esenyurt pazartesi pazarı / İstanbul Semt Pazarlar-Organik Sebze Meyve ve Soyete Pazarları | Cab Istanbul

Esenyurt Pazartesi Pazarı

esenyurt pazartesi pazarı

İstanbul Semt Pazarları: Sosyete Pazarları, Markalı Ürünler ve Ucuzluk Pazarları

2023-06-17

İstanbul Semt Pazarları: Sosyete Pazarları, Markalı Ürünler ve Ucuzluk Pazarları

Semt Pazarında  Alışveriş Yapmalı Mıyız? 

Sosyete pazarları(Semt Pazarları)İstanbul'da gerçekten ünlüdürler. Bu nedenle şehrin birçok yerinde sosyete pazarlarının açıldığı gün insanlar (özellikle kadınlar)alışveriş için buraya akın ediyor. Pazar yerlerindeki kalabalık sabah erken saatlerde başlar ve öğle saatlerinde doruğa ulaşır. Sabah pazara vardığınızda aradığınızı bulmanın nispeten kolay. İstanbul'da günlük kurulan semtpazarlarıtıpkı borsa gibidir, bir ürün talep edildiğinde dakikalar içinde tükenebilir.

Alışveriş Turu

Ayrıca İstanbul da vaktiniz kısıtlı ise, mükemmel birgezi ve alışveriş programı için Cab İstanbulhavalimanı transferihizmeti, her koşulda işlerinizi kolaylaştıracaktır. Transfer hizmetinden daha iyisi Uzman sürücüler ve Vip araçlardan oluşan filosu ile Cab İstanbul danŞoförlü araç kiralama olacaktır. Tatilinizi eşsiz bir yerde geçirmek ve Türkiye'nin güzel yerlerinin ve muhteşem manzaralarının hayranı olmak ister misiniz? Cab İstanbul,Limuzin, Bursa Turları, Kapadokya turları, Sapanca turları, ÖzelYat turları, ve Boğaz Turları gibi bir dizi hizmet sunmaktadır. 

İstanbul havaalanı transferleri için aşağıyatıklayın.

VİP İstanbul Transfer

Cumartesi Pazarı-Bakırköy

Cumartesi Pazarı Bakırköy, Bakırköy Adliyesi'nin otoparkına kurulan pazar neredeyse ne istiyorsanız bulacağınız bir pazar. Bakırköy de bulunan hemen hemen her yetişkin istanbullu bu pazarı bilir.Bilmeyenler içingörülmesi gerekenbir pazar. Sıkça çok seçenek olan pazarlara sosyete pazarı lakabı takılıyor, bu da bir sosyete pazarı meşhur olanından.

Adres:Osmaniye, Çolak İbrahim Sokağı, 34146 Bakırköy

Bakırköy Pazarı 

Bakırköy semt pazarı, İstanbul'un en ünlü semt pazarlarından biridir. Hatta ününün diğer illere de yayıldığını söylemek mümkündür. İstanbul'u ziyaret eden birçok kişi bu pazarı görmek ister ve memleketine hediyelerle dönmek ister. Şöhreti bu kadar yayılan pazarın sırrı var mı ?

Ancak Bakırköy Cumartesi pazarı oldukça kalabalık ve Taksim Meydanı'ndan hiçbir farkı yok. Ne ararsan bulabilirsin; Pazarın çok kalabalık olmasının sebeplerinden biri de  ne ararsan bulabileceğin bir pazar olmasıdır. Kışın çarşıyı dolaşmak zor olabilir. Açok alanda olduğu için çadır kurulmasına rağmen zorlu geçebilir. Pazarcılar, brandalarla yağmur suyundan korunur. Yağmurlu bir zamanda gittiğinizde tezgahların yanı sıra brandalardan dökülebilecek suyu da gözlemlemelisiniz.

Şoförlü Araç Kirala

  Pazartesi Semt Pazarları İstanbul

Pazartesi Pazarı Bahçelievler

Pazartesi Pazarı Bahçelievler, Pazartürk teki Türk Böbrek Vakfı'nın yanındaki sokakta yer almaktadır. Zaman zaman yeri değişmesine rağmen popülaritesini korumaya devam ediyor. Alıcıların da, satıcıların da bariz bir beklentisi var.Yoğun bir alışveriş; Bu bazen hırsa dönüşür, ihtiyacınız olduğu için değil de herkes alıyor diye almak. ''Olsun seneye giyer'' ben böyle biri değilim demeyin, Pazartesi pazarına varınca sizde geleneğe uyum sağlarsınız.

Adres: Bahçelievler Merkez, Bahçelievler Mah., E-5 Yanyol/Güneş 1 Sok. 2, 34870 İstanbul

Firuzköy Pazartesi pazarı, Avcılar

Firuzköy semt pazarı, üstü kapalı olan bir pazar. Avcılar civarı büyük rağbet görüyor.Kapalı alana sahip olması kışında yoğun olmasına sebep oluyor.

Adres. Firuzköy Mah., Koray Sok., No:10, Avcılar, İstanbul

Unkapanı Pazartesi pazarı, Fatih

Fatih te zaten meşhur olan çarşamba pazarına alternatif. Bölgede yaşayan ya da çalışanların çoğunlukla tercih ettiği bir pazar. Taze meyve-sebzenin yanı sıragünlük alışverişler için muazzam bir görev üstlenmiş.

Adres: unkapani semt pazari, Fatih

Feriköy Pazartesi Pazarı

Feriköy semt pazarı, Ulaşımı rahat olan haftanın ilk gününde mutfakta ihtiyaç duya bildiklerinizi karşılayabilecek birpazartesi pazarı, daha çok mahalle pazarı.

Adres: Feriköy mahallesi, Lala Şahin sokak-ŞİŞLİ

Göztepe Pazartesi Pazarı, Kadıköy

Göztepe semt pazarı, aradığınızı bulacağınız mahalle pazarından çok ne alırsan 1 lira gibi bir pazar. Hem ucuzhem ne arar isen bulabileceğin bir pazartesi pazarı. Pazartesi günü Anadolu yakasındaki en hareketli pazar.

Adres: Göztepe, feneryolu semt pazarı, Özgürlük Parkı, Kadıköy/İstanbul

Maltepe Pazartesi Pazarı, Pendik

Anadolu yakasında bir diğer mahalle pazarı ise pazartesi kurulan Maltepe pazarı. Meyve-sebze, giyim dahilbir çok şey bulabileceğinizdiğer mahalle pazarları gibi.

Adres: Başıbüyük, 34854, Göksel Sk. 9-11, 34854 Maltepe/İstanbul

Çengelköy Pazartesi Pazarı, Üsküdar

Üsküdar semt pazarı, geçmişte ucuzluk pazarı olarak ün salmış tarihi bir pazar. Biraz daha bulacağınızı alacağınız bir pazar; ismi üstünde ucuzluk pazarı.

Adres: Çengelköy Mahallesi, Albay Hüsamettin Sokağı

Kadıköy Salı Pazarı- Kadıköy

Kadıköy Salı pazarı, neredeyse tüm Türkiye tarafından bilinen bir pazar. Pazarın ününü duyupta, fırsat bulduğunda uğramayan yoktur, herhalde. Siz hala gitmediniz mi ? oldukça geniş seçeneklere sahip bu pazara uğrayın. Kadıköy'deki salı Pazarı Anadolu yakasının en büyük pazarı olduğu bölgedeki ürün çeşitliliği ile tanınır. İhraç fazlası ve taklit ürünler debir numara olup fiyatlar oldukça caziptir.

Adres: Hasanpaşa, Uzunçayır Cd. 50/2, 34722 Kadıköy/İstanbul

Taşoluk pazarı, Arnavutköy

İstanbul Havalimanına en yakın Salı pazarı, çok bilinen bir pazarolmamak ile beraber bölgede üretilen sebzelerin varlığı pazara yakın olanların ziyaret etmesini sağlıyor. Arnavutköy yakınlarında ikamet edenler salı günleri mutlaka Taşoluk pazarını ziyaret ediyordur.

Adres: Taşoluk Mah., Rumeli Cad., Arnavutköy, İstanbul

Anadolu Hisarı pazarı ,Beykoz

Anadolu Hisarı pazarı, Salı günü kurulan mahalleye hitap eden günlük ihtiyaçların karşılana bileceği, mutfak alışverişleri için uygun fiyatlı semt pazarıdır.

Adres: Pazar Sok. No:37 Anadolu Hisarı Mah. Beykoz

Şirinevler Salı Pazarı, Bahçelievler

Şirinevler salı pazarı, son zamanlarda küçültülmesine rağmen, oldukça yoğun bir pazar. Salı pazarı E-5 karayolu yenibosna ve şirinevler merkeze yakın olması ve tezgah açanların müşteripotansiyelinigörüp ona göre ürün getirmesi daima yoğun kalmasını sağlıyor. Oldukça geniş seçeneklere sahip ucuz bir pazar.

Adres: Hürriyet mahallesi Salı Pazarı- Bahçelievler

Üsküdar Selimiye Pazarı

Üsküdar Selimiye pazarı, taze sebze ve meyve, giyim, hububat, peynir çeşitleri gibi günlük ev ihtiyaçlarınız için uğrayacağınız bir mahalle pazarı.

Adres: Selimiye Mahallesi, Selimiye Camii Sokağı

Sultangazi çarşamba pazarı

Sultangazi çarşamba pazarı, Semtine hitap eden oldukça yoğun bir pazar,kalabalığın çoğugünlükmutfak ihtiyaçları için olsada, aradığınızı uygun fiyata bulabileceğiniz bir pazar. Hani ''ucuzunda ucuzu'' varya işte o bu pazar için geçerli.

Adres: 50. Yıl, 2133. Sk. No:85, 34265 Sultangazi/İstanbul

Fatih Çarşamba Pazarı

Fatih Çarşamba pazarı, Giyim, kozmetik, hediyelik eşya, ev ürünleri, deri ürünleri aklınıza ne gelirse bulabileceğiniz bir pazar. Son yıllardaülkemize yerleşengerek Suriye arapları gerekse bir şekilde ülkemizde yaşamayı seçmiş diğer ülkelerden Arap misafir ve vatandaşlarımızın tercih ettiği bir pazar. İstanbul'un en büyük ve en eski bilinen pazarıdır, pazar Fatih camii'nin arkasına kurulur. Geniş kolları olan pazarda,giyim,züccaciye, hediyelik eşya gece elbisesine kadarbirçok ürün olduğunu yazmıştık zaten.

Adres: Fatih Camii Boyacı Kapısı-İstanbul

Perşembe pazarı Erenköy

Erenköy pazarı, diğer bir adı ise küçük sosyete pazarı. Oldukça meşhur olan bu pazar, alan küçük olmasına rağmen ihtiyaçlarınızı doğrusergileme sanatıile bulundurma yeteneği göstermiş bir pazardır.Erenköy pazarı eskiden beri uygun fiyatlı ve kaliteli tekstil ürünlerini bulundurduğundan şöhretini koruyor. Erenköy pazarında çanta ve ayakkabılar da en çok rağbet gören ürünler.

Erenköy ve Suadiyearasındakiminibüsyoluna kurulan pazar 

İstanbul’un en meşhur sosyete pazarı olarak bilinir. Pazara diğer ilçelerden gelen müşteriler istediklerini uygun fiyata bulabiliyorlar. popülaritesini bulundurduğu ürün çeşitliliğinden alıyor. Renkli renkli süs eşyaları, tekstil ve dekorasyon ürünleri, tabiki giyim ve daha bir çok şey bulunuyor. Pazarın diğer özelliği ise pahalı mağazalardan aldıklarınızı burda çok daha uygun fiyattan satın alabilmeniz.

Adres: Erenköy, Ethem Efendi Cd. No:84, 34738 Kadıköy/İstanbul

Our ServicesCuma Pazarı Fındıkzade
İstanbul'un En Ünlü Sosyete Pazarları

Coronavirus (Covid19) önleminizi alıp pazara gitmeniz tavsiyemizdir. (maske ve eldiven kullanımı, sosyal mesafe kuralına uyum) Açık alan semt pazarlarının kurallara dikkat edilmek şartı ile  market vealışveriş merkezigibi kapalı alanlara oranla daha güvenli olduğunu belirtelim. Hem şık hem ucuz giyinmek isteyenler, yada pazara gidip stres atmak isteyenler, her anlamı ile kalabalığa dalıp bütünün bir parçası olmamızı sağlayan semt pazarları, Tatile gitmeden önce, düğünümüz yaklaşıyor,  kuzenime de bir hediye alayım, komşumun hatırı kalır. İşte bütün bunları yapmanızı sağlayan tek yer var; semt pazarları. Bir fiyatına beş parça alabileceğiniz, iyi markaları uygun fiyatlara bulabileceğiniz yüzlerce ürün, alacağınız zevkten bahsetmiyorum bile. Özellikleİstanbul'u bilmeyenler için: eniyi semt pazarlarını sizin için derledik


Erenköy Sosyete Pazarı
Yeşilköy Sosyete pazarı

Yeşilköy Sosyete pazarı, daha çok Sosyete pazarı olarak bilinir. Pazarda, uygun fiyatlı ve şık ihraç fazlası ve taklit giyim ürünleri nedeniyle bir çoğumuzun uğramaktan zevk aldığı bir pazar. Son moda takılar, zevkinize uygun ayakkabılar ve geceleriniz için muhteşem elbiseler tek farkla çok daha ucuz. Yeşilköy pazarında keyifli bir alışverişten sonra, yada önce sahile bir tur atmanızı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İbb) ye ait sosyal tesislerde (denize sıfır)yemek yemeniziyada hemen dibinde bulunan Akvaryum'a göz atamanızı öneriyorum. Gayet düzenli olan Yeşilköy çarşamba pazarında, birçok farklı markayı bulupsatın alabilirsiniz. Ayrıca kıyafet, hediyelik eşya yanı sıra bolca gümüş takı vb ürün bulabilirsiniz.

Adres: Yeşilköy Mahallesi, Hamdullah Suphi Tanrıöver Sk. No:35, 34149


Yeşilköy Sosyete Pazarında Ne var ? Nasıl Gidilir?
Ortaköy pazarı

Ulus Sosyete pazarı, olarak bilinen diğer bir pazar da Ortaköy pazarı şimdilerde "Ortaköy pazarı" olarak anılıyor. Ev tekstili ve kadın giyimin çoğunlukta olduğu bu pazarda online alışverişe kadar geniş seçenekler var.

Adres: Levazım, Korukent Sitesi No:44, 34340 Beşiktaş/İstanbul

Cuma Pazarı Avcılar

Cuma Pazarı Avcılar, Ekonomi dengelerinin yeniden değiştiği Kovid 19 (coronavirus) günlerinde semt pazarları ile ilgili bu yazıyı güncellediğim içindir ki, açlık sınırının asgari ücretin iki katına vardığı bu günlerde Avcılar pazarı gibi ucuz alışveriş imkanı sağlayan yerler bir nevi kurtarıcımız oluyor. Mutfak dostu bir pazar. 

Adres:Mustafa Kemal Paşa Mah. Mimar Sinan Cad. AVCILAR

Karaköy Perşembe Pazarı

Karaköy Perşembe Pazarı, Sizlere bilinenden farklı bir pazar yazmak isterim. Musluk contası, armatör, takım çantası, elektrikli aletler, iş ekipmanları, kompresör, jeneratör tabiri caiz ise tüm hırdavat çeşitlerini bulabileceğiniz yer, tabien uygun fiyatseçeneği ile Karaköy Perşembe pazarı dır.

Bu pazarın en önemli özelliği ise yedek parça veya yan sanayilerini rahatlıkla uygun fiyata bulunabilmesi. Reklamlarda gördüğünüz elektrik, elektronik bir aleti %30 daha ucuza burada rahatlıkla alabilirsiniz.

Adres:Perşembe Pazarı Cd.Azapkapı, 34421 Beyoğlu/İstanbul


Perşembe Pazarı-Karaköy
Fındıkzade Cuma Pazarı

Fındıkzade Cuma Pazarı,Fındıkzade de kurulan bu pazar yıllardır değişikliğe uğramadan hizmet veren bir pazar. Müdavimleri var, sizin tesadüfen fark edebileceğiniz ama bazı müdavimler bu pazardan aldıklarını size daha yüksek fiyatlara satıyor. Erken saatlerde bir hayli kalabalık olan pazarda, beden numaraları erken tükene biliyor. Tavsiyemiz en hesaplı alışverişi yapmak istiyorsanız, sizde yola erkenden koyulun

Adres: Haseki Sultan, Tevfik Fikret Sk. No:7, 34096 Fatih/İstanbul

Kozyatağı Cuma Pazarı

Kozyatağı Cuma Pazarı, Kozyatağı metro durağına yürüme mesafesindedir. Pazar alanı hem sebze-meyve hem giyim hem de takı konusunda iddialı olan pazar alanlarındandır.

Adres: Kozyatağı, Kaya Sultan Sokağı No:70, 34742 Kadıköy/İstanbul

Cuma Pazarı Üsküdar

Cuma Pazarı Üsküdar, ortadirek Üsküdarlıların (Çoğu zaman uzak bölgelerden gelenler da olur) vazgecilmez pazarıdır. Yiyecek (sebze,meyve, peynir, zeytin) bölümü küçük, giyim bölümü son zamanlarda büyümeye başladı. Bershka elbiselerin 10 tl ye görülüp alındığı şahane bir pazar. Oysho çamaşırları satan teyzeyi unutmayalım.

Adres: Ahmediye Mahallesi, Gündoğumu Cad., 34672 Üsküdar/İstanbul


Cuma Pazarı-Fındkzade
Cumartesi Pazarı-Beşiktaş

Beşiktaş Cumartesi pazarı, Beşiktaşın alışveriş ve eğlence amaçlı uğrak yeri olmasından dolayı,İstanbul'un genelinden ziyaretçi çeker. Böyle avantajlı bir semtte makul fiyatlara giyim ve yiyecek-içecek bulmak sürekli yoğun olmasını sağlıyor. Kapalı olan pazar yeri, ayrı ayrı katlardan oluşur. Pazarın alt katında meyve ve sebze üst katlarda ise ev ve giyim eşyaları satılır.

Adres:Türkali, Nüzhetiye Cd. No:66, 34357 Beşiktaş/İstanbul

Kasımpaşa Cuma Pazarı

Kasımpaşa Cuma Pazarı, Beyoğluna yakınlığı nedeniyle herkesin bir gün ihtiyaç duyacağı bir pazar olmasına rağmen, gerek yerinin dar ve yokuş olması, gereksede alışverişin daha çok istiklal caddesine yoğunlaşmasından dolayı mahalle pazarı olarak kalmış ama potansiyeli yüksek bir pazar, zaman zaman harika ürünleri ucuz fiyata bulabilirsiniz.

Adres: Küçük Piyale Mah., Yeniyol Ara Sok., No:4, Beyoğlu, İstanbul

Bağcılar Cumartesi Pazarı

Bağcılar Cumartesi Pazarı,İstanbulBağcılar İlçesinde kurulan yaş meyve ve sebze ağırlık bir semt pazarı olup, okul gereçlerinden tutunda, giyim, aksesuar, hediyelik eşya ya kadar bir çok şeyi marketlerden daha uygun fiyata bulabileceğiniz bir pazar.

Adres:Evren mahallesi istiklal caddesi-BAĞCILAR


Şirinevler Salı Çarşısı
Tarihi İnebolu Pazar pazarı

Tarihi İnebolu Pazar pazarı, Ürünlerin meyve-sebze halinden alınmadığını belirtelim. Sosyete pazarları ile karşılaşmayalım, toplam tezgah açan pazarcı sayısı otuzu geçmez. Her cumartesiİnebolu-Kastamonudan toplanıp taze taze Pazar günü satışa sunuluyor. Pazar sabah saat 06:00 da kim uyanıp alışverişe gider demeyin, her sabah ilk tezgahlar açıldığında büyükrestorant vekafeçalışanları ve sahiplerini giderseniz görürsünüz.

Köy yumurtası, peynir, el yapımı reçel, köy ekmeği, mısır, köy tavuğu (gezen tavuk) en önemlisi köy kokusunu Kasımpaşa da hissedersiniz. (gerçeği her zaman köy gibi kokar)

Kestane, mantar, tereyağı, yoğurt gibi ürünler erkenden tükenen ürünlerdir.

Adres: Küçük Piyale, İSTANBUL, Donanma Cd., 34440 Beyoğlu/İstanbul

Feriköy Cumartesi Organik Pazarı

Feriköy Cumartesi Pazarı,Organik Meyveler , Organik Sebzeler, Organik Kahvaltılıklar, Organik Yumurta, Organik Ekmek, Organik Süt, Organik Peynir, Organik Yoğurt bulabileceğiniz ve ilgilisine büyük avantaj sağlayan bir pazar yeridir. Organik beslenenalışveriş severlerbu pazar tam size göre

Adres:Bomonti kapalı pazar alanı-Şişli

 

Sizde İstanbul Gezisi Hizmetimizden ve diğer benzer hizmetlerimiz olan Bursa gezisi, Kapadokya Gezisi, Sapanca gezisi, Limuzin hizmetleri, havaalanı transfer, Havalimanı Karşılama, YemekliBoğaz Turu, Abant gezisi, Araç kiralamahizmetlerinden yararlanmak için hemen bizimle iletişime geçin


PAZARLAR

Pazar İlçesiPazar AdıKurulduğu SokaklarHaritaADALARBÜYÜKADAARNAVUTKÖYHADIMKÖY TOKİARNAVUTKÖYARNAVUTKÖYATAŞEHİRİNÖNÜ PAZARIAVCILARFİRÜZKÖY KAPALI PAZARIBAĞCILAR SANCAKTEPE PAZARIBAĞCILAR EVREN PAZARTESİ PAZARIBAĞCILAR KEMALPAŞA PAZARIBAHÇELİEVLERKOCASİNANBAŞAKŞEHİR BAŞAKŞEHİRBAŞAKŞEHİR MERKEZBAŞAKŞEHİR MERKEZBAYRAMPAŞABEREÇ - CİCOZ YOLUBEYKOZPAŞABAHÇE PAZARTESİ PAZARIBEYOĞLU ARABACILAR PAZARIBÜYÜKÇEKMECE TEPECİK PAZARTESİ SEMT PAZARIÇEKMEKÖYÇEKMEKÖY PAZARTESİÇEKMEKÖYALEMDAĞ PAZARTESİÇEKMEKÖYÖMERLİ PAZARTESİESENLER KAZIM KARABEKİRESENYURT BALIKYOLU AÇIK PAZARIESENYURT NECİP FAZIL KISAKÜREK AÇIK PAZARIEYÜPRAMİEYÜPYEŞİLPINARFATİHUNKAPANIFATİHKARAGÜMRÜKGAZİOSMANPAŞAYENİ MAHALLEGÜNGÖREN CAMLIKAHVE PAZARTESİ PAZARIGÜNGÖREN GENÇOSMAN PAZARTESİ PAZARIKADIKÖYGÖZTEPEKAĞITHANEGÜRSEL PAZARTESİ PAZARIKAĞITHANEÇELİKTEPE PAZARTESİKAĞITHANEHAMİDİYE PAZARTESİKARTALESENTEPEKÜÇÜKÇEKMECE SÖGÜTLÜÇEŞME PAZARTESİ PAZARIKÜÇÜKÇEKMECE İNÖNÜ PAZARTESİ PAZARIKÜÇÜKÇEKMECE KANARYA MAH.PAZARTESİ PAZARIKÜÇÜKÇEKMECE BEZİRGANBAHÇE PAZARTESİ PAZRIMALTEPEMALTEPEPENDİKESENYALIPENDİK450 KONUTLARPENDİKPARSELLERSANCAKTEPEPAZARTESİ PAZARISARIYERDEMİRCİKÖYSİLİVRİ PAZARTESİ PAZARISULTANBEYLİAHMET YESEVİ MAH SULTANGAZİ CEBECİ MH.PAZARTESİ PAZARISULTANGAZİ HABİPLER MH PAZARTESİ PAZARIŞİŞLİFERİKÖY (LALAŞAHİN)TUZLAİSTASYONÜMRANİYEHEKİMBAŞIÜMRANİYEACISUÜMRANİYEÇAMGAZÜSKÜDARÇENGELKÖYÜSKÜDARBAĞLARBAŞIZEYTİNBURNUTELSİZ MAHALLESİ

Kıraç pazartesi pazarı, Esenyurt, nerede, Otobüs veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Esenyurt şehrinde Kıraç pazartesi pazarı konumuna Toplu Taşıma

Esenyurt, Türkiye'deki Kıraç pazartesi pazarı adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Kıraç pazartesi pazarı adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Kıraç pazartesi pazarı adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Kıraç pazartesi pazarı için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Ali Riza Caddesi - Son Durak Yönü; 2073. Caddesi; Leyla Sokak - Sondurak Yönü.

Otobüs:142B429AHT29Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: A-43

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Kıraç pazartesi pazarı için yol tarifi alın.

Kıraç pazartesi pazarı adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Esenyurt konumundaki kullanıcılar dahil 1.5 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Kıraç pazartesi pazarı için Otobüs ve Minibüs / Dolmuş fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır