golf 4 yağ değişimi fiyatı / Motor Yağ Değişimi Fiyatları 2023 | Armut

Golf 4 Yağ Değişimi Fiyatı

golf 4 yağ değişimi fiyatı

Volkswagen Golf 4'nızı boşaltmanın zamanı geldi ama maliyetinin ne olacağını merak ediyorsun ? Veya iyi korumak Aracınızı mümkün olduğu kadar uzun süre tutmayı planlıyorsanız, aracı gerçekten çok önemli hale geliyor. Gerçekten de yağ değişimini sık yapmazsanız motorunuzu erken bozarsınız ve erken arızalar yaşarsınız.
İlk olarak, neden bir Volkswagen Golf 4'ü boşaltmanız gerektiğini anlamak ilginçtir. O zaman Volkswagen Golf 4'ünüzü ne zaman boşaltmanız gerektiğini bilmeniz gerekir. Ve son olarak size Volkswagen Golf 4'te bir yağ değişiminin fiyatını söyleyeceğiz.

volkswagen-golf-oil-fiyat-4

Volkswagen Golf 4'inizi neden boşaltın?

Tahliyenin amacı, Volkswagen Golf 4'nızdaki motor yağını değiştirmek olacaktır. Bu, motorun çeşitli hareketli parçalarını yağlamak için tasarlanmıştır. pistonlar gibi... Gerçekten de motorunuz çalışırken birçok metal bileşen çarpışır. önlemek, yağ, mekanizmaların yağlanmasını sağlayacak ve böylece motorun sorunsuz çalışma imkanı olacaktır. Ayrıca, yağ önleyecektir kalıntılar aşınmadan kaynaklanan sistem sıkışması. Ve sonunda motorunuzu korozyon. Dolayısıyla uzun vadede motorunuzda yeterli yağ olmadığında veya çok fazla kirlilik tuttuğunda bu durumda büyük arızalar meydana gelebilir ve size yağ değişiminden çok daha pahalıya mal olur.

Volkswagen Golf 4'inizi ne zaman boşaltmalısınız?

Yağ değişiminin şu anda yapılabileceğini unutmayın. revizyon aracınızın. Revizyon hakkında daha fazla detaya sahip olmak için ilgili makaleye göz atabilirsiniz. Volkswagen Golf 4'te bir hizmetin fiyatı.

Bu yüzden her yıl, hatta her yıl yapmanızı tavsiye ediyoruz. 15 ila 20 km sık araba kullanıyorsanız. Ayrıca üreticinin önerilerine de bakabileceğinizi unutmayın. servis kitabı .

Yıllık yağ değişimi sırasında, kesinlikle tavsiye edilir. yağ filtresini değil contaları da değiştirin. Bu, yeni yağın içine partikül sokmaktan kaçınmanızı sağlayacaktır. Bu, motora kalıntıların girmesini önlemek için yağ filtresinin her zaman etkili olmasını sağlayacaktır.

Volkswagen Golf 4'te yağ değişiminin fiyatı:

Bir garajda bir Volkswagen Golf 4 yağ değişiminin fiyatı

Araba garajları, yağ değişim paketleri olarak da adlandırılan bakım paketleri cazip fiyatlarla. Fiyatların biraz daha yüksek olabileceği bayinizde yağ değişimi yapmak zorunda kalmayacaksınız.

Her iki durumda da, yağ değişim paketinin aşağıdakileri içerdiğinden emin olun. eski motor yağını boşaltmak olarak da adlandırılan yağ değişimi kaliteli bir yağın yanı sıra yağ filtresi değişimi . Ayrıca isteyin contaları değiştirmek .

bu şekilde alacaksın yağ değişim paketleri etrafında 60 - 140 Euro garajlara göre. Ayrıca, değiştirme için kullanılacak yağın türüne de bağlı olacaktır. Zaman içinde iyi performans göstermesi için en ucuzunu almamanızı tavsiye ederiz. gibi en azından orta aralığı seçmek önemli olacaktır. 10W40 yağ veya 15W40 Volkswagen Golf 4'ünüz yeni değilse. Birkaç markanın fiyatlarını karşılaştırmak için ücretsiz çevrimiçi fiyat teklifi yapmaktan çekinmeyin.

Volkswagen Golf 4 sizin tarafınızdan yağ değişim fiyatı

Boşaltmayı kendi başınıza yapmak için uygun aletlere ve bir damlama tepsisine sahip olmalısınız. O zaman yeni bir yağ filtresine ve bir kutu kaliteli motor yağına ihtiyacınız olacak. Bulabilirsin yaklaşık 10 ila 25 avroluk filtreler ve 5 litrelik bidon 20-50 euro civarı . Yağı seçmek için üreticinin tavsiyelerini içeren bakım kitapçığına bakmanızı öneririz.

Yani yağ değişimini kendi başınıza yapmak 30 ve 75 euro .

nihayet : Motorunuzu korumak ve güvenli bir şekilde sürmek istiyorsanız, Volkswagen Golf 4'ünüzün yağını her yıl değiştirmek çok önemlidir. Bu, özellikle Volkswagen Golf 4'ünüzün yıllık revizyonu sırasında kendi başınıza veya profesyoneller tarafından yapılabilir.

Volkswagen Golf 4'ünüzün bakımında biraz daha ileri gitmek isterseniz, diğer sayfalarımıza başvurmaktan çekinmeyin. Volkswagen Golf 4.

Oto Servis Fiyat Listesi

Periyodik Bakım (Yağ+Yağ-Hava Filtreleri)530 TLPeriyodik Bakım (Yağ+Yağ-Hava-Polen Filtreleri)640 TLPeriyodik Bakım (Yağ+Yağ-Hava-Yakıt Filtreleri)640 TLPeriyodik Bakım (Yağ+Yağ-Hava-Polen-Yakıt Filtreleri)786 TLMotor Yağı ve Yağ Filtresi Değişimi402 TLHava Filtresi Değişimi219 TLPolen Filtresi Değişimi219 TLYağ Filtresi Değişimi219 TLAkü Şarj Etme219 TLAkü Değiştirme219 TLFren Balataları Değişimi (Arka - Set)402 TLFren Balataları Değişimi (Ön - Set)402 TLEl Freni Balataları Değişimi (Set)530 TLFren Diskleri Değişimi (Arka - Set)530 TLFren Diskleri Değişimi (Ön - Set)530 TLFren Kaliperi Değişimi (Arka - Tek Taraf)640 TLFren Kaliperi Değişimi (Ön - Tek Taraf)530 TLFren Hidroliği Değişim402 TLDebriyaj Değişimi (Set)1719 TLBuji Değişimi (Set)311 TLEnjektör Değişimi (Set)1006 TLStop Ampülü Değişimi Değişimi(Tek taraf)165 TLFar Ampülü Değişimi (Tek Taraf)110 TLFar Ayarı219 TLKlima Bakteri Temizliği402 TLKlima Gazı Tahliye ve Doldurma768 TLCam Silecek Lastiği Değişimi110 TLAmortisör Değişimi (Arka - Tek Taraf)530 TLAmortisör Değişimi (Ön - Tek Taraf)640 TLRot Başı Değişimi (Tek Taraf)402 TLRot Kolu Değişimi (Tek Taraf)402 TLRotil Değişimi640 TLSoğutma Sıvısı Değişimi219 TLŞanzıman Yağı Değişimi402 TLDiferansiyel Yağı Değişimi293 TLKatkı Deposu Doldurma (Adblue)293 TLTriger Kayışı Değişimi (Set)1719 TLYardımcı Kayış (V Kayış) Değişimi530 TL

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası