ankara antalya arası kaç saat otobüsle / Ankara Antalya Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

Ankara Antalya Arası Kaç Saat Otobüsle

ankara antalya arası kaç saat otobüsle

Ankara - Antalya Otobüs Bileti Ara

Ankara Terminali’ne şehrin hemen her yerinden kolayca ulaşabileceğiniz pek çok seçenek bulunuyor. Bunlar arasında en çok kullanılanlar ise Ankaray raylı sistem, belediye otobüsleri (EGO), firma yolcu servisleri, taksi ve minibüsler.

Belediye Otobüsleri (EGO)

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği otobüslerle terminale pek çok noktadan kolayca ulaşabilirsiniz. , , , , , , A, , , , , , , , , , , , ve numaralı belediye otobüsleriyle şehrin her semtinden terminale ulaşabilirsiniz.

Ankaray

Ankaray’ın herhangi bir istasyonundan Ankara Terminali (AŞTİ) yönüne giden metro hatlarından birine binebilirsiniz. Ankaray, terminalin içinde bulunuyor ve – arasında hizmet veriyor. Ankara Tren Garı’ndan da Ankaray ile terminale ulaşım bulunuyor. Terminal, Ankaray’ın son durağını oluşturuyor ve metrodan indikten sonra 5 dakikalık bir yolculukla otobüs peronlarına ulaşabilirsiniz.

Yolcu Servisleri

Terminalde ofisleri bulunan otobüs firmaları ücretsiz yolcu servisleri sağlıyorlar. Şehirdeki bilet satış ofislerinden binebileceğiniz bu servislerle Ankara Terminali’ne ulaşabilirsiniz.

Minibüs

Şehrin pek çok semtinden terminale giden minibüsler bulunuyor. Mevlana Bulvarı’nda minibüsten indikten sonra 2 dakikalık bir yürüyüşle terminale ulaşabilirsiniz.

Taksi

Ankara merkezinde kolayca bulabileceğiniz taksilerle de terminale hızlı bir şekilde gidebilirsiniz.

Havalimanından Terminale Ulaşım

Terminale Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan ulaşmak istiyorsanız Havaş servisleri veya havalimanı yolcu çıkış kapısı önünde durakları bulunan belediye otobüslerini kullanabilirsiniz. Bu yolculuklar yaklaşık olarak 1,5 saat sürüyor.

 

Ankara Antalya arası kaç km? Ankara Antalya arası kaç saat? Ankara Antalya Otel, Ankara Antalya Otobüs ve Uçak Bileti Fiyatları

Ankara Antalya Arası fiyatları, kaç km

  • Ankara Antalya arası Otobüs bileti fiyatları, en ucuz 50,00 TL’den başlamaktadır.
  • Ankara Antalya arası Kaç kilometredir? Ankara Antalya arası km’dir.
  • Ankara Antalya arası otobüsle Kaç saat sürmektedir? Ankara Antalya arası otobüsle ortalama 7sa 56dk sürer. Şahsi araba ile daha hızlı ulaşım sağlanılabilir.
  • Ankara Antalya arası ortalama 15 otobüs firması sefer düzenlemektedir. Ankara Antalya arası giden otobüs firmaları ortalama 17 sefer düzenlenmektedir.
  • Antalya için en popüler firma Isparta Petrol firmasıdır.

Antalya ile Ankara arası  Km. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 6 saat 17 dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız,  Km olan yolculuğu yaklaşık olarak 1 saat sürede tamamlayabilirsiniz.

Dizel bir araç bu mesafede ortalama  Lt, benzinli bir araç ise  Lt yakıt tüketir.

UlaşımMesafeSüreAraç Yolculuğu Km6 saat 17 dakikaUçak Yolculuğu Km1 saat

Ankara Antalya arası kaç km? Ankara Antalya arası kaç saat? Ankara Antalya Yol Tarifi Ankara Antalya kaç kilometre? Ankara’dan Antalya’ya gidecek olan kişilerin merak ettiği tüm sorular haberimizde yer almaktadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir