sahibinden köpek kulubesi 2 el / İzmir'de satılık Köpek Evleri | Facebook Marketplace

Sahibinden Köpek Kulubesi 2 El

sahibinden köpek kulubesi 2 el

Köpek Kafesi

Köpek Bakımı ve Kafes

Köpek besleyen insanlar sadece bir hayvanın bakımını değil onun sorumluluğunu ve dostluğunu da üstlenmiş olurlar. Köpek sahiplenen bireyler genellikle hayatlarını ve yaşam alanlarını da onlarla paylaşırlar. Sonsuz sevgiye sahip bu hayvanlar kimileri tarafından saldırgan ve vahşi bulunsa da köpek sahiplerine sorduğunuzda onlara zarar verilmediği müddetçe tıpkı insanlar gibi salgınlaşmayacaklarını söylerler. Bu hayvan dostlarımızla kurduğumuz bağ neticesinde onların sevgisini kazanmak aslında çok kolay. Özellikle dostunuzu yavruyken sahiplendiyseniz gelişim süresince kurduğunuz bağ sonucunda muhteşem bir arkadaşlığa yelken açmış olursunuz. Köpeklerin bakımı diğer evcil hayvanlara kıyasla daha farklı ve biraz daha zahmetlidir. Örneğin bir kediyle birlikte yaşıyorsanız onun tuvalet ihtiyacını veya oyun zamanlarını evinizde geçirebilirsiniz. Bu durum köpeklerde biraz daha farklıdır. Köpekler tuvalet ihtiyaçlarını açık alanlarda giderdikleri için gün içerisinde bir süreyi ona özel ayırmanız gerekmektedir. Benzer şekilde oyun ihtiyaçları da her ne kadar evde geçirilebilir olsa da köpeğinizin büyüklüğü ve hareketliliğine bağlı olarak dışarıda açık alanlarda oyun oynamanız hem sizin hem de köpeğinizin daha keyifli vakit geçirmesine olanak tanır. Bu da bazı ek köpek bakım malzemeleri edinmenizi gerektirebilir. Köpekler sürekli kıyaslandığı üzere kedilerden daha farklı alışkanlıklara ve ihtiyaçlara sahiptir. Hem daha hareketli olması hem de daha farklı boyutlarda olması köpeklerin bazı ihtiyaçlarını kendilerine özel kılmaktadır. Bu ihtiyaçlardan biri de köpek kafesi kullanımıdır. Köpekler özellikle tuvalet ve oyun gibi durumlarda evinden çıktığı zamanlarda tasmalı ya da tasmasız bir şekilde yürüyerek sizlere eşlik edebilirler. Bu durumda kafese ihtiyacım yok diyen köpek sahipleri yanılıyorlar. Özellikle yavru köpeklerde ve veteriner gibi köpeklerin çok haz etmedikleri yerlere yapılan ziyaretlerde yine bir kafes ihtiyacı doğabilir. Aynı zamanda köpeklerin bazı durumlarda kısa bir zaman dilimi içinde hareketlerinin kısıtlanması gerekebilir. Bu gibi durumlarda köpeğinizin boyutlarına uygun bir kafes her zaman işinizi kolaylaştıracaktır. Yine kedilerle kıyaslamak gerektiğinde köpekler kafeslere karşı herhangi bir olumsuz duygu barındırmazlar. Onlar için sahiplerinin kafese yönlendirmesi yeterli olacaktır. Köpeğinizin boyutlarına uygun olarak satın aldığınız kafeslerde geçirdikleri süre zarfında kendilerini daha rahat hisseder ve herhangi bir huzursuzluk çıkartmazlar. Gün içerisinde evde olmadığınız zamanlarda da köpeğinizin kısıtlı bir alanda tutmanız gerektiğinde ev içi köpek kafesi kullanarak kendisine ya da eşyalarınıza verebileceği olası zararları engellemiş olursunuz.

Köpek Kafesi Kullanım Alanları

Köpek kafeslerinin en yaygın kullanım şekli uzun süreli ya da uzun mesafeli yolculuklarınızda köpeğinizin size eşlik edildiği süredir. Toplu taşıma araçlarının birçoğunda evcil hayvanların serbest bulunması hem insanların hem de hayvanların güvenliğini ve sağlığını korumak için yasak ya da sınırlandırılmış durumdadır. Hem şehir içi ulaşımda hem de şehirler ya da ülkeler arası seyahatlerde köpeğinizin belli standartlara uyarak seyahat etmesine müsaade edilir. Bu standartların başında da güvenli bir kafes içerisinde seyahat etmesi gelir. Böylece seyahat süresince hem köpeğiniz güvende olmuş olur hem de başta köpeklerden korkan insanlar olmak üzere çevredeki insanların korunması sağlanır. Özellikle uçak yolculuklarında kafes olmadan evcil hayvanlarla seyahat edilememektedir. Bu nedenle uçakla yolculuk etmeden önce muhakkak köpeğinize uygun bir kafes temin edilmesi gerekmektedir. Benzer şekilde şehirlerarası yolculuk imkânı tanıyan firmaların birçoğu da yine kafes şartı ile hayvanların da sahipleri ile aynı araçta yolculuk edebilmelerine olanak sağlamaktadır. Otobüs firmalarının bagajlarında rahat etmelerini sağlamak için bagaj köpek kafesi modellerinden köpeğinize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Kendi aracınızla seyahat ediyor olsanız bile köpeğiniz kafes içerisinde seyahat etmesi her iki taraf içinde daha güvenli olacaktır. Hareketli bir köpeğe sahipseniz köpeğiniz sürüş sırasında sizi ve araçtakileri olumsuz etkileyecek durumlara sokabilir ve olası bir olumsuz durumda köpeğiniz de yaralanabilir. İster ön koltukta sizin yanınızda isterse arka koltukta seyahat süresince kafeste bulunması gerekir. Özellikle seyahat için tercih edeceğiniz kafes tercihinizi katlanır köpek kafesi modellerinden tercih ederek seyahat öncesi ve sonrasında kafesin daha az yer kaplamasını sağlayabilirsiniz. Özellikle veterinerler ve barınaklarda büyük boylarda kafeslere şahit olmuşsunuzdur. Bu kafesler köpeğin veterinerde ya da barınakta bulunduğu süre içerisinde kendine ait bir alan oluşturmak ve tek başına geçireceği vakitlerde güvenli bir şekilde kalmasını sağlar. Bu mekânlarda genellikle büyük boy köpek kafesi kullanılır. Bu mekânların dışında kullanılabilen kafesler de genellikle portatif köpek kafesi modellerindendir. Portatif modellerin köpeğiniz yetişkinse onun boyuna ve ölçülerine göre almanız hem sizin hem de köpeğiniz için daha kullanışlı olmasını sağlar. Eğer yavru bir köpeğe sahipseniz cinsine bağlı olarak ulaşabileceği en büyük boyutlara göre bir kafes tercih edebilirsiniz.

Köpek Kafesi ve Köpek Evi Arasındaki Farklar

Köpek kafesi ve köpek evi arasındaki benzerlikler nedeniyle bazı durumlarda birbirleriyle karışabilmektedir. Köpek kafesleri çoğunlukla köpeğinizin bir yerden başka bir yere taşıma amaçlı kullanılan kapalı ve plastik, demir, metal gibi kolay kırılmayan ve eğilmeyen malzemelerden üretilmektedir. Köpek kafesleri küp ya da dikdörtgen prizma şeklinde yapılmıştır. Bu prizmanın bir tarafı açılabilir ve kapanabilir yapıda tasarlanır. Kafes kapağı olarak adlandırılan bu bölüm yardımıyla köpeğin kafese giriş çıkışı sağlanabilir. Kafes kapaklarında bir de kilit sistemi bulunmaktadır. Bu kilidi köpeğiniz kolayca açamayacağı için sizin kontrolünüzde olacaktır. Kafesi taşıyan insan tarafından kolaylıkla açılıp kapanabilir. Bu kilit ile yolculuk sırasında köpeğiniz kafesin içinde yer alması sağlanır. Köpeğiniz ani hareketler sonucunda kaçması, kaçırılması, bir başkası tarafından zarar görmesinin önüne geçmiş olursunuz. Köpek kafeslerinin üst kısmına yer alan bir tutamaç bulunur. Bu tutamaç kafesin boyutlarına göre sayıca fazla ya da yan duvarlarda da olabilir. Tutamaç sayesinde hem köpeğiniz içindeyken hem de boşken kafesi yerden kaldırmanız, yere koymanız ve rahatlıkla taşımanıza imkân tanır. Köpek kafesleri genel olarak köpeğin dışarıyı görebileceği ve solunumunu engellemeyecek şekilde delikli ya da boşluklu bir yapıda üretilir. Bu sayede köpeğiniz yolculuk sırasında etrafı görebilir ve nefes alıp vermesi de normal bir şekilde sürdürebilir. Köpek evleri ise çoğunlukla sabit yapıdaki köpek bakım ürünlerindendir. Köpek evleri bildiğimiz ev şeklinde ve altı tarafı da kapalı olarak yine dikdörtgen prizma şeklinde dizayn edilmiştir. Bu prizmanın bir yan duvarı köpeğinizin kolaylıkla girip çıkabilmesi için boş bırakılmıştır. Köpek evleri tek ya da birden fazla kata da sahip olabilir. Bahçesi bulunan evlerde karlı veya yağmurlu havalarda, fazla rüzgârlı günlerde köpekleriniz kendilerini korumak isterler bu gibi durumlarda köpek evi olarak tasarlanan yapılara girerek korunabilirler. Bu alanlarda bahçe için köpek kafesi modelleri üstü kapatılarak da kullanılabilir. Köpek evlerinin ihtiyaçlar doğrultusunda farklı biçimlerde tasarlanmış çeşitlerini bulmak mümkündür. Çoğunlukla tek giriş kapısı ve tek çatısı bulunan bu evler birden fazla köpekleri olanlar ile sokak hayvanları için değişik modellerde da sunulmaktadır. Bazı zamanlarda kafeslerin etrafı kapatılarak köpek evi olarak da kullanılabilir. Bahçe köpek kafesi modelleri gerek üretildiği malzeme gerekse taşımak için elverişli olmayan dizaynı olan köpek evleri dostunuzu taşımak için uygun olmamaktadır.

Köpek Kafesi Çeşitleri

Köpekler yaptıkları yolculuk süresi ve yolculuğun mesafesinden bağımsız olarak rahat ettirilmeye ve güvende tutulmaya gereksinim duyarlar. Gidilecek yolculuk ne kadar güvenli olursa o kadar rahat edebilirler. Bu yolculuklar için üretilmiş farklı boy ve çeşitlerde köpek kafesleri mevcuttur. Köpeklerin güvenliği için kafesinin ve kilidinin sağlam olması dikkat edilmesi gereken en önemli konudur. Demir köpek kafesi güvenlik açısından oldukça sağlamdır. Dışarıdan gelebilecek birçok darbeye göre daha dayanıklıdır. Metal köpek kafesi modelleri de yine sağlamlığı ve ağırlığı ile sıkça tercih edilmektedir. Aralıklı yapısı gereği köpeğinizin dışarıyı görebilmesi ve sizin de içeriyi görebilmeniz mümkündür. Bu sayede köpeğinizi gözetleme imkânı yanı sıra onunla iletişim halinde olmaya devam edebilirsiniz. Tel köpek kafesi modelleri genellikle küçük boyutlu ve hafif köpekleriniz için tercih edilebilir. Bu sayede sizin de elinizde özellikle valiz ve benzeri yükler varsa daha kolay taşıma imkânınız olur. Plastik köpek kafesi çeşitleri küçük boyutlu köpekleriniz ya da kısa mesafe seyahatleriniz için kullanışlı olacaktır. Bu sayede alandan ve masraftan da kaçınmış olabilirsiniz. Köpeklerin hareketli olduğu düşünüldüğünde boyutlarını da göz önünde bulundurmak ve içerisinde rahatça hareket edebileceği boyutlarda bir kafes satın almak her zaman daha avantajlıdır. Alüminyum köpek kafesi modelleri büyüklükleri ve sağlamlıklarıyla özellikle bahçesi olan evlerde kullanışlı olmaktadır. Bahçesi olan evlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir başka kafes modeli de panel çit köpek kafesi çeşitleridir. Bu kafes modelleri taban ve tavan kısmı açık olarak tasarlanmıştır. Bahçenizde köpeğinizin durmasını istediğiniz alanı çevreleyecek şekilde kullanılmaktadır. Çit kafes ile birlikte gelen köpek kafesi kurulumu kitapçığı ile kurulum ve söküm safhalarını kendiniz de kolayca yapabilirsiniz. Seyahat etmeyi seven ve valizlerle yaşamaya alışkın biriyseniz izin için kolaylık sağlaması adına tekerlekli köpek kafesi modellerinden birini tercih edebilirsiniz. Taban kısmında bulunan küçük tekerlekler sayesinde tıpkı çekçekli valizler gibi kolayca kullanabilirsiniz. Tekerlekli kafes modellerinin kolayca taşınabilmesi için tutma kısmı ayarlanabilir olan modelleri tercih edebilirsiniz. Bahçenizde ya da evinizin içinde sabit olarak kullanmayacağınız bir kafes arıyorsanız taşınabilir köpek kafesi modelleri sizin için oldukça kullanışlı olacaktır. Bu kafesler ile bir yerden bir yere giderken köpeğiniz de sizinle birlikte ve güvenli bir şekilde seyahat edebileceklerdir.

Köpek Kafesinin Faydaları

Köpekler genel itibariyle oyun oynarken, yürüyüşlerde ve gün içerisinde birçok zamanda tasmalı ve tasmasız olarak gezebilmekte ve hareket edebilmektedir ve hatta buna ihtiyaç duyarlar. Özellikle tuvalet ve gezme zamanlarında köpeğinizle birlikte geçireceğiniz zaman dilimleri iki taraf içinde kıymetli anlardır. Köpeğinizin sizinle bağ kurması ve sizinle dost olabilmesi için onunla hem ev içinde hem de ev dışında ilgilenmeniz gerekir. Bu zaman dilimleri içerisinde köpeğinizin size en çok ihtiyaç duyduğu zaman rutin veteriner kontrollerine ayıracağınız vakitlerdir. Bu kontrollere gidiş gelişlerde köpeğinizin rahatı ve konforu için uygun bir köpek kafesinden yardım alabilirsiniz. Özellikle çabuk hastalanan ya da güçsüz kalan köpekler için boyutlarına uygun kafeslerde gidip gelmek onların sağlığı açısından faydalı olacaktır. Özgür ruhlu bu ev arkadaşınızın kafese alışması biraz zaman alabilir bu nedenle daha yavruyken alıştırmanız gerekebilir. Size uygun köpek kafesi ölçüleri için sahip olduğunuz köpeğin cinsi ve potansiyel boyutları önem taşır. Çok fazla büyümeyen köpekler için küçük kafesler tercih edebileceğiniz gibi büyüme ihtimali yüksek köpekleriniz için büyük ırk köpek taşıma kafesi sizin için daha kullanışlı olacaktır. Veteriner ziyaretleri dışında köpeğinizin bir yerden bir yere daha güvenli bir şekilde gidebilmesi için köpek kafesleri kullanılmaktadır. Seyahatlerinizde eğer size eşlik edemiyorsa bir yakınınızın yanına ya da köpek pansiyonlarına emanet edebilmek için köpeğinize uygun bir kafesle götürmeniz daha uygun olacaktır. Bu sayede kaldığı yerde kendine ait bir eşyanın bulunması onun kendini güvende hissetmesini sağlayacaktır. Aynı zamanda bıraktığınız yakınınız ya da pansiyon için de kolaylık sağlar. Bu anlamda en önemli unsur kafeste kaldığı süredir. Köpekler oyun oynamayı ve sahiplerinin yanında olmayı çok severler. Bu nedenle kafeste kaldığı sürenin mümkün olduğunca az tutulması köpeğinizin ruh sağlığı için çok önemlidir. Kafesin temiz olması da köpeğinizin alışma sürecinde yardımcı olacaktır. Temiz olmayan kafesler köpekleriniz için hiçbir zaman çekici olmaz. Birçok köpek bakım uzmanı köpeklerin dinlenmek ve uyumak için de kafeslerini tercih edebileceğini söylemektedir. Sürekli olmayan bu kafes vakitlerinde köpeğiniz de rahat ve konforlu bir biçimde dinlenerek zaman geçirebilir. Yine de çok uzun süre kafes içerisinde tutulan köpekler huzursuzlaşıp hırçınlaşabilir. Bu nedenle yavru köpeklerin 4, yetişkin köpeklerin 6 saatten fazla kafeste kalmamaları gerekmektedir. Ve kafes asla bir cezalandırma aracı olarak kullanılmamalıdır.

Köpek Kafesi Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Köpek kafesleri fiyatlandırılırken büyüklükleri ve kullanılan malzeme çerçevesinde değerlendirilir. Büyük ve dayanıklılığı yüksek bir kafesin fiyatıyla küçük boyutlu ve daha az dayanıklı bir kafes arasında fiyat farkı olması gayet normaldir. Köpek kafesi fiyatları köpeğin cinsine göre değişiklik göstermez. Büyük köpek kafesi fiyat olarak değerlendirildiğinde birden fazla küçük köpeğiniz varsa da kullanılabilir. Böylece hem yerden hem de fazladan masraftan kaçınabilirsiniz. Burada önemli olan köpeklerinizin daha önce birbirini tanıyor ya da iyi anlaşabiliyor olmaları olacaktır. Aksi durumda köpeklerinizin mutsuz olması kaçınılmazdır. Aksi durumda her bir köpek için bir kafes edinmek daha faydalı olur. Köpek eğitimi uzmanları her ihtimale karşı köpeklerin daha yavruyken kafese alışkın olmaları gerektiğini savunur. Yavru köpek kafesi sayesinde gerektiği durumlarda köpek herhangi bir tedirginlik yaşamadan kafesi kolaylıkla kullanabilecek ve kafeste kaldığı süre boyunca huzursuz olmayacaktır. Satın alacağınız köpek kafesinin yapıldığı malzeme de hem sizin ve köpeğinizin uzun süreli kullanımı için hem de bütçeniz için önemli bir noktadır. Plastik köpek kafesleri fiyat olarak çok daha uygundur ve özellikle kısa süreli kullanımlarda hem köpek için hem de sizin için idealdir. Metal veya demirden yapılmış kafesler ise daha dayanıklı ve kullanım süresi daha fazladır. Bu nedenle fiyatları da buna göre ayarlanmaktadır. Köpek kafeslerinin kullanım alanları da yine fiyatlandırmada etken oluşturmaktadır. Genellikle barınaklarda ve veterinerlerde kullanılan büyük boy çelik kafesler daha güvenli ve daha dayanıklıdır. Özellikle barınaklarda ve açık alanlarda kullanılan araç dışı köpek taşıma kafesi fiyatları birden fazla köpeği olan insanlar için çok daha uygun olacaktır. Bu kafes modelleri ile gerek seyahatlerinizde gerek evinizde rahatlıkla tercih edilebilir. Satın alacağınız köpek kafesi ile köpeğinizin güvende ve rahat kalmasını sağlayabilirsiniz. Trendyol mağazalarında birbirinden farklı boy, model ve renk seçenekleri ile aradığınız köpek kafesini kolaylıkla bulabilirsiniz. Farklı arama ve filtreleme seçenekleri ile ihtiyacınız olan köpek kafeslerini listeleyebilirsiniz. Fiyat, beğenilme, yorum alma gibi birçok kategoride sıralama yaparak size ve köpeğinize uygun bir köpek kafesini seçebilirsiniz. Yorum bölümünden daha önce o ürünü satın almış kullanıcıların fikirlerini öğrenebilir ya da satıcıyla direkt olarak iletişime geçerek aklınızdaki soruları cevaplandırabilirsiniz.

İzmirde sahibinden 2. el köpek kulübesi

Ege » İzmir » Güzelyalı

İzmirde sahibinden 2. el köpek kulübesi

 

köpek değişikliği nedeniyle kulanılmayan ahşap çatısı şingıl kaplı köpek kulübesi
  • Rottweiler&doberman kirmasi erkek kopek

    KOPEGIMIN TUM AŞILARI TAMDIR. KOPEK AYLIKTIR LİRA NET FIYATA VERILIR. AR

  • SUN PET SHOP TAN CHIHUAHUA YAVRULARI

    CHIHUAHUA&#;YI TANIYALIM; Chihuahua soğuktan nefret eder ve hemen titremeye

  • ENGLİS BULLDOG ;PUG;PEKİNEZ;YORKSHİRE ;MALTESE;TERRİER;;CHİUHUAHUA

    ALMAN KURDU TL GOLDEN TL LABRADOR TL ENGLİSH BULLDOG TL SHİH_TZU

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, funduszeue.info'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.

İlana dön

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası