oğlak kadını aşık olursa / Oğlak burcu kime aşık olur?

Oğlak Kadını Aşık Olursa

oğlak kadını aşık olursa

Oğlak Burcu Kadını Özellikleri: Oğlak Kadınını Yakından Tanıyın

Oğlak burcu kadını büyük hedeflere sahiptir, beceriklidir ve çalışkandır. O başarılı olmaya kararlıdır ve bir kadın olarak gerektiğinde iddialı olabileceğini garanti eder. Her zaman büyük resmi görür ve felsefi olarak iyiyle kötüyü birlikte algılar. Zorluklarla mücadele etmeyi iyi bilir, gerçek bir hayatta kalma uzmanıdır. Oğlak kadını için en önemli hedef başarıdır. Kendine güvenen, girişimci bir ruha sahiptir. Doğuştan liderdir. Başarıya giden yolculuğunda her başarı ile biraz daha yukarı çıkacaktır. Sadece gerçekten güvendiği insanları yaşamında tutar, bu yüzden genellikle az arkadaşı vardır. Kendisine yapılan saygısızlığı kabul etmeyecek ve sizden uzaklaşacaktır. Bir oğlak kadınını incitirseniz affedici olmayabilir, özür dilemeniz size olan güvenini geri getirmez. Oğlak burcunun genel özelliklerini keşfetmek için Oğlak Burcunun olumlu ve olumsuz genel özellikleri yazımıza göz atabilir; Oğlak kadını özellikleri hakkında daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edebilirsiniz.

Oğlak Burcu Kadını Genel Özellikler

Oğlak burcu kadınları güçlü ve güvenilir bir duruşa sahiptir. Onlar için güven içinde olmak çok önemlidir. Bu yüzden sıra dışı maceralar aramaz, hayatlarının aşklarını beklerler. İlişkilerinde ya da günlük hayatlarında yaşadıkları bir üzüntü veya hayal kırıklığı onların tüm motivasyonlarını kaybetmeleri için yeterlidir. Güçlü ve kuvvetli yapıda olan Oğlak burçları kendilerine güvenli duruşlarıyla dikkat çekerler. Oğlak kadınları güzel ve orantılı yüz hatlarıyla da hayranlık uyandırırlar. Ne kadar güçlü bir duruşa sahip olsalar da onlar romantik olmayı isterler. Duygularını göstermekten çekinebilen Oğlak kadınları, hayatının aşkını bulduğunu düşünüyorsa ona güvenebilir ve sorumluluk alarak fedakarlıkta bulunabilir.

Disiplinli olan Oğlak burçları cinsel hayatında da düzenli birlikteliğe önem verirler. Çok tutkulu olsalar da sadık bir partnerdirler. Cinsel hayatlarında mutlu olmaları için aşk onlar için şarttır. Güvenilir bir kişilikleri olan Oğlak kadınları, aldıkları kararın arkasında durur ve özellikle iş hayatında çalışkan, azimli ve sabırlı davranarak takdir toplar. Çalışarak kazanmak ve sonrasında keşfederek öğrenmek onlar için çok keyif veren aktivitelerdir. İş hayatında başarılı olmak ve emeğinin karşılığını almak onları çok mutlu eder. Oğlak kadını yeni yerler görmeyi sevdiği için sürpriz seyahatler onları çok mutlu eder.

En ünlü Oğlak kadınları: Ebru Şallı, Çağla Şikel, Kate Middleton, Kate Moss.

Oğlak Burcu Kadını Cinsellik

Oğlak kadını cinsellik konusunda talep etmekten çekinmeyen, fiziksel olarak çekici bir kadındır. Oğlak kadını her konuda olduğu gibi yatak odasında da tatmin etmek ve övgüleri toplamak ister. Diğer alanlarda farklı görünebilir ancak cinsel yaşamında şehvetli, korkusuz ve tutkuludur.

Oğlak Burcu Kadını Aşk

Oğlak kadını kendine yeten sert görünüşünün aksine sevildiğini, önemsendiğini ve saygı gördüğünü hissetmek ister. Onun yumuşak ve korumalı bir kalbi vardır. Oğlak burcu kadını için aşk bir oyun değildir, o ne istediğini bilir ve zamanını boşa harcamak, daha azına razı olmak istemez. Amacı kalıcı bir ilişki kurmaktır. İlk buluşmanızda bile sizinle geçireceği yılların hayalini kuruyor olabilir. Eğer kendisi olmasına izin verecek kadar kendine güvenen birini bulabilirse tüm zamanlarda sevdiğinin yanında olacak ve harika bir birliktelik için fedakarlık yapmaktan kaçınmayacaktır.

Oğlak Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Oğlak burcu kadını diğer insanlar tarafından nasıl algılandığıyla ve görünüşüyle gurur duyar. Genellikle ultra kadınsı bir görünümü vardır. Muhafazakar, uyumlu, zariftir ve görgü kurallarına bağlıdır. Özel hayatında da diğer ilişkilerinde de daima dürüst davranır. Bir oğlak kadını duruşuyla herkese gücünü gösterebilir, otoriter bir sese ve ciddi bir tavra sahiptir.

Oğlak Burcu Kadınının Diğer Burçlar İle Uyumu

Oğlak kadını bilgeliğin ve içsel becerikliliğin bir birleşimidir. Sert görünen kişiliği sebebiyle çoğu insan tarafından tamamen yanlış anlaşılır. Onun duruşundan korkmayın. Çünkü oğlak burcu kadını gerçekte inanılmaz derecede hassas ve duygusal. Sadece bunu sık sık gösteremez. Gerçekte nasıl hissettiği hakkında size hiçbir şey belli etmeyebilir. Ayrıca melankolik düşünmeye yönelik belli bir eğilimi vardır. Rahatsız olduğu şeyi söylemeden önce genellikle asırlar boyunca içinde tutacak ve biriktirecektir. Bu yüzden anda net bir şekilde iletişim kurmayı öğrenmesi gerekir. Oğlak burcu kadınının diğer burçlarla uyumunu öğrenmek için okumaya devam edin.

Oğlak Burcu Kadını Koç Burcu Erkeği

Oğlak kadını ile koç erkeği ilişkisi kolay değildir. Koç erkeği oğlak kadınını sıkıcı ve düşüncesiz bulabilir. Oğlak kadını akşamları evde oturmak isterken koç erkeği dışarı çıkmak ister. Her ikisi de çok çalışır ama oğlak kadını parasını biriktirmek isterken koç erkeği harcamayı sever. Aralarında cinsel çekim olsa da daima bir liderlik savaşı yaşarlar. Eğer bunu sırayla yapmayı öğrenebilirlerse birlikte mutlu olmaları mümkündür.

Oğlak Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği

Oğlak kadını ile boğa erkeği mükemmel bir eşleşmedir. Her ikisi de çalışkandır ve paralarını anlamsızca harcamazlar. Evlerini ve işlerini yavaş yapmayı severler. Onların birlikteliğiyle ilgili tek sorun, planlanmamış zorluklarla başa çıkmak olacaktır. Neyse ki oğlak kadını da boğa erkeği de sakin ve mantıklıdır. Yavaş da olsa işler sonunda yoluna girecektir.

Oğlak Burcu Kadını İkizler Burcu Erkeği

Oğlak kadını ile ikizler erkeği ilişkisinde her ikisinin de sakinleşmeye ve eğlenmeye ihtiyacı vardır. İkizler erkeğinin oğlak kadını tarafından düzensiz görülmemesi için daha olgun ve sorumlu olmaya çalışması gerekir. Severse tüm sorumlulukları memnuniyetle üstlenecektir. Oğlak kadını ise bir arada kalabilmeleri için yeni şeyler denemek zorunda kalacaktır. Eğer dengeyi bulabilirlerse birlikte mutlu olabilirler.

Oğlak Burcu Kadını Yengeç Burcu Erkeği

Oğlak kadını ile yengeç erkeği sabırlı oldukları ve birbirlerini anladıkları sürece anlaşabilirler. Ancak oğlak kadını yengeç erkeğinin duygularını incitmemeye özen göstermelidir. Ki bu onun anlamakta zorluk çektiği bir şeydir. Her ikisi de rahat bir ev hayatını ve basit romantik hareketleri severler. Oğlak burcu kadını yengeç erkeğinin bir şeyleri konuşmasına ve daha açık olmasına yardımcı olabilir.

Oğlak Burcu Kadını Aslan Burcu Erkeği

Oğlak kadını ile aslan erkeği zor bir ikilidir. Aslan erkeği ilişkinin lideri olmayı, övülmeyi ve beğenilmeyi sever. Ancak oğlak kadınının bu kadar saçmalığa vakti yoktur. Oğlak burcu kadını onun anlayış eksikliğini soğuk ve acımasız bulur. Her ikisi de inatçıdır, bu yüzden anlaşmakta zorlanırlar. Yine de aslan erkeği egosunu devre dışı bırakabilirse ve arada bir liderliğin oğlak kadınına geçmesine izin verebilirlerse birlikte mutlu olmaları mümkündür.

Oğlak Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği

Oğlak kadını ile başak erkeği oldukça iyi anlaşır. Her ikisi de çok çalışır ve paralarını biriktirirler. Bununla birlikte oğlak kadını talepkar olabileceği ve başak erkeği de pes etmeyi sevmediği için çatışabilirler. Ne kariyerlerini ne de ideallerini feda etmek istemezler. Uzlaştıkları sürece aslında ikisinin de aynı şeyleri istediğini göreceklerdir.

Oğlak Burcu Kadını Terazi Burcu Erkeği

Oğlak kadını ile terazi erkeği ilişkisinde terazi erkeği oğlak kadınından daha sosyal ve dışa dönüktür. Her ikisi de düşüncelidir ve karar almaları zaman alır. Ancak oğlak kadını bir karar verdiğinde terazi erkeği feragat etme eğilimindeyken o kararına sadık kalır. Terazi erkeği dengeyi korumayı sevdiği için oğlak kadınının liderlik etmesine izin verebilir.

Oğlak Burcu Kadını Akrep Burcu Erkeği

Oğlak kadını ile akrep erkeği iyi bir ikilidir. Akrep erkeği oğlak kadınını kabuğundan çıkarmaya yardımcı olabilir. Yatak odasında bile yeni şeyler denemesini sağlayabilir. Sadece akrep erkeği oğlak burcu kadını için çok gizemli olabilir. Bu da onu rahatsız edebilir. Yine de sadık olduğu sürece iyi bir ilişkileri olacaktır.

Oğlak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği

Oğlak kadını ile yay erkeği birbirine benzemez ancak bazen zıtlıklar birbirini çeker. Oğlak kadını ciddiyken yay erkeği maceracı ve eğlencelidir. Oğlak burcu kadını yavaş ve kararlıyken yay erkeği hızlı ve öfkelidir. Ayrıca yeni şeyler denemeyi sever. Yay erkeği sorumlulukların kontrolünü oğlak kadınına bırakacaktır ancak onun sürekli çalışmasından bıkabilir. Uzun süre birlikte kalabilmeleri için bir parça taviz vermeleri gerekir.

Oğlak Burcu Kadını Oğlak Burcu Erkeği

Oğlak kadını ile oğlak erkeği ilişkisindeki tek sorun her ikisinin de liderlik eğiliminde olmasıdır. Bu nedenle kimin kontrolü ele alacağı konusunda aralarında mücadele olabilir. Ayrıca ikisi de çok çalışma ve hayatı çok ciddiye alma eğilimindedir. Faturalar her zaman ödenecek ama eğlenmeye zaman ayırmaları gerekecek.

Oğlak Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği

Oğlak kadını ile kova erkeği ilişkisi zor olsa da mümkündür. Oğlak kadını çok çalışır, kova erkeği eğlenmeyi sever. Oğlak burcu kadını evde kalmayı severken kova erkeği sosyaldir. Yine de her ikisi de mantıklı olduğu ve bir şeyleri dile getirebildiği için uzlaşabilirler.

Oğlak Burcu Kadını Balık Burcu Erkeği

Oğlak kadını ile balık erkeği birbirini tanımaktan zevk alabilir. İkisi de temnkinlidir. Balık erkeğinin parayla arası iyi olmadığı için oğlak kadınının maddiyatı yönetmesine izin verecektir. Ayrıca oğlak kadınının soğuk tavrının sadece dışarıdan öyle olduğunu anlayıp sevgisine inanırsa birlikte güzel bir ilişkileri olabilir.

İlginizi çekebilir: Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri: Oğlak Erkeğini Yakından Tanıyın

Oğlak kadınını etkilemenin 10 yolu: Nasıl erkeklerden hoşlanır?

O&#;lak burcu kad&#;n&#; iyimser ve heyecanl&#; bir burçtur. Toprak elementiyle yönetilen o&#;lak burcu özellikle di&#;er toprak element burçlar&#;na göre en ciddi en mant&#;ksal yap&#;s&#;yla ön plana ç&#;kar.  O&#;lak burcu kad&#;n&#;n&#; â&#;&#;k etmenin yollar&#;n&#; merak ediyorsan&#;z yaz&#;m&#;z&#; okumaya devam edin &#;&#;te o&#;lak burcu kad&#;n&#;n&#; etkilemenin 10 yolu:

O&#;lak burcu kad&#;n&#;n özellikleri nelerdir?

22 Aral&#;k- 20 Ocak tarihleri aras&#;nda do&#;an o&#;lak burçlar&#; pratik zekalar&#;yla bilinirler. Yönetici gezegeni Satürndür. Öncü burç niteli&#;ini ta&#;&#;yan o&#;lak burcu harekete geçebilen, organize etme yönü kuvvetli olan ve yönetmeyi seven burçtur.

  • O&#;lak burcu kad&#;n&#; tutkuludur. E&#;er bir &#;eyi elde etmek istiyorsa ona ula&#;ana kadar her yolu dener. Kolay pes etmez
  • O&#;lak burcu ba&#;ar&#;y&#; seven bir burçtur. Her zaman ba&#;ar&#;l&#; olmak ister.
  • O&#;lak burcu en sad&#;k burçlar aras&#;nda yer al&#;r.
  • O&#;lak burcu realist bir burçtur. Onlar için her &#;ey realiteden olu&#;ur. Ne olumlu ne de olumsuz bakarlar genelde elde olan durumlar üzerine yorum yaparlar.

O&#;lak burcu kad&#;n&#; nelerden etkilenir? O&#;lak burcu kad&#;n&#;n&#; etkilemenin 10 yolu.

1)   Gerçekçi olun

Realist bir burç olan o&#;lak burcu kad&#;n&#; kar&#;&#;s&#;ndaki insan&#;n da realist olmas&#;n&#; tercih eder. Durmadan her olaya olumlu bakan veya olumsuz bakan de&#;il de olaylara oldu&#;u gibi bakmak ister. Ayr&#;ca, samimi olmayan kimseyle arkada&#; dahi olamayan o&#;lak burcu kad&#;n&#; kar&#;&#;s&#;ndaki partnerinde samimi ve içten olmas&#;n&#; ister.

2)   Çal&#;&#;kan oldu&#;unuzu ona gösterin

O&#;lak kad&#;n&#; için ba&#;ar&#; olmazsa olmazd&#;r. Ba&#;ar&#;l&#; bir insan onu her zaman etkiler. Ba&#;ar&#;ya odakl&#; ya&#;an o&#;lak burcu kad&#;n&#; kar&#;&#;s&#;ndaki ki&#;inin de çal&#;&#;kan ve zeki olmas&#;n&#; ister. O&#;lak burcu kad&#;n&#; statüye önem verir. E&#;er bir o&#;lak burcu kad&#;n&#;n&#; seviyorsan&#;z o zaman ona çal&#;&#;kan oldu&#;unuzu gösterin.  Gelecek planlar&#;n&#;zdan bahsedin.

3)   Onlarla asla tart&#;&#;maya girmeyin

Bir o&#;lak burcu kad&#;n&#; kaybetmekten nefret eder. Siz siz olun onlarla asla tart&#;&#;maya girmeyin. Her zaman hakl&#; oldu&#;unu savunan o&#;lak kad&#;n&#;yla iddiala&#;may&#;n. Kazanmas&#;na f&#;rsat tan&#;y&#;n. O da zaten kazanmak için elinden gelen her &#;eyi yapar. O&#;lak kad&#;n&#; etkilemek için onun söylediklerini onaylay&#;n veya kar&#;&#; ç&#;kacaksan&#;z da bunu güzel dille yap&#;n. Mesela güzel bir sebep sunun. E&#;er savundu&#;unuz &#;eyin yeterli sebebi yoksa zaten sizin söylediklerinizi dinlemeyecektir. 

4)   Çok monoton olmay&#;n 

O&#;lak burcu kad&#;n&#;n&#; anlamak biraz zor olabilir. Onlar tam olarak ne çok s&#;k&#;c&#; bir partner ister ne de durmadan hareket halinde birini. Baz&#; günler maceraya at&#;lmak isteyen o&#;lak burcu kad&#;n&#;, baz&#; günler ise evde oturup film izlemek ister. Onlar&#; tahmin etmek zorlay&#;c&#; olabilir ama ili&#;kinin dinami&#;i belirlendikten sonra i&#;iniz kolayla&#;acakt&#;r.

5)   Korumac&#; olun ama sahiplenmeyin

O&#;lak burcunun yönetici gezegeni Satürn’dür. Satürn k&#;s&#;tlanmalar&#; sembolize eder. Bu yüzden o&#;lak burcu genelde korkular&#;yla bilinir. E&#;er bir o&#;lak burcu kad&#;n&#;n&#; etkilemek istiyorsan&#;z, ona kar&#;&#; korumac&#; olun. Fazla sahiplenmeyin. Örne&#;in, kötü bir günündeyse ona destek olmak için a&#;layabilece&#;i bir omuz olun ama fazla sahiplenmeyin. Bu ona çok fazla gelebilir. Dikkatli olun yava&#;tan al&#;n.

6)   Yava&#;tan al&#;n

O&#;lak burcu kad&#;n&#;na kar&#;&#; olaylar&#; yava&#;tan al&#;n. Acele etmeyin! E&#;er ona aç&#;lmak gibi bir plan&#;n&#;z varsa önce ondan ye&#;il &#;&#;&#;k yakmas&#;n&#; bekleyin. O&#;lak burcu önce kar&#;&#;s&#;ndaki ki&#;iyi detayl&#;ca tan&#;mak ister. Onunla öncelikle arkada&#; olun. Arkada&#;l&#;&#;&#;n&#;z&#;n keyfini ç&#;kar&#;rken onu derinlemesine tan&#;ma f&#;rsat&#; elde edeceksiniz. Böylelikle onun ne isteyip ne istemedi&#;ini daha kolay anlayacaks&#;n&#;z. 

7)   Sad&#;k olun

O&#;lak kad&#;n&#; en sad&#;k burçlar aras&#;ndad&#;r. E&#;er o&#;lak burcu kad&#;n&#;na kar&#;&#; sad&#;k olabilirseniz sizden ba&#;kas&#;n&#; gözü bile görmeyecektir. Hayat&#;na alaca&#;&#; insan&#;n kal&#;c&#; olmas&#;n&#; ister. E&#;er onun hayat&#;nda kal&#;c&#; olmay&#; istiyorsan&#;z onun hayat&#;na girmeye çal&#;&#;&#;n yoksa bo&#;una o&#;lak kad&#;n&#;n&#;n zaman&#;n&#; çalmay&#;n.

8)   Planl&#; olun

O&#;lak kad&#;n&#; plans&#;z ya&#;amay&#; asla sevmez. Ona kar&#;&#; her zaman planl&#; ve düzenli olun. Verimsiz geçen bir gün istemez o yüzden o&#;lak kad&#;n&#; için dolu dolu bir program yarat&#;n ve kaliteli programlar gerçekle&#;tirin. E&#;er bir ili&#;ki içerisindeyseniz de onun tüm gün plan program yapmas&#;na &#;a&#;&#;rmay&#;n çünkü o&#;lak kad&#;n&#; her zaman plan ve programla ya&#;ar. Hem sizi düzene al&#;&#;t&#;r&#;r hem de kendisinin düzenini sa&#;lar.

9)   Standartlar&#;n alt&#;ndaki bulu&#;malardan uzak durun

Bir o&#;lak kad&#;n&#; her zaman kaliteli yemek davetlerinden veya kaliteli hediyelerden ho&#;lan&#;r.  O&#;lak kad&#;n&#;na kar&#;&#; özenli olun. O s&#;radan bulu&#;malardan hiç haz etmez. Vaktini kaliteli harcamak ister. O yüzden e&#;er bir o&#;lak kad&#;n&#;na bulu&#;ma davetinde bulunacaksan&#;z önce onun ne sevip ne sevmedi&#;ini anlay&#;n. Örne&#;in, onun ilgilendi&#;i konular ile ilgili bir etkinlik düzenleyebilirsiniz.

10)   Kaliteli bir espri anlay&#;&#;&#;n&#;z olsun

Bir o&#;lak kad&#;n&#; zeki erkeklerden çok ho&#;lan&#;r. Partnerinin zeki olmas&#;n&#; ister. Onu güldürebilen insanlar daha çok ilgisini çeker. Onu güldürürken genelde kaliteli espriler yap&#;n. Zekice bir espri onu her zaman ba&#;tan ç&#;karabilir.

O&#;lak Burcu Kad&#;n&#; Hangi Burçlarla Uyumlu?

O&#;lak Burcu- Ba&#;ak Burcu
O&#;lak Burcu-Bo&#;a Burcu
O&#;lak Burcu-Akrep Burcu
O&#;lak Burcu-Yengeç Burcu

&#;LG&#;N&#;Z&#; ÇEKEB&#;L&#;R

Oğlak burcu kadını hoşlandığını nasıl belli eder? Oğlak burcu kadını aşık olursa ne yapar?

Oğlak Burcu Kadını Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Oğlak kadınları, dışarı pek yansıtmasa da içten içe romantizme aşıktır. Doğal olarak da kendine benzeyen ve duygusal yapısını hissettirebilen erkeklerden hoşlanırlar. Özel yaşam, oğlak burcu kadınının olmazsa olmaz prensipleri arasında yer alır. Bunun bir sonucu olarak da herhangi birinden etkilenmeden önce mahremiyete verdiği önemi incelerler. Eğer bir oğlak kadınıyla karşı karşıyaysanız sizden hoşlandığını gösteren bazı ipuçları yakalamanız mümkündür.

Oğlak burcu mensupları, kadın ya da erkek olmasından bağımsız olarak, sorumluluk bilinci yüksek kişilerdir. Bu kişiler sevdikleri ve hoşlandıkları insanlar için de emek vermekten kaçınmazlar. Yani, oğlak kadınının ilk hoşlanma belirtisi, karşısındaki kişi için sorumluluk almak ve emek harcamaktır. Zaten emek verilmeyen bir sevgi düşünülebilir mi?

Bu burcun kadını için yaşam plan ve düzenden ibarettir. Yaşamlarına aldıkları insanın da bu düzene dahil olmasını beklerler. Yani, oğlak kadını sizin yaşamınızı düzenlemeye ve aydınlatmaya başlamışsa bu ikinci bir hoşlanma belirtisi olarak kabul edilebilir.

Oğlak Burcu Kadını Aşık Olursa Ne Yapar?

Oğlak burcu kadını aşık olduğu adamı hem sevgili hem de bir anne gibi kucaklar. Bu sahiplenmenin doğal bir getirisi olarak da karşısındaki erkeğin saygınlık ve statü kazanmasını destekler. Atılan her adımda ilk destekçi ve motivasyon verici daima oğlak kadını olur. Bu burcun kadınları fedakar bir yöne de sahiptir. Aşık olduklarında yalnızca manevi destekle kalmaz, ihtiyaç duyulan anlarda maddi destek vermekten de kaçınmazlar.

Aşk, herkesin aslında gizli köşelerde sakladığı bazı yönlerini açığa vurmasına sebep olan bir duygudur. Oğlak kadınının dışarıdan görünen sert mizacı da aşkla birlikte kırılmaya başlar. Ancak bunu görüp hissedebilecek tek kişi aşkın muhatabıdır. Aşık bir oğlak kadını kalbinin yumuşaklığını ve uysal tarafını ilişkisinde saklamadan gösterir. Bu yönle birlikte sığınılacak bir liman ve bazen de ağlanacak ilk omuz olur.

Oğlak kadını ev içerisinde daima mükemmel olmaya çalışır. Tertip, düzen ve organizasyon konusundaki yetenekleri burada açığa çıkar. Yani işler evliliğe geldiğinde hem bir sohbet ortağı hem de mükemmel bir ev sahibi kazanılmış olur. Yalnız oğlak burcu kadını sevgisiz ve ilgisiz kaldığını hissettiğinde hırçınlaşabilmektedir. Bu duygu durumunun yaşanmaması için sevginin ve ilginin belirli aralıklarla tekrar edilmesi gerekir. Gerçek sevgi karşısında oğlak kadını tutkulu bir aşığa dönüşür ve bu tutkunun ateşi daima harlanır. Bundan sonra yaşanan zorluklar, oğlak kadınının gözünü korkutamaz. Onlar için tüm zorluklar aşk ile aşılmak için vardır.

Oğlak burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır: Oğlak kadını aşkını nasıl belli eder?

Oğlak burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır: Oğlak kadını aşkını nasıl belli eder?

Özel Yazı

Oğlak burcu kadınından hoşlanıyorsanız öncelikli olarak onların genel karakteristik özelliklerini bilmeniz ve anlamanız gerekmektedir. Bu nedenle başlıca oğlak burcu kadınının özelliklerine değinmemiz gerekir.

Oğlak burcu kadınının genel özellikleri; güçlü bir karaketere sahiplerdir ve enerjileri çok yüksektir mecara aramazlar çünkü yeniliğe kapalıdırlar. Hayattan tek beklentileri seveceği bir adamla karşılaşmaktır. Aşk hayatlarına oldukça önem verirler.

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Oğlak burcu kadınları romantik bir karakter oldukları için kendileri gibi duygulara çok önem veren romantik davranışlarında aşırıya kaçmayan erkeklerden çok etkilenirler. Onlar için özel hayat çok önemlidir. Mahremiyete çok önem verirler sevdiği adamla sadece kendilerine özel bir hayatları olsun çok iterler. Bu nedenle böle karakterde partner arayışı içersindedirler. Kendileri bakımlarına çok düşüküdür bakımsız erkeklerden hiç haz etmezler.

Oğlak kadınını heycanlandıran karnında kelebekler uçurmayı başaran erkelerin çekimine girerler. Onların etkilendiği bi başka şeyde güç ve paradır. Oğlak kadınları kendi ayakları üzerinde durmayı başarmış parasal anlamdada özgürlüğünü elde etmiş bir erkekle birlikte olmak isterler. Bu burcun kadınları için iç görünüş kadar dış görünüş de çok önemlidir. Modayı takip eden giydikelerini kendine yakıştırmasını bilen bakımlı erkekleri çok çekici bulurlar.

Oğlak Burcu Kadını Aşkını Nasıl Belli Eder?

Oğlak burcu kadını aşık olduysa sorumluk alır ve sevdiği için elini taşın altına koyar sevginin emek olduğunu bilir ve ilişkiye emek vermekten geri kalmaz. Oğlak burcu kadını sevdiği adamın başarılarını takdir eder ve onunla gurulanır. Bir oğlak kadını bir adamın başarısını ballandıra ballandıra anlatıyorsa bilin ki ona aşık olmuştur.

Oğlak Burcu Kadınının Gönlü Nasıl Alınır?

Oğlak burcu kadını zor kırılır ama kırıldı mı da tam kırılır bir kaç gün boyunca surat çekmeye hazır olmalısınız.  Affedilmek için özür dilemeyle başlayın ama bu ona yetmeyecektir. Hayatını kolaylaştırmaya çalışacak hamleler yapın biraz olsun yumuşayacaktır. Onu tekrar elde etmek için emek verdiğini göstermeniz gerekmektedir.

Google News ile Takip Et

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası