nevşehir seyahat nevşehir / Nevşehir Seyahat Online Otobüs Bileti | seafoodplus.info

Nevşehir Seyahat Nevşehir

nevşehir seyahat nevşehir

  Kullanım Koşulları 

Nevşehir Seyahat Otobüs Bileti

Nevşehir Seyahat

Öncelikle bu ulaşım firması, sizin için yılında Kervan Saray olarak hizmete başlamıştı. Daha sonra yılında Lale Seyahat olarak hizmetine devam etti. yılında ise Nevtur Turizm adı altında hizmetini sürdürdü. yılından itibaren genel kurul kararı ile günümüze kadar Nevşehirliler Seyahat olarak size olan hizmetine devam etmektedir. Misyonları; dürüst çalışmak, kamuoyunda saygınlığını korumak, yenilikçi olmak, teknolojik olarak kendini sürekli yenileyebilen bir ulaşım firması olmak, sizin için Mükemmeliyetçilik ilkesini benimsemek, size müşteri olarak değil de önce insan düşüncesiyle hizmet vermeyi amaçlamıştır.

Nevşehirliler Seyahat’in kalkış şehirleri; Nevşehir, Ankara, İstanbul, İzmir, Şanlıurfa, Hatay olup; varış şehirleri ise; Ankara, Kayseri, Mersin, Şanlıurfa, Hatay, İstanbul, İzmir, Nevşehir’dir. Nevşehir’den Ankara’ya gidiyor ise güzergâhları; Gülşehir, Hacıbektaş, Kırıkkale’dir. Nevşehir’den Kayseri’ye gidiyor ise güzergâhı; Avanos’tur. Nevşehir’den Mersine gidiyor ise güzergâhları; Niğde, Adana ve Tarsus’tur. Nevşehir’den Şanlıurfa’ya gidiyor ise güzergâhları; Niğde, Adana, Osmaniye, Gaziantep’tir. Nevşehir’den Hataya gidiyor ise güzergâhları; Niğde, Tarsus, Adana, Dörtyol, Payas ve İskenderun’dur. Nevşehir’den İstanbul’a gidiyor ise güzergâhları; Adapazarı, İzmit, Alibeyköy, Esenler ve Haremdir. Nevşehir’den İzmir’e gidiyor ise güzergâhları; Aksaray, Konya, Denizli, Nazilli, Aydın ve Selçuk’tur. Ankara’dan Nevşehir’e gidiyor ise güzergâhları; Göreme, Ürgüp, Avanos, Uçhisar, Kırıkkale, Hacıbektaş, Gülşehir ve Nevşehir’dir. İstanbul’dan Nevşehir’e gidiyor ise güzergâhları; Göreme, Ürgüp, Avanos, Uçhisar, Kaymaklı ve Derinkuyu’dur. İzmir’den Nevşehir’e gidiyor ise güzergâhları; Selçuk, Aydın, Nazilli, Denizli, Konya, Aksaray, Göreme, Ürgüp, Avanos, Uçhisar ve Derinkuyu’dur. Şanlıurfa’dan Nevşehir’e gidiyor ise güzergâhları; Gaziantep, Osmaniye, Adana, Niğde, Derinkuyu, Kaymaklı, Nevşehir, Göreme, Ürgüp, Avanos ve Uçhisar’dır. Hatay’dan Nevşehir’e gidiyor ise güzergâhları; İskenderun, Payas, Dörtyol, Adana, Tarsus, Niğde, Derinkuyu, Kaymaklı, Göreme, Ürgüp, Avanos ve Uçhisardır. Sabah ’dan gece ’a kadar ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım sağladıkları her şehirde ise sizler için servisleri mevcuttur. Telefondan veya acentelerden bilet almak dışında, resmi internet sitesinden de online bilet satışı yapılmaktadır.

Sizler için Nevşehirliler Seyahat tüm ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi en iyi şekilde yapmayı amaçlar. Güvenli ve rahat yolculuk yapmanızı sağlayarak sizin memnuniyetinizi en üst seviyeye çıkarmak istemiştir. Bunun için de tüm çalışmalarını siz değerli müşteriler için aile ortamı sıcaklığında geçmesini hedef almıştır. 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir