antalya özel doğum hastaneleri / Login • Instagram

Antalya Özel Doğum Hastaneleri

antalya özel doğum hastaneleri

Kadın hastalıkları doğum kliniğimizde ergenlikten başlayarak, menopoz dönemine kadar her yaştan kadının, tüm sağlık sorunlarının tanı ve tedavisi, gebelik öncesi ve sonrası anne-bebek sağlığı, kanserin erken tanı ve tedavisi, menopoz, aile planlaması ile ilgili tüm konularda hizmet verilmektedir. Doğumhanemiz ve servisimiz sadece anne ve bebeği için düzenlenmiş olup güncel teknolojiye sahip cihazlarla donatılmıştır.

 

Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümümüzde Verilen Hizmetler

» Gebelik takibi ve doğum, ağrısız doğum (epidural doğum)

»  Sezeryan

»  Jinekolog muayene, ultrason, dört boyutlu ultrason

»  Kanser taraması  (smear, ultrasonografi, kolposkopi)

»  Meme hastalıkları (tarama),meme ultrasonu, mamografi

»  Tanısal Laparoskopi

»  Histeroskopi

»  Histeroktomi

»  Laparoskopik Histeroktomi (Kapalı Ameliyat)

»  Laparoskopik Myonektomi (Kapalı Ameliyat)

»  Jinekolog cerrahi (myomektomi, endometriozis, over kistidar kaçırma, perinoplasti operasyonları)

»  İnfertilite (Kısırlık tanı ve tedavisi, aşılama)

»  Genital siğil tedavisi

»  Kemik erimesi tarama ve tedavisi

»  HSG (Rahim Filmi)

»  Aile planlaması, RİA (spiral) takılması, hormonal doğum kontrol yöntemleri, sterilazasyon operasyonları.

»  Kürtaj (Tıbbi Tahliye)

Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi

Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, Antalya ili Muratpaşa ilçesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Batı Akdeniz Bölgesinde 26 Nisan Tarihinde faaliyete geçen hastanemiz Türkiye’nin sekizinci özel kadın hastalıkları ve doğum hastanesidir. Hastanemiz, Antalya şehirlerarası otobüs terminaline ve Özdilek AVM. ’ye yürüme mesafesinde, butik bir hastanedir.

Hastanemiz; modern mimarisini en ileri tıp teknolojisi ile birleştiren, tam teşekküllü son sistem iki ameliyathanesi ve konforlu hasta odalarını da içine alan, uzman kadromuzla örnek olarak gösterilecek bir hastanedir. Ameliyathanelerimiz: Sağlık Bakanlığı denetimlerinde övgüye değer bulunmuş olup, ilgili dalda her türlü cerrahi girişim yapılmaktadır. Hastanemizde, sezaryenden ziyade, normal doğum teşvik edilmektedir.

Bünyemizde yer alan laboratuarlarımız, radyoloji ünitemiz, erişkin ve yeni doğan yoğun bakım ünitelerimiz dünya standartlarında medikal donanıma sahiptir.

Hastanemizde üreme sorunları ve kısırlık problemleri, erkek üreme sağlığına yönelik tanısal değerlendirmeler ve aşılama işlemleri, genel kadın sağlığı, menapoz-osteoporoz, gebelik takibi, riskli gebeliklerin izlenmesi; konularında uzman doktor ve eğitimli personel tarafından yürütülmektedir.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Branşlar (SGK Anlaşmalı)

  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Neonatoloji
  • Genel Cerrahi
  • Üroloji
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Biyokimya
  • Radyoloji
  • Patoloji
  • Mikrobiyoloji
  • Tıbbi Genetik
  • Acil
  • Yeni Doğan Yoğun Bakım
  • Yoğun Bakım
  • ESWL
  • Sitogenetik
  • Moleküler Genetik
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon

Günün her saatinde hizmete hazır olan birimimizde kadın hastalıkları ve doğumla ilgili tüm rahatsızlıklar hızlı bir şekilde giderilmektedir. Servisimizde kadın hastalıkları ve doğum uzmanları ile birlikte eğitimli-tecrübeli yardımcı sağlık personeli ve her türlü hizmeti verebilecek tıbbi ekipman bulunmaktadır. Gebe takibi programı hastanemizde özenle uygulanmakta , hamilelik sırasında doğum öncesinde ve doğum sonrasında tüm tetkik eğitim çalışmaları doktorlarımız eşliğinde yürütülmektedir.

Bölüm doktorları tarafından Yüksek riskli gebelerin fetal anatomik değerlendirmeleri yapılmaktadır.Yüksek risk taşıyan gebelerde genetik olarak tanıya gidilebilecek amniyosentez kordosentez gibi tüm girişimsel işlemler başarı ile uygulanmakta ve riskli gebeliklerin tanısı erken dönemde yapılamakta ve gereken tedavi verilmektedir.

Normal spontan doğum:

  • Epidural Anestezi ile Ağrısız doğum
  • Sezeryan uygulamaların hepsi de doktor değerlendirmesi sonucunda hasta ile kararlaştırılarak gerçekleştirilmektedir.

Doğum odaları son teknoloji ile donatılmış olup doğum sırasında veya sonrasında meydana gelebilecek her türlü komplikasyona hazır olarak dizayn edilmiş ve tıbbi ekipmanla donatılmıştır.

Ağrısız doğum:

Doğum departmanımızda ağrısız doğum uygulamaları başarılı bir şekilde gerçekleştirilmekte be bölgede bu konuda referans kurum olarak anılmaktadır.

4 boyutlu renkli ultrasonografi:

Her bölümünde teknolojinin son uygulamalarını bölge halkına sunmaya özen gösteren ve bölgede sağlıkta öncü kuruluş olarak anılan hastanemizde 4 boyutlu renkli ultrasonografi ile daha erken dönemde daha net olarak bebeğin görüntülemesi gerçekleştirilmekte ve erken dönemde varsa hastalıkları tesbit edilebilmektedir.

Menapoz ünitesi:

Kadın hastalıkları ve doğum departmanımız işleyişi içerisinde yürütülen en önemli çalışmalardan bir tanesi de menapoz ünitesidir.ünitede belli bir program dahilinde bayanlar incelenmekte gerekli tetkik ve araştırmalar yapıldıktan sonra tedavileri verilmektedir. Bununla bağlı olarak mamografi ve meme ultrasonografisi görüntülemeleri yapılmaktadır.

BU BÖLÜMDE HİZMET VEREN DOKTORLARIMIZ

Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi

Vitale Hastanesi Hakkında

Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi 26 Nisan yılında halkımıza daha üst kalitede sağlık hizmeti verebilmek amacıyla faaliyete geçmiştir. Türkiye’nin 8. kadın hastalıkları ve doğum hastanesi olma özelliğine sahip olan Vitale Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi, sahip olduğu modern teknolojisi ve her alanda uzman doktor kadrosu ile bölge halkına eksiksiz sağlık hizmeti vermeyi hedeflemektedir. 
Hastanemiz hedefleri doğrultusunda, yeni gelişen teknolojileri sürekli takip etmektedir. Hasta, hasta yakını ve çalışanlarının memnuniyeti ile her konuda ilk tercih edilen olmak için çalışmaktadır. 
Özel Vitale Hastanesi, Batı Akdeniz Bölgesinde bulunmaktadır. Antalya Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Antalya Özdilek Alışveriş Merkezi, hastanemize yürüyüş mesafesinde bulunmaktadır. Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi karşısında yer almaktadır.
Modern mimari ile birlikte ileri tıp teknolojisini birlikte götüren hastanemizde tam teşekküllü son teknoloji 3 ameliyathane bulunmaktadır. Lüks ve konfor konusunda son seviye de olan hasta odalarımız da hastalarımızın rahat etmesi için gereken her şey detaylı olarak düşünülmüştür. Türkiye Sağlık Bakanlığı tarafından hastanemize yapılan denetimler sonucunda birçok övgü almış olup uzman hekim kadromuz; alanında uzman, tanınan isimlerden oluşmaktadır. 
Yine bünyemizde bulunan laboratuvarımız, radyoloji ünitemiz, erişkin ve yeni doğan yoğun bakım ünitelerimiz dünya standartlarında medikal donanıma sahiptir.
Hastanemiz sezaryen doğumdan ziyade anne adaylarını normal doğuma teşvik etmektedir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası