mor ve ötesi bilet / Mor Ve Ötesi Konseri Bileti, İstanbul Mor Ve Ötesi Konserleri, Takvimi, Programı - Fırsat Bu Fırsat

Mor Ve Ötesi Bilet

mor ve ötesi bilet

Tarih : 17 Mayıs
Yer : SoldOut Performance Hall
Bilet Fiyatları: Normal: 75₺(Hizmet Bedeli Dahildir)

Başarılı rock müzik grubu Mor ve Ötesi, 17 Mayıs'ta İzmirSoldout Performance Hall'da hayranlarıyla buluşuyor.

yılının Nisan ayı sonunda "Dünya Yalan Söylüyor" albümü yayımlayan mor ve ötesi'nin albümden çıkan ilk single'ı "Cambaz", radyo ve televizyonlarda büyük ses getirirken, "Mustafa Hakkında Her Şey" filminde de yer alan "Bir Derdim Var" adlı parça, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Film Şarkısı" seçilerek Altın Portakal Ödülü'nü aldı ve hem dinleyiciler hem de müzik otoriteleri tarafından yılın şarkısı olarak değerlendirildi. 

Çeyrek milyonluk bir satış yakalayan "Dünya Yalan Söylüyor", yayımlanışından iki buçuk yıl sonra Blue Jean dergisi tarafından "Tüm Zamanların En İyi Türkçe Rock Albümü", Billboard dergisi tarafından da "Son On Yılın En İyi İkinci Türkçe Rock Albümü" seçildi. Bu başarıyı, oldukça yoğun ve kapsamlı bir konser ve turne trafiğiyle destekleyen grup, müziğini yurt çapında büyük kitlelerle paylaşma şansı buldu.

mor ve ötesi grubu, Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışması olan Eurovision Şarkı Yarışması'nda söz ve müziği kendilerine ait olan "Deli" adlı Türkçe şarkı ile temsil etti. İkinci yarı finalde yarışan grup, ilk 10'a girmeyi başardı ve 24 Mayıs'taki Eurovision finaline katılmaya hak kazandı. Rusya'nın birinci olduğu final yarışmasında, mor ve ötesi sırada sahneye çıkıp yarışmayı puanla 7. olarak tamamladı.

Grup, Eurovision sonrası 24 Kasım 'de "Başıbozuk" isimli albümünü çıkardı. Eurovision için kaydedilen üç şarkı "Deli", "İddia" ve "Sonbahar" şarkılarının yanı sıra, eski şarkılarının remix'leri ve canlı performansları bu albümde yer aldı. 2 kere Kral TV Video Müzik "En İyi Grup" ödülüne layık görüldü.

 

’te kurulan ve Türk rock tarihine ismini altın harflerle yazdıran Mor ve Ötesi grubu yeni albümüyle de bizimle olmaya devam ediyor. En son çıkardığı Forsa ve Dünyaya Bedel şarkılarıyla Mor ve Ötesi bizi hayran bırakmaya devam ediyor.

Mor ve Ötesi konserlerine hız kesmeden başladı. Sevenleri Mor ve Ötesi konserlerini heyecanla bekliyor. Sen de eğlence ve müzik dolu bu faaliyetlere katılmak istiyorsan doğru adrestesin.

Mor ve Ötesi konser bileti almanın en uygun ve kolay yolu biletwise! Biletwise size her gün çeşitli şehir ve sahnelerde düzenlenen, birbirinden kaliteli konserlere katılma şansı veriyor! Eğer konserde yerini alamayacaksan, biletini istediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, koltuğun boş kalmasın!

Güvenli ve uygun fiyatlı biletin adresi biletwise, size en güzel ve popüler konserleri izleme fırsatı sunuyor! Hemen üye ol, istediğin fiyattan konser biletini sat veya konser bileti almak için kendine en uygun kategoriyi seç, biletini al, müziklere yerinde eşlik et!

Mor ve Ötesi Konser biletini nasıl alırım?

 

Mor ve Ötesi Konser bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Dilediğin kategoriden Mor ve Ötesi Konser biletini seç.
Ödeme sayfasına geç.
Kredi veya banka kartı ile ödemeyi tamamla.
İşte bu kadar kolay!

Mor ve Ötesi Konser biletimi nasıl satarım?


Mor ve Ötesi Konser biletini satmak için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Mor ve Ötesi Konseri için bilet kategorini seç.
Bilgilerini doldurarak ilanını biletwise’a koy.
Hem koltuğun hem de cebin boş kalmasın!

 

 

Daha fazla

mor ve ötesi'nin "Tamiri Mümkün" Konser Filminin Biletleri Ön Satışta!

mor ve ötesi'nin

mor ve ötesi’nin Beşiktaş İnönü Stadı’nda verdiği ve 35 bin kişiye tarihi bir gece yaşattığı konserin filmi ‘Tamiri Mümkün’ün vizyonu için geri sayım devam ediyor. 13 Ocak Cuma günü sinemada izleyiciyle buluşacak konser filmi ‘Tamiri Mümkün’ün biletleri dün geceden itibaren Paribu Cineverse Sinemaları’nda ve belirli salonlarda ön satışa çıktı. Yurt çapında yüzün üzerinde sinemada vizyona girmesi beklenen filmin yönetmen koltuğunda Recep Yılmaz oturuyor.

/06/seafoodplus.info

mor ve ötesi ayrıca filme de ismini veren ‘Tamiri Mümkün Kalbinin’ şarkısının konser kaydını tüm dijital platformlardan paylaştı. tarihli ‘Güneşi Beklerken’ albümünde yer alan şarkı, grubun 28 Mayıs İnönü konserinde de seslendirilmişseafoodplus.infoışında da izleyiciyle buluşacak filmin vizyon takvimi önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Etiketler: mor ve ötesi, müzikhaber

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir