. Farklı şekil ve boyutta sunulan birçok çeşitli erkek ve kız çocuk odası halısı mevcuttur. Erkek bebekler için en fazla öne çıkan seçenekler arasında arabalı çocuk halısı modelleri yer alır. Bu ürünlerin yanında yarış pisti desenine sahip olan halı seçenekleri de bulunur. Yarış pisti deseni sayesinde çocuklar kendi araba oyuncaklarını kullanarak eğlenceli bir oyun oynama imkanına sahip olur. Bu nedenle birçok ürün seçeneği çocuk odası oyun halısı olarak satışa sunulur. Ayrıca çocukların beğenisini toplayan yol desenli çocuk halısı seçenekleri de mevcuttur. Bu ürünler sayesinde çocuklar hayal gücünü kullanarak diledikleri oyunu oynama imkanına sahip olur. Çocuğunuza eğlenceli oyunlar oynama imkanı veren diğer seçenekler arasında seksekli çocuk halısı modelleri de yer alır. Seksek oyunu hem erkek çocukları hem de kız çocukları tarafından en çok sevilen oyunların başında gelir. Kalabalık gruplarda eğlenceli zaman geçirmeyi sağlayan bu oyun, çocuğunuzun tek başınayken de keyifli vakit geçirmesine imkan tanır. Kızların beğenisini toplayan ürünler arasında kelebekli çocuk halısı seçenekleri de yer alır. Özellikle pembe, mor gibi renklerdeki kelebekli halılar odaya şık ve eğlenceli bir dokunuş ekler. Bunun yanı sıra hem kızlar hem de erkek çocukları tarafından çok sevilen ürün seçenekleri arasında filli çocuk halısı modelleri de bulunur. Filler, bebeklerin en sevdiği hayvanlar arasında yer alır ve birçok eğlenceli fil deseni mevcuttur. Canlı renklerle birleştirilen bu desenler odaya keyifli bir tasarım katar. Bunun haricinde hayvanlar alemi deseninde sunulan birçok halı seçeneği de mevcuttur. Ayrıca beğeni toplayan süper kahraman desenli halı seçenekleri de uygun fiyatlara sahiptir. Birçok farklı markanın sunduğu eğlenceli çocuk halısı modelleri Trendyol üzerinde son derece avantajlı fiyatlarla satışa sunulur. Trendyol müşterilerini memnun eden hizmetleriyle dikkat çeken bir alışveriş platformudur. Siz de Trendyol üzerindeki kampanyaları takip ederek, beğendiğiniz ürüne indirimli fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Kişisel beklentilerinize hitap eden özellikleri belirleyerek, size uygun olan ürünleri satın alabilirsiniz.

Keyifli Deneyimler İçin Çocuk Halısı Yorumları

Keyifli Deneyimler İçin Çocuk Halısı Yorumları

Çocuk halısı seçenekleri farklı kesimlerde, farklı malzemelerden üretilmiş model seçenekleri ile sık sık tercih edilir. Her müşterinin ürünlerden beklediği özellikler farklıdır. Bu sebeple tercih yapmadan önce ihtiyaç duyduğunuz özellikleri belirleyebilir, kişisel isteklerinizi göz önünde bulundurabilirsiniz. Bunun yanı sıra ürünleri sizden önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanmak için çocuk halısı yorum ve önerilerine göz atabilirsiniz. Müşterilerin en sık tercih ettiği ürün seçenekleri arasında pamuk çocuk halısı seçenekleri yer alır. Pamuk halılar; benzersiz bir yumuşaklık, rahatlık ve sıcaklık hissi sunarak yatak odalarında, aile odalarında ve çocuk oyun alanlarında çok tercih edilen bir parça haline gelir. Farklı malzemeden üretilen ürün seçenekleri eğlenceli renk ve desenler ile sunulur. Kız odaları için sıklıkla tercih edilen ürünlerin başında gri, pembe çocuk halısı modelleri yer alır. Beğeni toplayan erkek çocuk halısı renkleri arasında ise genel olarak mavi ve turuncu seçenekler bulunur. Hem kız hem de erkek çocukları tarafından çok sevilen ürünlerden biri de yıldızlı çocuk halısıdır. Yıldız deseni maceracı ve hayalperest çocuklara ilham verir. Bunun haricinde çocuklara eğlenceli oyunlar imkanı sunan yollu çocuk halısı seçenekleri de ön plana çıkar. Çocuklar yol deseni üzerinde oyuncak arabalarını sürebilir veya peluş hayvanlarını yolculuğa çıkararak eğlenceli vakit geçirir. Tüm bu seçeneklere avantajlı fiyatlarla ulaşmak için Trendyol’a göz atabilirsiniz. Trendyol’un kullanışlı arayüzü sayesinde sizden önceki müşterilerin yorumlarına ulaşabilirsiniz. Ürünü sizden önce kullanan müşterilerin yorumları sayesinde seçim yapmanız kolaylaşır. Bu nedenle müşteri tavsiyelerinden yararlanarak beklentinize uygun olan seçeneği belirleyebilirsiniz. Sizin ve çocuğunuzun keyifli deneyimlerine eşlik edecek çocuk halısı seçeneklerini Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.

Farklı İhtiyaçlara Hitap Eden Çocuk Halısı Seçenekleri

Farklı İhtiyaçlara Hitap Eden Çocuk Halısı Seçenekleri

Bir oda dekorasyonun önemli parçaları arasında halı seçenekleri yer alır. Çocuk odasında kullanmak üzere tasarlanan birçok eğlenceli çocuk halısı modeli mevcuttur. Bu ürünler farklı renk, şekil ve boyut alternatifleriyle sunulduğundan odadaki diğer dekoratif eşyalara hitap eden bir seçeneği satın alabilirsiniz. Özellikle perde ile uyumlu bir ürün tercih edebilirsiniz. Bunun haricinde dilerseniz takım halinde satışa sunulan çocuk halı perde modellerine göz atarak, oda içerisinde estetik bir görünüm yakalayabilirsiniz. Dikkat çeken çocuk halısı seçenekleri arasında çizgi film desenli ürünler yer alır. Çocukların sevdiği birçok farklı çizgi film karakteri bulunduğu için farklı zevklere hitap eden birçok farklı çocuk halısı deseni mevcuttur. Çizgi film karakterleri haricinde hayvan desenli ürünler de beğeni toplar. Canlı renklerle süslenen hayvan desenleri odaya eğlenceli bir dokunuş ekler. Bunun yanında gökkuşağı ve yıldız deseni de çocuk halısı seçeneklerinde sıkça tercih edilir. Çocukların dikkatini çeken özel ürünler arasında isimli çocuk halısı seçenekleri de yer alır. Bunun yanında ebeveynlerin beğenisini toplayan ürünlerin başında eğitici çocuk halısı seçenekleri gelir. Tüm bu ürünler çocuğunuza eğlenceli bir ortam yaratırken, farklı faydalar da sunar. Hem ses hem de ısı yalıtımı sağlayan çocuk halıları, kir tutmayan yapısıyla da ebeveynleri memnun eder. Ayrıca birçok markanın sunduğu ürün modeli yıkanabilir özelliktedir. Bu nedenle kolayca temizlenerek üst düzey hijyen sunar. Çocuk halısı fiyatları ürünün markasına ve modeline göre değişiklik gösterir. Ancak ihtiyacınıza uygun ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olmak isterseniz Trendyol kampanyalarını takip edebilirsiniz. Siz de farklı markaların sunduğu çocuk halı modelleri fiyatlarını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Kendiniz ya da sevdikleriniz için almak istediğiniz ürünleri Trendyol’da kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Çocuk Halısı Kullanımının Sunduğu Üstün Faydalar

Çocuk Halısı Kullanımının Sunduğu Üstün Faydalar

Çocuğunuzun odası için özel bir halı satın almak üstün faydalar sunar. Günümüzde yapılan birçok çalışma çocukların çevresel tehlikelere yetişkinlerden daha duyarlı olduğunu gösterir. Yeni doğanlar, bebekler ve küçük çocuklar birçok toksik bileşiğe karşı son derece hassastır. Özellikle emeklemeyi ve oynamayı öğrenirken yerdeki kirleticilere maruz kalırlar; ve genellikle yeni nesneleri ağızlarına sokarak keşfederler. Bu nedenle kir tutmayan, kolay temizlenen çocuk halısı modelleri çocuklar için uygun bir döşeme seçeneği oluşturur. Sert yüzeyler ayak altında esneklik sağlamazlar, bu nedenle ayak izleriniz için amortisör görevi görme yeteneklerinden yoksundur. Temel olarak, sert bir zeminde yürürken, her adım attığınızda vücudunuz biraz sarsılır, çünkü zeminden ziyade vücudunuz darbenizin kuvvetini emer. Bunun yanında kalın çocuk halısı seçenekleri; yürümek, oturmak ve uzanmak için hoş bir his vermenin yanı sıra, esnekliği ve yastıklama özelliği sayesinde darbe emilimi sağlar. Bu nedenle özellikle koşmaya ve düşmeye meyilli olan çocuklar için üstün güvenlik sunar. Ayrıca kesme çocuk halısı seçenekleri, bir mekana sert yüzeyli döşeme malzemelerinden çok daha fazla mükemmel yalıtım değeri sağlar. Tüm bunların yanında halı seçenekleri, ses yalıtımı da sunduğu için ön plana çıkar. Böylece çocuğunuz oyun oynarken dışarı çok fazla ses gitmediği gibi, dışarıdan gelen sesler de uykusunda onu rahatsız etmez. Birçok farklı tarza ve ihtiyaca hitap eden çocuk halısı seçeneği Trendyol üzerinde satışa sunulur. Trendyol üzerinde sunulan çocuk oyun halısı fiyatları son derece avantajlı olduğu için beğeni toplar. Siz de kullanışlı arayüzü ile müşterileri memnun eden Trendyol üzerinden dilediğiniz modelde ürünlere ekonomik fiyatlar ile ulaşabilirsiniz. Trendyol üzerindeki kampanyalardan ve indirimlerden yararlanarak keyifli bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz.

Her Müşteriye Uygun Fiyatlar ile Çocuk Halısı Çeşitleri

Her Müşteriye Uygun Fiyatlar ile Çocuk Halısı Çeşitleri

Çocuk halısı modelleri müşterilerin farklı beklentilerine hitap eden çeşitli modellere sahiptir. Kız ve erkek çocuk halı modelleri birbirinden eğlenceli tasarımlar ile birlikte sunulur. Erkek çocuk odası halısı seçenekleri genellikle araba ve süper kahramanlar gibi desenlere sahiptir. Bunun yanı sıra kız bebek odası halısı prenses ve çiçek gibi tasarımıyla dikkat çeker. Tüm bu ürünler farklı alanlara uyum sağlamak üzere çeşitli şekil ve boyutlarda gelir. En sık tercih edilen seçeneklerin arasında dikdörtgen ve yuvarlak çocuk halısı modelleri yer alır. Bunun haricinde dar alanlarda kullanıma uygun olan kare çocuk odası halısı seçenekleri de mevcuttur. Bu ürünler pamuk, yün ve sentetik malzemelerden üretilir. Yünlü seçenekler, kir tutmayan yapısı ile ön plana çıkar. Ayrıca toz alerjenleri oluşturmadığı için çocuk odasında kullanıma uygundur. Bunun yanında pamuk ürünler, son derece rahattır, harika bir his ve sıcaklık sunar. Yerde oturabileceğiniz her alan için uygundur ve hassas yapısı ile bebeklerin dizlerinde bile tahrişe sebebiyet vermez. Sentetik ise dayanıklı, temizlemesi kolay bir malzeme olduğu için işlevseldir. Bununla birlikte beğeni toplayan seçenekler arasında dokuma çocuk halısı modelleri de yer alır. Dokuma halılar, oldukça güçlü bir yapıya sahiptir ve uygun bir bakımla uzun süre boyunca keyifli kullanım sunar. Farklı ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak üretilen çocuk odası halı fiyatları da bu özelliklere bağlı olarak değişiklik gösterir. Ancak kalitesi ve tasarımıyla beğeni toplayan çocuk odası halısı fiyatları da son derece ekonomik olduğu için beğeni toplar. Farklı markaların sunduğu çocuk odası halıları ve fiyatlarına göz atmak, beğendiğiniz ürünü ekonomik fiyatlarla satın almak isterseniz Trendyol’a bakabilirsiniz.

Çocuk Odası Halısı

Çocuk odası halısı sadece bir dekor değildir, bu yüzden aynı zamanda işlevsel de olması gerekir. Bu noktada Empera Halı, çocukların odalarında rahat ve konforlu bir atmosferin hakim olması ve ses yalıtımı sağlanması için birbirinden şık çocuk odası halısı modelleri sunar. 

Empera Halı’da çevre dostu sürdürülebilir halılardan anti alerjik özelliklere sahip suni veya karışık ipliklerden yapılmış halılara kadar çocuk odası dekorasyonunuza en uygun halıyı bulmanız için size birçok seçenek sunar.

Çocuk Odası Halısı Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Halılar; kaymaz bir zemin, ses yalıtımı ve hoş bir görünüm sağlamak için çocuk odası dekorasyonunda sıklıkla tercih edilir. 

Siz de çocuk odası için bir halı almayı düşünüyorsanız, halınızı satın almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalarını aşağıdaki listede bulabilirsiniz:

Malzeme

Bir halının tasarımı ve görünümü genel olarak önemli olsa da, çocuk odaları söz konusu olduğunda, halının malzemesi muhtemelen üzerinde düşünülmesi gereken en önemli konudur.

Çünkü halı yapımında kullanılan malzeme yani iplik türü, dayanıklılığı ve yumuşaklığı belirler. Bu noktada bir çocuk odası halısı için en iyi malzemeyi seçerken işlevsel, leke tutmaz, kolay temizlenebilir ve anti alerjik özelliklere sahip bir malzemeye odaklanmanız gerekir. 

Polyester – Polyester leke tutmaz, yani boya kalemi veya keçeli kalemden kaynaklanan her türlü dökülmeye ve lekeye karşı oldukça dirençlidir. Ayrıca kiri ve tozu derinlemesine emmez. Tozu derinlemesine emmediği için eğer çocuğunuzun toza karşı alerjisi varsa, bu bir avantaj olabilir. Diğer bir avantaj ise, sentetik halıların aşınma direncidir. Lekeler bu sayede halıdan daha kolay çıkarılabilir. 

Pamuk – Pamuklu halılar hipoalerjeniktir ve temizlenmesi kolaydır.

Yün – Halılarda yaygın olarak kullanılan dayanıklı bir elyaf türüdür. Bununla birlikte, temizlenmesi oldukça zordur ve çocuklarınızın astım sorunları varsa kesinlikle önerilmez. Oturma odaları ve yemek odaları gibi yoğun kullanılan alanlar için en iyi tercihtir.

Eğer halının üretimindeki iplik türünün seçimi konusunda kararsızsanız, Empera Halı’yı ziyaret ederek çocuğunuzun yatak odası için dış mekana dayanıklı, tozumaz, kolay temizlenebilir ve anti alerjik özelliklere sahip birçok halı seçeneğini inceleyerek kararınızı hemen verebilirsiniz.

Sürdürülebilirlik

Doğadan elde edilen renklerle boyanmış halılar, çoğu zaman belli bir dereceye kadar kirlendiği için zararlı kimyasallarla üretilen halılara tercih edilir. 

Empera Halı’daki tüm çocuk halılarının iplikleri kök boyası ile boyanır ve zararlı maddeler içermez. Bu sayede halı çeşitlerimizi herhangi bir çocuk odasında güvenle kullanabilirsiniz.

Tasarım

Halılar genellikle bir odanın en göz alıcı dekorudur. Çocuk odaları için de durum böyledir. Tabii ki halının veya tasarımının uygun seçilmesi şartıyla…

Örneğin üzerinde figürler olan bir halı tercih etmek, çocuklarınızın odasına özel bir hava katmak istiyorsanız en doğru seçimdir. Yedi yaşına kadar olan çocuklar, halıya sevimli bir dokunuş katan hayvan, çiçek veya diğer desenleri çok sever. Daha büyük çocuklar ise, kendilerini yansıtacak daha şık ve renkli bir halı tercih edebilir. 

Bu noktada eğlenceli ve canlı motifleri olan büyüleyici tasarımlara sahip olan Empera Halı, çocuklarınızın yaşına ve ihtiyaçlarına uygun özelliklere sahip birçok halı modeline sahiptir.

Fiyat

Birbirinden farklı tasarımları, renkleri ve boyutları ile çocuk odalarına uyacak en iyi halıyı seçmenize yardımcı olan Empera Halı, çocuk odası halı fiyatları açısından geniş bir skalaya sahiptir.

Çocuk Odası Halınızın Uzun Ömürlü Olması İçin Neler Yapmanız Gerekir?

Çocuk odası halınızın uzun ömürlü olması için halınıza belirli periyotlarla gerekli bakımları uygulamanız gerekir. Bu noktada göz önünde bulundurmanız gereken bazı ipuçları aşağıdaki şekildedir:

  • Halınızı temizlerken, halının renklerinin solmasına ve akmasına neden olabileceğinden, çamaşır suyu veya doymuş kimyasal içeren bir deterjan/şampuan kullanmaktan kaçının. Temizleyiciyi doğrudan halının yüzeyine eklemeyin ve temizlerken kuvvetlice değil, her zaman hafifçe ovalayın.
  • Halının ilmeklerinde biriken kirleri çıkarmak için bir sünger yardımı ile halının yüzeyini hafifçe ovalayın. Liflere herhangi bir zarar vermemek için liflerde kalan nemi kurutmanız önerilir.
  • Satın aldığınız temizleyiciyi daha geniş bir alana uygulamadan önce küçük bir alanda test ettiğinizden emin olun. Bu sayede halınıza herhangi bir zarar vermenin önüne geçebilirsiniz.
  • Halınızda oluşan lekeleri temiz ve ıslak bir havlu veya bez kullanarak silmeniz çok önemlidir. Leke halıda yayılabileceği ve muhtemelen aşağı doğru akabileceği için anında müdahale etmeniz gerekir. Bu noktada lekeyi hafifçe silmek yayılmayı azaltır ve halınızın dokusuna zarar vermeden temizleme işlemini yapmanızı sağlar. 
  • Halınızı temizlerken renklerin solmasına ve liflerin çekmesine neden olabileceği için sıcak su kullanmaktan kaçının.
  • Halınızdaki ilmekler gevşerse, ilmekleri makas kullanılarak dikkatlice kesin. Bunları dışarı çekmek düğüme zarar vererek halınızın görüntüsüne zarar verebilir.

Çocuk Odası Halısı Bakımı ve Temizlik İpuçları 

Çocuk odası halınızının bakımını ve temizliğini aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurarak yapmanız gerekir:

  • Halınızı düzenli olarak süpürürseniz, halı üzerindeki tozlardan kurtulabilir ve böylece halınızın liflerini koruyabilirsiniz.
  • Çocuk odası halıları leke oluşma ihtimalinin en yüksek olduğu alandır. Bu yüzden halınızda lekeler oluşursa, nemli bir bezle dikkatlice silin. Kurumuş lekeler varsa sabun ve bir bezle yardımı ile halınızı hafifçe ovalayın.
  • Yün halılar çok fazla su ile temizlenmemelidir, aksi takdirde keçeleşme riski vardır. 
  • Halınız temizlikten dolayı nemliyse, düzgün şekilde kuruduğundan emin olun. Çünkü yavaş kuruyan bir halı, çocuklarınızın solunum sistemlerine, alerjiye veya astıma zarar verebilecek küf oluşumunu teşvik edebilir.
  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            nest...

            çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası