mustafa kilisli sabunu kullananlar / Kilis Sabunu - Kilis Güncel - Kilis Postası

Mustafa Kilisli Sabunu Kullananlar

mustafa kilisli sabunu kullananlar

Kilisli kadın girişimci lavanta bahçesiyle ailesine gelir sağlıyor

Kilisli kadın girişimci Kübra Nur Mercimek, hobi olarak başladığı lavantadan elde ettiği ürünleri kendi markasıyla pazarlayarak ailesine gelir sağlıyor.

Kovid sürecinde merak duyduğu lavanta üzerine çeşitli araştırmalar yapan 28 yaşındaki ev hanımı Mercimek, eşinin de desteğiyle yaklaşık 2 yıl önce 10 dönüm alanda lavanta bahçesi oluşturdu.

İki çocuk annesi Mercimek, lavantadan elde ettiği yağ, doğal sabun ve keseleri kendi markasıyla internet üzerinden Türkiye'nin farklı illerine pazarlamaya başladı.

Lavanta bahçesini büyütmeyi hedefleyen Mercimek, aynı zamanda bahçesini fotoğraf severler ve misafirler için doğal stüdyo yapmayı planlıyor.

Kübra Nur Mercimek, AA muhabirine, lavanta üzerine salgın sürecinde araştırma yaptığını, eşinin de desteğiyle bu işe başladıklarını söyledi.

Yaklaşık 2 yıldır lavanta yetiştiriciliği yaptığını anlatan Mercimek, elde ettiği lavanta yağı, sabun ve keseleri patentini aldıkları kendi markasıyla pazarladıklarını belirtti.

Sosyal medya hesapları ve çevresindekilerin aracılığıyla ürünlerini sattıklarını dile getiren Mercimek, "Şu ana kadar kullananlardan olumsuz bir yanıt almadık. Kullananlar gayet memnun. Satışlarımız da güzel gidiyor." dedi.

Lavanta bahçesini daha da büyütmeyi hedeflediklerini ifade eden Mercimek, "Bir kadın olarak yapmak zor, eşimin desteği olmadan bu işi zor yapardım. Severek yapıyoruz. Toprağı, lavanta ile uğraşmayı seviyorum. Merak üzerine hobi olarak başladım. İnşallah farklı boyutlara gideceğiz." diye konuştu.

Mercimek, fotoğraf severlerin kendilerine ulaştıklarını ve bahçede fotoğraf çekmeye geldiklerini kaydetti.

Kübra Nur'un eşi Selim Mercimek de lavanta işini ilerleyen dönemde farklı konseptlerde geliştirmeyi planladıklarını ifade etti.

"Hanımeli lavanta" markasıyla pazar alanını genişletmeyi hedeflediklerini vurgulayan Mercimek, lavanta bahçesine arı kovanı bırakarak orijinal lavanta balı da üreteceklerini dile getirdi.

İlk hasatlarında 5 litre yağ elde ettiklerini aktaran Mercimek, şöyle konuştu:

"Piyasaya girmemiz için yeterli miktar bir yağ oranı değildi. Elimizdeki yağı nasıl değerlendiririz diye düşünürken 'Hanımeli lavanta' oluştu. Onunla beraber 10 ve 20 cc şeklinde şişeleme yaptık. Orijinal, doğal lavanta yağı şişeledik. Onunla beraber zeytinyağlı doğal lavanta sabunu üretmeye başladık. Karadeniz, İç Anadolu bölgelerinden, İstanbul'dan yoğun olarak talep almaktayız."

İlk etapta yaklaşık kilogram sabun ürettiklerine dikkati çeken Mercimek, bu yıl yaklaşık 2 ton sabun yapmayı hedeflediklerini, lavanta kolonyası için de araştırma yaptıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika›Ekonomi›Kilisli kadın girişimci lavanta bahçesiyle ailesine gelir sağlıyor - Son Dakika

Teşekkür
Bizim için servet değerinde olan bu memnuniyet ve memnun insanlar , çalışmalarımızın en büyük ödülüdür . Görüşlerini esirgemeyerek  ve takdir ederek , olumlu duygularla yaptığımız çalışmalarımızın bize olumlu şekilde döndüğünü gösteren Sizlere teşekkürü borç biliriz .. ( Not ; Sabunlarımızı kullanan Saygıdeğer müşterilerimizin , web sitemizde paylaşmış oldukları çok değerli  yorumları , virgülüne dokunmadan aktarılmıştır. ) 
Saygılarımızla,
Tahir Çelikkaya

Yorumlar 
 hande atasever ,yıldız
sabununuzu bende kullanıyorum,yüzümde oluşan alerji sorunlarını sizin sabunla çöseafoodplus.info sizden razı seafoodplus.info doktorlarının bile çözemediği sorunu sayenizde çözdüm teşekkür seafoodplus.info çelikkaya sabunlarının başarılarının devamını diliyorum. 

mimarsinan üniversitesi ar.gör.
sabununuz gerçekten bir harika. internet üzerinden getirtilen ürünlere çok sıcak bakmamama rağmen sizin ürününüzün kalitesini araştırıp hemen sabun siparişi seafoodplus.infoç mükemmel. gönderilen ürün çok kaliteli ve tamamiyle doğal,seafoodplus.info başarınızdan ötürü kutluyorum.dürüst satışlarınız için teşekkür seafoodplus.infoğolun varolun. 

doğal
Benin denemediğim şampuan ve doğal sabun kalmadı fakat hiçbirinin faydasını göremedim. Ya bana iyi gelmiyordu ya da doğal değseafoodplus.info son defne sabunu kullandım inanırmısınız sanki yeni doğmuş seafoodplus.info kullanımdan itibaren saçlarımdaki kaşıntı,yağlanma ve dökülme seafoodplus.info sabununun doğal olması ve kokusu çok güzel kimyasal maddelerin çevremizi sardığı bu çağda bu sabunun herkesin kullanmasını şiddetle tavsiye ederim. Bu doğal defne sabunu bizlere sunduğunuz için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 

ekonomist ekrem kocatürk
sayın tahir çelikkaya sabununuz; stresten ileri gelen cildimdeki sorunları kökten çözdü.sevgili doktorum gülay hanımın tavsiyesi ile sabununuzu posta yolu ile sizden istedim.çok memnun kaldım. duyarsız kalamadım. düzenli kullanımla sonuç bir harika . doktorumunda sizin sabununuzu kullandığını gördüseafoodplus.info seafoodplus.infoe teşekkür ederim. 

 alper gündoğdu
merhaba sabununuzdan üç ay önce eko paketten bende almıştıseafoodplus.info ve ailem sabununuzdan çok memnunuz.sık sık dökülen saçımda müthiş değişmeler seafoodplus.infoa dökülmeler bitti saçım daha çok parlamaya başladı ve kendini toparladı.hilesiz doğal üretiminiz için teşekkür ederim. 

 kimyager burak YILMAZ
kullanmış olduğum sabununuz bir harika. saçlarımdaki etkisi müseafoodplus.infoşekkürler.üretim kalitenizin devamlılığını seafoodplus.info yılmaz. 

güven inşaat
sabununuzun inanılmaz faydalarını gördüm. teşekkür ederim. egzamamın iyleştiğini görmem size olan güvenimi birkat daha arttırdı.dürüst ve doğruluk anlayışınız için teşekkür ederim. 
 
aybüke yakupoğlu
sabununuzun çok faydalı bir ürün olduğunu duymuşseafoodplus.infoıyorum. çok seafoodplus.infoçım boyalı olmasına rağmen sabununuzu kullandıseafoodplus.infoçlarım şu anda yumuşacık ve parlak.tşk. 

kevserlokmanhekim (fitoterapistkemal
başarılarınızın devamı temennisiyle 

korkmaz
çok güzel aradım aradım doğu Anadolu da bulamadım güney bölgesine hala gelmemiş batı yada ben gidemem alt üst bir sabun dağıtın bütün Türkiye kolansın. 

haluk sözer dağhan.
sabununuz bir harika!saçlarımdaki dökülmeyi durdurup eskisi gibi gürleşmeye başladı. tüm şaşkınlığımla bu olumlu sonucu kendimde izliyorum. size bu başarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. 

sema cengiz
bu kadar şifali bir seafoodplus.infoul da bulma imkanımızı en kısa zamanda gerçekleştirmeniz dileği seafoodplus.infodaki merdiven altı imalatında yapılan defne sabunu almak seafoodplus.info ürünlerinizi kullanmak istiyoruz. iyi çalışmalar.

ibrahim efe
tahir çelikkaya defne sabunları tam anlamıyla şifa deposu ben seafoodplus.info denen hiçbir işe yaramayan şeyi kullandım,saçlarımı mahfetmişseafoodplus.info arkadaşımın tavsiyesi üzere defne sabunu kullanmaya başladıseafoodplus.info aktar lardakiler %90 sahte ürün seafoodplus.info netten tahir çelikkaya defne sabununu buldum önce şüphe ile yaklaştım;ama kullandıkça(1 ay kadar) farkı hisettim saç dökülmem durmuştu ve saçlarım parlamaya,dolgunluk kazanmaya başladı tarihinden beri kullanıyorum ve emin olun saçlarımda çok fark seafoodplus.info dürüstlüğünüzden ve insan sağlığıyla oynamadığınızdan dolayı çokkkk teşekkür seafoodplus.infoılarımla 

Murat Aydınçelebi
Tahir Çelikkaya Defne sabunu'nu Kullanmaya başladım şaçımdaki dökülmeler ve kepek sorunundan, 1 haftalık uygulamanın sonucunda bu dertlerden kurtuldum. Çok teşekkür ederim. Herkese şidetle tavsiye ederim.

ayred
defne sabunu herşeyden önce doğal bi sabun ve hiçbir kimyasal içermiyor,sağlıklı ve saçlarımı yumuşacık yaptı.cilde parlaklık veriyor ve kuru yerde muhafaza etmek gerekiyor. 

 igunduz
Defne sabununu ben kullandım. Tavsiye ederim. Etkenlerim: 1- Çok güzel kokuyor, 2- Hijyenik, 3- Doğal Defne Ağacından elde edilmiş, ve; 4- Hemen hemen tüm kişisel temizlik işinde kullanılabiliyor.

hakan bingöl
öncelikle allahın selamıyla sizleri selamlıyorum.çok muhterem tahir beyin vefat ettiğini duydum çok üzüldüm. yeryüzüne bu kadar dürüst,kibar ve muhterem insan az gelir. çok üzgünüm,sizlere başsağlığı diliyorum. tahir kardeşimle tesadüf olarak tanışmış, onun incelik ve kibarlığına hayran olmuştum. bana kendi üretimlerinden bahsetti. merak ettim bende aldıseafoodplus.info benden birtürlü para almadı. sonrasında tahir kardeşimin sabununu kullanmaya devam ettim. allah ondan ve ailesinden razı olsun.kızımda önce baba saçlarım boyalı dediysede oda kullandı. hanımım kızım ben ve damadımda sabununuzdan çok seafoodplus.infoızın başarılarını devam ettirmeniz dileğiyle gözlerinizden öpüyorum.

cemal yüce (mimar)
evet sabununuzu bende kullandıseafoodplus.infoda üretilen doğal ürünleri birçok insan gibi bende takip seafoodplus.info konusunda denemediğim defne sabunu kalmamıştı.geçte olsa gerçeğini bulmak benide rahatlattı. diğer sabunlardan hiçbir fayda görmemişseafoodplus.info bu sabundan çok seafoodplus.infoğal deyipte hertürlü sahtekarlığı yapıseafoodplus.infoçek doğal üretiminiz için teşekküseafoodplus.info üretimli yıllar diliyorum. 

menekşe tuğcan
sabununuz bir doğa harikası,sabunun hakikisini bulmak beni çok mutlu seafoodplus.info derseniz bundan önce kullandığım sabunlar başımı yapış yapış yapıp kaşıntıya sebeb olmuştu. sizin sabununuzu kullanmamla birlikte saçlarım doğal dokusuna kavuştu. dolgunluk ve parlaklık seafoodplus.infoçlarımdaki kaşıntı ve kepeklenme bitti. bence piyasada sizin sabununuzun dışında doğal ve gerçek defne sabunu yok.çünkü antakyadan gelen tüm sabunları kullanmıştım ama sonuç bir hüsrandı. siz üretiminizin çok iyi olduğunuzu lütfen bilin. sizlere; teşekkür ederken sevgi ve saygılarımı,dürüst üretici sayın tahir çelikkayaya seafoodplus.info ürünlerinizi tüm insanlara tavsiye ediyorum. ankaradada satış noktanız olursa sevinirim. 


yaklaşık 5 aydır kullanıyorum çok iyi geldi saçlarıma hatta daha da kalınlaştı saçlarım

sabri tunç ankara
sabununuzu bir öneri üzerine almıştım. faydasını çok gördüseafoodplus.infoçek defne sabununu bulup kullandığım için rahatım. bende etrafımdaki arkadaşlarıma sonsuz bir güvence ile öseafoodplus.infoşarılarınızın devamını seafoodplus.infoılar.

zeynep tunuslu ,kamiloğlu
sabununuzu bebeğimde ve kendimde kullanıyorum. bu kadar güzel defne sabununa rastlamamıştıseafoodplus.infoı olarak kullanıseafoodplus.infonuzu bakırköyden portakal ecz. den alıseafoodplus.infoşekkürlerimi bir borç biliyorum.

şahin aslan
bu sabunu tavsiye üzerine aldım çok memnun kaldım ama sahtesiyle nasıl ayırt edeceğseafoodplus.infoendirirseniz seafoodplus.infoılarımla

haluk tektaş
kardeşim yorumları seafoodplus.info inanasım gelmemişseafoodplus.info yanılmışım. sabununuz çok güzel.güzelliği ise saçımdaki dökülmeyi seafoodplus.infoıl memnun olmam ki bende size teşekkür borçluyum. sağlıcakla kalın.

davut güner
merhaba sizin sabununuzu kullandım. gerçekten sonuç mükemmel teşekkür seafoodplus.info ve kaşıntım sizin sabununuzla son buldu.

selma yücesoy
tahir beyin fransadan müşterisiyim. ona ve ailesine dürüstlüklerinden ötürü teşekkür ediyorum.tüm doğal ürünleriniz bir harika.şimdi insanlar havadan para kazanmak var iken sizin insan sağlığına hizmet etmeniz beni çok rahatlattı.iyiki babanız muhterem tahir beyle tanışma fırsatını yakalamışız. ona allahtan rahmet ve mağfiret seafoodplus.info kalın.yücesoy ailesi.

huriye sağlar
güzel kardeşlerim sabununuzdan almanya ve ingilteredeki akrabalarımda kullanıseafoodplus.infoi biz okadar memnunuz ki anlatamam. başarılarınızın devamını dilerken işlerinizde bereketli kazançlar temenni ederim.

sevgi özdemir
sabununuzun kalitesine diyecek seafoodplus.info inanılmaz memnun kaldıseafoodplus.infoşarılarınızın devamını diliyorum.

tamara konç
gerçekten sabun deyince artık sizin tahir çelikkaya sabununuz seafoodplus.infoade teşekkürler.

gülay
sabununuz çok güzel teşekkürler. güzelliği;saçlarımı asla sertleştirmedi ve dökülmeyi seafoodplus.infonuzu yirmi gündür kullanıyorum çok memnunum.

tansel güney
dürüst ve doğal üretiminiz için sizi tebrik seafoodplus.info satış noktanızdan alıp ankaraya götürmüştüm. arkadaşlarımdan geriye sadece elimde birtane kaldı.tüm çevrem seafoodplus.info herkes gibi şüpheyle yaklaşıp faydasını görenlerdenim.şidetle bende tavsiye seafoodplus.infoşarılarınızın sürekli olması dileğiyle.

Neslihan
Saçlarım ince telli,yıkadığımın ertesi günü yağlanırdı söseafoodplus.info sabun saçlarımı dolgun yaptı ve yağlanma süresini kısalttıseafoodplus.info başta biraz kurutuyormuş hissi veriyor ama bikaç kullanma sonrasında geçseafoodplus.infoe aynı sorunu yaşayan herkese tavsiye ediyorum şimdi.

MERT
MERHABA Arkadaşların dediği gibi merdiven altı olarak tabir edilen ürün kaynıyor her yerde bunlardan almak istemiyoruz bu konuda ilgilenmenizi rica ederim BURSADAN MERT

gönül kocayağız türkeli
tüm siteleri bende seafoodplus.info güvenilir ürün tahir çelikkaya defne sabunu olarak araştırmalarım sonuç seafoodplus.infoım. çok seafoodplus.infoşk.

gencay
sabun gerçekten seafoodplus.infoıpta denemek lazıseafoodplus.info sabununuzu tavsiye üzerine aldım,seafoodplus.infoşeyin doğalından yanayım.

ilhan
bu yorumlara birde ben katılayım seafoodplus.infoçek anlamda bu sabun seafoodplus.info zaman şampuan,zaman zaman ise gerçek defne sabunu diye kullandığım bu ürünlerin hep zararını gördüseafoodplus.infodığım şampuan hem saçımı döküp hemde vücudumda kaşıntı yapıseafoodplus.info ürünlerin hiçbiri de ucuz değseafoodplus.info sabununuzu kullandıktan sonra gerçek ortaya çıktı. gerçek defne sabunu diye aldığım sabunun sahtesi olduğuna inandım. neden biliyormusunuz kokusunun güzelliği bir taraf kesinlikle saçım daha parlak,daha dinlenmiş,saçımda oluşan dökülmeler asla olmadan vücudumda ortaya çıkan kaşıntıda çok şükür ki son seafoodplus.info için firmanıza teşekkür ediyorum. 

kurcaali
kalite kalite demiştim ve sonunda sabununuzda kaliteyi yakaladım. piyasada bulunan sabunlar sizin sabununuz gibi kaliteli değseafoodplus.info sabun elime geçtiğinde kokusuna hayran seafoodplus.infodıkçada kaliteli ve doğal olduğunu gördüseafoodplus.infoşekkürler. 

helin
dürüstlüğünüzden,sıcak insanlar olduğunuzdan dolayı sizlere teşekkür seafoodplus.infoğazanız çok cıvıl cıvıseafoodplus.infoşey çok kaliteli. sabunmu müseafoodplus.infoşekkür ediyorum. 

rojin
kapıma gelen sabun çok müseafoodplus.infoşim mis gibi kokuyor. birde sabunu kullandım saçlarım daha dolgun ve yumuşacık oldu.tüm vücudumda kullanıyorum.çok güzel.önce dürüstsünüz,kaliteli ürtim yapıyorsunuz,sizleri canı gönülden kutluyorum. 

aycan
başımda saçlarım epeyce dökülmüştü.sabununuzu kullandıktan sonra saçlarımın akları arasında siyah siyah saçlar çıkmaya başladı.üretimin de gerçek doğalını bulmak lazım gerekiyormuş. 
 

bircan mutlu
antakyaya geldim. muhteşem güzel,seafoodplus.infoğazanızdan ,sabun aldım,çok memnun kaldım. harikasınız. ilginiz için teşekkür seafoodplus.info gören arkadaşlarımda sizlere siparişlerini seafoodplus.infoçlarımdaki sonuç bir harika. şampuanlara verdiğimiz bir çuval paraya acıyorum. vücudumdaki ve saç diplerinde oluşan kaşıntım son buldu. seafoodplus.infoın verdiği ilaç ve şampuan hiç bir işe yaramamıştı. ben sizin sabununuzdan şifa seafoodplus.infoşekkürler. 

meryem
sabununuz gerçekten çok iyi sonuç seafoodplus.infoşekküseafoodplus.infoe iyi çalışmalar,başarılar. 

demir
sabununuz ilk elime aldığımda kokusu beni çok seafoodplus.infodıkçada sabununuzun kalitesini gördüseafoodplus.infoımda dökülen saçlarımın yerine saçımın çıktığını gördüm. çok seafoodplus.info inanamıyorum,bir sabun böyle bir etkiyi nasıl gösterebilir?firmaya teşekkür ediyorum. 

sevgi özdemir
sabununuzun kalitesine diyecek seafoodplus.info inanılmaz memnun kaldıseafoodplus.infoşarılarınızın devamını diliyorum. 

tamara konç
gerçekten sabun deyince artık sizin tahir çelikkaya sabununuz seafoodplus.infoade teşekkürler. 

gülay
sabununuz çok güzel teşekkürler. güzelliği;saçlarımı asla sertleştirmedi ve dökülmeyi seafoodplus.infonuzu yirmi gündür kullanıyorum çok memnunum. 

gizem
defne sabunu için iyi şeyler duyduğum için bende başladım ve çok memnunum teşekkürler 

Neslihan
Saçlarım ince telli,yıkadığımın ertesi günü yağlanırdı söseafoodplus.info sabun saçlarımı dolgun yaptı ve yağlanma süresini kısalttıseafoodplus.info başta biraz kurutuyormuş hissi veriyor ama bikaç kullanma sonrasında geçseafoodplus.infoe aynı sorunu yaşayan herkese tavsiye ediyorum şimdi. 

cemal yüce (mimar)
evet sabununuzu bende kullandıseafoodplus.infoda üretilen doğal ürünleri birçok insan gibi bende takip seafoodplus.info konusunda denemediğim defne sabunu kalmamıştı.geçte olsa gerçeğini bulmak benide rahatlattı. diğer sabunlardan hiçbir fayda görmemişseafoodplus.info bu sabundan çok seafoodplus.infoğal deyipte hertürlü sahtekarlığı yapıseafoodplus.infoçek doğal üretiminiz için teşekküseafoodplus.info üretimli yıllar diliyorum.

menekşe tuğcan
sabununuz bir doğa harikası,sabunun hakikisini bulmak beni çok mutlu seafoodplus.info derseniz bundan önce kullandığım sabunlar başımı yapış yapış yapıp kaşıntıya sebeb olmuştu. sizin sabununuzu kullanmamla birlikte saçlarım doğal dokusuna kavuştu. dolgunluk ve parlaklık seafoodplus.infoçlarımdaki kaşıntı ve kepeklenme bitti. bence piyasada sizin sabununuzun dışında doğal ve gerçek defne sabunu yok.çünkü antakyadan gelen tüm sabunları kullanmıştım ama sonuç bir hüsrandı. siz üretiminizin çok iyi olduğunuzu lütfen bilin. sizlere; teşekkür ederken sevgi ve saygılarımı,dürüst üretici sayın tahir çelikkayaya seafoodplus.info ürünlerinizi tüm insanlara tavsiye ediyorum. ankaradada satış noktanız olursa sevinirim. 

asi/asikısrak
defne sabununuzu uzun zamndr kullanıyorm herkese tavsiye ederim ama her yerde satlmıo sahteleride var mtlaka orjinalini alın cilde çok iii gelio bn antakyadn almıstmm (: 

murat özel
merhaba ben de defne sabunlarınızdan istiyorum sabunlarınızdaki defne oranının yüksek olması ilgimi çekti saç dökülmesi konusunda çok dertliyim adanada oturuyorum sabunlarınızı nasıl temin edebilirim adanada bir şubeniz varsa gidip alayim bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim

meral akkale
bu sabundan bende ısterem

can kavukçu
sabununuzun çok yararını gördüseafoodplus.infoe öseafoodplus.infoşekkürler.

lale yalçın
sabununuzun kalitesinden dolayı size çok teşekkür seafoodplus.infoşarılarınızın devamını dilerim.

kandemir
saç diplerimde ve vücudumun değişik yerlerinde oluşan kırmızı kabarcıklarım sabununuzu kullandıktan sonra geçti. saçlarım yavaşta olsa kendini toparladı.henüz 27 gündür kullanıyorum.
başarılarınızın devamını diliyorum.

iskenderunlu hemşehrinizden tesekkur
demir çelik sektöründe faaliyet gosteriyoruz. müşterilerimize ürettiğiniz sabunlarinizdan hediye gonderiyoruz.
o kadar memnun kalıyorlar ki , tekrar tekrar tesekkur ediyorlar bize. Hatay'ı ve defne sabununu bu kadar iyi temsil ettiğiniz için tesekkur seafoodplus.info duyduk sizinle. iyi şeylerin takdir edilmesi gerektiği düşüncesiyle bu yazıyı yazıseafoodplus.info insanlar bilsinler , hem siz bilin ve kaliteli çizginizi devam ettirin . bu kalite ile dunya capinda taninan bir firma olmaniz temennisi ve inancı ile
hayırlı işleriniz olsun. seafoodplus.infobölg. İskenderun/Hatay
  
can  kuşçu
sabununuzun  çok faydasını görüyorum. teşekkürler.
fakat neden diğer firmalar sahtekarlık peşinde koşup kötü üretim yapıp,sonrada kaliteli üretim diye insanları kandırıyorlar?
başka bir marka sabun almıştım,içinde sabun maddesine dair hiçbir kaliteli yağ çıkmadı.sonucu da çok kötü seafoodplus.infoe belgeyi gösteriyorum.

yılmaz sağdıç
sabununuz doğa harikası,teşekkürler.dünya çapında markalaşmanız dileği ile saygılar.

adana
kaliteli üretiminizin devamını diliyorum.

batu 45
2yıldır ailece kullanıyoruz.dökülmeyi gerçekten seafoodplus.infol saçlar için iyi,ancak işlem görmüş (permalı,boyalı)saçları sabun keçeleştiriyor.çalışmalarınızda başarılar.

meltem
herkez çok memnun bu sabundan bende almayı düşünüyorum acaba saç çıkarırmı onu merak ediyorum.

dila
sabunun kalitesini sizin sabununuzu görünce anladıseafoodplus.infoda bu tarz sabunu bulamıseafoodplus.info daha önceden gelen defne sabunu sahteimiş.hiçbir faydasıda olmamıştı.bizler dürüstlük arıseafoodplus.infoşekkürler.

sanem
harbiyede fuardan sabununuzu almıştıseafoodplus.info çok seafoodplus.infoen almıştıseafoodplus.info kullanıseafoodplus.infoşekkürler.

weltew
arkadaslar saç dökülmesine karsı cok etkili kullanın deneyın

sinan
arkadaşlar gercekten işe yararmı alsam cevap yazarsanız sevinirim

şahsenem kolcu
ben alanyada yaşıseafoodplus.info alanyada bayiniz seafoodplus.infonuzu arkadaşımdan temin seafoodplus.infomaya başladım.çok hoşuma seafoodplus.infoklerinizin sayısını arttırırsanız sabununuza daha çabuk ulaşırız teşekkürler.

murat kandemir
sabununuzu kullanıyorum seafoodplus.infoınıda görüyorum.çok seafoodplus.infoşekkürler.

kılıç  özdemir
son kullandığım şampuan vücudumda ve saçımda kaşıntı yapıp gözlerimi çok kötü biçimde yaktı.doktora gittim.şampuanların içeriğinden seafoodplus.info defne sabunu kullanmamı önerdi.şampuanın bugüne kadar çok zararını gördüseafoodplus.infozi inceledim.çok güven verici seafoodplus.infoal ecz. den aldıseafoodplus.infoıyorum,çok seafoodplus.infoe bu güzel sabunu öseafoodplus.infoıca şampuanı üniversite labaratuvarına yolladıseafoodplus.infoan ve başka zararlı maddelerin mevcut olduğu görüldü.bunun peşini bırakmayıp hukuki yollara başvuracağım.

şirin
sabununuzun kalitesine imrendim,kullanıyorum çok memnun kaldım başarılarınızın devamını dilerim.

karadeniz
sabununuzun birhayli faydasını gördüseafoodplus.infosini çok beğseafoodplus.infoşarılarınızın devamını seafoodplus.infoılar.

rıfat  çavuşoğlu
sabununuzu kullandım çok seafoodplus.infoe ipeksi bir doku yaratıseafoodplus.infoe ve ürününüze güvenerek kullanıseafoodplus.infoşekkürler.

günay
yorumların tümüne bende katılıseafoodplus.infoçekten sabununuz çok faydalı ve seafoodplus.infoşekkürler.

halim pekcan
Antakya defne sabunu ile tesadüfen tanıştım,normalde saçımı hep şampuanla yıkardım,saçım dökük ve kısa olduğundan herhangi bir şampuanla işimi görürdü. Ancak bir arkadaşım bana bu sabunu verdi ve saçımı yıkamamı istedi,ben de yıkadım,yaklaşık 16 aydır da sabunumu değişseafoodplus.infoık banyomda kesinlikle şampuan seafoodplus.infon doğal,natürel ve organik olduğu muhakkak,zira,saçta ne kepek kaldı,ne de yağlanma.
Bana tavsiye eden arkadaşım,başımın kel yerlerinde saç çıktığını söyledi bana. Ben tabi ki bunu fark edemedim,ama baktım ki alnımda gerçekten de bazı kılların uzadığını gözlemiştim.
Herkese Antakya Defne Sabunu-Tahir Çelikkaya markasını gördükleri sabunu almalarını tavsiye ediyorum. Ancak dikkat; çok ucuza satılan ve Antakya'da yapıldığı söylenen sabunlardan uzak dursunlar. Ben denedim,herkesin de denemesini öseafoodplus.info artık organik ürünler yeni trendimiz oldu.

derya özcan
sabununuzu kullanıyorum,çok seafoodplus.infoşarılarınızın devamını dilerim.

sevgi yolasığmaz
sabununuzu uzun zamandır bende kullanıyorum.çok seafoodplus.info defne yağınız ve bel fıtığı için kürünüzden almıştıseafoodplus.info faydasını gördüseafoodplus.info kürlerinizden tekrar nasıl temin seafoodplus.info tanışmış,müşteriniz olmuşseafoodplus.infoşekkürler. 

 

hakan şerbetçi
sabununuzu ailecek kullandık çok memnun kaldık.eşim çocuğun pişiklerinde kullandı,çok da yararını gördü.kaliteniz için teşekkürler.

oğuz06
sabununuzu sipariş ettim ve yeni elime geçti internet üzerinden aldım umarım faydasını görürüm benim merak ettiğim ben ANKARA'da yaşıyorum ve sabununuz burda hiç biryerde mevcut değil eczanede felan olsa bizim için alım daha kolay olur yardımlarınız için teşek.

PAŞA
SABUNUNUZU COK BEGENDIM AMA HER YERDE BULAMIYORUM BUNUN ICIN BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ KARGO ILE GÖNDERI YAPIYORMUSUNUZ. EMEGINIZE SAGLIK HEM SABUNLARINIZ HEMDE WEB SAYFANIZ COK HARIKA SAYGILARIMLA

faik seçkin
şu anda sizden almış olduğum sabunu kullanıyorum.çok memnun kaldıseafoodplus.infonuzun kalitesi karşısında duyarsız kalamadım,bende yazmak seafoodplus.infoşarılarınızın devamını dilerim.

mahmut doral
istanbuldan sabununuzu almıştım gayet güzel bir sabun,doğallığıda çok hoşuma seafoodplus.infoşarılar.

muhammet kaya kadıköy
merhaba  benim 27 yaşımda saçım dökülmeye başlayınca internetten araştırıp aldım. 1 senedir kullanıyorum. saçımın dökülmesi ve kepeklenmesi durdu. ayrıca yumuşatıyor. üstelik mübarek sabun öyle bereketliki  1 senedir haftada 1 kullanma ile henüz 1 tane sabun bitmedi.  tane fiyatı 7 tl  bir seneden fazla gidiyor.  şampuanlara milyonlarca para veren  insanlara acıyorum. üstelik onların hepsi kimyevi madde ve zararlı.  defne sabununa devam.  bu arada Tahir amcanın vefatını diğer yorumları okurken öğrendim Allah rahmet eylesin.  başta münevver ve diğer kardeşlerede huzurlu temiz bir hayat temenni ederim.. SAYGILARIMLA.

salih talha
bu sabunu bende almayı düşünüseafoodplus.info çeken bir şey oldu bu sabundan herkes mi memnun hiç memnun olmayan yok seafoodplus.infoar objektif mi merak edyorum.

Berkan SAYBAK
Hem sac hemde cilt icin mukemmel bir seafoodplus.info sabununu kullaninca sampuani unutacaksiniz.

burakzorlu  (siteyi düzeltince seafoodplus.info)
ürünleri bilmem ancak site berbat, üzerinden anca 5 alır benden burda bedava sabun versen düşünürüm ben,belki iyidir de ben nereden bilecem.
bide bu ne kadar uzun güvenlik yazısı
külce altın siparişi mi seafoodplus.info kelimeyle site berbattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.

doğuş
düşünüyordum acaba bu yazılanlar doğrumu diye!bende bir adet istemiştim.çok memnunum.şimdide merak ettiğim şey ise yorumları olduğu gibi yansıtıyormusunuz?teşekkürler.

gülsevil  toprak
sabununuzu kullandım,gerçekten yazılanların doğru olduğunu gördüm. bu kalitenin devamlılığını seafoodplus.infoşekkürler.

diyarbakır
umarım bu yprumumu yayınlarsınız ben bundan 25 gün önce sabun siparişini verdim geldi kulandı halada  kulanmaya devam ediyorum ama istedgim sonucu hala almadım saçlarımı yaglandırdı dükmeyi durdurmadı cilde olabilir faydası var ama saçıma bir faydasını göremedim

PessimistStylaz
Insallah bu yorumlar fake degildir sakata qelmeyiz umarım ! bu hafta sonu bakırköydeki eczaneden alıcam sabunu bakalım ne olucak

Halide
ben iki çeşidi de kullandım. bana zeytinyağı yoğun çeşit iyi geldi. genel olarak cilt problemim yok. ama biraz kuru sayılıseafoodplus.info daha iyi temizlendiğimi hiisediyorum.şampuanı ve vucut jelini banyıomdan kaldırdım. sonuç olarak doğallığından eminim. çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum .

fas
sivilceye iyi qeliyomu deneyen warmı

nur
ben 3gündür kulanıyorum saolsun bi arkadas gönderdi bana çok memnunun hem cildim hem saçalrım parladı çok tavsiye ederim

Bestami Fethullah   

 Sabununuzu kullandım. Kokusu muhteşem. Diğer sabunlardan farkları: Rengi herzaman aynı (diğerlerinde hafif bir kararma felan oluyordu), 1 hafta yüzümü sizin sabununuz ile yıkadım sivilce dolu idi yaklaşık 1 hafta sonra sivilcelerim farkedilecek kadar azaldı. Şuan farklı sabun kullanıyorum yine meşhur felan denilenlerden. Aynı temizliği yine yapıyorum ama sivilcelerime bir faydası olmadı. Tesadüf olamaz.

Ürettiğiniz ve bizlere sunduğunuz için çok teşekkür ederiz :):):)

hamit çalışkan
sabununuzla tesadüfen internette araştırma yaparken karşılaştım. benim denemediğim şampuan ve sabun kesinlikle kalmamıştır. benim de sorunum saç problemlerim vardı yani saçımda kaşıntı, kepek dökülme ve yağlanma vardı. her şeyi denediğim için birde bunu deneyelim dedim, sonuçta ne kaybedecektim ki!.. deneme amaçlı sizden 1 kalıp aldım ve inanamadım daha iki yıkamada kepeği, kaşıntıyı ve dökülmeyi kesti. sadece yağlanma kaldı inş. onuda ileride geçirir. açıkçası bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmiyordum. valla şimdi şampuanların tümünü çöpe atacağım ve kesinlikle bundan başka bir ürün kullanamam ve sizden ricam ne olur bu sabunun kalitesini bozmayın. bu sabunu herkese kesinlikle ve kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. sabunun farkını kullanınca anlarsınız.

sosyete
defne sabunu oldukca faydalı annem yıllrdır kulanıyo ve asla vazgecmez

Clup Mix
Ankarada Nerden Bulabilirim Bu Sabunu ?

yakup özdemir
meraba,bende bu ürünü kullanan arkadaşlar gibi inanmamış abartı bilgiler olduğunu sanmıştım. sabununuzu kullandım,size teşekkür borcum var. öncelikle ön yargı ile yaklaştığım için üzgünüm.çünkü biz türk milleti olarak kandırmaya ve kandırılmaya alışmışıseafoodplus.info yazık ki herkes para peşseafoodplus.info sağlığını düşünen yokki!.

suavi
sabunuzu sivilcelerim için kullanıyorum çok memnunum. saçım içinde kullanmaya başladım .hiç bir şikayetim kalmadı diyebilirim.

yeşim
sabunu birkaç kez kullanmama rağmen büyük faydasını gördüm. saç dökülmesi durdu, diğer zeytinyağlı sabunlar gibi matlaştırmıyor, kolay taranıp şekle seafoodplus.infoşekkürler. umarım aynı kalite ve standartta devam edersiniz.

Ardıç
Sabunlarınızın Çok Kaliteli Olduğuna İnancım Tam Yalnız Fiyatı Çok Yüksek Uygun Fiyatlarla Heryerde Bulabilirsek Sabunlarınızı Kullanmayı İsterim Saygılar

taner
bende almak istiyorum yorumlarda seafoodplus.infokde yarar var en azından kimyasal bir şey yok

sungur ateş
sabununuzu yeni kullanmaya başladım .şimdilik çok seafoodplus.infonizin bozulmaması dileği seafoodplus.infoşekkürler.

hüseyin çebi
defne sabununuzun olağan üstü bir doğallığı seafoodplus.infoun olarak kullanıseafoodplus.infoınıda görüyorum. daha çok piyasada rastlayabileceğim sabun olmasını istiyorum.

eda
ben yeni kullanmaya başladım umarım iyi bir sonuç elde ederim pek umudum yok ama bakcaz

alev sara
merhaba öncelikle sizlere tşk ederim böyle saf doğal sabun bizlere sunduğunuz icin kullandım cok memnun kaldım herkese tafsiye ederim

Hatice
Bende bu sabunu kullandım. Daha önce çok çeşitli defne sabunları da kullanmıştım ama saçımı keçe gibi yapmışlardı. İnternetten araştırarak bu markaya ulaştım. Çok güzel bir seafoodplus.info bir iki kullanımda bile saçı yumuşacık ve parlak yapıyor. Yağlanma sorununu hemen kesti. Bence bu sabundan hiç kimsenin şikayetçi olması mümkün değil.Lütfen üretici kaliteden taviz vermesin.

candemir
kardeşim sizlere sabununuzun kalitesinden ötürü teşekkür seafoodplus.info sabun piyasada rastlayamayacağımız   türden bir seafoodplus.info sizler gibi insanları tüketmesin.işlerinizde başarılar seafoodplus.infole kalın.

hale arpacı
ben belki doğal üretimlere ancak ve ancak yurt dışında rastlamışımdır,fakat sizin ürününüzü görüp kullandıktan sonrada evet bizim ülkemizdede hala bir yerlerde dürüst ve kaliteli üretim yapılabiliyormuş dedim.yürekten kutluyorum sizleri.yüce insanlar ancak bu kadar  içten,samimi ve dürüst seafoodplus.infoğolun var olun. tüm insanlığı yararlı ve faydalı üretimlere davet seafoodplus.infoz daha vicdanlı olalıseafoodplus.infoığın kolay var olmadığını düşüseafoodplus.infoer türkiyeye. 

TANER ELÇİ
sabununuzun kaliteli olduğunu bende düşünüseafoodplus.infondan bende memnunum.

fatma
merhaba bu sabunu eczanede bulmak gibi bir imkanımız var mı? benimde saçım dökülüyor ve ciddi şekilde çok ince bende kullanmak istiyorum fakat fiyatını sizin içinde sorun olmayacaksa öğrenebilir miyiz? teşekkür ederim,SAYGILARIMLA

SEDA
DEFNE SABUNU SAÇ DÖKÜLMESİNE DE İYİ GELİYOR

yasemin
defne sabunu çok eski bir tarihi seafoodplus.info antakyada büyüdüm ama antakyalı değilim  şuan trabzonda otuyorum ve buraya getitiyorum süseafoodplus.info heryerde bangır bangır dogallık diye insanlar safı bulmaya çalışıyor .üretenden allah razı olsun

ESRA DAĞAYNASI
yılında internetten tesadüfen bulduğum sitenizden sabunlarınızı getirttim ve ozamandır kullanıyorum saçlarım çok dökülüyordu dökülmesi durdu ve daha hacim kazandı şampuanı bıraktım çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum böyle doğal bir sabun ürettiğiniz için teşekkürler

mahir
sabununuz mükemmel boyutta. ailemde bende çok memnunuz. ama kendinizi tanıtmıseafoodplus.infoınız hiç yok kardeşim.

funda
eşimin saçlarındada siyahlaşma ve saç sayısında çoğalmalar görüseafoodplus.info şaşırıseafoodplus.infoında oda çok şaşırdı.sizin sabundan başka hiç bir sabunu ve şampuanı kullanmıyor.çok da seafoodplus.info ve benim memnuniyetimi belirtmek istedim. önceleri inanmadan kullanmıştık ama şimdi faydalı ve yüzde yüz organik ürün olduğuna inanarak kullanıyoruz.çok teşekküseafoodplus.info arada bu yazdıklarımın tamamı doğseafoodplus.info bu sabunu kullansıseafoodplus.info eşiminayak parmak arasındaki kaşıntıyı da durdurdu.vücudumuza inanılmaz yumuşaklık verdi. bunlar bir kısmı seafoodplus.info arada gittiğim kuaförler saçımın çok bakımlı ve yıpranmamış olduğunu dile seafoodplus.info sizin sabunun dışında hiç birşey kullanmıyorum.çok teşekkürler.

ömür
sabunun kokusunun güzel olduğu gibi,sonucundanda çok seafoodplus.infoşarılı çalışmalar.

Nesrin

kesinlikle birkez kullanın harika tertemiz saçlarınız oluyor

 

Ayşe

bende yaklaşık 1aydır kullanıyorum ama bırakcam sanırım saçlarımı cok kötü yaptı birbirine giriyo bidahada dolaşığı acılmıyo yorumlara da bakarak aldım hiç bitane olumsuz bişey yok buda cok tuhafıma gitti bi tek bana mı kötü geldi acaba

 

emine

ben bu sabunu ankarada nerede bulabilirrim acaba

 

cemre

ben izmirde yaşıseafoodplus.infonuzun kaliteli olduğunu komşumdan duymuşseafoodplus.info bir kalıbını seafoodplus.infom için seafoodplus.infonuzun bir harika olduğunu gördüm. bende en kısa zamanda sabununuzdan isteyeceğseafoodplus.infoeri tebrik ederim.

 

Bilge

her şey var bir fiyat yok..

 

çaresiz

yıllardır saçımda  kepek dökülme yağlanma problemim var hiç bir şampuanın faydası yok defne sabununun gerçekten faydası var mı aktarlarda 1,5 lira bunlar sahte mi

 

nur

merhaba defne sabununu ibrahim saraçoğlundan duydum yeni kullanmaya başladım umarım saçlarıma iyi gelirde bende bunu sizinle tekrar paylaşma imkanı bulurum hoşçakalın

 

Demet

saçlarım kıvırcık olduğu için sabun kullanmakla ilgili tereddütlerim vardı. pahalı şampuanlardan bile daha iyi sonuç aldım . sonuca çok şaşırdım. bundan sonra kesinlikle sürekli defne sabunu kullanacağım. cildimin ve saç diplerinin nefes aldığını hissediyorum. aynı zamanda arındırıcı etkisini bunun yanında nemlendirici etkisini de hisettim.

sizlere teşekkür ediyorum bu şifaya vesile olduğunuz için.

 

yasemin sipahi

sabununuzdan her yönden seafoodplus.infoşekkürler.

 

hatice (maviş)

slm benim saçlarımda egzama ve kaşıntı var sizin sabunlarınız iyi gelirmi ne olur iyi geliyorsa allah rızası için yorum yapın allaha emanet olun

 

vusale

meraba  benim  saclarim  cok  dokulur  ne olar  yardim  edin  28  yashindayim

 

uğur emol

slm sayın münever hanım ben sabununuzun saçlı derimdeki tahrişe ve egzemaya iyi gelip gelmediğini öğrenmek istedim her kim kullanmışsa umarım bende memnun olurun allah rızası için en kısa zamanda bna msj atmanınızı isterim allaha emanet olun kurbanınız olayım yorum yapın size inanıyor güveniyor başarılarınızın devamını diliyorum.

 

uğur emol

her kullanan memnun kalmış umarım bende memnun kalıp arkadaşalarıma tavsiye ederim saçlı derimdeki tahriş ve egzamaya inşallah iyi gelir siz ne seafoodplus.info geliyomu bu hastalıklara ve bu hastalık için arayıp iyileşen varmı allaha emanet olun.

 

merve

sabun gerçekten bir harika 2 hafta da bile saçlarım da cok değişim oldu herkese tavsiye ederim emeğiniz için teşekkürler

 

Ozzyboy

Saçlarımda ki kepek ve yaralardan dolayı kullanmadığım şampuan ve sabun kalmamıştı,tesadüfen sitenize ulaştım,sabununuzu aldım  ve sonuç gerçekten mükkemmel,kepekten eser kalmadı,yaralar da geçti ,doktorların verdikleri ilaçlar tırı vırı,bu sabunu kesinlikle öneririm,ayrıca kokusuda şseafoodplus.info çok teşekkür ederim. ama tek ricam ürününüzün kalitesini bozmayın Saygılar:)))

 

Yasemin

sabununuzdan çok memnunum sizlere teşekkürler

 

hayrettin
yurt disina sabun gönderiyormusunuz.

 

Erdal
defne sabunu kac gram oldugunu göremedim ,birde faza siparis ederse müsteri fiyatta uygun indirimler yaparmisiniz

 

ebru
ya ben hiç kullanmadım yüzüme çok ilaç kullandım ve çok tahriş oldu bunu tavsiye ettiler sivilce için ben de sipariş ettim deneyeceyim inşallah iyi gelir

 

leyla
bende 2 kez kullandım ve saç dökülmesinde etkisini gördüm. ciddi şekilde azalma var. kullanmanızı tavsiye ederim. saçı sertleştiriyor ama daha sonra yumuşacık yapıyor. şampuanla birlikte kullanmanızı tavsiye ederim.

 

Mert GÜL
seafoodplus.info defne sabunu kullanmaya daha yeni başladıseafoodplus.info yıkama sonrasında bir ferahlık hissettiriyor.Yüzümdeki sivilcelere de sanki iyi geliyor seafoodplus.info da kullanacağıseafoodplus.infoık şampuan gibi şeyler seafoodplus.info defne sabunu var benim içseafoodplus.infoşke daha önceden alsaydım defne seafoodplus.info arada sabunu aldığımda sabunun içinden damar gibi tabakalar olduğunu gördüseafoodplus.info da bir doktorun(çok güvenilir)hakiki sabun tarifine aynen uyuyor.Çok teşekkür ederim dürüstlüğünüzden ötürü

 

Mert GÜL
İlk sipariş verirken şampuanı bırakacağımı söylemişseafoodplus.info dediğiniz gibi artık şampuan kullanmayı bıraktıseafoodplus.info seafoodplus.infoğal ve saçlara çok faydalı.Yüzdeki sivilceler için de çok iyi geldi.Böyle bir sabun ürettiğiniz için çok teşekkür seafoodplus.infom nesilden nesile aktarırsınız bu ustalığı

 

süleyman
sabununuz mükemmel kalitesini bozmamanız temennisi ile iyi çalışmalar.

 

sogutlu kenan
Kullanmaya basladıgımın ılk haftası sac dokulmem seafoodplus.infoc. sızden razı seafoodplus.info ve kalıtenız İNŞALLAH degısmez. SAYGILAR.

 

lale

ben daha önce kullanmadım. fakat çok yararlı olduğunu seafoodplus.info bu sabunun sahtesi ve hakikisi varmış.sizce bunu nereden seafoodplus.infode satılıyor hakikisi? bana yardımcı olurmusunuzz arkadaşlar şimdideden teşekkürler . . . :)

 

mehmet guler

antakya defne sabunu cok güzel fakar saçı sabunladıktan sonra yıkama esnasında rahat durulanamıyor sert oldugundan önerileriniz nedir

 

emre

bende kullansammı diye tereddütte kaldım ne diyosunz arkadaşlar bu işe.

 

TUNASOY

ARKADAŞLAR DİKKAT HERŞEYİN SAHTESİ OLDUGU GIBI HATAY SABUNU / ANTAKYA DEFNE SABUNU ADINI KULLANAN PEK ÇOK SAHTEKAR TÜREMİŞ DURUMDA.
TAHİR ÇELİKKAYA ANTAKYA DEFNE SABUNU MARKALI OLANDAN ŞAŞMAYIN.. BENDE EGZAMA VAR . ÇOK DENEDİM,ÇOK YANILDIM.

BU SİTE EN GÜVENİLİR OLAN.
TECRUBELERİME İNANMANIZI TAVSİYE seafoodplus.info DUA EDERSİNİZ :)

 

necla

4 yıldır bende Tahir Amcanın sabunlarını kullanırım .yorumları okudum, benim gibi çogunlukla herkes memnun.bütün aile bebeğim dahil Tahir Çelikkaya üretimi dışında sabun seafoodplus.infoe de tavsiye etmem.yıkandığınız su çok kötü bir su değilse saçları asla sertleştirmiyor. banyonun sonunda isteyen azcık sac kremi kullanabilir .

 

alperen

yok böyle bi sehir çan sesleri ezana karışıyor her medeniyetin bulusma noktası dünyayı gezdim böy le bi yer görmedim

 

onur

burada satılan sabun kesinlikle seafoodplus.info kokusu güzel hem saçı yumuşacık yapıyor.dökülme tam durmasada azalttı diyebilirimbirde saçımı iyice durulamama rağmen saç derimde sabun artığı kalıseafoodplus.infoni bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim..

 

doga
cok iyi sabun gercekten

Baha Toprak
bende çok memnunum 

AYŞE ALKIN
HİÇ OLUMSUZ YORUM seafoodplus.info ÇEKİCİ

CEM YUCA
İSTANBUL SÜLEYMANİYEDE BULUNAN YEŞİM ECZANESİNDEN SİPARİŞLE YARIN İNŞALLAH ALIP KULLANACAĞIZ. iNŞALLAH MEMNUN KALIRIZ.

dadas
herkese slm arkadaslar bende arkadasim sayesinde bu sabunu kullandim ama farkettimki kullandigimda ayak parmak aralarimdaki kasitiyi yani mantari iyilestiriyo benden herkese tavsiye

seafoodplus.info BOZKURT
Ürünün kalitesine diyecek yok ancak,sabunların gramajı belirtilmemiş.
Bu durum tüketicide tereddüt ortaya çıkarabilir.

murat

şirin
nerelerde satıldığınıda belirtseydiniz rahatlıkla alsaydık sahtelerinden bahsediliyo hakikisini nasıl bulucaz?

FATMA
saç dökülmesini gerçekten durduruyormu ?ben yüzüm için kullanıyorum memnunum ama saçımda denemedim.

yuce rabbımın kuluyum
ben antakya dogumluyum memlekettım cok sevıyorm  hepıız bır gun ölecegız bılmedıımz o kadar cok sey varkı arastırmak lazım

sırma saç soner
defne sabunu bi harika ya saçlarımda mucize yarattı allah yapanlardan razı olsun nedeyim başkasmöylenecek bi söz yokki muhteşem.

 sevil
Merhaba kapıda ödemeli sistemle de satış yapsanız keşke

nursel
bu harika sabundan bende aldım gerçekten çok güzel burda yazılanların hiçbiri abartı değil bundan sonra ne kendimde nede çocuklarımda bu sabundan başka bişey kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum gözünüz kapalı güvenle kullanabilirsiniz saç için yazılanlarda doğru saçlarımı çok güzel yaptı yumşacık parlak ve dolgun.

 

Meral ELYAS

Defne sabununuzu kullandıktan sonra saçlarımın daha parlak,canlı ve en önemlisi saç dökülmemin azaldığını gördüm.Ürününüzü herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Teşekkürler

Sedat Güney

2 yıldır antakya defne sabunu kullanıyorum çok seafoodplus.info sabun üreticilerine ve çalışanlarına teşekkür eder herkese öneririm

sibel
ben kullanıyorum ama saçım yağlandı daha çok

yusuf
saçımdaki yağlanma sorunu bide yüzümdeki yağlanma sorununuu çözdü mucizevi bi sabun ürettiğiniz için çok teşekkürler.

sema yüncü
sabununuzu kullandım,çok memnun kaldım,sizlere çok teşekkür seafoodplus.infoşarılarınızın devamını dilerim.

turkosh
valla ben hic kullanmadim,zor bulunuyor galiba,ben Bakude yasiyorum,cok isterim,ayrica sivilcelere iyi seafoodplus.info bulsm kullanicam.

bahar çetin
sabununuzdan çok seafoodplus.infoşarılar diliyorum.

yaren
sabununuz kargoyla hemen elime geçseafoodplus.info gibi kokuyo,teşekkürler.

ismail deniz
balıkesirden yazıyorum sizin ürünlerinizi balıkeside nereden bulablirim

Uludağ Üniversitesi Öğr.Görevlisi
Tahir çelikkaya defne sabununu internette tesadüf eseri buldum. Şampuanlarda kullanılan kimyasalların faydadan çok zararı olduğunu düşünüyor ve alternatif arıyor iken Tahir Çelikkaya defne sabunu ile tanıştım. Kullanıcı yorumları da sipariş vermemde etkili oldu.Münevver hanım üründen 1 adet sipariş verirken tekrar görüşeceğiz dediğinde çok iddialı gelmişti.. Fakat haklı çıktı ve sipariş vermiş olduğum 6 lı defne sabun paketi bugün elime ulaştıseafoodplus.infoikle daha önce kullandığım defne sabunları ile mukayese edilmeyecek kadar kaliteli bir ürün. Doğal, kokusu müseafoodplus.infoçlarım belirgin bir şekilde kalınlaştı ve sıklaştıseafoodplus.infoık defne sabunu hayatımın bir parçası

tuğba

bana eczacı bayan önermişti hangi cilt ürünü iyi diye sormuştum elimde bir tane var ama sizden almak istiyorum en yakın zamanda Hataylı'yım aslında ben de

 normal   

bende kaşıntı ve kepek yaptı bu sabun maalesef.

sevgi

slm bende defne yapragi sabunu kullaniyorum ve cok memnunum

LEVENT

Sabunlarınızın, Dökülen saçları yeniden çıkarma olasılığı varmıdır. 

hasret 

bu sabunu nerde bulabilirim benim saclarim cok dokuluyor umarim iyi gelir

gunay 

ben azeriyim hakkinizda okudum ama sabunu nasil elde ede bilirimki cok ihtiyacim var benim 

Yılmaz Alagöz

saçımda egzema seafoodplus.infopaşa daki eczaneden  bir tane defne sabunu aldım.3 hafta sonunda: Kaşıntıyı karşı iyi seafoodplus.info derinin kabuklanması ve saç  dökülmesine karşı etkisini maalesef göremedim ay sonunda yine gözlemimi aktarırım. 

Gülay

İki seneye yakın bir süredir Antakya defne sabununu kullanıyorum.Çok,çok seafoodplus.infoe tavsiye ediyorum.

tnrbcksz

kesinlikle ilk kullanımdan itibaren saçlarınızdaki farkı farkedeceksiniz..

cem

Ben bu sabundan deneme amaçlı bir tane sipariş verdim. kargo ücreti ile birlikte yaklaşık 12 tl ödedim. ancak hiç bir verim alamadım. Öncesinden kullanmadığım şampuan, sabun kalmamıştı. dökülme ve kepeğe çözüm bulamıyordum. bu sobunu yaklaşık 1 ay sürekli olarak kullandım(bu sabun haricinde hiç bir şey kullanmadım) ancak hiç  bir verim alamadım. Sabunu ilk kez kullanacaklar için ne kadar etkili olur ama ben verim alamadım. karar size ait.

sena 

saçlarım cok karıştı tarayamadım

izabell

ben de istiyorum su sabundan bulgaristan da varmidir acaba bende istiyorum benim de saclarim dokuluyor tesekuler sifali sabun

nata

ben bu sabunu hic kullanmadım eger biri kullandıysa banada tavsiye versin tesekkür ederim

Serkan - istanbul

kimyasal içerikli şampuanlar saçıma hem zarar veriyordu hemde kepeğe karşı seafoodplus.info Sabunu hem faydalı,hem doğal hemde seafoodplus.info Defne sabunuyla tanışmışıseafoodplus.info'a sevgiler..

adnan

ürünleriniz gercekten cok faydalı ınsan saglıgına verdıgınız deger ürünlerınızden daha onemlı kılıyor gercekten cok faydasını gordum ıyı nıyetınız ıcın tesekkurler hatay'a selamlar

adnan

SABUNUNUZ GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ İLK KULLANDIĞIMDA BUNU GÖRDÜM KEPEK SORUNUM KALMADI AYRICA SAC DOKULMESINIDE AZALTI YUZUMDEKI SIVILCELER AZALDI SIZE COK TESEKKUR EDER KALITENIZIN SUREKLI OLMASINI DILERIM ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN

BATMAN MESS ERKEK KUAFÖRÜ 

BEN MEHMET. BİR KUAFÖR OLARAK DEFNE SABUNUNUZU KULLANDIM VE COK MEMNUN KALDIM. KULLANMAK İSTİYEN ARKADAŞLARIMA KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM FARKINI GÖRECEKSİNİZ. BU ARADA TAHİR ÇELİKKAYA AİLESİNE VE ÇALIŞAN PERSONELLERİNE GÜVENİM SONSUZ . İLGİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

 

sena

saçlarım cok karıştı tarayamadım

izabell

ben de istiyorum su sabundan bulgaristan da varmidir acaba bende istiyorum benim de saclarim dokuluyor tesekuler sifali sabun

nata

ben bu sabunu hic kullanmadım eger biri kullandıysa banada tavsiye versin tesekkür ederim

şseafoodplus.info

bu defne sabunu babam eve bürsürü getirdi ama daha kullanmadım saçı yıkadıktan sonra koku veriyormu ve sivilcelere iyi geliyormu

 Yılmaz Alagöz

İkinci ayın ortasında bu sabunu kullanmayı bıraktıseafoodplus.info vardı saçıseafoodplus.infoçımdaki kaşıntıya iyi gelmesine rağmen saçım aşırı dökülmeye başladı.Ama yine de sabunun faydalı olup olamaması kişiden kişiye değişseafoodplus.infokte fayda var.

ilknur

en kısa zamanda sabununuzu almak istiyorum kullananlar çok memnun lütfen kayseride de bir subeniz olsun insan sağlıgına önem verdiginiz için çok teşekkür ederim.

 Ekrem Gursoy

Sahip oldugu niteliklerle uluslararasi piyasalarda aranan bir urun olma potansiyelini kendinde barindiran bu yoresel sabunumuzun tanitimi icin yaptiklarinizi takdirle karsiliyorum.

Bu cabalariniz ayni zamanda "Antakya"mizin da tanitimini saglamakta. 

Basarinizin devamini dilerim!

 Ş.Kara

ödeme mal tesliminde yapılsa daha iyi olmaz mı bankaya gidicem para yatırıcam işi zorlaştırıyor

 koruma 

arkadaşlar aranızda bu sabunu yağlı saçlar için kullanan var mı?spariş verdim ama daha seafoodplus.infoendirirseniz sevinirim.

 Cem Akdogan

Almanyada yasiyorum ve hayalimde hep cocukluk donemlerimde Antakya'da rahmetli anneannemin bizleri yikadigi ve kokusunu dun gibi hatirladigim defne sabunu kalitesinde sabun seafoodplus.infosinda oldugum icin gelen giden akraba es dosttan bana gercek defne sabunu getirmelerini rica seafoodplus.info her defasinda defne sabunu ile alakasi bile olmayan sahte sabunlar geciyordu seafoodplus.info sonunda nasip oldu kendim Antakyaya geldim ve burayi seafoodplus.infoin bana inanma zorunlulugu yoktur ancak bu insanlarin sundugu defne sabunu beni bir cocuk gibi seafoodplus.info size gercek defne seafoodplus.infolara Almanya'dan duyrulur. Bundan sonra en iyi musterilerinizden seafoodplus.infoe yaptiginiz islerde hayirlar ve babaniz Tahir Celikkaya'ya Allah'tan rahmet diliyorum.

 KADİR05

Sabununuzdan çok seafoodplus.infoği gçenlerden Allah razı olsuntamamen doğal

 ERKAN TOPAL

BENİM YOĞUN SAÇ DÖKÜLMESİ VE KEPEK SORUNUM VAR. BİR ARKADAŞIM DEFNE SABUNU İLE BİRLİKTE , HAFTA DA BİR DEFNE YAĞI KULANDIĞINI SÖYLEDİ. BENDE SİZDEN ALACAĞIM SABUNLA BERABER YAĞI DA KULLANMALIMIYIM. KULANILACAKSA SİZ ÜRETİYORMUSUNUZ

 ezel_yusuf

sabunuz reklam yapmak gıbı olacak cok kalıtelı ve dogal artık saclarım dokulmuyo kendı kendıme kel oldugumu dusunmuyorum artık tskkk..

Kıvılcım UZUN

7 yıldır saç dökülmesiyle ilgili büyük bir sornum  vardı Almanyalardan ilaçlar mı getirmedim tonlarca para mı saçmadım eczanelereSonunda internetten size ulaştım ve sabununuz 2.yıkamada kesit dökülmeyi inanamadımÇünkü benim saçlarım akar gibi dökülüyorduBati ilk gün keçe gibi seafoodplus.infoışır seafoodplus.info durulama suyuna elma sirkesi katıseafoodplus.info yumuşak parlak ve dökülmeyen saçım varhatırlarsanız kaş ve kirpiğimde dökülmüştüOnlara da sürüp bekletiyorumTeşekkür ederimBabanızdan kalan bu armadağanın size bol kazanç bize de şifa getirmesi dileğiyle

EROL SÖNMEZ(KONYALI)

ÖNCELİKLE ŞİRKET YETKİLİLERİNDEN MÜNEVVER ÇELİKKAYA HANIMEFENDİYE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYGILARIMI SUNUYORUM SABUNUNUZ TEK KELİMEYLE HARİKA BEN ANTAKYA SABUNU DİYE FARKLI ÜRÜNLER KULLANMIŞTIM AMA SİZİN SABUNUNUZ GERÇEKTEN DEFNE SABUNU ZATEN İLK YIKAMADA FARKI GÖRÜYORSUNUZ İLK EVE GELDİĞİNDE KUTUYU AÇAR AÇMAZ EVİN İÇİNİ BİR DEFNE KOKUSU SARIYOR SİZLERE HELAL OLSUN DİYORUM VE BU ÜRÜNDE EMEĞİ GEÇEN HERKESDEN ALLAH(CC) RAZI OLSUN  

 GÖKHAN YÜKSEL

Ürününüz tek kelimeyle Harika bi haftadır kullanmama rağmen çok farketti saçlarım ipeksi bi görünüm aldı uzun süre araştırmadan sonra sizde karar kılmıştım  lanet olsun o şampuanlara çevremdeki herkese ürünlerinizi tavsiye ediyorum herşey için çok teşekkürler DENEYİN ARKADAŞLAR PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ

 tugba

bende siparis vereceyim yurt disinda yasiyorum yorumlar hep iyi yonde insallah bende memnun kalirim.

ali

kepek ve dökülme sorununu çok güzel çözüyor saçım biraz uzun ve şekle girmez oldu orjinal görüntüsü bozuldu gibi birşey uzun saçlılar yıkadıktan sonra görecekleri şeyler hoşlarına gitmiyebilir

servet

benim saçlarım çok kötü dökülüyordu hangi sabun olursa olsun ve hangi şampuan olursa olsun ve eczanede biyoksi diye ilaç var onuda kullandım bir türlü fayda etmedi ancak saça zarar vermekten baska faydaları yok artık hiç bişeye inanmıyordum bir arkadaşım defne sabunu bana tavsiye etti  ve defne sabun aldım 5 tly ve çok faydalı geliyor saçlarımda ne dökülme nede kepek kalmadı DEFNE sabunu herkese tavsiye ederim

ayse 

coooooook guzel bir sabun.

efsane

meraba ben sabununuzun hastasıyım fakat nedendir bilmem bayağı kullandıktan sonra saçımın derisinde kızarma oldu acaba içindeki tuzdan olabilirmi saça tuzun zararı varmı çünki defne vezeytinyağı saça çok faydalı geriye bir tek tuz kalıyor araştırabilirmisiniz bu konuyu halbuki çok süper bir sabun doğal ama anlayamadın ben içindeki tuzdanmı diye şüphelendim teşekkürler cevaplarsanız beni memnun edersiniz çünkü böyle doğal bir sabundan vazgeçmek istemiyorum  

özgen

deneyceğim inş.bakalıseafoodplus.infoşka markadan alşmıstım cok hosuma gitmedi

EROL SÖNMEZ(KONYALI)

ÖNCELİKLE ŞİRKET YETKİLİLERİNDEN MÜNEVVER ÇELİKKAYA HANIMEFENDİYE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYGILARIMI SUNUYORUM SABUNUNUZ TEK KELİMEYLE HARİKA BEN ANTAKYA SABUNU DİYE FARKLI ÜRÜNLER KULLANMIŞTIM AMA SİZİN SABUNUNUZ GERÇEKTEN DEFNE SABUNU ZATEN İLK YIKAMADA FARKI GÖRÜYORSUNUZ İLK EVE GELDİĞİNDE KUTUYU AÇAR AÇMAZ EVİN İÇİNİ BİR DEFNE KOKUSU SARIYOR SİZLERE HELAL OLSUN DİYORUM VE BU ÜRÜNDE EMEĞİ GEÇEN HERKESDEN ALLAH(CC) RAZI OLSUN     

ozgun 

Benimde saclarim boyadan yiprandi birsuredir boyamiyorm bende siparis verip deneyecegim umarim memnun kalirim,insanlar artik kimyasallari degil eskiye donusu dogalligi tercih ediyor

ozgun

Boyali sacta denedinizmi

ali

gerçekten çok güzel bir sabun ve saç dökülmesini durduryor

GÖKHAN YÜKSEL

Ürününüz tek kelimeyle Harika bi haftadır kullanmama rağmen çok farketti saçlarım ipeksi bi görünüm aldı uzun süre araştırmadan sonra sizde karar kılmıştım  lanet olsun o şampuanlara çevremdeki herkese ürünlerinizi tavsiye ediyorum herşey için çok teşekkürler DENEYİN ARKADAŞLAR PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ

Gümüşhane Ünv Arş Gör-

Arkadaşlar bütün şampuanlarınızı çöpe atıseafoodplus.infoşınızı masaj yaparak yıkayın boynunuzu ve ensenizi de masajlayın.yüzünüzü de yıkayın dk bekletin. yüzdeki sivilceler,saçtaki kepek,dökülme,yağlanma,kaşıntı vs sorunlar 15 gün içinde düzelmeye başlayacaktır. Denedim oldu. Teşekkürler Çelikkaya Ailesi. 

nurettin 

bu güzel yorumları okuyunca bende sipariş seafoodplus.info bugün sabah kullanmaya başladım umarım bu güzel yorumlara bende güzel yorumlar yazarım

layla

daha açıklayıcı yazarmısınız paketlerde ürün adedi ne kadar birde yaglı saçlar için hangisi kuru saçlar için hangisi lütfen belirtin

layla

acaba güneydogu anadolu bölgesinden  diyarbakırdan sipariş versem kaç günde ulaşır acaba?birde keşke kapıda ödemeleriniz olsa

uğur

bu olaydan sonra böyle pahallı şeylere para harcamamayı öğrendim saçımın kimyası bozuldu şekil almaz oldu dökülmeyi önledigi doğru ama görsellikte önemli bu sabunun üzerinde biraz daha çalışma yapılabilir en ucuz bıttım sabunu bile  saçımı kendi yaptı hoşçakalın

sahip

ürünü kullanamadık ama TAHİR ÇELİKKAYA yı rahmetle anıyoruz

 

acelya

selam. ben de defne sabununa basladım dun ıbrahım saracoglunun hatay dan gelen yuzde yuz dogal defne sabunu mukemmel kokusu kıvamı. saclarımyuzlerce dokuluyor cıldıyeye gıttım testlerımde demır sevıyem son derece dusuk cıktı. kan ılaclarını ıcmek ıstemıyorum demır yapıcı besınlere yoneldım. dun sabunla sacımı yıkadım ama hala dokuluyor . defne sabubu dokulmeyı ne kadar zamanda kesıyor lutfen sabun kullananlar bu konuda yardımcı olurmu yorumlarınızı beklıyorum

Sercan G.

Tahir çelikkaya defne sabunları kullandığım en iyi defne sabunu.Yüzüm için kullandım cildimi çok güzel yaptı.Herkese tavsiye ederim.

aslankral

sabunu 3 aydır kullanıyorum sonuç seafoodplus.infoı kalitede devam etmesi ümidiyle teşekkürler

 ilknur

sabununuzu nerden temin edebılırım

sevda 

slm bende bugun aldım deneyecegim yorumları buraya yazarım.

hatice keskin

SABUNU YAKLAŞIK BİR AYDIR KULLANIYORUM BÜTÜN ŞİKAYETLERİN AZALDI KULLANMAYA DEVAM EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER 

gelişim üni.öğretim üyesi

Sabununuz çok kaliteli ve doğal insana şifa seafoodplus.infoşallah piyasadaki diğer ürünler gibi yapınızı bozmazsınıseafoodplus.infoŞARILAR

mali

Benim saçlarım ince telli ve çok yağlı defne sabunu iyi gelir mi acaba

 

ecz sry 

bu sabunu alıp denıcem yorumlara bakılırsa işe yarıyor umarım saclarım eskı halıne doner 

 

akyazılı emrah

tek kelimeyle harıka bir sabun  

zehra akpınar

bende kullandım ve çook memnun kaldım arkadaşım aracılığıyla sizin szbunlarınızla  tanıştım artık bütün arkadaşlarımız bu sabunu kullanıyruz çook tşk ederiz. 

cemile metin

gerçekten çook iyi geldi saçıma. aktarlardaki sabunların gerçek olmadığınıda bu sabunu kullanınca anladım çünkü onlar saçımı döküyordu bu sabun ise nerdeyse hiç dökmüyo saçımı.arkadaşlarıma da tavsiye ettim hepsi çook memnun kaldı.saçım dökülmediği gibi gürleşti çook samimi söylüyorum çook yararlı bir sabun. size çook teşekkür seafoodplus.infoım her zaman görüşürüz.

doktor

henüz başlamadım sipariş verdim sabırsızlıkla bekliyorum

aslı

bende şuan sipariş vverdim yüzüm yağlı ve sonuç irtibariyle seafoodplus.infoş iyi gelir yorumların etkisinde güvenerek sipariş verdim.ürünümü sabirsızlıkla bekliyorum.

Abdullah ŞAHAN

Ben yaklaşık son 6 yıldır şampuan kullanmıyorum ve berberim saçlarımın kuvvetli ve bakımlı olduğunu her daim seafoodplus.infoli anamdan bana hatıra kalan özelliklerinden biriside HAR seafoodplus.info her insanın kullanması gerektiği düşüseafoodplus.info her zaman kullanmaya devam edeceğim.

yaprak

o kadar çok ürün kullandım ki saçım için verdiğim paraları düşünmek bile istemiyorum ama hiç birinden sonuç alamadıseafoodplus.infoğün sipariş verdim kullanınca sonucu yazıcam

ekolojik

bu sabunu tesadüfen internetten buldum,iyi ki bulmuşum.önce yorumları okumuş ve inanmamıştım ama kullanmaya başlayınca çok memnun kaldıseafoodplus.infoç derisindeki egzemayı bile geçseafoodplus.infoe tavsiye ediyorum.

 hair dresser 

saçlarım ince telli yaglıydı ve aşırı dökülüyodu acayipte bi kaşıntı oluyodu bi gün yıkamazsam .. anlayanlar bilir kullanmadagım ne konazol kaldı ne nizoral ne prozinc nede sedolin şampuan kaldı seafoodplus.infoi kullandım sonuç hüsran .. tesadüfen bu siteye denk geldim ve 1 adet deneme amaçlı sipariş verdim .. münevver hanım tekrar görüşücez dediğnde birazda şaşrmıştım bu kadar büyük bi iddaaya ..çünkü sonuç hep hüsran oldgu için buda öle olucak sanıydum .. defne yaglı sabunum geldi ve ilk kullanımda hissettim kalitesini .sabahları uykudan uyandımda cildim çok yaglanıyodu ancak bu sabunu kullandım ve hiç bi yaglanma kalmadı .. herkese şiddetle tavsiye ederim ..  üreticelere tek tavsiyem kaliteyi bozmamaları .. çok  teşekkürler

The P.

Ürününüzü 1 ay önce aldım. Şimdilik bir yan etkisini göremedim. Saçlarım kuvvetlendi ve hacimlendi. Kararsız olan arkadaşlara öneririm. Kimyasal şampuanlar yerine doğal defne sabunu kullanmakta fayda var.

 

mehmet berk

18 yaşındayım son iki aydır (ekim-kasım) saçlarım aşırı dökülmeye başladı bu durum çok moralimi bozuyor. Sanırsam mevsimsel olan birşey sonbaharda saçlar çok dökülür diyorlar ama   bunda kullandıgım şampuanın da etkisi var sanırsam. Arkadaşım defne sabununu önerdi; kullanıcam, bakıcaz.. inşallah işe yarar :((

 

mine 

bu kadar muhteşem bir sabun ürettiginiz için çok ama çok teşekkürler

 

suzi

arkadaşlar benim saçlarım çok uzun ve şiddetli bir şekilde dökülmeye başladı zeytinyağlı sabun kullanıyorum kazık gibi oldu saçlarım bu sitenin sabunu nasıl bilmiyorum çok fazlada güvenemiyorum kel kalacağım diye çok korkuyorum yaaa sizce ne yapmalı ?

 

fatos

neden oranları birebir yazmıyorsunuz da yoğunluk olarak ifade ediyorsunuz,ben rakamsal oranları öğrenmek istiyorum %kaç defne yağı var yogun defneli sabunda ???

 

tarık  n

bu müthiş sabunu üreten tüm firma yetkililerine çok teşekkür seafoodplus.infoşık 1 aydır kullanıyorum değişime ben inanamadım acaba piskolojik olarak bu sabuna şartlandığım içinmi diye düşündüm ama berberim ve ailem  çevremdekiler de olmak üzere saçlarımın gürleşmiş olduğunu söylediler ben sabunu aldığımı kimseye söseafoodplus.infoçımda müthiş değişiklikler seafoodplus.infoız biraz kepeklenme oldu sanırım zamanla buda düzelir saçın sabuna alışma devresi olarak görüyorum.tüm okuyuculara canı gönülden tavsiye seafoodplus.infon burakamaz inanın.6

 

Pasa 34

Sabunlarinizi bende bugun itibariyle portakal eczanesinden aldım gercekten cok guzul Tahir celikkayaya cok teşekkür ederim 

 

ros

ben de tahir celik beye ve kızana sonsuz teşekürlerimi sunuyor başarılarının devamını diliyorum piyasada sabun diye deterjan satıyorlar ama defne sabubu saf ve sahte karışımlar yok çok doğal zeytinyağı defne yağı ve tuz çok doğal dünya kadar para verdim kullanmadığım şanpuan kalmadı defne sabununa başladım herşeyi bıraktım saçlarım pilatin sarı olmasına rağmen kırem kullanmıyorum şanpuanda bıraktım defne sabunu defne yağı kullanıyorum sonuç harika ince telli kimsal işlemden zayıflayan saçlarım tahir çelik defne sabunuyla hayat buldu çok çok tşk ve 

 

salih atak

öncelikle seafoodplus.info saçlarımda da kısa sürede yağlanma sorunu var.2 günde 1 yıkamak zorunda kalıyorum.çeşit çeşit şampuan kullandım ama hiç bir etkisini göseafoodplus.infoeye gittim kontrol bile etmeden kafasından şampuan yazıp yolladı ve sigorta karşılamıyordu çok pahalı olduğundan da alamadıseafoodplus.infoye gittim orada saç derisi kontrolü yaptılar ve saç derisi gözenekleri tıkalıymış yağlanma ondan kaynaklanıyormuş.saç derisi için şampuan verdi 2 haftadır kullanıyorum ama hiç bir etkisini göseafoodplus.info de yüzümü yıkayınca aşırı derece kuruma ve dökülmeler seafoodplus.info cildim seafoodplus.info iki sorunum için defne sabunu kullanmayı düşünüyorum.ürününüzü nasıl alabilirim?siz sorunlarıma yararı olurmu?teşekkürler.

 

enes söyler

Kesinlikle mükemmel bir sabun. Saçlarımdaki değişimi(1 yıl öncesiyle şimdi) rahatlıkla görebiliyorum . Saçlarım ince telli ve çok fazla dökülme vardı. Sabunu kullanmaya başladıktan sonra dökülme durmuş seafoodplus.infoıca saçlarım kalınlaşmaya başladı Ve tabiki bu sabunu bizlerle buluşturanlara çok  teşekkür ediyorum. başarılarınızın devamı diliyorum..

 

nurdan

merhaba öncelikle münevver hanımın yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum sabununuz saç dökülmelerinde gerçekten çok etkili ve saçların daha hacimli görünmesini sağlıyor tereddüt etmeden mutlaka kullanılmasını tavsiye ediyorum böyle kaliteli ürünleri bize sunduğunuz için teşekkrler.                                                                                                     


hiç olumsuz yorum yok yada fayda yada zarar görmedim diyen yok, herkes çok memnun, yorumların hepsi yayınlanmıyor mu diye düşünüyor insan

esmerim

marketten aldım tamamen doğal yazıyor ama emin değilim tabi sorum şu 10 senedir çüzümü bulunmayan stres kaynaklı cildimde kaşıntıyla meydana gelen yara ve izleri var hiç bir ilaç kaşıntıma ve yaralarıma fayda etmedi bu problemi yaşayıp bu sabunla çare bulan varmı

emine 
ürünlerinizi türkiyede daha geniş alanda satsanız bulamıyoruz. hatay defne sabunu alıyoruz bir bakıyoruz izmir de istanbulda üretilmiş 

mert yılmaz
bende kullanmak istiyorum ama içine hayvansal yağlar karıştırılıyor diyorlar. nasıl emin olabiliriz?

selda
Merhaba,

 Defne sabununun fiyatı biraz yüksek,ama özellikle kargo vs. ücreti eklenince bir sabun kadar fiyat çıkıseafoodplus.info azından ulaştırma konusunda biraz indirim olursa çok iyi olur,şuan alamıyorum bu sebeple.


Yaprak

Kullanali uç ay oldu dökülmem azaldı fakat daha çok yaglandirdi sampuana göre çok çok iyi tesekkurler

Öğretmen 

Sabununuzu kullanana kadar boşuna para ödemişiz diğer ürünlere inşallah kalite anlayışınızı zaman içerisinde bozmazsınız teşekkürler

incimm

ya ben saclarımi bugün yıkasam yarina cok yaglaniyo cok kaşınıyo defne sabun kaşıntiyi we yaglanmaya faydası war mı artik sürekli kasımaktan psikolojim bozuldu saclarim dókûlür diye ónerilen sampuanları da kullanmak istemiyorum kasıntilardan kurtulsam yeter nolur acil cwp atın..

harun şahin

antakya defne sabunu müseafoodplus.info için müthiş bir nimet.düürtlük için teşekkürler.

konya

sabun ğerçtekten doğalmı, güzelmi bilmiyorum? gelince görürüz artık tabi gelirse 1 hafta oldu daha gelmedi bu çağda dünyanın her tarafına herşey 24 saatte ulaşırken nedense bize hala ukaşmadı esnek çalşıyorlar yada elamanları yok. ama paraya gelince hemen yatırtıyorlar. sonrası fiyasko bence yorumlarıda kendileri yazıyorlar çünkü böyle bir firma nedense yorumlarda hep övülmüş

konya

ayriyeten belirteyim ki madem firma sahipleri yorumları onaylıyorsa. gelen sabunu üniversitede tahlil ettirecem %85 defne yağı çıkmazsa tüketici haklarına mahkemeye verecem

hatice

bir sabunun kokusu bu kadar doğal ve güzel olabilirmisaçlarıma çok iyi geldi, sağlıklı ve şifalı sabunları ürettiğiniz için teşekkür ederim. 

nesrin nes

bu sabun bir harika

ibrahim kılıç

sayfanızdaki bilgileri harfi harfine okudum. ben şanlıurfalıyım şanlıurfanın sıcaklıgını bilirsiniz saç köklerim bu sıcaklık yüzünden kurumaya başladı be fön çekiyodum çok inceldi bu sorunu benım gibi çeken çok dostum arkadaşım var geçen bir mağazadan sızma zeytin yağı karışımı defne sabunu aldım ilkdefa kullandım nekadar kaliteli bilmiyorum ama bayağı köpüklüydü benimle iletişe geçerseniz bilgilendirirseniz sizinle alışveriş yapmak istiyorum 

selam

galiba buraya herkes de yazabılıyor.

kerem
çok uzun

Kalpsiz
bende kullanıyorum haftadır  saclarım kalınlastı ama pek yumusama olmuyor ve dökülmelerde devam ediyor ama tek Kærı saçlarıı kalınlastırdı.

 

AYDIN BAYÇINAR
Sabununuzu kullanmadan önce çok şampuanlar seafoodplus.info denemediğim şampuan kalmadı seafoodplus.infoarınız çok güzel saçlarım dolgun canlı dökülme ve kepekte yok yağlanmasıda seafoodplus.info ricam bu kaliteyi bozmayınıseafoodplus.info devirde doğal ürün bulmak çok zor.Ömrümde ilk defa bir ürüne güveniyorum diye bilirim.

 

tuğba

defne sabununu bende bebeğime kullanıyorum çok seafoodplus.infona bayılıyorum

 

enver turanlı
ben daha yeni kullanmaya başladım aktara gittim egzama için ilaç istedim ne olduğunu bilmediğim bi ürün verdi içeriğini sordum sır dedi aldım geri götürdüm faydası yok dedim nedir bunun içindekiler dedim yine söylemedi sır dedi dükkanını başına yıkarım sağlık bakanlığı onayın yok tarım ve köy işleri bakanlığının onayı yok ilaç satıyorsun nedir bu dedim tamam arkadaş sen bunu al git dedi yeşil bi sabun verdi defne sabunuymuş şimdi okudum egzamaya ii geldiğini yazdınız ben 2 senedir egzamayla başbaşa yaşıyorum sıkıldım bu durumdan ellerim sürekli çatlıyor kanıyor avuçlarımı açamıyorum yarıklardan rica etsem egzama ve defne sabunu hakkında bilgi verir misiniz enver turanlı şimdiden teşekkür ederim

 

Leyla asi melek
Bu sabun pekı sac dokulmesıne ıyı gelıyor mu benım basımda baya bosluk olusmus ve cok ınce

 

Rmzn Görçek
Merabalar Bende Bu Sabunu Yaklaşık 1 Aydır Falan Kullanıyorum Yorumlara Bakıldığnda Herkes Bambaşka Olumlu Şeyler Yazmış. Ama Ben Hala Etkisini Görmüş Değilim Çünkü Saçımda Hala Aynı Dökülmeler Var Ben Ne Yapmalıyım? :( 

 

mahir
ben daha yeni kullanmaya basladim sac dokulmesi icin aldim irerleyen zamanlarda faydasini gorursem sizinle paylasirim.

 

yiğit
doğol olan defne sabunu  ve   bitgisel sabunları kullanmak lazım  diğer kimyasal  sabunlardan ve şa ampuanlardan  kaçınmak lazım    

                                                                                                                                       

DERYA KURTAY
Öncelikle naif ve tatlı dili ile, sempatik üslubuyla beni sabunsuz tedavi eden Münevver hanımefendiye sonsuz hürmetlerimle..


İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum.Çocukluğumuzda annemizin bizi defne sabunlarıyla yıkadığı dönemlerde, saçlarımız o kadar muhteşemdi ki, bir bakan bir daha bakardı.Pırıl pırıl, Işıl ışıseafoodplus.info zaman ki bizde şampuan kullanan kitleye dahil olduk güzel saçlarımız bizi terk etti. O şampuan bu şampuandı derken sonuç daha çok dökülen saçlar.. 

 

Deneme amaçlı defne sabununuzu 1 adet olarak sipariş ettim. bir haftadır istisnasız her gün yıkamaktayıseafoodplus.info saçlarımı yumuşacık, pırıl pırıl yaptı. Daha yeni kullanmama rağmen saç dökülmemde neredeyse sıfırlanmış durumda.Ürünün doğallığına ve üreticinin samimiyetinize gönülden inanıseafoodplus.infoırlı, helâl kazançlar seafoodplus.infoer, saygılar


Ahmet Beler 

Saygi deger Celikkaya ailesi Yilindan beri 7 cilt doktoruna gittim bunlardan ücü baya ünlü ve cok iyi olmasina rahmen sacli bölgedeki cilt hastaligima care bulamadilar bir cesit sedef hastaligi kepeklenme kasinti ve sonunda kaniyodu yani tahris oluyodu 2 seneye yakin sizin defne agirlikli sabun kullaniyorum cok iyi geldi ALLAH razi olsun sizden ricam piyasadaki defne yagi ve zeytin yagi fiyatlarina göre sabuna zam yapin ama lütfen kaliteden ödün vermeyin doktorlarin basaramadigini sizin defne yagi sabunlariniz basardi bana iyi geldi baskasina iyi gelirmi bilmem okuyanlar hakkinizi helal edin.

 

 

 

Semra demirel

Çok memnunum Allah razı olsun bi saçım değil cildimede iyi geldi iki senedir hiç şampuan kullanmıyorum hatta seyahat ettiğim yerlere sabunumuda götürüyorum basta sert olabilir ama bi kaç ay sonra ipek gibi yapıyor sabredereek kullanın

 

İlkay

 

Defne sabununun fiyatını,dafne ve zeytinyağı oranını bulamadım.

 

Asiperi

 

Yeni aldim umarim ise yarar .)

 

Seyma

 

Ben alıcam ancak şüphelerim var, nerden bilelim % doğal olduğunu. Beni ikna edin kilo kilo alayım.

 

Birkan

 

yorumlardan dolayı defne sabunun ne kadar güzel bir doğal ürün olduğu ortadadıseafoodplus.infoıcı sayısına bakar olursak ki bunlar bir kısmıdır belki.. gerçek ürün olduğu kanıtlanmış durumdadıseafoodplus.info kadar faydasından ötürü bende acilen saçımdaki sorunların giderilmesi için kullanmak istiyorum henüz kullanmadım ama defne sabununu, inşallah benim sorunumuda giderir.. başarılarınızın devamını dilerim. saygılar sevgiler.

 

UGUR KAMA

 

Ben isviçre de yaşiyorum saçimdaki aşiri yaglanma ve dökülme için her türlü ilaç şampuan Vs kullandim daha beter oluyodu as önce antakyadefnesabunuja başladım .Vallahi billahi 1 tek tel bile dökülmüyo elimle çekmeme seafoodplus.infomin sonuna kadar kullanmaya devam edecegim ve herkese tavsiye ediyorum .Firmaniza milyonlarca defa teşekkürler.

 

Mustafa Öztürk

 

gördugun ve okudugum kadariyla üretim yaptiginiz sabunlar, cok mükemel bir ürün olduguna inaniyprum ancak ürünleriniz üzerinde biraz daha emek verseniz hariika bir ürün olacagina inanıyorum ürünlerinizi siradan bir sabun kalibi degil biraz form olarak degisik ve daha estetigi rengi degistirilip daha cekicilik kazanabilir.

 

ibrahim sağlam

 

saçlarım öbek öbek dökülüyordu 1 aydır felan kullanıyorum bu sabunu dökülme durdu Allah razı olsun

 

Arkeolog

 

Kargo bugün elime ulaştı. Kullanmaya bugün başlayacağım. Umarım faydalı olur. Artılarını ve varsa eksilerini zaman geçtikçe buraya yazacağım

 

can dincer

 

kredi kartı ile ödeme yapılabilseydi ne iyi olurdu.

 

Temel CİRİT

 

bende uzun yıllar defne sabunu kullanıyorum fakat iyisini bulumadım. Bende defne yağı % 85 olan sabundan allık istiyorum çünkü defne sabunu TRABZON7da iyisi bulunmuyor Benim cildim yağlı onun içinr bana hangi defne sabunun tavsiye edersiniz. Teşekkür ederim.

 

Zynp

 

yüzümde sürekli sivilceler çıkıyor ve leke bırakıseafoodplus.info sabunu tavsiye seafoodplus.info genelde saç sorunlarıyla ilgili yorumlar olduğu için tereddüt ettim acaba sivilcelere de saçlardaki gibi iyi sonuç veriyor mu.Şimdiden teşekkürler:)

 

Murat Der

 

Öncelikle size böyle doğal bir sabunu ürettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ben 18 yaşından beri çok çeşitli şampuanlar sabunlar denedim. hiççbirinden memnun kalmadım. saçlarım yağlı buürünler daha da artırmıştı yağını ve kepek yapmışlardı. Geçen seneden beri tesadüfi internette karşılaştım. yorumları okudum ve güvenilir olduğuna kanaat getirerek Münevver Hanımı aradım. ilk siparişimi verdim. İlk kullanmaya başladığımda farkını hisstettim. yağlanmayı çok azalttı. kepeklenme biit. saçlarım canlandı ve dökülme de çok azaldı. Çok çok memnunum . Kalitenizden lütfen ödün vermeden üretiminize devam edin. Saygılar .Selamlar.

 

Toprak Güneş

 

Öncelikle bu sabunu yapan ve telefonda bütün samimiyetiyle,bizlere hizmet veren,"hatırnaz" ablama çok teşekkür seafoodplus.info sabun tamamiyle doğal çünkü kimyasallara karşı egzama oluşan vücudumda bu sabunu kullandıktan sonra hiç bir kızarıklık kalmadı.Bunun sağlayan sabunun doğal yapısı..Eğer kimyasal olsaydı içinde vücudumda yine kızarıklık oluşurdu ama çok şükür ki seafoodplus.infoe kimyasalların (deterjan,şampuan vs.)hayatında olmadığı, doğal defne sabunlu günler dilerim..

 

sinem cobanoglu

 

benim 8 yasinda bir kizim var vücutunda cok kasinti var ben almanyada yasiyorum burada defne sabunu bulamadim bana yardimci olursaniz cok sevinirim bu defne sabunundan cok isti yorum

 

ersin

 

Ben Ankara'dan Ersin, ö.g.g görevlisiyim ben daha önce bir çok şampuan ve çeşitli ürünler kullandıseafoodplus.info saç dökülme problemimi ve kepek problemimi bir türlü çöseafoodplus.info arkadaşımdan defne sabunu'nun çok faydalı olduğunu seafoodplus.infoet'teki araştırmalarımda Tahir ÇELİKKAYA defne sabunlarını araştırdıseafoodplus.info yalan söyleyim daha önce şüpheyle yaklaşmıştıseafoodplus.info denemeye karar verdim ve ilk kullanınımda saçımdakinin kepeğin ve dökülmenin birden kesildiğine,saçıma bir canlılık ve parlaklık geldiğine büyük bir şaşkınlıkla ve hayretle şahit seafoodplus.info sabunları üretenlerden ve firma sahiblerinden çok rica ediyorum aynı şekilde kaliteyi sakın bozmayın ve sabunlarınızı şiddetle bütün tanıdıklarıma tavsiye seafoodplus.info sabunların üretiminde emeği geçen bütün arkadaşlara TEŞEKKÜR EDİYORUM.

 

Erhan

İlginizden Dolayı Teşekkür Ediyorum 

ankaralı oğuz

arkadaşlar bende sipariş ettim elime geçince kullanıp buraya gelişmeleri tekrar yazacağım

ankaralı oğuz

benim yorumum neden yayınlanmıyor acaba ?

ankaralı oğuz

yaa benim yorumlarımmm neden düşmüyoo anlamıyorum deli olacam yaaa

xYZ

sabununuzu kullandım fakat kafamda kaşıntı ve yağlanma yaptı.

adem

anlamadım kesinlikle yüzde yüz dogal diyosunuzda bu zeytin yagının sabul olabilmesi için illaki bi takım kimyasallar katmıyomusunuz yani yoksa sade zeytin yagının sabuna dönüşmüycektir heraldee

yusuff

DENEME İŞLERİ UMARİM FAYDALI OLUR

Sevim Şener

seafoodplus.infoımda çok değer verdiğim bilgilerinden faydalandığım bir arkadaşımın elimeki kuruluk ve pul pul dökülmeler sonucu ''Defne yağı sabunu'' kullanmalısın demesi üzerine ilk sizi tanıdıseafoodplus.info piyasadaki diğer ürünleri de almama rağmen sizin ürününüzü kullanmam konusunda arkadaşımın onayını aldıseafoodplus.info ürününüzden çok seafoodplus.infom için aldıseafoodplus.info saçımın yağlı olmasına rağmen tereddütle saçımda ve vücudumda da kullanıseafoodplus.info aydır kullanıseafoodplus.info çok seafoodplus.info düseafoodplus.infoçlarımı gün aşırı yıkamama rağmen 3 günde bir yıkıyorum.Çok seafoodplus.infoığınız daim seafoodplus.infoşekkürler.

Gökbayrak

sabunu 3 aydır kullanmaktayım kepek ve yağlanma aynı bi değişiklik görmedim umarım işe yarar

HAKAN44

ŞİMDİYE KADAR KULLANMADIĞIM ŞAMPUAN KALMADI TAKİ BU SABUNU NETTEN ARAŞTIRIP BULUNCAYA KADAR ÖNCELERİ TEREDDÜTLÜ YAKLAŞTIM SABUN SAÇLARI DÖKER DİYE FAKAT YANILMIŞIM KULLANDIKÇA FAYDASINI GÖRMEYE BAŞLADIM KULLANMAYANLARA KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM SAÇLARI YUMUŞACIK YAPIYOR BU SABUNU İMAL EDENE TAHİR AMCAYA ALLAH GANİ GANİ RAHMET ETSİN

Can

arkadaşlar bende bu sabunu aldım ama uzmanlar içeriğinde ne olduğunu bilmediğiniz sabunları kullanmayın diyorlar haksızda değiller içeriğinde ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz kullanıcam ama endişeliyim çoğu memnun ama yinede kullanmaya çekiniyorum yardımcı olursanız sevinirim

RECEP YAVUZ

MERHABA BEN DEİSTANBULDA YAŞIYORUM BABAMIN BİRARKADAŞI HATAYDAN GELDİĞİNDEBABAMADA 6 LI PAKETDEFNE DOĞAL SABUNU HEDİYEETMİŞTİ BENDESAÇ DÖKÜLMESİ ÇOK YOĞUNLUKTAYDI  Bİ KERE KULLANDIM AMA GERÇEKTEN FAYDASINI GÖRDÜM ALLAH BÜRETENLERDEN RAZIOLSUN ÇOKMÜKEMMEL BİR ÜRÜN SASÇLARINI CANLAYORDÖKÜLMEYİÖNLÜYORTAVSİYEEDERİM BİRDE HERDEFNE SABUNUNU ALMAYIN ANTAKYADAN GELMİŞTİ BANA ANAVATANINIDA BURADİYE BİLİYORUM ŞAMPUANLARDAN ÇOK DAHA UCUZ VE FAYDALI

 

volkan volki tolk

bu sabun saçı yağlandırırmı benim derim az yağlıdır

 

Operasyoncu Emre

On numara sabun, çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

 

yusuff

DENEME İŞLERİ UMARİM FAYDALI OLUR

 

er

bu sabunların bekleme süresi ne kadar

 

EMİNE  KÜTAHYA

SABUN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL. 25 YILDIR SAÇLARIMDA EGZAMAYLA MÜCADELE EDİYORUM,SABUNU KULLANMAYA BAŞLAYALI 15 GÜN seafoodplus.infoÇLARIMI TANIYAMIYORUM.ÇOK seafoodplus.info AZALDI AMA HENÜZ GEÇseafoodplus.info BAĞLAYAN YARALAR seafoodplus.infoN ÜRETİMİNDE HAKKI OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR seafoodplus.info BOL KAZANÇLI İŞLER NASİP ETSİN                                                                                                                                                     

 

Gülay Karademir Kıyak
Saçım her defasında inanılmaz katılaşıyor hatta taranmıyordu. Sizin sabununuzu kullanırken de çok tereddütlüydüm, hatta telefonda konuştuğumuzda siz bana bir iki gün sabretmemi söylemiştiniz ancak gerek kalmadı, ilk yıkamada bile yumuşaktı saçım:) Gerçekten çok memnun kaldım. İstanbul'a fuara vs gelirseniz görüşmek dileğiyle.. 

 

Gökçe

Merhaba, sabununuzu kullandım ve çok memnun kaldım.Dürüstlüğünüze ayrıca teşekkür etmek gerektiğini düşünüyorum.Böyle başarılı ve güvenilir ürünleri kullanabilmek çok güseafoodplus.infoğim,satış noktalarınızın artması ve ürüne ulaşımımızın kolaylaşması.Diğer bir dileğim,sabuna talebin artmasıyla fiyatının artmaması. İyi çalışmalar,başarılar

Namık Birol

Sabunlarınızın çok faydasını gördüm. Fakat 60 lira yapmanız fiyatını hoş olmadı. Her sene bir zam olmasın lütfen. Bari kargo bedava yapsaydınız.

semh dj
Pek hosuma gitmedi. 

HASAN ARAS
Geçen 1 kilo defne sabunu siparişi verdim Münevver hanım sağolsun çok ilgilendi herkese tavsiye ederim sabunlar çok kaliteli piyasa da başka bir yerde bulunması zor kalitede ve saçlar için çok faydalı. Sabunda resmen defne yağını hissediyorsunuz ve saç dökülmesinini kesinlikle önlüyor uzun lafın kısası bu sabunu bize miras bırakan Tahir Çelikkaya abimize öncelikle Allahtan rahmet diliyor mekanı cennet olsun diyorum uzun yıllar bu sabunu kullancak birisi olarak kimyasal şampuan ve türevlerine para dökmemenizi öneriyorum kendimden yola çıkarak. Nerde doğallık ve saflık orda vardır sağlık  

MUSTAFA ÖNVER
YAĞLI VE DÖKÜLEN SORUNLU BİR SAÇIM VAR. ÇOK DEĞİŞİK ŞEYLER DENEDİM. ÇELİKKAYA DEFNE SABUNUNU YAKLAŞIK 3 AYDIR DÜZENLİ KULLANIYORUM. İLK HAFTANIN ARDINDAN DAHA ÖNCE SAÇLARIMDA HİSSETMEDİĞİM BİR RAHATLAMA FARK ETTİM. SAÇLARIM, KAFA DERİM ADETA NEFES ALMAYA BAŞLADI. DÖKÜLME İÇİN DE FAYDASINI KISA ZAMANDA FARK seafoodplus.infoÇI YAĞLI VE DÖKÜLME SORUNU YAŞAYANLARA MUTLAKA ÖNERİRİM. ÜRÜN SAHİPLERİNİ GÖSTERDİKLERİ TİTİZLİK DOLAYISIYLA KUTLARIM. HERKESE HER HUSUSTA SAĞLIK VE AFİYETLER DİLERİM. 

kompataro
koskoca sitede hiçbir yerde fiat bilgisi seafoodplus.info kadar doğalmışsınız gerçekten

Hakan AYHAN
merabalar.. sabununuzu ortalama 1 yıl oldu kullanıyorum ve cok memnunum. gecenlerde izmirden enıstemler gelmıstı bırlıkte sabun alıcaktık ve benım kulladıgım sabunu önerdim kendısıne ve sacına cok ıyı gelecegını söyledım ancak enıstem benı dınlemeyıp baska bı yerden sabun aldı ve sadece bı hafta sonra benı aradı aynen şöyle söyledi; ismailcim gercekten haklıymıssın keske senın kulladıgın sabunlardan alsaydım kafam kepekten gecılmıyo dedı.. ve ben buna gercekten saclarındakı kepekleri görerek sahit oldum. onun ıcın dıyorum kı, ne varsa Tahir Çelikkaya sabunlarında var hersey ıcın teşekkürler 

 

ayşe
bende defne sabununu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama saçımı daha çok döküyo sanki bu durum geçicimi  

 

ruzgar
sabunlarınız çok pahalı bir kalıp sabun nerdeyse 10 milyon 10 gitmiyor  

 

orhan Yanıkoğlu
Yorumlar beni etkilemişti fakat inanmamıştım. Yinede sipariş verdim. Yüzümde ve saçımda kıl kökü iltihabı yüzünden sivilcelenmeler seafoodplus.infoıca yüzümde lokal kızarmalar oluyordu. Sabunu sık kullanırsam geçiyor! Mesala yüzümü günde 3 kez yıkamam gerekiyor. Tembellik edersem hemen artıyor. Bu yüzden sabunun etkili olduğuna inanıyorum. Fakat sabun çabuk tükeniyor. Tek olumsuz yanı bu. Ama faydası yüzünden bu olumsuzluğunu görmüyorsunuz. Üreticilerine teşekür ederim. 2. siparişimi vericem. Ama 10 lira zam gelmiş. Çok değil mi :(  

 

oğuz
arkadaşlar ben ürünü aldım bugün kullandım içimde teredütler oldu sonuçta tuz var içeriğinde uzun süre kullanan arkadşlarımız yorum atabilirmi saçlarda dökülmeyi durdurduğunu yeni saç oluşumunu desteklediğini dördünüzmü yoksa dahada mı kötüye gitti Allah yardımcı olanlardan razı olsun sonuçta bunu yapanlşarda dürüstlükle alınteriyle yapıyor aman herşey herkese ii gelmeyebilir birde saçlarınız nezaman düzene girdi kaç ayda kolay şekil alıp dökülmeyi durdurdu yıpranma yapmadı  

 

murat bey
Merhaba, ben de 1 aydir defne sabunu kullaniyorum dokulmeye karsi. Su ana kadar bir faydasini gormedim ancak kullanmaya devam edeceğim.  

 

şahin çine
ya sorum olacak şampuanla beraber kullansak bişe olurmu kullananlara aşırıyla seslenmek istiyorum sadece sabun mu yoksa hem sabun hem şampuan mı kullanmalıyız  

 

nazım
 

 

ömer
bence çok güzel bir sabun kokusuda ayrı bi güzel bence herkese tavsiye ederim 

 

no comment
Hiç olumsuz yorum yok denemek için bende aliyorum defne sabunu 

 

serhat mızrak
defne sabununu yeni kullanmaya başladım inşallah yıllardır önleyemediğim dökülme ve yağlanmaya çare olur 

 

serhat mızrak
sabununuzdan çok memnunum 

 

huseyin
yıllar önce yüzde yüz defne sabunu kullanmıştım, çok güzeldi, sizin ürünlerinizi henüz kullanmadım, sipariş vericem ama ürünler biraz pahalı geldi bana, bir kalıp sabun 17 lira.  

 

ibrahim
Çok kaşıntı yapıyor  

 

halil
Abi bu 1 kg sabunun kac grami defne yağı kac grami zeytinyagi ne kadarı sabin bazi ne kadarı su bi hayrina yazin da aklimizda soru isareti kalmasin saygilar  

 

Aytekin YAVUZ
Defne sabunuyla tanışmış olmak ürünün % doğallığına kullandığımda kanaatimi vermiş oldum. Çünkü bu sabun yağlanmayı geciktirdi ve saçıma olgunluk kazandırmış oldu saç diplerim'in oksijen aldığını hissediyorum temiz ve ışıltılı saç görünümüne sahibim. Ayrıca yüz ve vücut bakımında da kullanmaktayım vücuttan kir atmayı sağlayan iyi bir sabun. Tıraş köpüğü yerine de kullanabiliyorum %85 defne yağı %15 zeytin yağı karışımlı sabunu tercih ettiğimden dolayı çok memnunum. Bu ürünü üretip bizlere ulaştıran emeği geçen herkese minnettarım. Doğallığınız ve sağlıklı bir ürün kullandırdığınız için çok teşekkürler. Yolunuz açık olsun  

 

zeynep turan
Merhaba, ben de kısa bir süre önce kullamaya başladım defne sabunlarınızı. Saçlarım aşırı derecede dökülüyordu hem yıkarken hem tararken hem de gün için de akşama kadar evimin her yeri dökülen saçlarım ile doluydu. Defne'nin saç ve cilde faydalarını daha önce okumuştum. İnternetten defne sabunu ararken tesadüfen sizi buldum ve sipariş ettim. Ve inanılmaz bişi oldu. Daha ilk yıkamada o saçlarım sadece bi iki tel döküldü. O kadar memnun kaldım ki. Saç dökülmem bi anda son buldu. Saçlarımı da boyalı olmasına rağmen yumuşacak yaptı. Hemen ailemede verdim kullansınlar diye ve hepsi mükemmelliğini farketti ve kimse bırakmıyor şimdi. Bir daha asla şampuana dönmem. Sabunlarınız muhteşeme ve ne olur hiç değişmeyin. Aynı formatta üretiminize devam edin. Ben komşularıma da söyledim. Herkes başladı ve çok memnunlar. Teşekkür ediyorum size çünkü ben yıllardır saçından çok çekmiş bir bayandım ve artık kelliğe doğru gidiyordum ki bu sabunla saçlarım canlandı kanlandı hacim kazandı. O kadar seviyorum ki sabunumu her gün saçımı onunla yıkayasım geliyor ve de yıkıyorum zaten. Üstelik çokta dayanıklı öyle hemencik eriyip bitmiyor. ne diyim herkes alsın kullansın dilerim. İyi ki varsınız. Siz beni sevindirdiniz Allah'ta sizi sevindirsin.  

 

Tuğba
Kimyasalların hakim olduğu bu dönemde naturel adı altındaki ürünlere hiç güvenemiyordum ama yapılan yorumları incelediğimde bir kez deneyeyim diye düşündüm ve gerçekten de iyiki bu site karşıma çıktı seafoodplus.info sorunu yok,kokusundan bile doğallığı anlaşılıyor,sipariş verildiği andan itibaren müşteriye olan ilgi mükemmel,açıkçası şu devirde naturel yok demekte olduğum tezimi çürüttüğünüzü düşünüyorum :) Dürüst ve özverili çalışmalarından dolayı öncelikle rahmetli Tahir Çelikkaya ve sonrasında Münevver Çelikkaya ya teşekkürü bir borç bilir,dürüstlüklerinin ve bu dürüstlüğün arkasındaki başarının devamını seafoodplus.info varsınız,bundan sonra da Allah izin verdiği müddetçe müşseafoodplus.infoılar!..  

 

mehmet küçükkaya
ben böyle bir sabun göseafoodplus.info herşeyi anlatıyor saçımdaki dökülme durdu süper ötesi bir sabun fevkalade iyiki varsınıseafoodplus.info ve alakanıza diyecek söz bulamıyorum herkes sizin gibi olsa  

 

Tuğba
Şüphesiz doğallığına inanıyorum,kesinlikle herkese tavsiye ederim,naturel adı altında satılan ürünlere güvenemediğimiz bu dönemde bu kadar dürüst çalıştığınız için size teşekkürü bir borç bilir,artık daimi bir müşteriniz olarak başarılarınızın devamını dilerim!..  

 

Fatma
sabun gercek defne yapragından mı yapılıyor?  

 

Chris
Deneyecegim 

 

elif arkan
arkadaşlar benim saçlarım yaz aylarında hem çok dökülüyor hem de yağlanıyor demenediğim şampuan losyon ve gitmediğimi- dr kalmadı sonuç seyrelmiş güçsüz saçlar benim gibi olup da defne sabunuyla çare bulan var mı lütfen yazsın :( teşekkürler 

Hicran coşkun

son 2 yıldır cildimde güneş lekeleri oluşmaya başladı güneş kremi kullandığım halde  güneş gözlüğünün izi yüzümde &#; yazı çok seven ben artık sevmez oldum dr. Krem verdi ama tüt yaptı ne yapmalıyım

Yusuf kosavalı

Allah razı olsun tahir beyden mekanı cennet olsun bende yıllarca o kadar şampuan aldım boşunaymış defne sabunu mükemmel daha ilk kullanmanızda bile fark var herkeze tavsiye ederim

EMİNE KÜTAHYA

YAKLAŞIK 2 SENEDİR MÜNEVVER HANIMDAN ALDIĞIM BU DEFNE SABUNUNU KULLANIYORUM.ÇOK seafoodplus.infoÇLARIMIN GÜRLEŞTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR AYRICA ÇOK CANLANDI SAÇIMDAKİ KEPEKLENMEDE KAYBOLDU

Senolguldur

Urunlerinizin Bursada satis noktasi olmasi seafoodplus.infoleykum

Erhan Er

Merhabalar,

Sampuan gıbı kımsayal karısımlara ıhtıyac olmadan rahatlıkla kullanabılecegınız bır urun. 6 aydır kullanmaktayım ve cok seafoodplus.info rahatsılıklarına da iyi gelmekte ve cildi daha güzel bir görünüme sokmaktadır.

Herkese sağlıklı günler.

hasibe demet

En kaliteli defne sabununuzdan kucuk bir parca ornek gonderebilirmisiniz?

Yasin

Esselamu aleyküm arkadaşlar defne sabunu sedefede iyi geliyormu biliyormusunuz bilen varsa yaza bilirmi şimdiden tesekkür ederim Allah razı olsun

Senolguldur

Tahir CELİKKAYA sabunlarina cok tesekkur ederiz.

Efsane

Mert Gul

Bu sabunu 6 yildir kullaniyorum,ilk buradan almaya basladim ve birakamadim bir tur bagimli oldum,sizden ricam kaliteyi bozmayin,herkese tavsiye ederim,defne sabununun gercegini bulmak gercekten zor

duuyarzu06

Sabun üretiminde Antakya'nın dogal kükürtü ile üretilmiş olanı mevcutmudur?

Alabora

Hiç güvenmedim

Ercan

sabunu bilmem ama alışveriş tarzınız berbat sipariş veriyoruz 2 gündür haber yok mail atıyoruz cevap yok

ahmet YK

almayı düşünüyorum ama kararsızım

canan

merhabalar defne sabunu yüz için cok iyi diyolar benım yuzumde sıvılcelerım yok ama gözenek delıklerım acık acık bunu giderirmi cıldımde cok kuru yardımcı olursanız sevınırım ben defne sabununu kullandım ama yuzumu cok kuruttu ve yaktı bunların kullaanım talimatını soylermısınız  kac günde bi kullanıyor yorumları okudum gercekten guzel yorumlar herkesde memnun sanırım bılgılendırırsenız sevınırım kolay gelsın

satılmış

ürünleriniz kostiklemi meşe külüylemi yapılıyor

Ebru

Defne sabunu seafoodplus.info kokusunu begenmedm kokusu icin ne yapabilirm???

Esin

Benimde defne sabunuyla sacimi yikayali daha iki gün oldu herşey iyi güzel ama sacimi kurutunca sanki yikanmamis gibi yapışık duruyor. Elimi sacima surduğumde parmak uclarimda yağ varmış gibi benimle aynı sorunu yaşayan varmı? Ne yapmam lazım sampuanda kullanmak istemiyorum

Elif

bende   şsmpuan kullanıyordum şuanda  defne  sabunu   kullanıyorum  ve çok  memnunum  benim  saçlarım çabuk  yaglanırdı  şuanda  yaglnma  sürsini  kısalttı 

turan

Oncelikle munevver hanima ilgisinden dolayi cok tesekur ederim sabunlariniz harika ailece kullaniyoz  gercekten buisi hakkIyla yapIYOSUNUZ

Büşra

Merhaba. Sabununuzu 2 haftadır kullanıyorum. Almadan önce internetten araştırmıştım. Bu siteyi buldum sonunda. Genel olarak herkes memnun, bazılarında yan etki yapmış bunu duyunca korkmuştum acaba almasam mı diye ama denemek istedim ve şuan çok mutluyum, çok teşekkür ederim! Ailemde benim sayemde kullanmaya başladı onlarda da henüz bir yan etki olmadı. Sadece biraz şüphelendiler nasıl bu kadar iyi olabilir diye, doğallığından şüphe ettiler ama buradaki açıklamalarınızdan sonra şüpheler dağıldı. Tekrar çok teşekkür ederiz, başarılarınızın devamını dileriz, umarım sonradan ürünlerinizde bir değişme-bozulma olmaz.

Ozan

çok iyi sabun herkese öneririm

tayfun

bence bu yorumlar gerçek deyil

Mihriban

Bugün elime geçti hemen kullandım bu kadarını beklemiyordum saçlarım ve yüzümde gercekcekten farkı hissedildi.münevver hanımcım çok teşekkürler

Karakoyunlu Ali

Arkadaş bu yorumlara bakarak aldım sabununuzu Saç dökülmem daha da arttı Telefonda yok Odtü de laboratuara gitti felan dediniz birde. O halde neden Kutunun uzerinde Yağ yüzdeleri yok Valla kime inanacağımızı şaşırdık

Muammer Yücal

Yaklaşık on yıldır şampuan kullanmayan ve piyasada bulunan sahte, hiçbir yararı dokunmayan sözde defne sabunlarından şikayetçi  birisi olarak Rahmetli Tahir Bey'in tamamen doğal yöntemlerle yapmış olduğu bu gerçek defne sabununu kullanmaya başladığım için çok mutluyum. Sabun etkisini daha ilk yıkamadan itibaren hemen gösteriyor. Saçınızın ve cildinizin ferahladığını, nefes aldığını hissediyorsunuz. Gerçek defnenin kokusu ise bambaşseafoodplus.info konuya bilimsel olarak da ilgi duyan bir kişi olarak şiddetle defne sabununu tavsiye ediyorum. Zararlı şampuanlardan ve jellerden seafoodplus.infoda bulunan zararlı hayvansal yağlar ile yapılmış sahte defne sabunlarından uzak durun. Tahir Çelikkaya'nın gerçek Defne sabunu ile tanışın Pişman olmayacaksınız. Münevver hanım ve tüm emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

ali bey

sabununuz çok harika, gerçekten doğal doğrusu bayıldım allah sizi doğru yoldan ayırmasın doğal olsun pahalı olsun. herkese tavsiye ederim. sabun 2 günde adananın en ücra köşesinde olan bir ilçeye geldi teşekkürler

Başak

Bende kullanıyorum biraz hacim verdığı doğru ama dökülkeyi durdurmuyor.

Balıkesir- Yunus Emre

Sabunlarınızı 2 yıldır severek kullanıyorum Yeni siparişim elime ulaştı yine o hoş defne kokusuyla Bir sonraki siparişte görüşmek dileğiyle esen kalın

Yunus Çetinkaya

Yaklasik 1,5 yıldır yüzde yüz defne yağlı sabun dan kullanıyorum saç dökülme sorunum vardı dökülmeyi durdurdu 3 aydan sonra yeni saçlarımın çıktığını gördüm

ALİ

SAC DOKULMESNDE DENEMEK ICIN SIPARIS VERDIM UMARIM BENDE HEREKEZ GIBI MEMNUN KALIRIM .

serhat acar

sabun asırı kepek yaptı ve kasıntı ben memnun olmadm açıkçası

serdar kanatlı

sacımda cok kasıntı yaptı bırakmak zorunda kaldım .

mahmut çelik

sacımı cok kuruttu ve yapıs yapıs yaptı dokulmeyıde durduramadı malesef bırakmak zorunda kaldım

mert güner

sac dokulmemı engelleyemedı malesef ustune kasıntı olunca bırakmak zorunda kaldım

Mehmet Fakir

Defne yağlı sabunu doğal naturel,her  bay bayanın denemekte faydası olacağı kanaatindeyim.

mehmet çamketen

Şabpuanlar kimyasallarla dolu saçları döküyo,beyazlatıyo;hatay sabunu zeytinyağlı hem defne yağı var bunlar sağlığa çok şifalı aynı zamanda sünnettir zeytin yağıyla yıkanmak.

Murat

sabundan memnundm ama kepek sorunu dvam edınce bırakmak zorunda kaldım

emre

Arkadaşlar burda yazılan yorumlar gerçekten doğru mu bilgi veren var mı

Songül

Defne sabunu doğal olduğu için cilde çok faydası var bu markanın sabununu bu yıl kullanmaya başladım çok memnun kaldım cildinizi temizliyor akne izleri ve akneye iyi geliyor hassas ciltler için ilk başta tahriş olabilir dikkat etmek gerekir bu ürünü bize sağladığini için teşekkür ederim .:)

Emre

Arkadaşlar burda yazılan yorumlar gerçekten doğru mu bilgi veren var mı

Abdullah T

Bu gün aldım ve ilk kullanımda kalite farkı göründü. Tek bir şey söylemek isterim. Allah razı olsun

şener bayrak

denemek istiyoruz fakat çok pahalı dökülmeye en etkili sabununuzu yollarsanız bir tane begenırsek koli koli alalım

İdiris Çekçi

Bende sabunu yorumlardan etkilenerek sipariş ettim ve sadece saçlarım için kullanmaya başladım 2 kalıbı bitti. Şampuan bıraktıracak kadar bir özellik göseafoodplus.info için kullanıma mükemmel olabilir kokusu bile süper ama 6 kalıp sabun 80 Lira üstüne birde kargo ücreti eklenince 86,30TL ye 6 kalıp sabun alıseafoodplus.info banyo için *** alıseafoodplus.info 6 kalıp alacağıma ***dan 84 kalıp alır kullanırım seafoodplus.infou bile karşılamıyorlar çok seafoodplus.info 4 kaldı saçıma kullanmaya devam edip sonuçları yalan dolana girmeden buraya yazacağım.Görmediğim etkiyi buraya yazmayacağıma söz veriyorum.

Gökhan

ilk aldığımda ki o yoğun defne kokusundan eser kalmadı. saçlarımda sivilce problemi vardı açıkcası düzeltmedi.dökülme konusunda biraz da olsun azalma oldu.

Emrergün

Arkadaşlar

Nisan den beri kullanıyoruz, daha ilk kullanımda saça gelen parlaklığı, canlılıgı, dolgunlugu hissediyorsunuz. Gerçekten fayda gomek ıstersenız o süslü şampunlarınızı çöpe atın, saçınıza ve vücudunuza bu güzel el yapımı sabunları kullanın. Hem bereketli hemde doğal. Daha ne diyebilirimki :) Allah rahmetli Tahir amcadan da kızı Münevver hanımdan da  razı olsun. bu güzel nimeti bulmamıza vesile oldukları için. 2. paketide sipariş ettim, herkeze tavsiye ederim pişman olmayacaksınız. Saygılar

Aysegul

Sabununuzla yeni tanistim ikinci defa kullandim cok cok guzel bir seafoodplus.info her zaman kaliteniz ayni seafoodplus.infourler

Ayşenur Çavdar

Defne sabunuyla bir yakınımın hediye etmesiyle tanıştım. Piyasadaki müadillerinden kat ve kat üstün. Kullanmaya başladığımdan itibaren cildimdeki sivilceleri yok derecesine getirdi. İçindeki tuz ise bronşlarımı açarak akolay nefes alabilmemi ve alerjimin yaptığı etkiyiyi azaltmasına yarar sağladı. Siz bu güzel sabunları üretmeye devam ediniz.

Defne

2 yıldır Tahir Çelikkaya defne sabunlarını kullanıyorum. Defne sabunu kullanmaya dört yıl önce başladım ve bir kaç farklı marka güzel,doğal sabunlar kullandım. Fakat Tahir Çelikkaya defne sabunları, en beğendiğim ve tüm dostlarıma hediye ettiğim sabun oldu. Gerçekten çok doğal ve güzel. Bedenime, saçlarıma kimyasal katkılı hiç bir ürün kullanmıyorum ve cildimiz hem yumuşacık, hem tertemiz mis gibi defne kokuyoruz. Ayrıca firmanın ticari-pazarlamacı yaklaşımlardan uzak, çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde sabunları adresime ulaştırması internet üzerinden yaptığım alışverişlerde en memnun kaldığım firma olmalarını da sağladı. Çok teşekkür ediyorum.

Ayşenur Çavdar

Defne sabunuyla bir yakınımın hediye etmesiyle tanıştım. Piyasadaki müadillerinden kat ve kat üstün. Kullanmaya başladığımdan itibaren cildimdeki sivilceleri yok derecesine getirdi. İçindeki tuz ise bronşlarımı açarak akolay nefes alabilmemi ve alerjimin yaptığı etkiyiyi azaltmasına yarar sağladı. Siz bu güzel sabunları üretmeye devam ediniz.

Ersahin

Fatih yeşim eczanesiden aldım. Daha önce başka yerlerden aldım ama bir faydasını görmedim.  Bakalım  InşaAllah faydalı  olur

Halid

Kullanıyorum .

Bir aydır kullanıyorum lakin başlarda iyiydi. Şimdi kepeklenme seafoodplus.infomıyorum. 

Bir süre daha kullanmayı düşünüyorum.  ŞİFA ÜMİDİ İLE.

Halid 1

Kepek kepek ve ufaktan karıncalanır gibi kaşıkla ne bileyim fayda umarız diye düşündüm.  AKSİ OLDU.

Şenol GÜLDÜR 

Hataydan bir dostun getirdi defne savunucusu müthiş memnun kaldım.

 Teşekkürler kaliteden ödün veremediğiniz için..

Ahmet Akbulut

Bu sabunu kullanınca yüzümde ve saçımda rüzgarın estiğini hissettim. % defne sabunudur. tek yıkamada kepekten seafoodplus.infoşem ve super    

MURAT DERBEDER

Yıllardır sizin antakya defne sabununuzu kullanıyorum. saçlarımın dökülmesi durdu. kepeklenme kaşıntı problemlerim don buldu. yağlanma azaldı. çok memnunum. çok teşekkür ederim. kaliteden  ödün vermeden bu şekilde üretime lütfen devam edin.

Hasan yavuz

Arkadaşlar ben uzun bir zaman kullandım ama pek bir fafdasını göremedim Bu sabun benim saçta aşırı kepek yaptı

marmalade

Merhaba kolay gelsin, yaklaşık 3 sene oldu bu sabunlarla tanışalı son gönderime kadar memnundum fakat son gönderimden sonra almamaya karar verdim. Sabunlar boyut olarak ufalmış bu bir ikincisi eskisi gibi öyle buram buram defne kokusu yok eline yapış yapış defne yağı da gelmiyor eskisi gibi. Bence bozmuşlar tadı kalmadı diyebilirim bu benim düşüncem son siparişimdi herkese iyi günler

marmalade

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum. Eski sabuna kıyasla rengi bile farkediyor. Eskisi koyu yeşil büyük ihtimal yağ oranı yüksek ondan dolayı son gönderimdekiler ise mat yeşil büyük ihtimal yağ oranlarından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

Hasan yavuz

Sabunlardaki defne yağ oranı ne kadar

imam Halil

Saf hakiki defne sabunun rengi nasıl olur. Koyu yeşil mi yoksa açık yeşil veya krem renginde mi olur. Cevabınızı bekliyorum

imam talat

Hakiki saf % defne sabununun rengi nasıl olur. Koyu yeşil mi yoksa açık yeşil mi veya krem renginde mi olur? Lütfen cevabınızı en kısa zamanda bekliyorum

cenk

sipariş ettiğim sabun geldi bakalim gelişmeleri buradan paylasacagim

emre

Ben 1 adet % bir adet %85 olandan aldıseafoodplus.infoında fark yok görüntü seafoodplus.info olarak sıradan zeytin yağ sabunu ile aynı seafoodplus.infodım evet hacimli gösteriyor ama henüz erken.

Şafak yiğit 

Internetten buldugum bu siteden verdigim sabunlar gercekden sabun degil cok cok ozel bir karışım seafoodplus.infoe kadar normal sabun kullanmaya calistigimda saclarim kece

Gibi oluyor bir turlu bende sampuanlari seafoodplus.info sabunu alip kullandigim gun sanki sacimi sampuanla yikamisim gibi sonuc verdi seafoodplus.info biraz yuksek gelebilir ama inanin aldigimiz sampuanlar asil cok pahaliya geliyor bize biz farkinda seafoodplus.info herkez kullansa ve farki seafoodplus.info saclarda bile krem kullanmis gibi oluyor müthiş. Ellerinize saglik teşekkürler

EMRAH

3 seferdir sipariş veriyorum , gerek gönderim gerekse ilgi alakaları muhteşem kişiler.

Sabunlar ise gerçekten  doğal yapıldığını ispatlamaktadır. Açıkçası saçlarıma da faydası olduğu kanaâitindeyim. Bunu ben haricinde çoğu çevremde ki kişiler de söylemektedir.

Teşekkür Ederim.

Faruk

bende seboreik dermatit var ve kafamda inanılmaz yağlanma vardı defne sabununu kullandığımdan beri kafa derimde ki yağlanma bitti dökülme normalde tele yakındı şu an 10 tane falan dökülüyor saç tellerim kalınlaştı bu kaşıntım devam ediyor ama olsun oda yakın da duracak bu sabun bi harika allah bu sabunu üretenlerin 7 ceddinden razı olsun kel olmaktan kurtardınız

Can

2 kullanım da bişe beklemeyin. Biraz kullanın saç alışsın farkı göreceksiniz şampuanı çöpe atarsaniz saten 1 ay sonra 

Ferhat kahraman 

Öncelikle böyle bir doğal sabunu ürettiğiniz için ve samimiyetinizden dolayı size teşekkür seafoodplus.infoşık 1 yıldan bu yana denemediğim sabun kalmamıştı ama hiç biri beni tatmin etmedi taki sizin defne sabununuzu kullanana kadar allah sizlerden razı olsun çok memmun kaldım tam aradığım sabun ilk kullanımda kendini ispatladi en kısa zamanda gene sipariş vereceğim çelikkaya ailesine kucak dolusu selamlar

Mahsum  Kanat 

Defne sabunu 2 haftatir kullanıyorum gerçekten bir harika ne kepek yaptı ne de saçta sertleştirme böyle kaliteli sabun ürettiğiniz için çok teşekür ederim

Ali 

Ya sabun saçımı aşırı yağlandırdı 

Leyla ay

34yasindayim 22yasindan beri sacim dokulyor aralari hep acik geri saclarim gelirmi önerdiginiz sabunal 

xyz ali 

Sabun saçımı aşırı yağlandırdı dedim ama yorumum yayınlanmafı

Berkay

Kullannak istiyorum fakat olumsuz seyler duyuyorum

Berkay

Yorumum yayinlanmadi

MUSTAFA BÜLBÜL

eskiden ne güzeldi şimdi ise hiçbi işe yaramaz iki gün kullanın 3. gün saç kalmaz kafanızda

Serkan 

Bu fiyat politikası nedir böyle? Kapitalizm kokuyor buram buram. Allah gözünüzü doyursun. 

Can Berk

Sabun dogal da defne oranlari dogru mu falan bilemiyorum tabii

Umut

Defne sabununuz dökülen saçları  tekrar çıkarıyor mu.

Umut 

Boyle güzel sabun üretti&#;iniz icin ne kadar teşekür etsem az sonsuz teşekürler

doğalci

Merhaba saçlarım boyasız ve uzun uzun süredir aklımda artık saç şampuanlarından kurtulmak vardı çünkü hangisini doğal diye alsam ya paraben ya SLS parfüm vs zararlı içerikler yazıyordu ve artık bundan kurtulmam gerekiyordu. Araştırmalarım sonucu Tahir Çelikkayanin defne sabununa  denk geldim .1 gün içerisinde elime ulaştı ve denedim ilk yıkamada saçlarım  çok uzun olmasına karşı hiç  karismadi  sertlik olmadı gayet  güzel taradım saç kremi kullanmadan. Kışı munevver hanima whatsapptan sorduğum bir soru için   içtenliği ve samimiyeti için çok teşekkür ederim bu devirde çok zor .bundan sonra artık tamamen  doğal defne sabununa  devam ama keşke biraz fiyatlar ucuz olsa &#; sevgiler

Erdi Işık

sevgili arkadaşlar, defne sabununu 2 aydır düzenli kullanan biri olarak söylüyorum; saç olmayan bölgelerde dahi küçük küçük saçlar çıkmaya başladı.bu gerçekten inanılmaz bir sey!! üretimde emeği geçen herkese teşekkürler, mutlaka çevreme tavsiye edicem iyi ki varsınız

TURGUT ÇELİK 

Muhattap olduğumuz münevver hanım para amacı gütmeden yardımcı oluyor. Saç durumuna gore sabunu anlatip gonderiyor. Gerçekten takdire şayan bi işletme. Sabunu 2 aydır kullanıyorum genetik dökülmeyi bayağ azalttı. Seyrek saçım kendine geldi resmen doğal ve kaliteli ürün teşekkür ediyorum

EMİN

El yıkamanın önemini bize iyice öğreten KORONA Günlerinde, sıvı sabunların ellerimize zarar verdiğini gördük. Banyo için yıllardır kullandığımız TAHİR ÇELİKKAYA Sabununu şimdi el hijyeni için kullanıyoruz. Covid belasından korunmak için sağlıklı ve doğal bir yöntem. herkese tavsiye ederim. 

Emre

Ben defne sabununu ilk defa kullanacağım. Sizce defne yağı yoğun olanından mı kullanayım. Yoksa zeytinyağı yopun olanından mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Hasan Emre

Hayatımda kullandığım ve ilk kullanımdan sonra buda aynı diyerek kullanmayı bırakmadığım tek sabun. Kepek kaşıntı dökülme problemleri yüzünden denemediğimiz ürün kalmıyor belki ama mutlaka denenmesi gereken bir sabun. Ayrıca baba mirasını hakkıyla devam ettirmeye çalışan Münevver hanım işini son derece önemseyen çok da ilgili bir insan gerçekten yaptığı işin hakkını verenlerden. Teşekkürler.

Ahmet(runaway)

Bende aldim bu marka sabundan memnunum alin sağlığınız icin kimyasal icermeyen bir urunden zarar gelmez korkmayin 

Ahmet

Yorumlar gercegi yansitiyormus emeginize saglik insaallah kalitenizden ödün vermezsiniz :)

Cafer Karakuş

3 yil once bir arkadasin tavsiyesi ile arastirdim ve siparis verdim. Ogunden sonrada vaz gecemedim. Vucudum icin kullandim ve sivilce olusumunu gercekten minimuma dusurdu. Bircok sabun denememe ragmen antakya defne sabununun yerini alamadilar. Buda gercekten dogal olusundan kaynaklandigi kanisindayim. Tesekkkurler Tahir Çelikkaya.

Yörük

Sabunlar gerçekten kaliteli. 

 



 

Kilis sabununun &#;n&#; &#;lke sınırlarını aştı

Haberin Devamı

Suriye'de sabunculuk yapan bir aileye gelin giden büyük ninesinin kültür ve yaşam tarzına ayak uyduramadığı için o zaman 15 yaşında olan dedesiyle tekrar Türkiye'ye döndüğünü anlatan Teksabuncu, sabunculuk serüvenin de o dönemlerde başladığını söyledi.

Dedesinin yılında sabunculuk mesleğini başlattığını, dedesinden kendilerine mesleğin yanında dürüst tüccarlığın da miras kaldığını ifade eden Teksabuncu, bu emanete her zaman sadık kaldıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Dedem Kilis'te tek sabuncu olduğu için soyadı kanunuyla Teksabuncu soyadını almış. Onun dürüst tüccarlık mesleğini kendimize düstur edindik. Amacımız sadece para kazanmak değil, en iyisini yapmak ve en güzelini insanlara sunu,p insanların beğenisini kazanarak ticaret yapmak. Kuşaklardan beri bu işe bu şekilde devam ediyoruz. yılına kadar küçük bir atölyemiz vardı. Aşağı yukarı bir ton gibi kazana yağ atar, küçük çaplı üretim yapardık. Yıllık ton üretimimiz olurdu. Onunla kendi çapımızda bir pazarlama ağımız vardı. Emeğimizin zoruyla sadece ürünümüze kalite katarak bugünlere geldik. İhraç eden firma haline geldik."

YURT DIŞINA TON SABUN GÖNDERİLİYOR

Teksabuncu, firmalarınca yıllık ton sabun üretildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Üretimlerinin son 10 yılda yüzde 70'inin iç pazarda tüketildiğini, yüzde 30'unun ise başta Hollanda, İngiltere, Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerine ve Japonya'ya ihraç edildiğini aktardı.

Geçen günlerde yaptıkları yeni bir anlaşmayla Tayvan'ı da ihracat yapılan ülkeler arasına kattıklarını vurgulayan Teksabuncu, şimdiki hedeflerinin fiziki anlamda kendilerine küçük gelen işletmeyi daha büyük alana taşıyıp, geleneksel yöntemlerle daha çok üretim yapmak olduğunu kaydetti.

Teksabuncu, dış pazardaki satış yaptıkları ülkeleri de artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir