otel germanicia kahramanmaraş iletişim / Otel Germanicia (@otelgermanicia) • Instagram photos and videos

Otel Germanicia Kahramanmaraş Iletişim

otel germanicia kahramanmaraş iletişim

Rezervasyon

Otel Bilgileri

İletişim

Fotoğraf Galerisi

Konum Bilgisi

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Hotel Germanicia, Kahramanmaraş'da merkezi konumda yer almakta olup Kahramanmaraş Kalesi, kapalı çarşı,bölgedeki Germanicia antik kenti kalıntılarına, Alışveriş merkezlerine 1 km uzaklıktadır. Tesis havalimanına 3 km mesafededir. Hotel Germanicia'da 7 suit, 1 engelli odası olarak toplamda 63 oda bulunmaktadır. Şehir merkezine sadece 5 dk (0,Metre) yürüyüş mesafesinde bulunan tesis,güvenli turizm belgeli , ferah  ve geniş odaları ile keyifli vakit geçirmeniz için sizlerin ev rahatlığını sunmak amacıyla güvenli hizmet vermektedir

Hotel Germanicia'da odaları birbirinden şık ve modern dizaynı ile dikkat çekmektedir. Hotel Germanicia'da 7 suit, 1 engelli odası olarak toplamda 63 oda bulunmaktadır. Deluxe odalar 30 metrekare genişliğinde, aile odaları 50 metrekare, suit odalar 50 metrekare genişliğinde olup, odalarda wireless internet bağlantısı, 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi, ücretsiz banyo malzemeleri, klima, led smart tv, telefon ve minibar seafoodplus.info 19 kapsamında tedbirler alınmıştır.

Hotel Germanicia, kişilik kapasitesiyle kapalı olarak hizmet veren restorantı ile oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Covid 19 kapsamında tedbirler alınmıştır.

Hotel Germanicia, Kahramanmaraş'da merkezi konumda yer almakta olup Kahramanmaraş Kalesi, kapalı çarşı ve bölgedeki Germanicia antik kenti kalıntılarına 1 km uzaklıkta bulunması ile eğlenceli bir gün geçirmenizi olanak sağlamaktadır.

Toplantı Salonu Özellikleri

Hotel Germanicia 60 kişilik toplantı salonu ile organizsyonlarınız için profosyonel olarak hizmet sunmaktadır.

Balayı misafirlerine özel oda süslemesi, meyve tabağı ikramı talep doğrultusunda mevcuttur.

Tesisin genel kullanımın alanlarında ve odalarda ücretsiz Wi-fi hizmeti mevcuttur.

Çağrı Merkezimiz;

Hafta İçi: - , Hafta Sonu: - saatleri arasında hizmetinizdedir.

Telefonlarımıza ulaşamadığınız taktirde Rezervasyonunuzu online tamamlayabilir ya da Biz Sizi Arayalım bölümümüzden bize bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Menderes Mahallesi, Trabzon Blv. PTT - Merkez Md. No, Kahramanmaraş Merkez/Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş

Hotel Germanicia, Kahramanmaraş'da merkezi konumda yer almakta olup Kahramanmaraş Kalesi, kapalı çarşı ve bölgedeki Germanicia antik kenti kalıntılarına 1 km uzaklıktadır.Şehir merkezine olan uzaklığımız yürüyüş mesafesi ile 5 dakika (0,metre)dir. Tesis otobüs terminaline 3 km, havalimanına 3 km mesafededir.

Üyelik Ücretsiz ve Sadece 2 Dakikanızı Alacak

seafoodplus.info'a üye olarak her rezervasyonda %5 Parapuan kazanırsınız

Ayrıca sadece üyelerimizin görebildiği Extra %10 indirimli otellerimizi keşfedebilirsiniz.

Otel Germanicia

Oda Bul

Deluxe

Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Kahramanmaraş’ın merkezinde bulunan Hotel Germanicia, 63 odasında misafirlerine kusursuz, rahat, kaliteli ve güvenli bir konaklama olanağı sunuyor. Güvenli turizm belgesi olan otel, misafirlerine evlerindeki rahatlığı sunmayı amaçlıyor.

Otel, kişilik restoranında misafirlerine her gün yeni menü ve farklı lezzetler sunuyor. Yarım pansiyon konseptiyle hizmet verdiğinden Hotel Germanicia’da kahvaltı dışındaki tüm yiyecek ve içecekler ücrete tabi.

60 kişilik toplantı salonuna sahip otelde aynı zamanda seminer, konferans ve iş toplantıları gibi etkinlikler düzenlenirken doğum günü ve evlilik yıl dönümü gibi organizasyonlar da yapılıyor. Burada fitness, bisiklet kiralama ve bilardo imkanı da mevcut.

Kahramanmaraş Havalimanı’na 6 kilometre, otogara ise 2 kilometre mesafede olması nedeniyle misafirlere ulaşım avantajı sağlayan Hotel Germanicia, dört mevsim hizmet sunuyor. Otelle havalimanı arasında transfer servisi de var. Ayrıca otel Kahramanmaraş Müzesi’ne de yaklaşık 1 kilometre mesafede yer alıyor.

Tesis Çevresindeki Yerler

Poi icon Yakında neler var?

  • Arsan Center 0,9 km
  • Acemoglu Karting Park 1,1 km

Poi icon Tarihi ve turistik yerler

  • Kahramanmaraş Müzesi 1,1 km

* Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.

Ulaşım

Adres
Menderes Mah. Trabzon Blv. No Kahramanmaraş Merkez/Kahramanmaraş Kahramanmaraş Merkez, Kahramanmaraş

Konum Bilgileri

Şehir Merkezine UzaklıkMerkezde m
HavaalanıKahramanmaraş 5 Km,Gaziantep Km

Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş -

Check-out öğlen

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Hazırlıklı olun: Seyahat etmeden önce bu konaklama yeri için uygulanmakta olan en güncel COVID seyahat gerekliliklerini ve önlemlerini kontrol edin.
Özel Talimatlar

Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon çalışanları varışta misafirleri karşılayacaktır.

Minimum Check-in Yaşı

18

İsteğe Bağlı
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: oda başına (tek yön) 5 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Tesise Özel Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:

  • Nakit Hasar depozitosu: EUR
  • Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 40 EUR
  • Elektrik/su/doğal gaz ücreti: EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir