imessage etkinleştirme hatası / iPhone'da iMessage Etkinleştirme Hatası? İşte Neden ve Düzeltme! - Iphone

Imessage Etkinleştirme Hatası

imessage etkinleştirme hatası

iPhone'da iMessage Etkinleştirme Hatası? İşte Neden ve Düzeltme!

İPhone'unuzda iMessage'ı etkinleştiremezsiniz ve nedenini bilmiyorsunuz. Ne yaparsanız yapın, iPhone'unuz iMessage gönderemez. Bu yazıda açıklayacağım iPhone'unuzda neden bir iMessage etkinleştirme hatası görüyorsunuz ve size sorunu tamamen nasıl çözeceğinizi gösteriyorsunuz !







Neden iMessage Etkinleştirme Hatası alıyorum?

İPhone'unuzda iMessage etkinleştirme hatasını görmenizin birçok farklı nedeni vardır. İMessage'ı etkinleştirmek için iPhone'unuzun Wi-Fi veya hücresel verilere bağlı olması gerekir. Ayrıca bir SMS metin mesajı , yeşil baloncuklarda görünen standart metin mesajları.



lazerle nasıl gönderilir

Neredeyse her cep telefonu planı SMS mesajını içerir, ancak ön ödemeli bir planınız varsa hesabınızı iki kez kontrol etmek isteyebilirsiniz. SMS metinlerini almadan önce hesabınıza para eklemeniz gerekebilir.



Tüm bunlar, iPhone'unuzla veya cep telefonu planınızla ilgili bir sorunun iMessage etkinleştirme hatasına neden olup olmadığından emin olamayacağımızı söylemektir. İMessage'ı etkinleştirmeye çalıştığınızda bir hata almanızın gerçek nedenini teşhis etmek ve düzeltmek için aşağıdaki adım adım kılavuzu izleyin!

Uçak Modunun Açık Olmadığından Emin Olun

Uçak modu açıkken iPhone'unuz Wi-Fi veya hücresel ağlara bağlanmayacağı için iMessage'ı etkinleştiremezsiniz. Açık Ayarlar ve yanındaki anahtarın Uçak modu kapalı.





Uçak Modu kapalıysa, tekrar açıp kapatmayı deneyin. Bu bazen küçük Wi-Fi ve hücresel bağlantı sorunlarını çözebilir.



uçak modu kapalı vs açık

Wi-Fi ve Hücresel Veri Bağlantınızı Kontrol Edin

iMessage yalnızca iPhone'unuz bir Wi-Fi ağına veya hücresel veriye bağlıysa etkinleştirilebilir. İPhone'unuzun Wi-Fi veya hücresel verilere bağlı olduğundan emin olmak için iki kez kontrol etmenizde fayda var! İlk önce açın Ayarlar ve dokunun Wifi iPhone'unuzun Wi-Fi'ye bağlı olup olmadığını görmek için.

iphone 6'm elma logosuna takıldı

Wi-Fi'nin yanındaki anahtarın açık olduğundan ve ağınızın adının yanında mavi bir onay işaretinin göründüğünden emin olun. Wi-Fi açıksa, kapatıp tekrar açmayı deneyin.

Ardından, Ayarlar'a gidin, Hücresel ve Hücresel Veri'nin yanındaki anahtarın açık olduğundan emin olun. Yine, küçük bir yazılım aksaklığını potansiyel olarak düzeltmek için anahtarı kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz.

İPhone'unuzu Doğru Saat Dilimine Ayarlayın

iPhone'unuz yanlış saat dilimine ayarlanmışsa iMessage etkinleştirmesi bazen başarısız olabilir. Bu genellikle yurtdışına seyahat eden ve iPhone'larının saat dilimini otomatik olarak güncellemesini unutan kişilerin başına gelir.

Ayarlar'ı açın veöğesine dokunun.Genel -> Tarih ve Saat. Yanındaki anahtarı açınOtomatik olarak ayarlaiPhone'unuzun her zaman doğru tarih ve saat dilimine ayarlandığından emin olmak için!

İMessage'ı Kapatın ve Tekrar Açın

İMessage'ı kapatıp tekrar açmak, iPhone'unuzda iMessage etkinleştirme hatası veren küçük bir sorunu çözebilir. Önce Ayarlar'ı açın veöğesine dokunun. Mesajlar .

iphone su hasarı ekran çizgileri

Kapatmak için iMessage'ın yanındaki ekranın üst kısmındaki anahtara dokunun. İMessage'ı tekrar açmak için anahtara tekrar dokunun! Anahtar yeşil olduğunda açık olduğunu bileceksiniz.

Taşıyıcı Ayarları Güncellemesini Kontrol Edin

Kablosuz operatörünüz ve Apple, iPhone'unuzun operatörünüzün ağına bağlanma yeteneğini iyileştirmek için sık sık operatör ayarları güncellemelerini yayınlar. Ayarlar'ı açın veöğesine dokunun. Genel -> Hakkında Taşıyıcı ayarları güncellemesinin olup olmadığını görmek için.

Bir güncelleme varsa, genellikle birkaç saniye içinde ekranda bir açılır pencere belirir. Açılır pencere görünürse, simgesine dokunun. Güncelleme .

Açılır pencere yaklaşık on beş saniye sonra görünmezse, büyük olasılıkla bir operatör ayarları güncellemesi mevcut değildir.

İPhone'unuzu Güncelleyin

Apple, küçük hataları gidermek ve iPhone'unuz için yeni özellikler sunmak için yeni iOS güncellemeleri yayınlar. Ayarlar'ı açın veöğesine dokunun. Genel -> Yazılım Güncelleme . Yeni bir iOS güncellemesi varsa, simgesine dokunun. İndir ve Kur .

Apple Kimliğinizden Çıkış Yapın

Apple Kimliğinizden çıkış yapmak ve tekrar giriş yapmak bazen hesabınızla ilgili küçük sorunları çözebilir. İMessage, Apple Kimliğiniz ile bağlantılı olduğundan, hesabınızdaki küçük bir aksaklık veya hata bir etkinleştirme hatasına neden olabilir.

Açık Ayarlar ve üzerine dokunun Adınız ekranın üst kısmında. Tamamen aşağı kaydırın veöğesine dokunun. Oturumu Kapat . Oturumu kapatmadan önce Apple Kimliği şifrenizi girmeniz istenecektir.

fitbit bir iphone'a nasıl bağlanır

Artık Apple Kimliğinizden çıkış yaptığınıza göre, Oturum aç buton. Tekrar giriş yapmak için Apple Kimliğinizi ve şifrenizi girin!

Ağ Ayarları Sıfırlama

İPhone'unuzun ağ ayarlarını sıfırladığınızda, tüm Wi-Fi, Hücresel, Bluetooth ve VPN ayarları silinecek ve fabrika varsayılanlarına geri yüklenecektir. Sıfırlama işlemi tamamlandığında Wi-Fi şifrelerinizi yeniden girmeniz ve Bluetooth cihazlarınızı iPhone'unuza yeniden bağlamanız gerekir.

amerikada çalışma izni ücreti

Ayarlar'ı açın veöğesine dokunun. Genel -> Sıfırla -> Ağ Ayarlarını Sıfırla . İPhone şifrenizi girin ve simgesine dokunarak sıfırlamayı onaylayın. Ağ Ayarları Sıfırlama . İPhone'unuz kapanacak, sıfırlanacak ve sıfırlama tamamlandığında yeniden açılacaktır.

Apple ve Kablosuz Operatörünüzle İletişim Kurun

İPhone'unuzda hâlâ bir iMessage etkinleştirme hatası alıyorsanız, Apple veya kablosuz operatörünüzle iletişim kurma zamanı gelmiştir. İMessage iPhone'lara özgü bir özellik olduğu için Apple Store'dan başlamanızı öneririm. Ziyaret etmek Apple’ın destek web sitesi yakınınızdaki yerel bir Apple Store'da telefon görüşmesi, canlı sohbet veya yüz yüze randevu ayarlamak için.

Bununla birlikte, iPhone'unuzun bir SMS metin mesajı alamadığını fark ederseniz, en iyi seçeneğiniz önce kablosuz operatörünüzle iletişim kurmaktır. Aşağıda, dört büyük kablosuz operatörün müşteri destek numaralarının bir listesi bulunmaktadır. Operatörünüz aşağıda listelenmemişse, yardım almak için Google operatörünüzün adı ve 'müşteri desteği'.

  • AT&T : 1- ()
  • Sprint : 1- ()
  • T mobil : 1- ()
  • Verizon : 1- ()

iMessage: Etkinleştirildi!

İPhone'unuzda iMessage'ı başarıyla etkinleştirdiniz! İPhone'unuzda bir sonraki iMessage etkinleştirme hatası gördüğünüzde tam olarak ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Başka sorularınız varsa, aşağıdaki yorumlar bölümüne bırakın.

Okuduğunuz için teşekkürler
David L.

iMessage Aktivasyon Hatası Nasıl Düzeltilir? [ Güncellendi]

iMessage'ınızı kullanmaktan heyecan duyuyor ancak etkinleştiremediniz mi? Artık endişelenmeyin, nasıl düzeltileceğini kontrol edin iMessage etkinleştirme hatası aşağıda!

Bölüm 1. iMessage nasıl kullanılır?Bölüm 2. "iMessage Aktivasyon Bekliyor" Hatası Nasıl Düzeltilir?Bölüm 3. "iMessage Aktivasyon Hatası" Nasıl Düzeltilir?Bölüm 4. Sonuçlar

Bölüm 1. iMessage nasıl kullanılır?

Apple'ın iMessage'ı, bir internet bağlantısı üzerinden arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle iletişim kurmanın samimi bir yoludur. iMessage, çok daha fazlasını yaptığı için normal SMS veya MMS'den daha iyidir.

Fotoğraf, video, dosya, konum ve diğer verileri göndermenizi sağlar. Wi-Fi üzerinden çalışır ve aylık planınızı hesaba katmaz.

iMessage, Apple sunucuları üzerinden dosya gönderip aldığından, aktarım telefon operatörlerinize kıyasla daha hızlıdır. Burada önemli olan tek şey, yalnızca iPhone, iPod, iPad ve hatta Mac gibi iOS cihazları arasında çalışmasıdır.

Android kullanan bir arkadaşınızla grup sohbetinde olmanız durumunda, bu arkadaşınız tarafından normal bir SMS veya MMS olarak alınacaktır.

Çoğu kişi, gizlilik koruması, kullanışlı özellikler ve harika bir uygulama ayrıcalığı nedeniyle iMessage'ı SMS/MMS'den daha kullanışlı buluyor. Ancak, tüm Apple kullanıcıları kullanımı kolay bulmuyor, iMessage aktivasyonunun çalışmadığı bildirilen vakalar var.

İpuçları: iPhone'unuzda iMessages'ı kaybettiyseniz, bu kılavuzu takip ederek onları geri al.


Aktivasyon Bekleyen Mesaj Hatası

Nasıl öğrenindüzeltmek iMessage aktivasyonu başarısız oldu bu makalenin sonraki bölümlerinde.

Bölüm 2. "iMessage Aktivasyon Bekliyor" Hatası Nasıl Düzeltilir?

iMessage'ınız herhangi bir iOS cihazında etkinleştirilmeyi beklerken, gibi çeşitli hatalarla karşılaşabilirsiniz:

  • Aktivasyon bekliyor
  • Etkinleştirme başarısız
  • Aktivasyon sırasında bir hata oluştu
  • Oturum açılamadı, lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin

ne duyguİhtiyacınız olan, aşağıdaki cihaz ayarlarını doğrulamaktır:

  1. iMessage'ı etkinleştirdikten sonra, telefon numarasını etkinleştirmek için bir SMS mesajlaşma servisine ihtiyacınız vardır. FaceTime'ı etkinleştirdikten sonra da buna ihtiyacınız olacak.
  2. Cihazdaki tarih ve saat ayarlarını kontrol edin. Ayarlar>Genel>Tarih ve Saat'e giderek doğru saat dilimine sahip olduğunuzdan emin olun.
  3. iPhone'da en son iOS güncellemesine sahip olduğunuzdan emin olun.
  4. SMS planınız olduğunu doğrulayın
  5. iMessage'ı destekliyorsa, şebeke operatörünüzü arayın. Bazı operatörler iMessage gibi hizmetleri engelleyebilir

mesaj 1

iMessage'ı etkinleştirmek için iPhone'da iMessage'ı yeniden başlatın

  1. MyCAD'de yazılım Güncelleme ye git Ayarlar > Aç/Kapat iMessage'ı kapat
  2. Yeniden Telefonunuz
  3. MyCAD'de yazılım Güncelleme ye git Ayarlar > Aç/Kapat iMessage'da

24 saat bekleyin. Tam etkinleştirme süresi için genellikle en fazla 24 saat sürer. Sorun devam ederse Apple destek ile iletişime geçin.

Bölüm 3. "iMessage Aktivasyon Hatası" Nasıl Düzeltilir?

Apple desteği tarafından sağlanan adımları takip edebilmenize rağmen, önerilen bu seçenekleri yaparak mesajları etkinleştiren bazı yöntemler vardır. Bunlar, diğer kullanıcıların size çok fazla yük bindirmeden verilen hatayı düzeltmesine yardımcı olan derlenmiş adımlardır. Bu hatayı pratik olarak istediğiniz zaman düzeltebilirsiniz.

iMessage Aktivasyonunu Düzeltmenin En İyi 5 Yolu Başarısız Oldu

  1. Yöntem 1. Beklemek Bilgedir.
  2. Yöntem 2. “Bilgilerim” kurulumunu yapın.
  3. Yöntem 3. Apple Kimliğinde oturum açın ve kapatın.
  4. Yöntem 4. Uçak Modu etkinleştirmesini kullanın.
  5. Yöntem 5. Tüm İçeriği ve Ayarları silin.

Yöntem 1. Beklemek Bilgedir

iPhone'da iMessage'ı etkinleştirdikten sonra, kullanmadan önce birkaç dakika bekleyin. Tam uygulama aktivasyonu için genellikle birkaç dakika ila 2 saat sürer. Bunun nedeni aşağıdaki senaryolardan kaynaklanmaktadır:

  • Zayıf kablosuz ağ sinyali
  • Apple sunucuları meşgul
  • Mobil Veri sınırı kısıldı

Verilen tahmini sürenin geçtiğini düşünüyorsanız, devam etmek aşağıdaki sonraki adımlara.

Yöntem 2. “Bilgilerim” Kurulumu

Bildiğiniz gibi iMessage'ın aktif hale gelmesi için geçerli bir cep telefonu numarası gerekiyor. Açmadan önce, 'Bilgilerim' altındaki gerekli bilgileri doldurduğunuzdan emin olun. Ayarlar'a gidin, Kişiler'i bulup dokunun ve ardından Bilgilerim'e dokunun ve listeden doğru numarayı girin.

Yöntem 3. Apple Kimliğinde oturum açın ve kapatın

Yukarıdaki adımlar iMessage etkinleştirme başarısızlığını çözmediyse, Apple Kimliğinizden çıkış yapmayı ve ardından tekrar giriş yapmayı düşünün. Bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır:

  • Ayarları aç
  • Mesajlar'a git
  • Gönder ve Al'a dokunun
  • Apple Kimliğinizi bulun ve Çıkış Yap'a dokunun.
  • iMessage'ı kapatma
  • Birkaç dakika sonra Apple Kimliğinizi girin
  • İMessage'ı açın

Bu, şimdi iPhone'da iMessage'ın nasıl etkinleştirileceği olmalıdır. Sorun devam ederse, aşağıda verilen bir sonraki adıma geçin.

Yöntem 4. Uçak Modu aktivasyonunu kullanın

iMessage'ın etkinleşmemesini düzeltmenin başka bir yolu da uçak modunu kullanmaktır. Birçok kullanıcı bunu etkili buluyor, neden devam edip denemiyorsunuz!

  • Ayarlar'dan iMessage'ı kapatın
  • Uçak modunu açın (bu, Wi-Fi'yi otomatik olarak kapatır)
  • İMessage'ı açın
  • Açılır pencerede Apple Kimliğinizi girin
  • Uçak modunu kapat
  • “Operatörünüz SMS için ücret alabilir” ifadesini gördüğünüzde Tamam'a dokunun.
  • Birkaç dakika bekleyin, iMessage kısa süre içinde etkinleştirilecektir.

Bir süre sonra, Apple Kimliğinizin yanında numaranızın kontrol edildiğini göreceksiniz.

Iphone Uçak Modu Kapatma Fonedog

Yöntem 5. Tüm İçeriği ve Ayarları Sil

Yukarıdaki adımların tümü başarısız olursa, iPhone'daki tüm dosyaları silmeniz ve sıfırlamanız gerekebilir. Bu, cihazı geri yükleyerek giderilebilecek bir uygulama hatası olabilir. Ancak, iPhone verilerinizin tam bir yedeğini almadıysanız, geri yüklemeyi kesinlikle önermiyoruz.

Yedeklemek için iki seçeneğiniz var, iTunes ve iCloud, tüm dosyalarınızın herhangi bir veri kaybından etkilenmemesini ve güvende olmasını sağlamak için.

İPhone'u tamamen yedekledikten sonra, Ayarlar'a gidin, Genel'e dokunun, Sıfırla'yı bulup dokunun ve son olarak “Tüm İçeriği ve Ayarları Sil” üzerine dokunun.

İPhone'u sıfırladıktan sonra, nihayet cihazı ilk kez olduğu gibi ayarlayabilir ve iMessage'ı açabilirsiniz ve sonunda iMessage aktivasyonunun başarısız olduğunu düzelttiniz!

Bölüm 4. Sonuçlar

Size tüm yöntemleri verdik iMessage etkinleştirme hatası nasıl düzeltilir ve umarım bu, bu tür sorunları çözmenize yardımcı olmuştur. Sıfırlama yapmakta tereddüt ediyorsanız, adlı ücretsiz bir program kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz. FoneDog Toolkit- iOS Veri Yedekleme ve Geri Yükleme.

FoneDog Toolkit- iOS Veri Yedekleme ve Geri Yükleme, iPhone gibi tüm iOS cihazlarını temel olarak yedekleyen tek tıklamalı bir programdır. iPad, iPod'u bilgisayara. İPhone'unuzu bilgisayara bağlamanıza ve gelecekteki referanslar için tüm verileri yedeklemenize izin verir. Ayrıca verilerinizi yedek dosyalardan geri yükleyin.

Denemek için Ücretsiz İndir !!!

Aynı prosedürü kullanarak da veri geri yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. FoneDog Toolkit'i kullanmak ne kadar kolay - iOS Veri Yedekleme ve Geri Yükleme, kendinizi bir şeyleri manuel olarak yapmakla yormak yerine neden bu yazılımı kullanmıyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlarda paylaşın!

Bedava indir Bedava indir

> Kurtarma > iMessage Aktivasyon Hatası Nasıl Düzeltilir? [ Güncellendi]

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası