ayran aşı diyeti nasıl yapılır / Ayran Detoksu ve 3 Günlük Diyet Programı

Ayran Aşı Diyeti Nasıl Yapılır

ayran aşı diyeti nasıl yapılır

Ayran diyeti yapanların yorumu nasıl kilo veren var mı?

Ayran aşı diyeti ve ayran diyeti olarak da bilinen ayran detoksu 2 gün yapılan ve 1.5,-2 kg vermenizi sağlayan bir yöntemdir. Makalemizin sonunda bu diyetin tarifini okuyabilirsiniz.

Ayran Detoksu (Ayran Aşı Diyeti, Ayran Diyeti) Yapanların Görüşleri

  1. Ben ayran detoksu diyetini yaptım ve toplamda 1,5 kilo verdim. Her ne kadar kilo verdirse de normal beslenmeme döndüğümde verdiğim kiloyu tekrar alma ihtimalim çok yüksek. Detoks sonrası mutlaka bol su içmeli ve tuz, makarna ve patates gibi içeriğindeki nişasta olan besinler ya hiç tüketilmemeli ya da çok nadir tüketilmeli.
  2. Ben ayran diyetini iki defa yaptım ve yaparken mutlaka günlük sporumu aksatmadım. Toplamda 1,400- 1,500 civarı kilo verdim. Diyet sonrasında beslenmeme dikkat edip karbonhidrat ve tatlı yemeyip akşam yemeğini hafif tutmama ve spor yapmama rağmen diyet öncesindeki başlangıç kiloma geri döndüm
  3. Ben ayran diyeti yapalı bir gün oluyor ve giden kg ise 1200. Diyetin sonunda kaç gram vereceğimi gerçekten çok merak ediyorum.
  4. Ben ayran detoksunu hep sağlıksız şekilde yorum aldığını görüyorum ama zaten kaçırılan nokta bu tür detoksların sadece çok kısa bir süre için yapılması gerektiği. Ek olarak eğer zaten sağlıklı besleniyorsanız bu tür detokslar çok iyi oluyor. Çünkü özellikle herkesin diyet süresince yaşamış olduğu duraksamalar için bu tür detoksları denemekte fayda var bence. Bu sayede vücunuzdaki ödem gittiği için gerçek kilonuzu görebilirsiniz. O yüzden de bu tür detoksları bir ayda en fazla bir kez yapılmasında ben bir sakınca görmüyorum açıkcası. Bu yüzden böyle detokslara önyargılı olmanız da doğru değil çünkü uzun süreler değil yalnızca kısa süreler yapacaksınız sonuçta. Ayran detoks diyetine gelince de bence çok güzel bir diyet türü, öneriyorum.
  5. Ben ayran detoks diyetini iki gün yaptım ve sonucundan gerçekten çok memnun kaldığımı söylemem lazım. Diyet boyunca açlık hissetmemin yanısıra çok da kolay geçti bu detoks benim için. 2 günde toplamda 2.1 kg gitti ve 62.5 kg oldum. Ben bu detoksu öneriyorum.
  6. Ben de ayran detoksu yaptım ve 2 günde 1.8 kg verdim. Sonucundan çok memnunum. İçine tuz konmadığı için baharat ekliyorum ki tadı güzelleşsin.
  7. Ben ayran detoksunu iki gündür yapıyorum. İlk gün her şeye uydum fakat sadece içine nane, pulbiber ve biraz da kimyon katıp içtim ayranı. İlk gün 1,5 kilo verim. 2. gün ise biraz esnek davrandım ve gün içinde sade bir Türk kahvesi ve 2-3 tane de çubuk kraker yedim. 2.günün sonunda tartıldığımda toplamda 1,9 kg verdiğimi gördüm. Ben 2 günlük detoks boyunca da yarım saat egzersiz yaptım. Bu detoksu her ay bir kere yapmayı düşünüyorum ve yapmayı düşünenlere mutlaka öneriyorum. 
  8. Ben de ayran detoksu yaptım ve toplamda 1,5 kg verdim. Spor salonuna giden tanıdıklarım bu detoks sonrasında tartıldıklarında giden kilonun yağdan gittiğini söylediler.

Ayran Diyeti (Ayran Aşı Detoksu Tarifi)

Malzemeler

Detoks Kahvaltısı İçin;

  1. 8 yemek kaşığı nohut
  2. 8 yemek kaşığı yeşil mercimek
  3. 8 yemek kaşığı bulgur
  4. 1 litre su
  5. 1 kilo light yoğurt (Sütaşın pembe yoğurtlarından 2 paket)

Kahvaltı İçin;

  1. 1 haşlanmış yumurta
  2. 1 domates
  3. 1 salatalık
  4. 1 kibrit kutusu beyaz peynir
  5. 2 yeşil zeytin
  6. 1 dilim ekmek (tam buğday, kepek, çok tahıllı ama normal ekmek olmayacak)
  7. İsteğe göre yeşil çay

Hazırlanışı ve Uygulanışı

İlk olarak nohut, yeşil mercimek ve bulguru haşlayın. Haşlandıktan sonra yoğurt ve su ile ayran yapıp içine atın ve karıştırın. İşte detoks ayranımız hazır Bu karışımın içine tuz koyulmuyor çünkü tuz vücutta ödeme sebep olur ve bu detoksun amacı ise vücuttaki ödemi atmak..

  1. Bu detoksta sabah 10.00’da kahvaltıyı yapın.
  2. Ardından saat 12. 00, 14. 00, 16. 00, 18. 00, 20. 00, 22. 00 saatlerinde hazırladığınız detoksu 2-3 kepçe kadar tüketin.
  3. Bu detoks süresince yasak olan besinler arasında çay, meyve ve tuz bulunmaktadır.
  4. Günde 3 fincan yeşil çay tüketmelisiniz.
  5. 2 litre su içmelisiniz.
  6. Eğer yapabiliyorsanız 45- 60 dakika spor veya yürüyüş yapmalısınız.

Bol kilo vermeler.

Ayran Detoksu (Diyeti) Tarifi, Nasıl Yapılır? Yapanların Yorumları

Yağ yakan mucize diyetlerden biri olan ve Ayran detoksu olarak bilinen ayran aşı diyetini sizlere sunuyoruz. 1 ay içerisinde sadece 2 defa uygulayabileceğiniz ve 2 gün süre ile uygulanması tavsiye edilen etkili ve hızlı sonuç görülen detoks tariflerinden birisidir. Gün içinde 2 saat ara ile aşağıdaki tarifte verilen ayran aşı içilerek, yalnızca yağlarınızdan ortalama olarak 1,5 – 2 kg verildiği bilinmektedir.
Ayrıca kendimizde defalarca denedik ve yaklaşık olarak söylenen sonuçları elde ettik. Sizde kendi deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız, daha etkili sonuçlar elde etmeye yardımcı olabilirsiniz.

Ayran Detoksu – Ayran Aşı Diyeti Nasıl Yapılır?

1. ve 2. gün kahvaltıyı ve beslenmeyi aynı şekilde yapmalısınız.

– Sabah kahvaltısını aşağıdaki şekilde yapıyoruz,

  • 1 dilim kepek yada çavdar ekmeği,
  • 1 adet haşlanmış yumurtanın beyazı,
  • Bir parça Beyaz Peynir,
  • Domates, salatalık, yeşillik (bolca yiyebilirsiniz)

Önemli: Ayran aşını en son saat 21:00’e kadar için, ondan sonra içmeyin. Asitli, şekerli yada kafeinli içeceklerden uzak durmalısınız. Tuz ve şeker kesinlikle yemeyin, hatta tadına bile bakmayın.

Diyet için Gerekli Malzemeler

Aşağıda verilen 1 günlük ölçüdür. Aynı karışımı 2. günde tekrar yapıyoruz.

  • 500 – 600 gr Yoğurt,
  • 2 adet Salatalık çırpın,
  • Haşlanmış yemeklik Bulgur – 4 yemek kaşığı
  • Haşlanmış Nohut – 4 yemek kaşığı
  • Yeşil Mercimek – 4 yemek kaşığı
  • İstenirse Nane, Reyhan konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

İsteğinize göre Yeşil Çay, Çay, özellikle sarımsak çayı ve su serbest.
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır ve mutlaka başka bir şey yenmeyecektir.

2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.

Ayran Detoksu Nasıl Hazırlanır?

Akşamdan ısladığınız nohutu pişirmeye başlayın. Pişmeye yakın içine yeşil mercimek ve bulguru ekleyerek pişirin. Sonra soğutup ayrana ekleyebilirsiniz. Yada farklı şekilde nohutu, bulguru ve yeşil mercimeği ayrı ayrı pişirip mümkünse kapaklı kap içerisinde ayran ile karıştırabilirsiniz. Karışım yine yapılacak. İdrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz.

NOT : Ben diyeti ilk denediğimde 3 kilo verdim fakat ben kahvaltıyı verilen liste şeklinde yapınca kilo veremedim. Sabahları mısır gevreği ve yarım yağlı süt ile kahvaltıyı yaptım. Tabi bünyeye göre değişir bu. Çok zor kilo veriyorum ama ilk kez denediğim bu diyet ile kilo vermeyi başardım. Detoksu kendim denediğim için merak ettiğiniz şey olursa yardımcı olmaya çalışırım. Bu detoksu yaparken spor yapmak daha fazla kilo vermenizi sağlıyor. Ben spor yapmazsam yada sabah erken kalkıp kahvaltıyı 9 gibi yapıp 11-12 gibi detoksu içmeye başlamazsam kilo veremedim. Ayrıca haftada bir yaparak da denedim ama kilo veremedim.

En az 14 gün yani iki hafta aradan geçtikten sonra tekrarlamalısınız. Birinci günün akşamında bile idrardan yağlar akıyor ama bazen detoks yapılan günün sonraki gün ishal durumları da olabiliyor.

Ayran Detoksu – Ayran Aşı Diyeti Yapanların Yorumları

Bu diyeti yapan veya yapacak olanların yorumları aşağıdadır. Sizde deneyimlerinizi bizimle yorum olarak paylaşırsanız daha çok kişiye doğru bilgiler ulaştırabiliriz.

   Cevabın tamamını burada okuyun: diyetkolik.com

Ayran metabolizmayı hızlandırır mı?

Ayran metabolizmayı destekleyici ve çalışmasını hızlandırıcı bir özelliğe sahiptir. Bu yönüyle ayran kilo verme konusunda da oldukça dost bir besindir. Hızlanan metabolizma sayesinde kilo verme işlemi daha kolay şekilde devam edecektir. Ayran içeriğinde çokça kalsiyum bulundurur.

Kaynak kaldırma talebi   

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir